46642
-
Na Flash Player kellett neki. -
köszi, ez volt a megoldás:) -
Nekem alapból azon van, de nem jó. Tovább nyomja ezt az "osztály nincs regisztrálva" dumát. :( -
Vertigo #20298 Video (Advanced) -> Preset: Normal (vagy High, mert w7nel alapbol Low-ra allitja valamiert... ezutan franko lesz a kep!!!) -
Nekem is ez volt (szintén F5SL laptop) bármelyik win7-es drivert tettem fel recsegett főleg akkor ha közbe mondjuk elindítottam egy böngészőt ,msn akkor amikor azokat a programokat indította még jobban recsegett. Felraktam a vistás drivert és avval azóta is tökéletes. :)
Megjegyezem nekem a win7 által ajánlottal is rossz volt szóval csak a vistás segített.
-
sgamez #20296 ein=win -
sgamez #20295 Nekemis a filmek lejátszásával van gondom. Mikor megy a film egy időután elkezd akadozni. Lehet valamit lekapcsol a ein a háttérbe? Bsplayerrel próbáltam, esetleg azon belül kellene beállítanom valamit? -
A videó feldolgózás módját állítsd át pl. wmr 9 renderless-re. -
Használj Media Player Classic Home Cinemat. usite.hu-n megtalálod. -
bsplayert próbáltad? -
sry, ez lemaradt:a KMPlayer 2.9.4.1436 és a KMPlayer 2.9.4.1434B verziók lette kipróbálva (azaz a legújabb és egy régebbi) és mind2 uygan azt a hibát produkálja -
heló, lenne 1 témakörben 2 problémám:)
Win7 Home Premium (x64)
Filmet szeretnék lejátszani, ami alap esetben KMPlayer (már évek óta), de most a kép teljesen "pixeles", de inkább kockás, nézhetetlen.
A másik gondom... nem emlékszem, hogy mikor használtam utoljára WMP-t, de a fenti probléma miatt, most kénytelen vagyok. Azaz csak használnám, ha sikerülne a feliratot a filmekhez adni. De nem megy. És még csak opciót sem találtam, kivéve a Dalszövegek és Feliratok c. lehetőséget, amit engedélyeztem is, ennek ellenére nem sikerült előcsalnom. A file név ua. mint a filmnek, egymás mellett van, mi még a teendőm? -
Azért egy kis kultúráltabb kifejezéseket kérnék, különben kénytelen leszek törölni a nem ide illő kifejezéseket tartalmazó hozzászolásokat. mint pl a #20281-et is. -
kisebb google-özés után: http://www.hitechsquad.com/2009/10/26/windows-7-install-cannot-boot-from-cd-code-5-problem-and-solution/
ha nem megy az angol akkor röviden a lényeg:
- Töltsd le az Ultimate Boot CD-t innen
- Írd ki, bootolj be róla
- Ha ez megvan akkor menj a Filesystem Tools->Boot Managers->Smart BootManager szekcióba
- Amint a Smart BootManager betöltött, vedd ki az Ultimate Boot CD-t és tedd be a Win7-et
- Végül állj rá a CD0-ra és üss entert
Innentől kezdve már bekell jönnie a Win7 telepítőnek rendesen
(Ha a Win7 telepítőnél az elején sokáig csak a kék háttér van, várj 5-10 percet, tovább fog lendülni, de a biztos megoldás az ha letiltod a biosban a floppymeghajtót) -
A legfrissebb kmplayer az elindításnál az írja: "Az osztály nincs regisztrálva."
És átlátszó a felület. És a gombokat se látni.
Ez miért lehet? -
Azt be lehet állítani valahol (gondolom registryben), hogy az automatikusan eltűnő tálca felett meddig kelljen tartani az egeret, hogy újra előjöjjön? -
huncsik #20285 Hello!
Azért írok a fórumban mert a segítségetekre lenne szükségem mert valamiért nem tudom felrakni a Windows 7-et. A jelenség a következő:
Berakom a lemezt és újraindítom a gépet,és elkezd bootolni a lemezről és kiírja hogy valami code 5 és utánna betölti a régi rendszeremet,tehát nem jön be a telepítő.Kérem írjatok ha tudjátok mi lehet a gond megköszönném!
Üdv Huncsik Ádám -
és a végén kiderül, hogy törött az UTP kábel
-
Köszi! Jó lett!
-
Vicc az egészben, hogy mikor random elmegy a hang, akkor hirtelen jó lesz a Ventri és nincsenek fáziskésései mikor lenyomom a beszélő gombot. Kezd kiakasztani... -
Na, most 2.2 giga ment át, ÉS MEGINT KIÍRTA MENET KÖZBEN, HOGY NINCS JOGOM!
A büdös kurva anyját mááááááááááááááááááááááááááááááááááááár!!!!!!!!! -
Hihetetlen, most meg működik. Összefosom magam.
