46642
  • lck #20821
    Milyen kár hogy a nod32 nem az aktiválódásuk előtt vágta őket karanténba.
    Vagy csak most raktad fel keresésre ?
  • exodus2
    FPS-vesztés inkább a videókártya függvénye. A géped függvénye hogy gyors lesz e vagy sem. Van olyan hogy Windows 7 Upgrade Advisor: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=1b544e90-7659-4bd9-9e51-2497c146af15

Itt letesztelheted a géped, hogy mennyire lesz jó, kompatibilis. De hogy milyen gyors lesz, azt csak telepités után fogod látni.
  • Rowlend
    Oké, köszi :D de játékok szempontjából nem lesz nagy FPS vesztés? vagy maga a windows gyors lesz?
  • Rubio #20818
    Üdv. mindenkinek!

Én egy konkrét kérdéssel jöttem, hogy felteszem, de megláttam a FAQ-ot és elolvasva már meg is kaptam rá a választ, így okafogyottá vált!

Köszönet a készítőnek!

Sziasztok!

(De ha majd feltelepítettem és újabb kérdése(i)m lesz(nek), akkor még visszajövők. Úgy hogy ne reménykedjetek, hogy többet nem láttok, mert ahogy én a Windows-t eddig megismertem, az mindig akad!)
  • ozzyx
    nod 32 karanténba vágott 50kéretlen betolakodót.neveket nem tudok mondani.
    megoldás?
    újratelepít?
  • ozzyx
    rendszergazdaként vagyok bejelentkezve.
    ??
  • exodus2
    Próbáltad már hogy rendszergazdaként jelentkezel be?
  • [HUN]FaTaL
    vírus
  • ozzyx
    Hi all!

Problémám:
    Eltűnt a feladatkezelőm, asztaltéma állítási lehetőségem plussz 1-2 dolog. Állítólag én(rendszergazda), ezeket letiltottam. Pedig nem változtattam semmit a beállításokon.
    Hol tudok ilyen dolgokat visszaállítani???
  • exodus2
    32bites win7nél az a minimális rendszerkövetelmény (bár nekem 512mb-al is viszonylag eldöcög).
  • Rowlend
    1GB ramra érdemes felrakni a 32bites win7-et?
  • Evin
    Én directVobsub-ot használok, és van feliratok MPC és VLC alatt. Más feliratozó azt hiszem nem is akart nálam menni.
  • exodus2
    Catalyst, Messenger, realtek szerintem felesleges.

Catalyst és realtek anélkül is működik hogy betöltődne (ezek csak keretprogramok gondolom beállítás után úgysem használod őket). Számomra ezek feleslegesek, mert catalyst egyedül a tv kimenet kapcsolására kellett volna, de a wingomb+p ezt megoldja.

Messenger-t meg mikor használni akarod elindítod.
  • maniac78
    Valaki tudna rendszerindításhoz gyorsítási tippeket adni, mert majd 2 perc mire bejön az asztal? Illetve, hogy milyen szolgáltatásokat lehetne alapból letiltani?

Csak a legszükségesebbek töltődnek indításkor. (Kaspersky, Catalyst, Messenger, Daemon és Realtek)

Előre is köszönöm.
  • exodus2
    Elindítod, és ott állítgatod a dolgokat. Nem árt hozzá angol tudás, és egy kis windows ismeret hogy tudd, mit is állítasz.
  • exodus2
    Start menü futtatáshoz kell beírni a "slmgr.vbs -rearm"-ot. Ezzel 30 nappal kitolod az aktiválásig az időt. Ha nem megy akkor igy kell beirni "wscript c:\windows\system32\slmgr.vbs -dli"

Loaderek, ezek egyike majd aktiválja a géped.
    Windows 7 Loader v1.7.6 (x86 & x64) by Daz
    ULoader 6.0.0.3 [by Orbit30]
    7Loader 1.6.1d
  • dsg
    7Tweak Pro-t hogy kell beallitani?
    Vagy a telepitessel maris mukodesbe lep?
  • kirol
    Ha *.mkv -t nyitok meg, akkor a felirat nem jön be a diretcvubsub -al. Avi-nál megy, de itt nem. XP alatt simán megnyitotta.

Itt a Media player miért nem indítja a directvubsub -ot?
  • bon
    Valamelyik eszköz feléleszti a gépet pl. egér
  • nimfas
    vmiért nem hibernál a windows 7 home premium.... valaki találkozott már ilyennel?

rányomok, hogy hiber.... erre elmegy a kép, a ventik mennek tovább, majd 1 mp múlva visszajön a kép mintha mi se történt volna :S

Vkinek valami 5lete? Alaplapi chipset drivert már próbáltam újat-régit...
  • gregtom6
    Hát esküszöm 2x néztem át az FAQ-t, de nem találtam ilyen pontot, amíg nem a Firefox szó keresőjét használtam:D
  • exodus2
    Olvass egy kicsit: http://win7faq.try.hu/
  • gregtom6
    Jó, és ezt hova írom be? Vagy melyik Loadert szedjem le?
  • exodus2
    Beirhatod hogy slmgr -rearm (újabb 30 napig elhalasztod az aktiválást) vagy loadert szedsz le, és aktiválod, vagy megveszed.
  • gregtom6
    Hy mindenki! Mi a teendő, amikor lejár a win7 első alkalommal?(30 nap)
    Úgy tudom, hogy Loader-t kell használni, de a 7600.16385(RTM)-es MSDN Home Premium win7 hogy használható tovább?
  • sunlight
    Ezért van a fórum, szívesen.
  • 2ba
    ó öcsém, te egy isten vagy... megtartalak :D köszi szépen a segítséget ;)
  • 2ba
    mindjárt kiderül az eredmény
  • 2ba
    na ez jó
  • sunlight
    Itt sem? http://msn-ed.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=10&task=view.download&cid=913
  • 2ba
    Nekem erre nem jön be semmi. :S
  • bon
    Én a folyamatos járatásra szavazok, a mai winyókat már 7x24-es használatra tervezik.
  • sunlight
    Próbáld ezzel: http://messengergeek.spaces.live.com/Blog/cns!E3785B1281BBDA1!1118.entry
  • Chrisx
    És melyik jobb: járatni a winyót állandóan vagy pedig újrapörgetni mindig ha szükség van rá? Mert valahol olvastam hogy a felpörgetés többet árt neki.
  • bon
    Nem csak a Windows 7, hanem már az XP is kapcsolgatta a winyót. Egyébként nem lehet állítani.
  • 2ba
    hát valahol írta egy srác hogy neki is ez a baja volt, újratelepítette és utána ment... de nekem nem sok szívem lenne újratelepíteni... valami megoldás csak akad :S
  • Chrisx
    Ha a Win7 lekapcsolja a nem használt winchestereket egy idő után, akkor miért kell felpörgetnie mindet újra mikor kikapcsolom a gépet? Nem lehetne ezt máshogy beállítani?
  • sunlight
    ha a keresőbe beírod a messengert nem talál semmit?
  • 2ba
    ezt hogy érted ? letöltöttem ezt: wlm9 és normálisan telepíteni próbálnám, de nem is engedi, mivel szerinte már fentvan... amivel nem lenne gond ha meg tudnám nyitni :D de nincs fent, ez 100%
  • sunlight
    mivel telepítetted?