46642
  • kirol
    Itt a W7-ben az USB-t hogy lehet eltávolítani, hogy az jó is legyen?
    Mert kiírja hogy már biztonságosan eltávolítható, de ugyanúgy villog.

Ez még nem is érdekelne, de az MP4 lejátszóm csak úgy tölthető fel, ha rádugom, ekkor lemezként kezeli, majd ha rákattintok a biztonságos eltávolításra, és rajtahagyom, akkor kezdi el tölteni.

Na ez meg nem tölt semmit. És TC-ben is ugyanúgy ott van mellesleg.
  • josi
    Bocs most nézem, rossz oldalt adtam meg:(
    Win7-es nincs csak vistás..sztem az is jó driver
  • josi
    Tessék
  • j0cc21
    sziasztok

segítséget szeretnék kérni olyan gondom támadt hogy nem találok nyomtató drivert a nyomtatómhoz a típusa epson cx3650 mindenhol kerestem már ahogy tudtam néztem a hivatalos oldalát is de nem találok win7.hez szeretném ha valaki segítene mert ez miatt nem akarok visszatérni az xp.hez megtetszett nagyon a 7es légyszíves segítsetek. scan driver van hozzá de az kevés
  • fery02
    Everest. Én ezt használom állandóan futtatva. Van benne teljesen testreszabható gadget, amiben nem csak ezeket lehet kimutattatni, de több alkatrész hőmérsékletét is, de akár venti sebességeket is.
  • ACE
    Fizikai memóriát csak annyiban használja, amennyire a rendszer teljesítményét ezáltal jobbá teheti. A miniatűröket nem véletlenül van kitalálva, pont arra jó, amit Te mondtál, hogy ne a vinyóról olvasgassa folyamatosan az adatot, hanem a memóriából egyszerűen beolvassa. Pont arra jó, ami ellen Te kikapcsolod. :D
  • aate
    Sziasztok !Ha valakinek segít akkor összeállítottam saját tapasztalatból simán minden gond nélkül feltelepülő win7/ 32 bit kompatibilis programjait:
    Micrsoft office 2007
    Live messenger 2009
    Google Chrome
    Nero 8/9
    Total Commander 7
    Stardock Objectdock
    uTorrent
    Pinnacle studio 14HD ultimate
    Corel Digital Studio 2010
    PhotoImpact X3
    Adobe Photoshop Elements 7/8
    ACDSee Pro 2/3
    Outpost Firewall Pro
    Mcafee Enterprise virus scan 8.7
    VLC player
    Your Uninstaller 2009
    WinRar
  • FLATRONW
    exodus2 én értem, hogy te mit mondasz, de nekem evvel csak az volt a problémám, hogy egész nap csak a torrent program ment. Tehát a háttérben nem ment semmilyen nagy memóriaigényű program, de miután kikapcsoltam a miniatűrök használatát a memóriahasználat 1 nap után is csak 1 GB. Evvel csak arra akarok kilyukadni, hogy aki például csak 2 GB rendszermemóriával rendelkezik, az elég hamar rá lesz szorulva a lapozófájl használatára aminek hatására a merevlemezek jobban le lesznek terhelve.
  • pxxl
    hali megint!

nah sikerült működésre bírni a tv tuneremet (DTV 1800 H). annyi problémám van viszont, hogy kb 15-20 perc után 1-2 mp-et késik a hang. Ez mitől lehet? Én a még friss drájverre tippelek.
  • exodus2
    Nem jelent semmit az hogy 1GB memória van szabadon, mert a windows folyamatosan használja a memóriát, ha van hát használja:). Az hogy látod hogy 1GB nem jelenti, hogy elindítasz egy programot, játékot, akkor csak azt az 1GBot fogja használni. Mindig az éppen futó és memóriára éhező alkalmazásoknak osztja ki a szükséges memória mennyiséget.
  • FLATRONW
    Egy jó tanács mindenkinek, aki azt vette észre, hogy folyamatosan csökken a fizikai memóriának a mérete, az kapcsolja ki a vizuális beállításokban a miniatűrök használatát. Az én gépemen ki volt kapcsolva az előtöltés szolgáltatás, és így is 1 nap állandó használat után a 4 GB memóriából már csak 1 GB volt szabad.
  • bon
    Minden féle képpen ajánlott leszedni újabb drivert, rendszerint az alaplapi cd-n régi cuccok vannak. Még akkor is célszerűbb leszedni a gyártó oldaláról a drivert ha cska Vista-s van.
  • exodus2
    Azért a 3-4 driverért igazán megerőltetheted magad. Ha a Vista-s driverek pedig nem fognak menni akkor mit csinálsz? Amúgy használhatod, kompatibilis módban is, de az még nem garantálja a jó működést. Tehát ha van windows7es driver, érdemes azt leszedni.
  • DJ RX7
    köszi!
  • benkoszabi
    üdv. olyan alaplapom van, amihez VISTA-s driverek vannak...írták már, hogy a Win7-be csomó driver be van integrálva...ellenben pl. játékokban serceg a hang, tehát mindenképpen fel kell raknom rendes drivereket...viszont leszedegetni nem akarom őket netről..így hát kérdem, az alaplaphoz kapott VISTA-s driverek jók Win7-hez? Mintha vhol azt olvastam volna, hogy igen, bár ebben már nem vagyok biztos
    köszi
    üdv
  • aate
    Én csak vista alatt használtam a 2009 veriót, de elvileg a 2010-et win 7re írták. A skint egy mappába kell raknod és abból kell installálni a tune up-al.,a shell file-t vagy theme file-t.
  • tomasz18
    jaja segít mert rájöttem hogy nekem nincs benne:D csk sima styler van:S megpróbálok alkotni valamit..köszi
  • Arcor
    Közben ráleltem a megoldásra:

