46642
  • ACE
    Nekem a Microsoft Security Essentials is bejött, egyszerű, nem kell vele variálni, és eddig mindent megfogott.
  • gaspijoci
    Hali!
    Tudom hogy már volt róla szó, de a sok hsz között nem találom. Feltettem a win7-et egy másik vinyón meg fenn van az xp. Nem csinált automatikusan boot menüt, ezért most kapcsolgatom a bootoláskor hogy melyik vinyórol menjen. Hogyan tudok létrehozni egy boot menüt??
  • bon
    Feltelepíted a játékokat Windows 7-re.
  • bon
    A Procit kell megnézni,pl a CPUZ progival
  • djjeges
    Hali.Most telepítettem a windows 7-et, és a másik winchateremen van az xp.Hogy lehetne azt megoldani,hogy futtassam a régi xp-n lépő játékokat/programokat a Windows 7-en?
  • exodus2
    Telepitsd a winamp classic pro-t, utána menni fog.
  • Cat 02 #20975
    Winamp skin-t nektek lehet váltani ? Én 'telepítem', meg is jelenik, de ha rákattolok marad a classic.
  • exodus2
    Megszámolod:) Amúgy a procidat kell megnézni, hogy 64bites e. Ha legalább 3 giga vagy a feletti memóriád van akkor is érdemes feltenni a 64bites win7et.
  • mobilos3
    honnan tudom meg hogy hány BIT-es alaplapom van?köszi.
  • exodus2
    Szerintem ezzel a lehetőséggel, hogy a programok ikonjai rögzíthetők a tálcán, és az összevonás lehetősége és áttekinthetősége adva van, tökéletesen feleslegessé teszi a gyorsindító szükségességét.
  • Jakuza001
    Jah mint nalam a regi gepnel. :D Jah neked ez a szar is windows feature. Neha olyan szanalmasba mesz at, pedig ami szar az szar es az nem erdemele vedelmet.
  • bon
    A gyorsindítóhoz még annyit hozzá tennék, hogy szoktak problémák lenni vele, nem úgy mükődik ahogy elvárná az ember.
  • kirol
    Pedig a másik gépemen, amit szintén W7 -val ott megy a media player alatt is a vubsub.

Csak itt elállította valami és nem találok olyan opciót, hogy újra bekapcsolhatnám.
  • exodus2
    1. Meglehet. Kövesd az itt leírtakat: http://www.hogyan.org/windows-7-gyorsindito-eszkoztar-talca

2. Tálcán jobb egérgomb - Tulajdonságok - Kis ikonok használatát beikszeled.
  • Balázs 17
    hi
    azt meglehet csinálni mint xpnél, hogy legyenek gyorsindító ikonok tálcán? mert ha most ráhúzom parancsikont akkor az ott van, de ha megnyitom azt a programot akkor addig kiveszi onnan és engem zavar
    nemtom érthető e:D

