46642
  • Szabi1991
    hali, azt mitől lehet, hogy ha xp módba futottatok egy programot, nem nyújtja ki teljes képernyőre ? :/
    belehet vhol állítani ?
  • bon
    1. Ki kell pipálni a dsl kapcsolat beálltásai/indítási ablakban, hogy bárki használhassa a kapcsolatott.
    2. Router használatával (a legjobb megoldás szerintem).
    3. Létrehozod neki is a kapcsolódási lehetőséget.
  • TomBond
    Adott egy gép amin van egy HomePremium amin van rendszergazda és egy vendég felhasználó. T-online-os DSL internetet hogyan lehetne megoldani, hogy menjen a vendég fiókban is?
  • MerlinW
    Passz, nekem bolti van. Újratelepítés segíthet, illetve el lehet távolítani a frissítéseket a winupdate ablakon. Valamint láttam torrenten portable office-t, ami 5 fájl, 500 mega és tört. Outlook nincs benne, excel, word, powerpoint, acces van.
  • BenceYCE
    Utólag veszett fejsze?
  • MerlinW
    Megveszed. Vagy nem engeded update-ről frissíteni.
  • BenceYCE
    Office reklamál isminél, hogy nem érvényes a liszenszkulcs. Priviben mi a megoldás?
  • MerlinW
    Tálcán jobb klikk, toolbars, new toolbar, célmezőbe beírod ezt:
    C:\Users\(Neved)\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Enter, és már ott is van a quicklaunch a toolbars menüben.
    Show text, show title-t kikapcsolod és olyan mint XP-n.

Én is ezt használom, semmi baj vele. Az új taskbar egy ügyetlen OSX koppintás, használhatatlan munka szinten.

• lck #20333
    TC-ban megnyitok egy olyan mappát amiben különböző exe-k vannak, ezeknek a fájl ikonjait szép lassan egymás után rajzolgatja ki sorban lefele haladva.
    Általában más vírusirtónál nincs ilyen. Lehet más észre sem veszi, de engem zavar. Hozzáteszem hogy elég régi a gépem.
  • saca79
    én nem vettem észre lassulást-bár nincs is mihez viszonyítanom mert soha nem is figyeltem rá igazán. Maszek total commandert használok (by KED) de semmi lassulást nem látok!
  • [HUN]FaTaL
    maximum minimálisan, de normális géppel semmi különbség

Ultimate értelmetlen, tegyél profot.
  • bojti
    Erre nincs metró , úgyhogy marad az Ultimate !
  • [HUN]FaTaL
    nt alapú oprendszerekben nincs dos, már a win2kban

