46642
-
123xyz #21421 Köszönöm, azt én is tudtam hogy fut a játék, írtam is korábban, nekem nem azzal van bajom, hogy nem kompatibilis, hanem azzal, hogy egy általános jogú felhasználói fiókból nem fut, csak ha rendszergazdaként indítom el (jelszómegadással). Ezt kéne valahogy kiküszöbölni, az engedélyeknél egyébként beállítottam a teljes hozzáférést minden felhasználónak, de semmi eredménye. Nem tudom hogy mi okozhatja a problémát. -
Sziasztok!
Felraktam a 7-et , de a Test Drive Unlimited-ben nincs hang.
A másik meg, ha össze kötöm a hifit a géppel a hifi nagyon szarul szól.
A realtekbe csak hanghatásokat ad hozzá. Ha a rendes hangszóró helyére kötöm , akkor jó(zöld dugó). A feketébe meg rossz.
Xp-vel nem voltak ilyen problémák.
Lécci segítsetek.
Előre is köszönöm.
-
Az egész asztal egy "oldalsáv". Tehát végül is oldsalsáv már nincs, bárhova lehet rakni minialkalamzásokat. -
exodus2 #21418 Oldalsáv az van, csak nem lehet rá rögzíteni a dolgokat. De gondolom, mivel elindul (SideBar) kis ügyködéssel lehetne fixálni. -
Ezt én is megtudtam, én az oldalsávot hiányolom :/
-
shakwill #21416 Sziasztok!
Meglévő: Winfast tv2000 xp expert tv tuner kártyámhoz nem találok w7 drivert. Valószínűleg azért, mert nincs is. Tudnátok e ajánlani egy másik kártyát, ami már bevált w7 alatt, és nem kell hozzá napokig drivert vadászni?
Előre is köszi! -
exodus2 #21415 Kövesd az alábbiakat: Tálcán jobb egérgomb - Eszköztárak - Új eszköztár - A felbukkanó ablakban kiválasztod az oldalt lévő Számítógép feliratot (amiből lenyílnak a meghajtók, stb)
Vezérlőpult-hoz viszont a Tálcán jobb egérgomb - Hivatkozások - És a hivatkozások részhez belehúzod a Vezérlőpult ikonját mondjuk a Start menüből. -
Talán érdekel valakit, ellehet vele menteni a prioritást. -
sgamez #21413 Driverből a legújabb van fennt. 195.62 -
exodus2 #21412 Próbáld már meg, hogy megnézed nincs e felcserélve az képernyő. Tehát hogy főképernyő e az lcd tv, és a megjelenitő másodlagos. Nyomj egy azonosítást a képernyő beállításoknál. Más tippem nincs, driver jó? -
sgamez #21411 Előszö volt code (Klite) aztán leszedtem. Semmi más programot nemhasználok ami a winbe van. Kirejesztett asztal -
exodus2 #21410 A videókártya driver tuti hogy jó? Simán beállítottad a kiterjesztett asztalt, vagy használsz valamilyen programot hozzá? Codeket remélem nem raktál fel. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hasonló XP-ben készíthető eszköztárat lehet-e csinálni Windows 7-nél. XP-ben csak a parancsikont kellett kihúzni oldalra,de windows 7-ben erre nem csinál semmit :/
Előre is köszi aki tud nekem segíteni !
-
sgamez #21408 Helo! Van egy olyan problémám: 9600GT kártyám ban kiterjesztett asztallal. a tv-n filmezni szoktunk, de mióta a 7-et használom azóta a filmek képe darabos nem olyan folyamatos mint Xp-n volt. Próbáltam több lejátszóval is mind ugyanolyan. A 7 alatt valamit még állítani kéne? Egy Lcd tv a másik megjelenítő -
exodus2 #21407 Most leszedtem, sims 2 angolt, semmi patch nincs hozzá felrakva. Telepités után szól hogy nem kompatibilis. Próbáltam frissitést, nem talált. És itt a középső gombra kattintva, elindult a játék. Tehát még a kompatibilitással sem kellett bajlódni.
