46642
  • Atika :o)
    meg azt megprobalom
  • bon
    Esetleg driver csere?
  • exodus2
    Be van jelölve az átlátszóság engedélyezése? És a szinerősségnél a csuszkát mozgasd, az eredmény azonnal látható.
    Videokartyam 9800GTX

#21336 es ott hol talalom azt hogy be e van kapcsolva vagy mi
    mi bajod a hatterkepemmel :D
  • exodus2
    Vagy el van állitva az átlátszóság itt: Vezérlőpult - SZemélyre szabás - Ablak szine - Átlátszóság engedélyezése vagy Szinerősségg.
  • sunlight
    Milyen video kártyád van?
  • Pio
    OFF
    Mi ez a beteg háttérkép?? O_o
    na ilyen a taskbarom pedig aeros tema van kivalasztva

• aate
    Köszi!Akkor várok még...leszedtem most valami drivert de az sem segített.
  • [HUN]FaTaL
    Nem ír felül semmit és nem erre gondoltam.

Nem találom a retek isot ezen a szar oldalon pedig innen töltöttem le. Pinnacle support borzalom. Talán majd merlinw segít mert korábban ha jól emlékszem ő linkelte be, az akkor még beta isot.
  • aate
    Erre gondoltál ?

http://www.pctvsystems.com/tabid/62/default.aspx/Downloads/MicrosoftMediaCentersupport/tabid/196/language/en-US/Default.aspx
    ez felül íra a média centert???
  • saca79
    hogy tom életre kelteni a dreamscene videókat?
  • [HUN]FaTaL
    Mert ne drivert szedj, hanem komplett csomagot és a pctvsystems.com-ról nem a pinnacle oldaláról.
  • aate
    Csak vistas drivert találtam a pinnancle oldalán.De nem is enged újat felrakni azzal az üzenettel hogy a driver a lefrissebb.Ha leszedem akkor meg be fríssiti saját maga ugyan azt :(
  • morphologu
    oké megvan sikerült klafa
  • morphologu
    igen elvileg az is fent van
  • [HUN]FaTaL
    Szedd le a pctvsystems.com-ról a win7hez való full cuccot és azt rakd fel, a Vistast meg vakard le.
  • exodus2
    Ezt tetted fel?

ftp://ftp.pctvsystems.com/TV/driver/PCTV%20713x/PCTV%20100i%20110i%20300i%20310i.zip
  • aate
    Sziasztok!Ismét egy kompatibilitás próbláma ,Pinnancle PCTV 100i analog kártyám van és a tv adások képe nem jelenik meg sem a média centerben sem másik szofvtveren sem (crhis tv) ....csak hang van.
    valakinek valami ötlete?Az eszközt a rendszer felismeri,driver is megfelelő. Vista alatt ez is jól müködött!Kezdem vissza sírni a vistát... :(
  • exodus2
    Úgy volt, de aztán nem lett belőle semmi. Tehát minden verzióban benne van az IE, kivételt képez az amiből egyes emberek kiszedték.

Megoldás: Vezérlőpult - Programom és szolgáltatások - Windows szolgáltatások be- és ki kapcsolása - És a pipát kiveszed az IE8 elől.
  • Petike954
    Az Internet Explorer-t valahogy ki lehet törölni? Mert még úgy volt, hogy egy választóképernyőn lehet majd kiválasztani, hogy melyik induljon el. De nálam alapból fenn volt az IE.
  • exodus2
    Felraktad a dreamscenet?
  • morphologu
    hát felraktam, újraindult a gép de semmi nem jelenik meg a gomb. Elvileg jobb klikk és ott kel elindítani ugye?
  • morphologu
    thx meg is nézem.
  • exodus2
    Elvileg ez megoldás rá: http://www.mediafire.com/?tomtitn2xky
  • morphologu
    Sziasztok nekem a home premium 32bit-es van fent a dreamscean valahogy működésre lehet valahogy bírni, és hogy?
  • bon
    Bírnának, de mit szólna hozzá az EU? Jól megbüntetnék őket sőt gondolom ki is kellene venni az oprendszerből, hogy nehogy sérüljön a versenytársak érdeke.
  • exodus2
    De az új Media Player Classic - Home Cinema-hoz már nem kell vobsub.
  • viral
    Egeszsegedre.
    Egyebirant amit Evin javasolt hogy mediaplayer+directvobsub az a variacio is mukodik tokeletesen csak a felirathoz tenyleg kell a vobsub.
  • saca79
    köszönöm a segítséget a KMplayer tökéletesen műxik.
  • Evin
    VLC vagy MPC+DirectVobsub.
  • saca79
    az meg szerintem szégyen a microsoft-tól hogy egy normális könnyen kezelhető univerzális medialejátszót nem bírnak csinálni. windows mediacenter+ windows madia player :
  • saca79
    én meg mindig pover dvd-t és soha nem volt vele ilyen gondom simán lejátszotta az összes feliratot a lost 5. évadát így néztem vele végig és már nagyon megszoktam.régebben soha nem állítottam semmit, sajna úgy néz ki le kell cserélnem a kérdés csak az hogy mire eddig kipróbáltam vagy 6 ot de egyik sem jó!!
  • viral
    kmplayernel az opciok-beallitasokban alltalanos ful alatt a "toltsd be akarmelyik feliratot a mappabol ha nincs megegyezo" ezt pipald ki.

Valamint,a video feldolgozas ful alatt a "lekepezes" legyen VMR9 renderless(HQ subtitles)-re allitva.

A felirat feldolgozas ful alatt pedig nyilvan legyen bepipalva a felirat mutatasa.

Nekem igy tokeletesen megy akkor is ha a felirat neve nem egyezik meg a video file nevevel ezert kellett az elso opcio.

Jo sokat szivtam mire rajottem eloszor nekem sem jelenitette meg:-)

Remelem segitettem.
    ok otthon leszek dobok fel kepet :)
  • saca79
    na fasza bs playernél hang ok, felirat ok, kép semmi.. :) minjá megőszülök!!
  • vohanyi
    Én mindíg VLC-t használtam,Win7-en is tökéletes felirat szempontjából is!
  • saca79
    az a gáz hogy win media centernél hiába engedélyezem a feliratot akkor sem adja a pover dvd -nél meg nem tom hol lehetne ezt be vagy ki kapcsolni én még nem találkoztam vele, pedig régóta használom már. Kiváncsiság kedvéért megnézem a bs vagy a kmplayert ha mégse, jövök!!!
  • bon
    Csinálj már egy képet a jelenségről.