46642
  • Apocalipto
    Chrome ígyis úgyis gyors :) Nekem most a 4 beta van fennt.
  • Jim Morrison
    Már régebben kérdeztem, és itt a válasz.
  • aate
    nekem a Goggle chrome 4.0.223.16 simán megy a win 7-en!
  • bon
    5gb memória? Elég szokatlan mennyiség.
  • bon
    Nincs is levelező program a Windows 7-ben. Melyik progira gondolsz?
  • HECIKE
    Szeretnék segítséget kérni ahhoz, hogy hogyan tudom kikapcsolni a windows 7-ben az olvasatlan e-mailek számának megjelenítését az üdvözlőképernyőn.
    Elvileg itt tudnám: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\UnreadMail. A HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion-ig megy is, de olyat hogy UnreadMail-t nem találok.
  • mobilos3
    memoria 3gb 2gb+1gb videókártya Asus Extreme AX550 ez igy oké?
  • RETROB0Y
    Chrome-bol gondolom a stable vagy a beta? Mert nmtom melyik a jobb stable stabilabb de jobb is?
  • Apocalipto
    A-a. Ha nem kellenek kiegészítők akkor chrome. Ha kellenek akkor firefox.
  • RETROB0Y
    Azon gondolkodok melyik browsert rakjam fel az IE helyére

Firefox?

Opera?

Safari?

Chrome?

nmtok dönteni... kicsit Opera felé gondolkodok sztetek?
  • Evin
    Hát, valamit valamiért. Vagy veszel alá nagyobb vasat.
  • robotnyk
    lehet hogy ez lesz... kiprbóltam msconfigból, eltávolítottam, így valóban nincs választóképernyő, és a win7 jön be. viszont a régi vinyót még mindig rendszernek veszi, és ha átállítom a bootsorrendet, továbbra sem jó...
  • Lacc 88
    Próbáltam állítgatni, de sajna az nem jött be.
  • MR ME
    húzd ki a másik vinyót majd amikor nem találja a bootmgr-t akkor win7 telepítő be és javítás szvsz
  • robotnyk
    üdv!

következő a kérdés. régi rendszervinyón vista futott, problémák miatt kitakarítottam egy másik vinyót, arra került a win7. induláskor ugye boot managernél választottam, hogy melyik induljon, de a win7 lett az alapértelmezett.

most már mindent backupoltam, ami kell, és le szeretném formázni a régi rendszervinyót. próbáltam, hogy biosban átállítottam a vinyók sorrendjét, hogy az új, win7es rendszervinyó legyen az első, és arról bootoljon (eddig a régin volt), viszont így nem találja a bootmgrt, így nem indul a win7...

hogyan lehetne ezt úgy megoldani, hogy ne szopjam meg csúnyán? rendszerkonfigurációban látom, hogy a rendszerindításban törölhető a vista, de nem szeretném, ha kitörölném, és semmi nem indulna el...

valami ötlet, hogyan csináljam? elég volt egy reinstall, szal nem akarok belefutni mégegybe... :)
  • Driss
    Hy all
  • Jimanszky
    Akkor meg nem szíííp
  • Evin
    Kikapcsolsz minden dizájn cuccot dolgot.
  • Jimanszky
    Köszi szépen, akkor inkább hagyom
    Windows search nálatok ki van kapcsolva?Meg az UAC.Esetleg még valami trükk, hogy gyorsabb legyen a rendszer?
  • exodus2
    Jobb egérgomb a kis hangszórón, az tálcán az óra mellett, és lejátszóeszközök. Ott próbálj állítani.
  • exodus2
    Itt a megoldás, de nem ajánlott mert a 7100rc még tele van buggal. A megfelelő működést csak a tiszta telepítés garantálja.

Link: http://www.blogsdna.com/4177/how-to-upgrade-windows-7-rc-beta-to-windows-7-rtm-build-7600.htm
  • Lacc 88
    Sziasztok, lenne egy kis problémám. Felraktam a Windows 7-et a laptopomra Asus A6Mseries, és ha fülhallgatót bedugom elmegy a hang. Asus honlapon lévő letölhető cuccok nem segítettek. Vmi ötlet?

Mellesleg egészen jó lett a Win 7 nekem nagyon bejön, csak meg kellett szokni az XP után. Eddig különösebb gondom nem volt vele.
  • Jimanszky
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 7100-as RC verziót lehet e frissíteni teljes verzióra, és ha igen hogyan.
    Előre is köszi
  • kirol
    Valami olyasmit találtam SATA-nál, hogy Native mód. Ez tiltva volt, most engedélyeztem. De gőzöm nincs, mi ez.
  • bon
    Letörlöd és magától újra fel kell, hogy telepítse. Ha nem települ fel akkor az eszközkezelő ablakban jobb gomb a számítógép nevén és hardverváltozások keresése. Abban az esetben ha így se találja akkor megkéne nézni másik oprendszer alatt vagy másik gépben, mert ha azok se látják lehet, hogy tönkrement.
  • Imrusssss
    Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Tegnap volt áram szünet egymás után és mikor ez elmúlt akkor bekapcsoltam a gépet és nem látom a dvd meghajtót! bemegyek az eszkőz kezelőbe és ott látom csak mellette van egy 3 szög alakú felkiáltójel , hogyan tudom vissza hozni hogy tudjam használni???!
  • exodus2
    Nem tudom mit kellene állítani. Biztos van olyan hogy Sata mód, sajnos nekem régi alaplapom van, ami csak sata1et támogat, az újabb lapokban meg nem tudom miket lehet állítgatni.
  • aate
    Sziasztok!Telepítette fel már valaki win 7 alá a corel ulead video stúdió x2 programot?
    nekem települ de nem indul el...????mintha tiltaná valami de nem találom sem a defender nem tiltja sem az uac. windows tűzfal sem.....
    Vista alatt simán ment!
  • kirol
    Szóval?
    A BIOS-ban mire gondolsz? Ott annyi cucc van.
  • exodus2
    1. 6 x SATA 3Gb/s connectors (SATAII0, SATAII1, SATAII2, SATAII3, SATAII4, SATAII5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices
    2. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10
  • kirol
    Nem tudom, hogy sata III -as vezérlője van e.
    Ilyen lapom van: Alaplapom

Itt te látod, milyen?

BIOS-t meg megnézem.
  • exodus2
    Alaplapodnak sataIII-as vezérlője van? Milyen mód van beállítva bios-ba?
  • exodus2
    Pl. segíthet bios frissités, bios reset. De egyéb hardvereszközök miatt is lehet fagyás. Memória vagy videókártya is ugyanúgy okozhatja.
  • Driss
    Hy all
  • kirol
    Igen mindkettő SATA HDD. A HDD 0-n van az oprendszer, a másik HDD a SATA1-en.
  • mobilos3
    akkor miért van az hogy vagy telepités közbe fagy le vagy ha fel is megy akkor rá egy 10-15 perc és megáll megmerevedik a kép és ennyi semmi nem segit csak a reset.ötlet?
  • exodus2
    Persze.
  • mobilos3
    msi alaplap kompatibilis a win 7-el?
  • exodus2
    Akkor valamit elnéztem:D
  • bon
    IDe winyónál lehet, de kábel baj is okozhatja. Mondjuk a képen lévő az SATAIII-as winyó.