46642
  • 16gaborm
    Asus K8N Socket 754 alaplapom van,de sajnos nem nagyon találok hozzá megfelelő drivert!!És azért gyanakodom az alaplapra mert a játékokból kilépked és nincs hang játék közben!Viszont játékon kívül nincs gond a rendszerrel!!Mi lehet a gond?Játékhoz tartozó DirectX-et nem tudom telepíteni,mert csak átugorja a telepítést!!VGA-ho a megfelelő driver van telepítve(csak a VGA-hoz telepítettem drivert)!!
  • leonard1980
    Rendszer visszaállitás megtörtént, de semmi hatás. PL. az asztalon van egy TXT file amit, ha ki akarok törölni valami olyasmit ir ki,hogy "hozzáférés megtagadva, nem rendelkezik megfeleő jogosultsággal"
  • 16gaborm
    Végülis az a problémám hogy a játékokból kidobál+nincs hang játék közben!És erre a DriectX hibája választ kaptam itt a fórumon!
    És ezt szeretném orvosolni!!A játékhoz valód DirectX telepítését nem végzi el a telepítés lépést átugroja simán!
  • Dobronski
    Mit ír ki?
  • ACE
    Ha rendszergazdaként lépsz be, akkor tudnod kell mindent állítani...
  • aate
    Eselteg egy rendszer vissza állítás.
  • FLATRONW
    Menj bele a Vezérlőpult\Rendszer és biztonság és ott menj bele a Felügyeleti eszközökben a Partíciók formázása és létrehozása a merevlemezen részbe. Itt megtudod nézni, hogy a rendszer felismerte-e a merevlemezt és ha igen akkor adott-e neki meghajtó betűjelet. Ha nem adott akkor egyszerűen rendelj hozzá egyet. Ha például teljesen új a merevlemez és még nem volt használva, akkor először még partíciókat is létre kell hozni.
  • 16gaborm
    Jó de felpróbálom rakni és mikor telepítenie kéne akkor a telepítés átugorja és beadja a befejezés ablakot!!Gondolom akkor már annál újabb van fent és ezért!!
  • Dobronski
    Rakd fel a játékhoz mellékelt DX-t. A telepítő mellett kell legyen.
  • Dobronski
    Bill Gates sem ért a gépekhez, csak OS-t vesz fiatal programozóktól, és eladja a nevén. 640kb mindenre elég ugye... iiigen.

UAC-t kapcsold ki. control panel-->user accounts and family safety-->user accounts.
    Ez lehet segít :/ de majd jönnek az okosabbak.
  • 16gaborm
    DirectX-et hogy lehet cserélni?
    Mert a játékokat nem nagyon kedveli az alap DirectX!!!!
  • leonard1980
    Sziasztok, lenne egy kérdésem, vagy inkább problémám, remélem tudtok segiteni.
    "kizártam" magam a sáját win7-ből. :))Az történt ugyan is, hogy szerettünk volna hállózatot kialakitani 2 gép között WIN7-en,sikerült is összehozni a két gépet mindenki látott mindekit, de amint megakartam volna nyitni a masik gép megosztott meghajtóját hállózati jelszót kért.Csak azt nem tudtam milyet, ugyan is én nem adtam neki.Ekkor támadt az az ötletem,hogy talán az engedélyekkel van valami galiba.Engedélyeztem is mindent, amit csak lehetett, de igy sem ment na ekkor gyerünk visszaálitani az engedélyeket és én sikeresen megtagadtam magamtól mindent.Úgy, hogy most rendszergazdaként lépek be, de nem tudok mappákat törölni, engedélyeket sem engedi visszaálitani.Úgy, hogy szevasz.Lehet tenni valamit, vagy inkább KILL DISK ??
    Mint láthatjátok nem vagyok BILL GATES, de még csak portás sem.
    Kösz srácok.
  • genory
    Télleg hülyeséget írtam bocsánat!!
  • exodus2
    Ezt most komolyan kérded? Az ad-aware egy vírus/spyware irtó, a windows 7 manager meg egy optimizáló, rendszerbeállító. Bár sokak állítása szerint nem épp a legjobb.
  • genory
    HI!

Mennyire biztonságos ez a Windows 7 manager? Ez olyasmi mint az AD-aware?
  • setuh
    nem mukodik de ezt mar kifejtettem itt regebben.csak arra gondoltm h ha meg van itt vkinek annak mukodik-e?
  • exodus2
    1. Miért nem sikerült a usb telepités? Milyen usb-s wifi-d van? Drivert megfelelőt raktál hozzá.

