46642
  • bon
    Simán feltelepült virtuális gépre, a mükődését nem próbáltam, mert virtuális gépen nem lehetséges.
  • Laci82
    Mármint ez nincs

• Laci82
    Na ja ,hogy ne mert nincs

• exodus2
    Igaz, bár félreérthető volt, félre is értettem:)
  • [HUN]FaTaL
    A 2007es meg a 7est wint nem támogatja, úgyhogy VMWare/VirtualBox
  • zoznyák
    ja és akkor kell egy xp telepítő cd meg minden?
  • bon
    Intel VT-t nem támogatja így a legújabb Virtual PC nem jöhet szóba. Így marad a 2007-es. Igen külön ablakban futt a VirtualPC. A virtuális gép úgy viselkedi mint egy sima számítógép, elősszőr fel kell telepíteni az oprendszer utánna meg a programot.
  • bon
    Én nem állítottam, hogy teljesen feketét lehet csinálni, csak azt írtam, hogy a szín állítási lehetőségek ott vannak.
  • zoznyák
    intel core 2 duo t6600 2,2 a proci. A virtual pc 2007 az olyan h elinditja egy külön ablakban az xpt és azon belül el tudom inditani ezeket a régebbi programokat? vagy hoyg müködik ez? még sosem láttam iylet! köszi
  • exodus2
    De neki full fekete kell, azzal a beállítással pedig csak a Futtatás résznél lévőt tudja állítani, ahol a programokat kiválassza ott pedig fehér.
  • bon
    Próbálkozzál a Virtual PC 2007-el ahhoz nem kell Virtualizációs technológiát támogató proci. Amúgy milyen típusú a procid, mert lehet, hogy csak nincs engedélyezve az Intel VT és ezért nem tudod feltelepíteni.űA nyomtató ügyében meg a HP oldalát tudom ajánlani, ott le van írva, hogy melyik nyomtató milyen módon támogatott (HP driver, Microsoft driver, sehogy)
  • bon
    Jobb gomb az asztalon személytre szabás/ablak színe, minden szín állítási lehetőség itt van.
  • zoznyák
    Sziasztok!

Felraktam a win 7 ultimate 64bites változatát (core 2 duo, 4gb ram). Na most vannak bizonyos régebbi programok amiket nem tudok telepíteni sem, mert hoyg nem erre az op rendszerre vannak. Próbáltam a kompatibilitásos dolgokat de sehogy nem jó. Probáltam feltenni a microsoft virtual pc xp mode-ot de az meg azt irja ki hogy a virtual pc hardveres virtualizálást tesz lehetővé,de ezt a rendszer nem támogatja. Hogy tudnám megoldani ezt a dolgot, hogy tudjam futtatni ezeket a programokat, fontos lenne. A másik problémám hogy van egy régi hp nyomtatóm 710c, az elején fel sem akarta ismerni, de mostmár eljutottunk oda h kiirja h 710c csatlakoztatva meg telpitve van mégsem müködik. Köszönök minden segitséget!
  • exodus2
    Ez mellesleg egy modolt xp, tehát skin nélkül nem valószínű hogy megoldható.
  • fery02
    Sziasztok!
    Meg lehet oldani program vagy skin nélkül, hogy a Start menü nekem is ilyen frankó sötétes legyen, mint ezen a képen?
  • bon
    Derítsd ki.
  • R420
    Hali!
    Két op.rendszerem van egy Xp-Win7.
    Hallgattam az online Slágert és mindig lefagyott eddig nem csinálta vírusos lehetne?
  • nandorb