Na még nem örülök, lehet, hogy megint leáll párszáz mega után.
Ti értitek ezt a szarságot? -
Na újraindítottam mindkét gépet, most már a Workgroup-ra nem írja ki, hogy nincs jogom belépni, csak éppen töküres, még saját magát sem látja.
Egyre jobb. -
Segitsetek máááár, kezd elborulni az agyam.
Hogy a jóisten faszába lehet LANt csinálni ezzel a szarral?
Van egy Win7 és egy XP belső hálón, mindkettő vezetékkel a routerbe kötve.
Homegroup (akármi is legyen ez, ahogy látom, valami új, idióta faszkalap hálózatkezelés) help alapján kizárólag Win7-en működik, úgyhogy felejtős. Másik gép egy 300-as P2-es, úgyhogy oda Win7 telepítés kizárt.
Megosztottam egy könyvtárat a Win7-es gépen.
ELŐSZÖR még sikerült rá csatlakoznom a másikkal, és 300 megát sikeresen áttoltam a megosztott könyvtárba. AZTÁN kiírta, hogy nincs jogom hozzáférni.
Ekkor elkezdtem basztatni a hálózati beállításokat Win7-en, belőttem, hogy a Homegroupban is, meg a Public hálózaton is legyen fájlmegosztás, meg hogy ezen gép felhasználójával és jelszavával lehessen belépni hálóról.
Sikerült, átment a maradék 10 giga.
Ez volt kedden.
SEMMIT nem változtattam azóta.
Ma szerettem volna újabb adagot áttolni.
Elkezdem, kéri a jelszót, megadom, semmi gond, megy.
400 mega után közli, hogy nincs jogom elérni a gépet.
Beírom a felhasználónevet és jelszót, közli, hogy NEM JÓ.
És innentől kezdve még a Workgroupba sem enged be, pedig ABBAN A WORKGROUPBAN VAN az XP-s gép is!
Ezt komolyan felfogni sem tudom, meg el sem hiszem, hogy ekkora fos.
A másik irányban (tehát ha a Win7-es gépről szeretnék belépni az XP-sre), akkor azt lehet, be is tudok lépni a könyvtárakba, de amikor elkezdenék másolni, akkor "access denied".
Az összes faszom kivan ettől most. Mit lehet ezzel kezdeni? Csorgassak fekete kakas vérét a routerre, vagy mi a pöcs? -
Nekem is beleropog dehát ez van. -
ZsilKEANE #20276 az alapdriver marad fent akkor, mert bár ígysem a legjobb, néha itt ott beleropog,alig hallhatóan [bár nekem feltűnő], messze jobb,mint a driveres móka.
igen, laptoppal van dolgom.
néztem a formátumot is,mindegyiken recsegett.
hátha majd lesz vmi okosabb megoldás. köszöntem a segítséget. -
Gondolom ez egy notebook.
És azokhoz szar a driver, legalábbis az ASUS F5SLhez. Használd a beépített HD Audio drivert, amit a win7 tesz fel telepítés után, az nekem jó. -
24 Bit 48000Hz nekem ez van és jó -
Mi az alapértelmezett kimeneti formátum? -
ZsilKEANE #20272 segítséget kérnék.
felraktam a windows 7-et, 32bites, ultimate, a laptopban realtek hd audiokártya van, mégis recseg a 2.36os illesztőprogi telepítése után, pedig azt írják,hogy jó a 7hez.
köszönöm. -
gmail-t tedd ki minialkalmazásnak -
Talán ez jó lesz: link -
Ok.
Az Outlook 2007-et próbálnám belőni, de freemail az megy, gmail meg nem.
Pedig ugyan azt írom be, mint XP alatt.
pop.gmail.com
smtp.gmail.com
Akkor miért nem tud még tesztüzenetet se küldeni/fogadni?
Hiba: 0x80042108 -
Nem tudom mikor teszik már elérhetővé Tisztaszoftverben az igánylő lapokat, tegnap írtam nekik egy e-mail, de konkrét dátumot nem írtak, csak hogy november folyamán. -
Be lehet kapcsolni a gyorsindítás eszköztárat egy kerülő módszerrel (hivatalosan nem támogatott), de a működésével adódhatnak gondok. Célszerűbb megszokni az új tálcát. -
2x újraindítottam jó lett.
Itt be lehet valahogy kapcsolni a gyorsindítást, mint XP-n?
Az nagyon hiányzik! -
Forumeur #20265 De működik. Igazad volt, ez a megoldás. Köszi, BON! -
Vagyis még keresem az esetleges hibaokozókat, eddig minden haveromnak megy normálisan... -
Köszi a gyors választ megnézem. -
Talán segít: link Nem tűnik túl egyzserű módszernak.