2. A windows7 egyik problémája, hogy telepités után sokszor egy-egy particiót nem lát. Betűjelet nem ad neki. És ilyenkor a felhasználónak a következő lépést kell végrehajtania: Start menü - Számitógépen jobb egérgomb - Kezelés - Lemezkezelés - Rányomsz arra a particióra ami hiányzik - Jobb egérgomb rajta - Meghajtóbetűjel és elérési út módositása - és adsz neki egy betűjelet.
  • exodus2
    Nekem az van fent, és szintén nem eredeti, de aktivált windows7en. Jól működik, nem zaklat.
  • simonl #21844
    Sziasztok,

Nem eredeti de aktivált w7 re fel lehet tenni a Microsoft Security Essentials nevű vírusírtót?
    ill. pontosítok: nyilván fel lehet de érdemes, nem fog zaklatni?

Köszönöm
  • Banano
    Ezt hogy érted?
  • bon
    2. a winyónak véletlenül nem csak a betűjele hiányzik?
  • aate
    A Windows 7 Manager egy rendszerkarbantartó programcsomag, segítségével a Windows 7 működését optimalizálhatjuk, ill. beállíthatjuk. Rengeteg beállítást végezhetünk vele, registry karbantartás, fölösleges fájlok törlése, stb. Kifejezetten a Windows 7-hez készült alkalmazás 32 és 64 bites változatban egyaránt elérhetŐ.
  • aate
    Próbáld valahol kábelra rakni a netet.Vinyot meg vedd ki és probáld meg újra be rakni,(kábel-táp vezeték jó-e) vagy másik gépen látszik-e ,esetleg formázás.
  • Cat 02 #21839
    Van. Hivatalos oldalukon van w7 driver.
  • Banano
    Üdv,
    tegnap felraktam a win 7-et és van egy pár problémám:
    1.) Wifi-ről jön nálam a net amihez USB kell,fel akartam telepíteni de nem sikerült az illesztőprogram telepítése,és mivel nincs net ezért nem is tudom frissíteni windows updaten keresztül.

2.)Az egyik SAtás winyómat nem ismeri fel az oprendszer.

PLS HELP!
  • MR ME
    vagy torrent
  • aate
    http://free.avg.hu/ inygenes az AVG is.
  • bon
    Vagy a GameStar-ban lévő kóddal még 30 napig amit midne hónapban újra meg lehet hosszabítani az újabb kódokkal.
  • aate
    ez ingyenes: http://download.chip.eu/hu/Windows-Live-OneCare-1.6_157817.html
    de a nod 32 is az 30 napig....
  • aate
    Szerintem olyat hsználj amit már vistához vagy win 7-hez adtak ki.Pl Tune up 2010 vagy your uninstaller 2009 mindkettő jó és megbizható karban tartó és regisztri pucoló.De már vannak külön win7 hez is hasonló pucolok....

pl: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0a162694-4d9d-4676-8283-1ba674374d71&displaylang=en
  • setuh
    van meg itt vki sound blaster audigy hangkartyaval?
  • exodus2
    Ott a google. Nem értem miért nem kell használni.
  • spet95
    Hellosztok Vírusírtót tudnátok linkelni feltölteni ha lehet akk nod32-őt ami nem linceszes pls előrre is köszi:D
  • Cat 02 #21829
    Melyik loader-t érdemes használni ?
  • Apocalipto
    Nincs fennt youtuben, mert egyik ismerősöm a zene készítője és nincs kiadva még beatporton. Copyright.
  • kirol
    A Pendrive -ot nálam is, de mp4-et nem. Na nem idegesítem magamat tovább.
  • bon
    Igen eltűnik a meghajtó ha leválasztom a pendrive-ot.
  • kirol
    Hát idegesítő, de ez van.

De azt is kérdeztem, hogy neked a sima pendrive-ot, aminek a meghajtója pl. P, ha leválasztod eltűnik a P meghajtó? Mert nálam nem.

Az MP4 töltést meg megoldottam. Lehúztam az usb-ről picit, és mint a villám vissza is. Így elkezdte tölteni. :D
  • bon
    Szerintem az a normális, hogy bedugod és tölti, nem az, hogy bedugod és leválasztod és akkor kezdi el tölteni (mert a leválasztás után rendszerint ki szokták húznia cuccot a gépből). Mondjuk én szerintem szoftver miatt van, mármint az mp4 szoftvere miatt. A kollégám Sony Ericsson telefonja is akkor tölt usb-ről, ha fen van a gyártó programja, de nem kell leválasztani a töltéshez, de már mp4 lejátszóval is találkoztam amit rádugtam a gépre és úgy töltötte.
  • benkoszabi
    üdv. CCleaner, Wise Disk és Registry Cleaner....ezeket a "pucoló" programokat biztonsággal használtam XP-n....természetesen a legfrisebbek vannak fenn a gépen belőlük..használhatom őket nyugodtan, vagy vmire figyeljek, mielőtt nekiállok törölgetni?