46642
  • bon
    Felesleges a 64bit, bőven elég a 32bit. Programok játékok mennek rajta.
  • bon
    Nem fogja piszkálni a partíción lévő fájlokat.
  • Bence94
    Üdv! Felszeretnénk a barátom gépére rakni a windows 7-et.core 2 duo e 7300 2,6 ghz,geforce 9600 gt,2 gb ram...Azt szeretném megkérdezni 64 bitest nyugodtan felrakhatok rá ? értem ezen, hogy a programok,játékok 1-2 kivétellel mennek ?
  • Petike954
    A Windows 7 rajtahagya a vinyón a fileket? Van két partíció, azA egyiken az XP, a másikon a fájlok. második vinyóra szeretném telepíteni, az XP mellé. Hely az van rajta a Windows 7 számára.
  • bon
    Na ez a letöltés érdekes, mert nem ilyen néven szerepel a MSDN, Technet oldalakon a telepítő fájlok. Ja és a letöltés annyi, hogy katt, a Microsoft saját letöltő managere bejön (ha még nincs telepítve akkor telepíthető) és máris koocg lefelé a cucc álltalában elég jó sebességgel. Ja és megfelelő módon kiírva a boot-al sincs semmi gondja a telepítőnek (IMGBurn progi esetén LEmezkép írása lemezre funkció)
  • Barny
    Igen Vista-s driverek 80%-a megy Win7-en is.
  • exodus2
    Betölti, csak valamilyen általános driverrel teszi fel.

http://img42.imageshack.us/img42/6376/19696930.png

Mellesleg mondtam már hogy próbáld ki.
  • Petike954
    Ok. Akkor kipróbálom. De vista-s drivernek is elvileg mennie kéne nem? Vagy ha a Mobility Modderral csinálok drivert?
  • Barny
    Megy siman,nyugi...en egy 4MB-os Matrox VGA-n is mukodesre birtam a Win7-et...csak az Aero nemakart menni
  • Petike954
    Egyáltalán? Még a rendszer be se tud tölteni?
  • exodus2
    Nem megy.
  • Petike954
    Ati Xpress 1100-al megy a Win7? Azt tudom, hogy nem támogatja hivatalosan, de vistahoz még volt drivere.
  • Breki33
    mennyiségi licenszes-t

Az a gáz, hogy a microsoft oldalára ezt így rakják fel.
    Leszedni se volt egyszerű írtó macerás.

Igen a licenszet megvettük, de ugye a DVD-t regiszrálás után a hivatalos lapról lehetett letölteni, ezt mivel jó ismerősöktől vettük megcsinálták nekünk leszedték kiírták és mikor telepíteni akartuk kiderült, hogy nem bootol, ők leszedték újra meg egy másikat és az se bootolt a 32-est ezért megcsinálták bootolhatóra külön, de most leszedtem a 64-est és azt szeretném.

A linket megnézem köszi
  • exodus2
    El sem tudom képzelni milyen iso-t próbálgattok. A lényeg, hogy fog az bootolni, csak meg kell csinálni neki a bootsectort.

Ilyen formán: http://www.unawave.de/windows-7-tipps/code5-error.html?lang=EN

Azért úgy árusítani a windows7et, hogy nem képes bootolni, elég gáz.

Nekem amúgy ez nem tiszta, megvettétek a windows-t, és le kellett tölteni?
  • Breki33
    vagy inkább úgy mondom ez a fajta nem bootol mert lehet van olyan hivatalos ami igen
  • Breki33
    nem ezzel van gond

természetesen beállítottam, de több gépen kipróbáltuk a cég is ahonnan vettük megnézte és elis mondták, hogy tényleg a letölthető hivatalos 32 bites kiírva nem bootol be
  • exodus2
    Géped Bios-ában beállítottad hogy dvd-ről bootoljon?
  • ViniSoundz
    még mindig nem tud senki megoldást arra, hogy játék közben ha tölt a vinyó miért kapok hirtelen 0 fps-t?

ha valakinek van tippje, akkor írja lééé :) köszi előre is!
  • Breki33
    így írtam

és nem bootol a hivatalosan leszedett ISO

pont ezért kérdem
    jelenleg ötletem v-lite és •Automated Installation Kit (AIK) for Windows 7
  • exodus2
    Bármelyik programmal is irod ki, olyat keress hogy "Képfájl írása", miután megvan, megadod az képfájlt (iso, nrg, cue) kiírhatod.
  • Breki33
    a hivatalosan leszedett DVD5_Win_Pro_7_64BIT_Hungarian_Full-t ami kiírva nem bootol hogy lehet legegyszerűbben boootable dvd-ként kiírni?
  • exodus2
    Próbáld meg a jól bevált, Vezérlőpult - Programok és szolgáltatások - Windows szolgáltatások ki és bekapcsolása - Játékok bejelölése.

