46642
-
sgamez #20221 Win7 hez gadgeteket honnan lehet leszedni? -
genory #20220 HI!
Feltettem a laptopomra is a win 7-et, de a hakkelés utáni újraindulásnál mindig kékhalál van! Feltettem újra és megint megpróbáltam, de akkor se sikerült! Van valakinek valami 5lete?
-
"Mi az a Console Launcher?"
Amivel váltohahatod a kártyát Gamer ill Entertainment módba. Az ExtremeGamer lényege. Console Launcher nélkül annyit ér a kártya mint egy Audigy. -
Security Essentials a neve annak amit te keresel:
http://www.microsoft.com/Security_Essentials/ -
saca79 #20217 sziasztok! nemrég valaki említette hogy létezik microsoft anti virus vagy internet security amely tökéletesen fut win 7 alatt nem lassítja nem fagyasztja nem úgy mint pl a kaspersky amitől már már a hajam tépem.szal az a gond hogy hol találom ezt mert a microsoft honlapján a termékek között nem találtam rá.. illetve külön programról van e szó "internetsec.." valamint "antivirus" esetében..melyiket érdemesebb?? -
hát nekem professional van, és olyan benne a winupdate mint az általad linkelt homepremium winupdate-je, szal a hiba az ön készülékében van :) -
Zénó13 #20215 Hello!
Észrevettem hogy a Home Premium és a Proffessional 'Windows Update' nem ugyanaz.
HomePremium
Professional
A home premiumnál például felajánlotta az MSNt is 'frissítésben'.
De ha csak elnéztem valamit, akkor elárulhatnátok hol kell beállítani hogy olyan legyen a Prof is mint a Home!
Előre is köszi!
-
sgamez #20214 elméletileg a legújabb van fennt. Gigabyte MA790XT-UD4P -
Rossz a driver, ha van újabb akkor cseréld. -
sgamez #20212 Köszi, próbálom, esetleg arra nincs valami ötleted miért pattoghat a hang? -
Az Energiagazdálkodási lehetőségeknél tiltsd le a merevlemezk kikapcsolását. -
sgamez #20210 Helo! A ond a köbetkező: van 3db 1Tb os samsung hdd. C,D,E 1-1Tb nincs külön partícionálva. Mikor megy a gép és másik meghatót használnék (D vagy E) akkor hallatszik hogy a winyót akkor kezdi el felprörgetni, olyankor megisáll az egész gép. Valamit állítanom kéne a 7es winbe? Xp alatt nemcsinált ilyet. -
Köszi. -
tényleg! :D kösz -
win+tab gomb -
Galériámban megtalálod a gépet console néven. -
Sziasztok! vettem egy új billenytűzetet, egy fujitsu siemens slim mf-t. A korábbi billenytűzetem egy Microsoft digital media 3000-es volt.
Utóbbin az egyik extra gomb a '3D'-s ablakváltást tette lehetővé.
Ezt valahol be lehet állítani így a Siemens billentyűzeten?
köszi a segítséget.
-
Mert ez valami régi verzió lehet akkor, ha rendesen telepítve lenne, akkor biztos menne.
Köszi!
A lényeg, hogy elviekben azt csinálja, amit én akarok, vagyis a hangszórók hangerejét egyenként be tudod lőni vele ugye?
Raknál képet róla?
Azért érdekel, mert ha jó lenne, megvenném én is ezt a hangkarit. -
Nincs köze a tűzfalank a driver telepítéshez. Azzal meg nem foglalkoz, hogy figyelmeztet a driver telepítésénél, attól még fel fogja és fel is kell raknia. -
Celeborn #20202 Ja, ráadásul már megint azt csinálja a windows-om, hogy rákattintok a Start menüben a Csatlakozásra és nem történik semmi. Rákattintok újra, akkor behozza azt a kis ablakocskát, amiben csak a lokál hálózatomat látom és semmi mást. Megint mehetek be a Hálózati és megosztási központba, mert ott érdekes módon ott van a VPN kapcsolat. Ha elindítom, utána már a Csatlakozáson belül is el tudom érni. Egészen holnapig... Miért csinálja ezt? Mondjuk nem sokára újra fogom húzni az egészet 64bites-sel, remélem azzal már nem lesz ilyen gondom. -
Celeborn #20201 Nem értek egyet abban, hogy így kényelmesebb, hiszen eddig elég volt rá pillantanom, most meg oda kell kattintani, hogy bejöjjön egy ablak amiben megnézhetem a státuszt. Ráadásul így fixen mindig kint van egy ikon, amire nincs szükségem. És miért lenne 83 ikon? Általában egy VPN kapcsolatnál többre nincs szükség, max. 2-re, az a 2 ikon pedig igazán elfér azon rövid időre amíg csatlakozva vagyok. -
spiler01 #20200 de az mért van hogy nem engedi felrakni az illesztő programot? mert hogy azt irja hogy nem a gyártó hivatalós oldaláról van... de onnan szettem le és biztos hogy a tűzfalnak van köze ehez csak nem értem hogy mértnem engedi telepíteni... amikor megvettem 1 éve a gépet jó volt a vista volt hangos de most vistán se 7 en sincs hang de xp-n viszont van... na ez mitől van? -
Ösrégi progam, elindul, de a teszt hangokat nem találja, annak ellenére, hogy ott van a könyvtárba. Hangszoró poziciót van lehetőség állítani benne, beállításokat megtartja, de mivel tesztelni a beállításokat nem lehet a hangfájok hiánya maitt így a funkciók jelentős része nem elérhető. -
Így próbáld meg légyszi:
Link 1
vagy
Link 2 -
spiler01 #20197 bocs nem magamnak akartam válaszolni msn:[email protected] 'sunlight' -
spiler01 #20196 felvennél msn re?:[email protected] -
spiler01 #20195 http://www.abload.de/image.php?img=untitledk6rq.jpg -
spiler01 #20194 felraktam de nem látja a sprakers out nem jó pirosan világitt a zőld helyett -
Tedd föl ezt a driver.t innen:http://download.chip.eu/hu/Realtek-High-Definition-Audio-Codecs-for-Windows-Vista-and-7_4471300.html -
XP-hez láttam utoljára THX konzolt, de Windows 7 driver és szoftver letöltésnél nem ajánla fel a Creative oldala. -
Alaplapi cd rakd fel lehet kell neki az illesztő -
spiler01 #20190 lehet de semien driver nem jó de haveré is hd meg ugyan ez a tipus és neki jó volt a driver annyi az egész hogy valami miatt nem enged tovább az ilesztőprogramnál rámek hogy igen és visszakérdez... és valami olyat ir hogy nincs gyártói aláirás vagy mi és pedig a realtek oldalról szettem le a drivert
-
A tied HD Audio -
Azt mondják nekem, hogy X-fi -hez van THX Console, és ott lehet ezt állítani.
Ilyened sincs? -
spiler01 #20187 az alc888 van a kézi könyvben de probáltam már avvalis de ugyan az volt a probléma -
E nehéz lesz bon. Szerintem AC97-re akarja felnyomni a HD Audio-t vagy fordítva. -
spiler01 #20185 igen probáltam már a legújabbat.. ac97 és haveromnáls u.z a drivert probáltuk amit nálam a legfrisebbet.. és neki jólett am vistánse jó. és7600 as a windows 7 -
Realtek oldalon fellelhető legújabb Windows 7-es drivert próbálod feltenni? -
Ez Realtek HD Audio vagy mi? -
Semmi köze a tűzfalnak hozzá. Buherált Windows-t telepítettél?