gondolom a parancssorra gondolsz ami a cmd paranccsal indul
  • bon
    Ez már nem XP, Dos meg már kanyarban nincs benne, pláne ha 64bit-et használsz.
  • BBencze
    #20316 erre pls válaszoljatok, haverom gondja.
  • lck #20326
    Nekem EMESE azért nem tetszik, mert a fájl ikonok kirajzolását nagyon meglassítja - legfeltűnőbben a Total Commanderben, de intézőben is - ez másnál is így van ?
  • saca79
    én is avast vagy asztalin microsoft security e híve vagyok.. ez utóbbi egyszerű mint a facsipesz és szerintem tökéletesen elegendő a védelme..mellesleg mióta ezt használom 15 mp-et nyertem a boot időn a kaspersky-vel szemben ( ami szerintem egy rakat xar)!!
  • lck #20324
    Elvileg kevesebb szolgáltatás fut alatta,ami miatt gyorsabb is lehetne, de a gyakorlatban nem hiszem hogy nagyon mérhető az eltérés.
  • naaa
    attól függ mire szállsz fel vele
    metrón tuti gyorsabb
  • BBencze
    nem, már mitől lenne gyorsabb?
  • bojti
    Sziasztok !
    Igaz -e , hogy a Home Premium gyorsabb , mint az Ultimate változat ?
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Az lenne a kérdésem, hogy sz ms-dos editor parancssorban miért nem indul el az edit parancsra, win xp-s gépen elindul de ezen nem.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • greenw
    Köszönöm a válaszotokat! Notebookom van, akkor feldobom rá az avast, azt még nem használtam úgysem. Azért kérdeztem, mert még anno, a norton antivirus pl rettentően lelassította a gépemet, pedgi 2 magos, meg 2 gb ramos, szóval szerintem nem kellett volna. Köszi a tippet még1xer, aki válaszolt.
  • ACE
    Nálatok nem csinál olyat, hogy a tray ikonok nem akarnak megjelenni boot után? Nem tudom ez mitől van, de már XP-nél is előfordult. Nekem valamit mindig nem tölt be, vagy az MSN-t, vagy a DU meter-t, de a háttérben fut, csak a tray ikon nem látszik, anélkül meg nem sok szart érek sem a DU Meter-el, sem az MSN-el...
  • [HUN]FaTaL
    noti: avast
    asztali: msse
  • ZsoXa
    Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Van egy geforce 7600 GS videokártyám de valamiért nem fogadja el win7en a drivert, vagyis hiába teszem fel a bejelentkező képernyőn fekete csíkok láthatók,nem indítja automatikusan az nvidia programját(utóbbi működik csak normál esetben automatikusan kéne fusson)és teljesítményben is jóval alulmarad mint ugyanaz a kártya xp-n.Próbáltam más illesztőprogramot, vistásat meg mindenfélét is de semmi eredmény, ha nincs fent semmi driver akkor nem csikos a kép de azonnal felteszi a kis illesztő micsodáját a win7 és utána bármit teszek rá kezdődik elölről.Remélem tud valaki segíteni.
    Esetleg az okozhat problémát, hogy xp alatt húzva van a kártya riva tunerrel, viszont win7 alatt a riva tuner fel sem ismeri a drivert?
  • naaa
    F-Secure is remekül működik
  • Apocalipto
    Megy az is Win7 alatt, de már szerintem az összes kompatibilis vele. Avast, nod, avg, norton, bitdefender, trend micro, panda...
  • greenw
    Sziasztok! Win7 alatt milyen vírusírtót használtok? Régebben nod32-öt tettem fel még a Vista alatt.
  • [HUN]FaTaL
    C-mediaval nem is fog, megszűnt már a cég is. Új hangkártya vagy új lap. Előbbit javaslom, használtan valami sb audigyt olcsón, én 3k-ért vettem az enyémet. Igaz csak 1500 volt mert beszámították az sb liveot. :D hardverapro-n nézz körül.
  • naaa
    így se
  • naaa
    így
  • naaa
    jóbarátod
  • MarkBlade
    Ennél azért konkrétabb megoldást reméltem..
  • sgamez
    Miért szaggat be a Bsplayer képe kb 15 20 perc után?
  • Endaer
    Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni a következőkben:
    Adott egy win7et futtató munkahelyi gép proxy mögött, és adott egy szintén win7es gép, otthon. Munkahelyről szeretnék az otthoni gépre Remote Desktop Connection segítségével belépni, de ez sajnos (szerintem a proxy miatt) nem sikerül. Akárhol máshol vagyok, a remote connection csont nélkül működik, ezért is gyanakszom a proxyra. A kérdés az, hogy hol tudom beállítani a proxy adatait az RDM-en belül?
    A tippeket előre is köszönöm.
  • bon
    Én külön hangkártyát vásárolnék.
  • MarkBlade
    Sziaztok. Kellene egy kis help. ASUS M2N-E SLI alaplapom van és beépített hangkártya C6501. Az a problémám hogy nem találok hozzá Win 7 drivert. Win 7 ultimate x64 van fent.Próbáltam a vista drivereket sőt már xpt is de vagy nem akar feltelepülni vagy felmegy de amint újraindul a rendszer le is áll a program. És nem megy az istenért sem az 5.1.
    Kérlek segítsetek.
  • Apocalipto
    Már a vistánál is a memóriagazdálkodás része volt hogy a lehető legtöbb ramot foglalja le a windows. Ha kell majd más programnak, átadja neki.
  • Devil093
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni ,hogy az normális ,hogy a nekem elvessz úgy 750mega ramot hogy minden szükségtelen folyamatot bezárok?
    (64bitesem van)