a másik kérdésem meg az hogy tálcán nem lehet állítani, hogy ne legyen ilyen magas?
  • exodus2
    Sajnos nem lehetséges. Használj valamilyen képnéző programot.
  • Cat 02 #20965
    Képnézegetővel vhogy életre lehet kelteni a mozgó gif-eket ?
  • bon
    Memória tesztnek nincs értelme, nézd meg az alaplap kézikönyvében vagy a gyártó oldalán, hogy a gépbe lévő memória típust támogatja e a gép. Egyúttal a bios frissítésnél is nézzél szét hátha van újabb.
  • zoznyák
    hát sajnos nem tudom lefotozni vagy iylesmi. A win 7nél nagyon változo mikor jön elő, a minap itt hagytam a gépet h letöltsön és hazajöttem, kikapcsolt a monitor de hiába nyomtam bármit nem tért vissza. Vagy mikor töltöttem le a virtual pct akkor is és általában az történik iylenkor, hogy elkezd akadozni az egér ha épp irok valamit az megáll, vár egy picit bejön a kékhalál ott valamit számol aztán ujraindul. Az xp telepitésnél meg az elején amikor még a kék háttérrel elkezdi a hardwaret vizsgálni ott akad meg, és hibát ir ki. azt hittem rossza cd mert volt már oylan de töltöttem le másikat azzal is ugyanaz. nincs valami program amivel le tudnám tesztelni, hogy mi ujság a memoriával?
  • bon
    Mivel új gép és kékhalál szerintem memória gond lesz, valószínűleg nem szereti a memóriát a gép. De a kék képernyő tartalma lehet, hogy segítene a hiba behatárolásában.
  • zoznyák
    Sziasztok!
    Tegnap irtam, hogy hogyan tudnám elintézni h régi programok fussanak win7 alatt. Köszönöm a válaszokat, de mivel sokat kékhalálozik nálam a win 7 ugy döntöttem felteszem az XP-t ujra. Igen ám, de két xp cdvel is megakad a telepítés az elején mikor vizsgálja a hardwaret és szintén kékhalál. Így gondolom valószínűsithető valamilyen hardwares probléma. Ezzel csak az a baj, hogy nincs 1hetes a gép. Kérdésem az lenne, hoyg tudtok e ajánlani valami programot ami diagnosztizálja, hogy mégis kb mi lehet a baj. köszönöm
  • exodus2
    Próbálj rányomni hogy Minden programok, és akkor ott lesznek a telepitett és minden programok. Mert amiket a képen mutatsz, azok csak a már az utolsó x db elinditott program.
  • bon
    Lassabb lesz, több helyett foglal, nagyobb a hibalehetőség. de ha jól tudom alapból is tiltott ez a lehetőség. Tiszta telepítés mindig a legjobb megoldás, pláne ha szinte nem is használtad az RC-t nincs veszteni valód. Ja és frissítés esetén a telepítés ideje is hosszabb.
  • bon
    Nem lehet, csak egy féle ikon méret lehet az asztalon egyszerre.
  • Petike954
    Valaki válasz erre? #20950
  • [HUN]FaTaL
    Mert ennyi a max és azért nincsenek ott programok, mert ha nagy ikonra állítod ahogy alapból van akkor nem fér el.
  • ssx22
    Nálatok is ilyen a start menü ghogy miába van beállítva 20 program mégse jelenít meg annyit :( kép
  • [HUN]FaTaL
    A VGA Biosát ne piszkáld.
  • torok6
    Meg lenne a videokártyához is bios azt érdemes lenne vagy attól valami javul?
  • dashed_
    "M3A78 BIOS 1802
    Fix Windows7 WHQL bug. "

De ,hogy ez pontossan mit takar passz.
    Illetve ahogy nezem ez egy beta bios , szal ha nincs problemad a lapoddal tok felesleges felraknod.
  • torok6
    Sziasztok az alaplapomhoz van új bios és valami windows 7 bugot javit valaki esetleg nem tudja hogy pontosan mit javít?
  • Petike954
    Miért nem ajánlatos egy Windows 7 RC-t upgradelni egy normál Windows7-re? Mert lassabb lesz tőle az új oprendszer? De ezt az oprendszert szinte nem is használtam.
  • Micsu
    hogy tudom az ikonok méretét külön növelni, az asztalon ctrl + egér görgőjével tudom a méretet változtatni de külön külön hogy tudom?
  • Cat 02 #20948
    Beleütköztem 2 problémába:
    - ugye faq-ban benne van h ha a képernyő szélére viszem az ablakot akkor átméretezi. Én ezt nem kapcsoltam ki, de mégis telepítés után, néha berakja nagyon a szélére az ablakot és kihúzni meg nem tudom mert a tetejéből csak az x látszik ki :S
    - winampnál view résznél kiszedtem mindent ezért nem mutat semmit, így mikor elindítom elindul ugyan, de nincs ott semmi :D
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg a liszensz szerint nem, gyakorlatilag még senkit nem hallottam, akinek telefonon ne aktiválták volna le.
  • fekete0012
    hali az OEM verziot ha megveszem és felrakom egy asus alaplaphoz, és utánna cserélni kell az alaplapot, akkor utánna tudom ujra telepíteni a gépre a win 7 ?
  • sunlight
    Vezérlőpult -Hálózat és internet - Hálózati és megosztási központ - Adapter modosítások beállítása - ott a kapcsolatra jobb gomb tulajdonságok - ott katt. A TCP/IP protokoll 4 -re és alul katt. a tulajdonságokra
  • Me0w
    Azert ideje lenne az ide-s vinyokat lecserelni, nem?
  • [HUN]FaTaL
    Control Panel->Network and Sharing Center->Change Adapter Settings->Hálókártya kiválaszt->Jobb klikk->Properties->TCP/IP v4->Properties
  • Zénó13
    Hello
    W7nél hol lehet beállítani fix IP címet? Sajnos nem sikerült megtalálnom.
    Előre is köszi a segítséget!