• Bmx01
    telepített win7-ben nincsenek benne a gyári játékok, utólag + oldahato a telepítés ??
  • exodus2
    Nem igazán értem mit akarsz, az asztalon jobb egérgomb, Új - Parancsikon, beírod az ftp címet, meg egy nevet, és kész. Ez így volt xp-ben is.
  • Cat 02 #21077
    XP alatt volt olyan h simán lehetett mappákat csinálni, amik ftp kapcsolatokra hivatkoztak (extra.hu, uw.hu, etc). Itt is olyasi kéne nekem. Jó persze, felraktam FireFTP-t de az nem az igazi :
  • exodus2
    Én momentán így próbáltam és működik pl. ftp://ftp.microsoft.com/

De ha már ilyen kezdetleges eszközöket használsz, mint az intéző, akkor már a böngészőbe is írhatnád.
  • Cat 02 #21075
    Intézőből (~sajátgép), hogy lehet ftp kapcsolatot létrehozni ? Próbáltam felülre beírni, de nem ment.
  • vohanyi
    Nekem is Nod van,nem innen szedtem le..
    Töltsd INNEN !,saját up!
  • bon
    Mobil device center kellett Vista-nál is.
  • Cat 02 #21072
    Ezt a w7-et ennyire frissítik ? Tegnap volt 30 mega telepítés reggel. Este mikor kikapcsoltam gépet fel is ment. Most meg bekapcsolom és kiírja h 4 új, 110 mega :o
    szerk: nem szóltam, office service pack :)
  • Breki33
    És a NOD32 szerint trójait tartalmaz.....
  • MR ME
    v2.25.1025
    --------------------------------------------
    - Improved Windows 7 jump list cleaning.
    - Improved Windows 7 thumbnail cache cleaning.
    - Added support for Windows Server 2008 R2.
    - Improved 64-bit support and performance.
    - Fixed issue with Windows 7 task scheduler.
    - Fixed issue with Startup tool, displaying incorrect folder contents.
    - Added support for AVG Antivirus 9.0.
    - Added support for ExcludeKey in INI files.
    - Improved support for wildcards and RECURSE/REMOVESELF.
    - Fixed minor GUI bugs in non-English versions.
    - Fixed minor GUI usability issues.
    - Improved input validation.
    - Lots of minor bugs fixed.

nemkérdeztem semmit :D
  • MR ME
    ccleaner 2.25 az már nyugodtan használható win7-en, nem csinál galibát ügye?
  • exodus2
    Ha már ilyen türelmetlen vagy, kérdeznék. Routered típusa? A gépet vagy a routert indítod újra? Ez csak windows7el fordult elő, vagy előtte is?
  • exodus2
    Próbáld ki ezeket: http://www.szoftverbazis.hu/search?search=webcam&where=name&_charset_=UTF-8
  • xxxpaulxxx
    erre valaki?
  • rooney8
    hali

bedugtam egy régi webkamerát a gépbe, fel is telepítette a driverét az os és működik is (msn-en kipróbáltam), csak azt nem tudom hogy lehet csak simán megnyitni, hogy lássam a webkamera képét. xp-nél megnyitottam a sajátgépet és ott volt alul, itt viszont sehol se találom.
  • exodus2
    Esetleg ez segít dönteni:

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http://www.pcworld.dk/art/11233%3Fpage%3D1&sl=da&tl=en&history_state0=
  • Bavid
    oké köszi, majd ha sok időm lesz kipróbálom:D
  • exodus2
    Elméletben, ha procid is támogatja a 64bitet, és memóriád is van bőven, valamint 64bites rendszert használsz az gyorsabb lesz mint a 32bites. Amit kérdezel azt neked kell megtapasztalnod, mert pl. hiába mondom azt hogy gyorsabb lesz, ha nálad ez nem fog megmutatkozni.