46642
-
ne torodj azzal,ez berak masik drivert ami kafan muxik... -
Bavid #21060 Köszi, de akkor ér ez valami gyorsulást pl játékok vagy video konvertálás terén? -
exodus2 #21059 Próbáld ki azzal a videókártyával, egyszerűbb mint várni, hátha jön valaki aki megteszi helyetted. -
exodus2 #21058 Ha 64bites rendszert raksz, akkor a 4 giga memóriát + videókártya memóriát is ki tudod használni. A driver ellátottság attól függ milyen hardvered van, de tudom ez bonyolult, felmész a gyártó oldalára és megnézed a drivereket hogy van e 64bites. Ha nincs akkor elgondolkozol, és mellesleg nem muszáj egyből áttérni, egyszerűen egy particióra felrakod, és kipróbálod. Minden 32bites progi futni fog rajta. -
Köszi :) -
Bavid #21056 #21034-re valaki? -
Petike954 #21055 #21039-re valaki? -
exodus2 #21054 "Sikerült megtalálnom a játékok laggolásának okát. Ezt meg is osztanám veletek:
msconfig futtatása > szolgáltatásoknál a Multimédia osztályütemező-t kikapcsolni, ezután egy gyors reboot.
regedit megnyitása > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Audiosrv\ megkeresése, utána DependOnService kulcson 2x katt és a végéről MMCSS törlése. Ezután ismét egy gyors reboot és lehet élvezni a laggmentes játékot. Általában Call of Duty sorozatnál fordul elő ez a hiba. De több multiplayer játéknál előfordulhat. " -
Köszi!
Kellett tenni a Windows Mobil Device Center-t is. Csak nem tudtam,hogy így hívják. Engem az kavart meg kissé,hogy emlékeim szerint a Vistánál már nem kellett feltenni semmit hanem rögtön tudtam nézni a készülék tartalmát.
Nah mind1 a lényeg,hogy ezzel megy.
Köszi mégegyszer!
Üdv:JoE! -
Cat 02 #21052 Az a baj h megnéztem és 3 nappal újabb driver van csak ethernet kártyához D: -
Elképzelehetőnek tartom, mert ez egy beépített Windows szolgáltatás -
vezérlőpult/szinkoronizálási központot kell használni, de nekem fent van még a Windows Mobil Device Center -
Köszi a választ,
"slmgr -rearm" abban is működik? -
Azért egy driver letötléshez felesleges egy külön program. Szépen el kell meni a hardver gyártó oldalára és le kell szendi majd felrakni a drivert. -
Inkább egy Trial verziós Enterprise változatott rakd fel, 90 napg használható. -
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne,hogy a Windows7-ben ,hogy lehet használni ActiveSync-et vagy ebben ez hogyan valósul meg?
Köszi előre is!
Üdv:JoE! -
Nem fizetős,és király!Én is ezt használom!
Driver Genius Professional Edition 8.0.316 -
Cat 02 #21044 Ez fizetős :o -
Bavid #21043 #21034-re valaki? -
halozat kartya frissitese genius driverrel... -
Vinyón XP fent- EASEUS Partition Master 4.0 Home Edition-nal particionáltam 20 Gb-os részt-Win7 oda---bootolásnál választás Win7-XP-;Win7-ben beállítottam egyelőre XP az alap,ha nem nyúlok a nyílhoz 5 mp. múva indul,vagy Win7. -
Cat 02 #21040 W7 alatt nagyon lagolok online játékokban, mitől leheT ? (avira van fent) -
Petike954 #21039 Ati Xpress 1100-al megy a Win7? Tudom, hogy hivatalosan nem támogatott, de Vistára még volt drivere. -
balcsi70 #21038 OK.Köszi -
Sziasztol, ha felteszem most az RC-t fogom tudni még aktiválni és használni márciusig/júniusig?
-
torok6 #21036 Sziasztok! Az lenne a problémám hogy legtöbbször amikor bekapcsolom a gépet és betölt a windows 7 és akkor kiírja hogy indexeli a fájlokat és ezt nem tudom kikapcsolni. -
Simán megy rajta. -
Bavid #21034 Kérdésem lenne 4giga meóriám van, de 32 bites az op rendszerem, tapasztalok e majd valamilyen pozitív változást ha felfrissítek 64 bitesre? ill. mi a helyzet most a 64 bites rendszerekkel, megfelelő a driver ellátottság, progik nem ragadnak be? Bocs ha nagyon láma kérdések de még nem volt 64 bites rendszerem.. -
balcsi70 #21033 Sziasztok,a segítség rovatba írtam,ha esetleg valaki tud rá választ megköszönöm. -
Vista Boot Pro 3.3.0 ezt próbáltad .http://en.kioskea.net/telecharger/telecharger-126-vista-boot-pro -
Sajátgép jobb gomb - tulajdonságok -
gaspijoci #21030 Na én pont így csináltam és nem hozott létre boot menüt és a FAQ-ban leírt progival sem működik nekem. Mit tegyek?? Másik kérdés: Hol ellenőrizhetem, hogy meddíg aktív a Windows7 ??? -
Balázs 17 #21029 évek óta használom a nodot, majd mostmár az eset smartot és semmi baj nincs vele és nem is fogja a wint
persze hogy tökéletes legyen nem össszevissza krekkelt meg végtelenített jelszó kell :) -
ACE #21028 Hallottál már olyanról hogy a antivírus szoft gyártók megegyeznek egymással, hogy a víruskeresőik vírusnak mutatják a saját szoftjuk feltörésére szolgáló eszközt? Ennek ellenére nem vírus, némelyiknél az is szerepel, hogy "hacktool". -
Ezzel mire céloztál arra, hogy vírusos? -
A "képolvasó és fényképezőgépek" -ben ott a scannerem, erre a Windows faxoló és képolvasó azt írja, nem talál képolvasót a rendszeren.
Hülye ez? -
Ha van a gépeden egy XP és felteszed a Windows 7-et akkor a telepítő magától létre szokta hozni a boot menüt, fordítva már nem tehát Windows 7 majd XP telepítése. -
A W7-ben van valami scanner szoftver? -
exodus2 #21023 Olvasni, olvasni, és olvasni: http://win7faq.uw.hu/index.html#dualboot -
Megvan!