46642
  • sgamez
    Win7 hez gadgeteket honnan lehet leszedni?
  • genory
    HI!

Feltettem a laptopomra is a win 7-et, de a hakkelés utáni újraindulásnál mindig kékhalál van! Feltettem újra és megint megpróbáltam, de akkor se sikerült! Van valakinek valami 5lete?
  • MerlinW
    "Mi az a Console Launcher?"
    Amivel váltohahatod a kártyát Gamer ill Entertainment módba. Az ExtremeGamer lényege. Console Launcher nélkül annyit ér a kártya mint egy Audigy.
  • stevenson1988
    Security Essentials a neve annak amit te keresel:
    http://www.microsoft.com/Security_Essentials/
  • saca79
    sziasztok! nemrég valaki említette hogy létezik microsoft anti virus vagy internet security amely tökéletesen fut win 7 alatt nem lassítja nem fagyasztja nem úgy mint pl a kaspersky amitől már már a hajam tépem.szal az a gond hogy hol találom ezt mert a microsoft honlapján a termékek között nem találtam rá.. illetve külön programról van e szó "internetsec.." valamint "antivirus" esetében..melyiket érdemesebb??
  • stevenson1988
    hát nekem professional van, és olyan benne a winupdate mint az általad linkelt homepremium winupdate-je, szal a hiba az ön készülékében van :)
  • Zénó13
    Hello!
    Észrevettem hogy a Home Premium és a Proffessional 'Windows Update' nem ugyanaz.
    HomePremium
    Professional
    A home premiumnál például felajánlotta az MSNt is 'frissítésben'.
    De ha csak elnéztem valamit, akkor elárulhatnátok hol kell beállítani hogy olyan legyen a Prof is mint a Home!
    Előre is köszi!
  • sgamez
    elméletileg a legújabb van fennt. Gigabyte MA790XT-UD4P
  • bon
    Rossz a driver, ha van újabb akkor cseréld.
  • sgamez
    Köszi, próbálom, esetleg arra nincs valami ötleted miért pattoghat a hang?
  • bon
    Az Energiagazdálkodási lehetőségeknél tiltsd le a merevlemezk kikapcsolását.
  • sgamez
    Helo! A ond a köbetkező: van 3db 1Tb os samsung hdd. C,D,E 1-1Tb nincs külön partícionálva. Mikor megy a gép és másik meghatót használnék (D vagy E) akkor hallatszik hogy a winyót akkor kezdi el felprörgetni, olyankor megisáll az egész gép. Valamit állítanom kéne a 7es winbe? Xp alatt nemcsinált ilyet.
  • kirol
    Köszi.
  • celza8807
    tényleg! :D kösz
  • bon
    win+tab gomb
  • bon
    Galériámban megtalálod a gépet console néven.
  • celza8807
    Sziasztok! vettem egy új billenytűzetet, egy fujitsu siemens slim mf-t. A korábbi billenytűzetem egy Microsoft digital media 3000-es volt.
    Utóbbin az egyik extra gomb a '3D'-s ablakváltást tette lehetővé.
    Ezt valahol be lehet állítani így a Siemens billentyűzeten?
    köszi a segítséget.
  • kirol
    Mert ez valami régi verzió lehet akkor, ha rendesen telepítve lenne, akkor biztos menne.

Köszi!

