46642
-
Monitor driver nincs az Asus oldalán? -
Windows 7, Office 2007 , XP. Esetleg Vista kód. -
-
benbrain #21459 Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, ugyanis a problémám a következő:
Felraktam a Windows 7-et, ami teljesen jól működik, kivéve a hangkártyát.
Ha kicsit jobban terhelem a gépet recseg a hang.
Azt a drivert tettem fel, amit a Windows magától töltött le, ugyanis az összes (elvileg Windows 7-el kompatibilis Realtek) driver installálás után folyamatosan recseg.
Nekem úgy tűnt másoknál is előfordult ez a probléma, hátha' valaki tud segíteni.
Előre is köszönöm!
Ben -
exodus2 #21458 Az SPD-nél nézd meg egyenként a memóriamodulokat. -
Ez viszont rohadt érdekes
most akkor mi van?
-
tehát egyszerűbben
1-3ba rakod a régit, és 2-4be az újat az ez:
most pedig 2, 4-be rakva a régit megy, deha berakom az újjat egyenlőre nem, de még megpróbálom egyszer -
úgy volt korábban akkor ugye kiírta, hogy 4 van de csak kettőt használ
most raktam fel tegnap a legfrisebb biost
így forditva az újakkal együtt nem ment most a két régivel megy 2,4-ben ha berakom a két újat akkor nem indul el
forditva meg volt amit korábban írtam -
DreamScene bekapcsolása:http://i4s.hu/2009/01/windows-7-dreamscene-bekapcsolsa.html -
Sziasztok!
Lehetséges a Dreamscene bekapcsolása Win 7-en?Olvasgattam google-ben,hogy vannak módok,de nekem edig nem ment egyik sem.Az egyik szerinte egy Windows 7 dreamscene.exe-t kell letölteni és futtatni,na az nekem nem ment,pedig rendszergazdaként próbáltam,ahogyan írták.Aztán próbáltam valami másik programot,azt már régen de az sem ment,valami win7 manager volt vagy nem is tudom már micsoda.
Szóval gondoltam megkérdezlek titeket,nem olyan fontos mondjuk a dolog,de azért örülnék,ha működne!Vistán ezt nagyon szerettem. -
exodus2 #21452 És ha 1-3ba rakod a régit, és 2-4be az újat? Elvileg pedig mindent jól csinálsz. Egy bios resetet esetleg még csinálhatsz.. hátha. -
Hello!
Segítséget szeretnék kérni, azzal kapcsolatban, h feltettem egy 32 bites Win 7 Home Basic-et egy régebbi gépre, amibe egy integrált ATI 9100 IGP videókártya van, és a gondom az, h nem tudok feltenni rá semmilyen Catalyst drivert. Ugyanis nem látja a WIN 7 a monitort (nem ismeri fel) ami egyébként egy Asus 20"-os de csak PnP szabványos VGA-nak látja 1024x768-ba.
Tud vki segíteni, h tudom felismertetni vele a monitort ill. h a felbontást is feljebb tudjam vinni? Hiába installálok catalystot (9.11_win7_32) a gépre nem történik semmi... -
nem már a biosban is kettőt ír
ezért sem értem a win miért írja ki, hogy 4-et lát , de csak kettőt használ
a memóriákat próbáltam a régi pár most a 2,4-esben van úgy megy, deha mellé rakom az 1,3-ba az újat akkor else indul rendesen
ugye a párokat az azonos színekbe raktam nálam ezek
1,3: sárga
2,4: piros
Nem láttam ilyen memória beállításokat -
exodus2 #21449 Újraindításkor, a bios látja a 4gb-ot? Biosbeállításoknál nincs extra memória beállítás? Tehát CAS beállítás nincs?
Valamint próbáld megcserélni a memóriákat, tehát 1-3ast felcserélni, 2-4est felcserélni. Vagy a másik foglalatba tenni. -
erre továbbra is keresném a megoldást
Everestben
http://i46.tinypic.com/21edq2v.jpg
http://s11b.directupload.net/images/091128/u774buai.png -
Feltettem a legfrissebbet.