Oprendszer: Windows 7 Ultimate -
Bavid #21406 Ez van fent sajnos nem működik, nemtudok már mit kitalálni, max nem használom, pedig hasznos volt, bármit egyetlen ujjlenyomattal le lehetett védeni, most meg jegyezhetem a jelszavakat -
exodus2 #21405 - MSi honlapjáról
- ATI honlapjáról -
MSI nem gyárt chipsetet
HD4830:ati.amd.com -
honnan tudok letölteni:
- msi chipset
- asus EAH4830 videókártya driver-t?
-
telepítéskor érdemes azokat a vinyókat eltüntetni, amin szintén van bootolható rendszer? Mintha az XP anno összekutyult volna valamit olyankor. -
123xyz #21401 OK
konkrétabban:
win7: végleges verzió, ultimate
program: sims2 (tudom hogy kompatibilitási gondokkal küzd, de rendszergazdaként tudom futtatni, és a neten böngészve nem nagyon találtam a problémámhoz értékelhető dolgot)
Szóval lehet annyira inkompatibilis, hogy más fiókból ne lehessen futtatni, csak rendszergazdaként, vagy pedig az engedélyezésekkel lehet valami gond? -
exodus2 #21400 Akkor elállítódott valahogyan, olyan felbontás mellett, az alap ikonméretnek nagyon kicsinek kell lennie. -
fel van rakva a videókártya és a felbontás meg: 1680*1050 -
exodus2 #21398 Csak egy kérdés, véletlenül fel van téve a videókártya driver? És ugye nem 640x480ban láttál nagy ikonokat? -
köszi, de az még nagy volt, de megoldottam segítséggel
köszi srácok! ;) -
köszi szépen -
exodus2 #21395 Jobb egérgomb az asztalon - Nézet - Közepes vagy kis ikonokra kattints. -
a desktopon nyomsz egy ctrl+ scrolal le vagy fol ahogy akarod nagyitani kicsinyiteni... -
exodus2 #21393 Ezt bárki tudja, hogy valamilyen windows7en futtatni, valamilyen programot az valamilyen error-t ad. Most komolyan, ha már segítséget kérsz, legalább adj meg valamilyen támpontot. Windows verziója, program neve, verziószáma kezdésnek... -
hello!
lenne még 1 kérdésem, felraktam a windows 7-t és rohadt nagyok az ikonok 100%ok is. nem lehet lejjebb venni? -
123xyz #21391 Hello, kérnék egy kis segítséget.
A problémám a következő: Feltelepítettem egy programot (nem a win7 partíciójára, nem lényeg) és egy átlagos felhasználói fiókból csak rendszergazdaként indítva lehet futásra bírni. Az engedélyeknél be van állítva minden felhasználónak a teljes hozzáférés a programhoz (a teljes mappájához is), de valamiért mégsem indítja el (a hibaüzenet a nagyon beszédes: Unspecified error).
Van valakinek ötlete, mi baja lehet? Előre is köszönöm a választ. -
most nem mindegy az jutott eszembe mert tegnap elott azon csinaltam reportot hogy leszedjem a havernak a drivert... mert azon nemvolt internet -
Ehhez mi a ráknak everest?
Start dxdiag enter és megnézed a verziót. -
Tessek remelem most mar rendbe vagyunk? -
Pio #21387 Én mindig INNEN szedem le, nem tudtam, hogy a MS egyben terjeszti a cuccot, sorry... :) -
Bocs nem kötözködés képpen írtam -
De everest kép még akkor sincs, mert amit linkeltél az nem az. -
Olyan hibával találkozott már valaki, hogy internet explorernél a 3. 4. fülön ha lapot akarok megnyitni nem nyílik ki csak megy körbe a kis ikon
Viszont ha becsukom a füleket és egy fülön nyitom meg akkor simán megnyitja
Ez a 8-as Internet Explorer és Win 7
Más böngészővel nincs ez viszont Firefox-al meg nem tudok ide a jelszavammal belépni és írni -
CSak a pontosítás kedvéért Directx-et kell telepíteni és nem directx9-et. Nincs külön csomag a Microsoft oldalán. A telepítő tartalmazza az összes támogatott Directx változat fájlait. -
exodus2 #21382 Se leírás, semmi. Bár ott van egy uninstalláló. A short model No.-t is add meg, talán van különbség... PSAGDE elvileg a short model No. tehát ezt próbáld ki: http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/fp-sw-20091105115907.zip
További lehetőségek itt: http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?LNG=23&service=CE