A lényeg, hogy elviekben azt csinálja, amit én akarok, vagyis a hangszórók hangerejét egyenként be tudod lőni vele ugye?
    Raknál képet róla?
    Azért érdekel, mert ha jó lenne, megvenném én is ezt a hangkarit.
  • bon
    Nincs köze a tűzfalank a driver telepítéshez. Azzal meg nem foglalkoz, hogy figyelmeztet a driver telepítésénél, attól még fel fogja és fel is kell raknia.
  • Celeborn
    Ja, ráadásul már megint azt csinálja a windows-om, hogy rákattintok a Start menüben a Csatlakozásra és nem történik semmi. Rákattintok újra, akkor behozza azt a kis ablakocskát, amiben csak a lokál hálózatomat látom és semmi mást. Megint mehetek be a Hálózati és megosztási központba, mert ott érdekes módon ott van a VPN kapcsolat. Ha elindítom, utána már a Csatlakozáson belül is el tudom érni. Egészen holnapig... Miért csinálja ezt? Mondjuk nem sokára újra fogom húzni az egészet 64bites-sel, remélem azzal már nem lesz ilyen gondom.
  • Celeborn
    Nem értek egyet abban, hogy így kényelmesebb, hiszen eddig elég volt rá pillantanom, most meg oda kell kattintani, hogy bejöjjön egy ablak amiben megnézhetem a státuszt. Ráadásul így fixen mindig kint van egy ikon, amire nincs szükségem. És miért lenne 83 ikon? Általában egy VPN kapcsolatnál többre nincs szükség, max. 2-re, az a 2 ikon pedig igazán elfér azon rövid időre amíg csatlakozva vagyok.
  • spiler01
    de az mért van hogy nem engedi felrakni az illesztő programot? mert hogy azt irja hogy nem a gyártó hivatalós oldaláról van... de onnan szettem le és biztos hogy a tűzfalnak van köze ehez csak nem értem hogy mértnem engedi telepíteni... amikor megvettem 1 éve a gépet jó volt a vista volt hangos de most vistán se 7 en sincs hang de xp-n viszont van... na ez mitől van?
  • bon
    Ösrégi progam, elindul, de a teszt hangokat nem találja, annak ellenére, hogy ott van a könyvtárba. Hangszoró poziciót van lehetőség állítani benne, beállításokat megtartja, de mivel tesztelni a beállításokat nem lehet a hangfájok hiánya maitt így a funkciók jelentős része nem elérhető.
  • kirol
    Így próbáld meg légyszi:

Link 1
    vagy
    Link 2
  • spiler01
    bocs nem magamnak akartam válaszolni msn:[email protected] 'sunlight'
  • spiler01
    felvennél msn re?:[email protected]
  • spiler01
    http://www.abload.de/image.php?img=untitledk6rq.jpg
  • spiler01
    felraktam de nem látja a sprakers out nem jó pirosan világitt a zőld helyett
  • sunlight
    Tedd föl ezt a driver.t innen:http://download.chip.eu/hu/Realtek-High-Definition-Audio-Codecs-for-Windows-Vista-and-7_4471300.html
  • bon
    XP-hez láttam utoljára THX konzolt, de Windows 7 driver és szoftver letöltésnél nem ajánla fel a Creative oldala.
  • sunlight
    Alaplapi cd rakd fel lehet kell neki az illesztő
  • spiler01
    lehet de semien driver nem jó de haveré is hd meg ugyan ez a tipus és neki jó volt a driver annyi az egész hogy valami miatt nem enged tovább az ilesztőprogramnál rámek hogy igen és visszakérdez... és valami olyat ir hogy nincs gyártói aláirás vagy mi és pedig a realtek oldalról szettem le a drivert
  • sunlight
    A tied HD Audio
  • kirol
    Azt mondják nekem, hogy X-fi -hez van THX Console, és ott lehet ezt állítani.
    Ilyened sincs?
  • spiler01
    az alc888 van a kézi könyvben de probáltam már avvalis de ugyan az volt a probléma
  • sunlight
    E nehéz lesz bon. Szerintem AC97-re akarja felnyomni a HD Audio-t vagy fordítva.
  • spiler01
    igen probáltam már a legújabbat.. ac97 és haveromnáls u.z a drivert probáltuk amit nálam a legfrisebbet.. és neki jólett am vistánse jó. és7600 as a windows 7
  • bon
    Realtek oldalon fellelhető legújabb Windows 7-es drivert próbálod feltenni?
  • sunlight
    Ez Realtek HD Audio vagy mi?
  • bon
    Semmi köze a tűzfalnak hozzá. Buherált Windows-t telepítettél?