A hifi csak akkor szól , ha valami hanghatást adok neki. pl: csatorna , víz alatt , csarnok.
De így teljesen szar. Ha meg nincs akkor nem szól csak a fő hangszóró.
-
exodus2 #21446 Feltetted a normális realtek drivert, utána is ez a gond? -
#21420 Valaki tud segíteni? -
Livius #21444 Az hogy azok ott a lemezek ha igényeled őket. Ahoz ott külön be kell ikszelni, hogy igényelsz ilyen telepítő csomagot is, ami 3000Ft + postakölcség. Alalpból csak térítésmentesen egy termék kulcs listát adnak. Nah abban kéne tudni hogy ponotosan mi van. -
Igények sorba kell oda írni ha 64bit kell. Ha nincs oda írva semmi akkor 432bit-es változatott küldenek. Windows 7 Professional x86 magyar nylev oda ott van az igénylő lapon, nem tudom mi a gond. -
Livius #21442 Itt nagyon nincs igénylés, csak a lemezeket lehet külön igényelni 3k-ért. Alapból valami sima listát adnak, de a listán a szar oldalukon nincs feltüntetve hogy x64 vagy x86 van-e, sőt még a win7 se szerepel, de külön írták hírben hogy október óta azt is adnak. -
Sehogy, elkészíted újra valami profi 3D progival. -
Olyan verziót adnak amit igényelsz. -
Livius #21439 Szóval egy kulcs telepíthető x86-ra és x64-re is. Akkor kösz, már rendelem is. -
Átjárhatók a kulcsok a verziók (x86-x64) és a nyelvek között, így teljesen érdektelen, ha szerzel telepítőt olyan profot raksz fel amilyet akarsz. -
Livius #21437 Hello!
Ha a tisztaszoftver.hu-n igényelek egy hallgatói licensz csomagot, abban windows 7 professional x64 kulcs is lesz? A szar oldalukon sehol nem derűl ki hogy milyen verzókat adnak pontosan. -
huncsik #21436 hello!
Nem tudjátok hogy hogy lehet például a 20th Century Fox intróját átalakítani hogy az legyen oda írva amit én akarok? -
Award BIOS Memory remap -
ilyen
Award BIOS ha jól tudom -
exodus2 #21433 Milyen bios-od van? -
Néztem, de a Bios-ban nem találtam ilyen funkciót -
Köszönöm nagy terhet vettél le a vállamról. -
exodus2 #21430 Az ikonját a programnak, berakod pl. a Start menü - Minden programok - Inditópult-ba. -
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hogy tudok programot hozzá adni az msconfignál az Automatikus Indításnál? Tudok hozzá adni olyan programot ami nem szerepel benne a listában?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
4gb memória van a gépbe, 64bit-es operációs rendszert használok, de még se látja a gép az összes memóriát, mi a teendő?
Be kell lépni a gép BIOS-ába és megkell keresni a Memory remap funkciót, ha megvan akkor kikell kapcsolni, vagy ha ki van kapcsolva akkor meg be kell.
azért van a faq h használjátok :( -
Az miért van, hogy felrakva a 64 bites Win 7-et még mindig csak 2 gigát használ?
Videokártya 1 gigás -
Megtaláltam a speciális rendszerbeéállításoknál. -
Hol lehet beállítani hogy látszódjon az ablak tartalma mozgatás közben? -
123xyz #21424 Igen, ezzel sajnos csak annyit érek el hogy mindig kéri a rendszergazda jelszavát, sokat nem segít. (De azért köszönöm) -
exodus2 #21423 Azt próbáltad hogy jobb egérgomb - tulajdonságok - Kompatibilitás - Az összes felhasználó beállításának módosítása - A program futtatása rendszergazdaként bejelölöd?