Jobb klikk - View - Show desktop icons
  • Arcor
    Eltűntettem a Lomtáramat az asztalró, hogyan tudom visszahozni?

Jobb klikk - Personalize - Change desktop icons nem segített, hiába pipálgatom ki-be és apply nem történik semmi :/
  • gregtom6
    Hát nem mondod....
    Akkor warezzal akár engedélyezhetem mindet? Csak azért kérdezem, mert ismerősömnek warez van(nekem fősulin keresztül eredeti), neki RTM, és engedélyezhetem a laptopján az automatikus frissítéseket? Vagy beállítsak valamit?
  • exodus2
    Beírod google-be hogy windows 7 gadget és kidob egy rahedlit, olyan is van közte amilyen neked kell.
  • exodus2
    Persze, majd oda lesz írva, hogy aki warezol az ne engedélyezze ezt a frissítést. Általában a WAT szó benne szokott lenni a frissítés leírásába, azt nem kell engedélyezned... ennyi. De más is kiválthatja, tehát ehhez kell egy fokú hozzáértés. Engem momentán nem érdekel hogy milyen frissítés jön, automatán van, hisz úgyis lesz törés, én meg amiatt nem fogok kínlódni, hogy mit mikor telepítsen.
  • Netgear
    Keresek olyan minialkalmazást (gadget), amelyik mutatja a hőfokot (CPU/GPU/HDD), tudtok ilyet?
  • bon
    Ami az eredetiséget ellenőrzi az kerülendő
  • gregtom6
    Ilyen egyszerű? Mert így ha mindent engedélyezek, ugyanott vagyok, szóval biztos van olyan, amit nem szabad engedélyeznem, mert akkor van értelme annak, amit mondtál, nem?
    Szóval miket nem szabad engedélyeznem?
  • bon
    A hálózati és megosztási központot elindítva adapterbeálíltások módosítsa, majd a megjelenő ablakban az internet ikonját jobb gombbal kihúzod az asztalra és létrehozod a parancsikont a megjelenő menübe kiválasztva.
  • bon
    Be, csak körültekintéssel, tehát ne magától telepítse a frissítést, hanem neked kelljen engedélyezni őket.
  • gregtom6
    Valamint warez RTM-nél bekapcsolható-e a rendszeres oprendszer frissítés?
  • gregtom6
    Hy mindenki! Az internetkapcsolat ikonját hogy tehetném ki az asztalra? Tehát hogy parancsikonból induljon az az ablak, ahonnan csatlakozni tudok?
  • aate
    Nekem a tv kártyám csinálja ugyan ezt, kép csak fekete háttér, hang van de ha állítgatom a felbontást néha beugrik.Valami overlay,réteg hiba lehet.anno a nvidia beállírásoknál volt ilyen funkció is,most nem találom.
  • rexHUNter
    3-rom lehetőség van mindet kipróbáltam,csak az a fura,hogy 10 kísérletből 1x sikerül és van kép
  • Shiwo
    oki, köszi az infókat
  • aate
    remélem ez segít:)bármilyen skint fel rak.
  • aate
  • spet95
    Nem kell segítség már megoltodam:D csak most vettem észre hogy van egy kompatibilis mód is:D ha rá viszem a programnál a tulajdonságokra:D
    Most örülök mint majom afarkának:D:D
  • aate
    Tune up menüjében van style ,logon, boot kép beállítás.ott kiválasztod melyiket akarod cserélni és fent egy legördülő menúben van install skin vagy online download ,most fejböl nem tudom .... nem az a gép elött vagyok :),de ha letöltesz egy másik skint azt be linkeled ott, mapából és betölti.
  • devon2009
    ez mondjuk igaz,én sem kellett feltegyek hangkarit Win 7-nél és ment a hang rendesen
  • devon2009
    hát akkor nem tudom :(
  • exodus2
    És szükséged is van rá? Tehát anélkül lassabbak a vinyók, nincs hang, stb? Mert nem létfontosságú felrakni a gyári drivereket, csak ajánlott, de lehet hogy csak elrontod a rendszert. Csak akkor szükséges ha valami nem jól működik.
  • spet95
    Hello devon2009...
    Az én alaplapomhoz nincs win7-es driver lehet roszul írtam ezelőtt:D
    Na az alényeg hogy sok helyen látam hogy írták hogy rá tudták eröltetni a winxp/2000-es drivert a win7-re... de nekem ez sehogy se sikerülne..