Jah csak nekem is az volt de viszont a hang furan de neha akadozott a winamp-ban... es azert gondoltam felrakom az ujabb verziojut hatha na jobb lesz.
  • exodus2
    Nekem realtek Hd audio-t (ac97) simán felismerte az Ultimate RTM, még telepitenem sem kellett semmit.
  • exodus2
    Persze, de épp ezért nem érdemes autoaktiválós windows-t felrakni. Lehet hogy utána már a loader sem fog segíteni, sőt jöhet az újra install.
  • nandorb
    ah,10x egymas utan jon elo es mar 30perce megy a telepites?
  • bon
    Rányomsz az install this driver software anyway és már települ is, csak figyelmeztett, mert nincs hitelesítve a driver.
  • bon
    Na meg a Microsoft-on is múlik, hogy mükődnek e, állítólag dolgoznak néhány aktiváló használatának megszüntetésén.
  • nandorb
  • exodus2
    Milyen window7ed van? Kis utánaolvasással még előfordulhat hogy lenne is hangod.
  • nandorb
    Sziasztok!!!

Ugylátszik a Windows 7-esem néma lesz,ha már az új drivereket amik pont win7-eshez vannak nem tudja feltelepiteni a kúrwája...
  • exodus2
    Hiába autóaktiválós, az is csak akkor aktivál ha a géped olyan. Pl. nem minden laptopnál fog aktiválni. És a loaderek mind működnek, csak a felhasználó hibájából és hozzáértéséből kifolyólag lehetnek gondok.
  • bon
    Milyen módon írtad ki a telepítőt? Remélem nem bontottad ki az image tartalmát.
  • vajo
    Átállítottam a bootolásnál a meghajtómat az első helyre, de még így sem bootól be a win7... tippetek van??
  • Petike954
    Valaki át tudná nekem küldeni ezt a torrentet: Windows 7 7600.20555.x86fre.win7_ldr.091021-1509 32 bites HomePremium-Pro-Ultimate ?
    Ez elvileg Torko oldaláv van fenn, de sehogy se tudom letölteni. Ez elvileg autoaktiválós.
  • GPx8
    Köszi.
  • solo
    Hello, tedd fel az everest et, és ott keressed meg a telepített programok(nem pont ez a neve) pontot, és ott keressed meg az MSN-t, és törlöljed.

WLM09 et is így lehetett tölölni.Még a régi szar beta verziót.
  • bon
    tisztan telepítes ajánlott
  • Dobronski
    Sziasztok!

32 bitest használok 4 giga rammal (tudom, 64 bites kéne). Az lenne a gond, hogy 1-2 játéknál kiírja, hogy nincs elég memória...
    770mb hardwer reserved, 920mb in use, 88mb modified, 1137mb STANDBY, és 1181 free. Nos, a standby-t hogy tudom felszabadítani? És az a hardware reserved miért van? Nem sok IDLE-ben a 920 mb in use? Ezt is csökkenteni kéne. Pedgi csak 2 driver, avast! fut...

Köszi!
  • GPx8
    Sziasztok!
    Érdemes Vista-ra telepíteni a Windows7-et, vagy formattáljak előtte és rakjak mindent vissza???
  • nagyzotya
    Szia!
    Semelyk mód nemjó. Próbáltam clone, csak kivetítő... mindent, de csak megvillan a kép feketén és semmi sem történik.
    A kábel biztos jó!
  • exodus2
    Úgy írd ki hogy nero-val vagy bármilyen más programmal hogy képfájl kiírása! Tehát itt egy példa nero-ra: http://www.tutorial.hu/video/nero_dvd_iso_burn.html
  • MR ME
    kiírod a lemezt és behelyezed a dvd meghajtóba, beállítod biosba h dvd-ről bootoljon
  • MoCc
    Hali.
    Segítsetek PLS.
    Letöltöttem a Win7-et és nem tudom be bootolni.
    Valami részletes leírást írjatok már nekem h. h. kéne:S
    Előre is köszönöm.
    Üdv.
  • ozzyx
    már fenn volt, de régiverzio.
    frissítettem és ekkor kezdett visítani:)
    marad az újratelepítés sztem.
    most viszont csinálok 1rendszervisszaállítási pontot is, bár vírus ellen az sem lesz megoldás.
    Köszi.