46642
-
ja, hogy ilyen is van :o thx -
Egy Windows hiba, majd javítják. Ha gondolod felveheted a kapcsolatott a Microsoft ügyfélszolgálattal és ők segítenek. -
Rendszergazdaként indítsd a Commandert. -
Akkor ez szívás
-
Ha a céges tartományba szeretnél ismét belépni, konzultálni kell a rendszergazdával, aki megmondja/beállítja újra a tartományadatokat, illetve, ha szükséges belépteti a gépet is újra.
-
Nem. XP-hez nem jár semmi. Vista-ra van olcsó frissítés. Illetve bizonyos felsőoktatási intézményben tanulók tölthetik ingyen az MSDNAA, tisztaszoftver oldalakról. -
Probléma az, hogy a gép, egy céges gép, és tartozott hozzá gondolom egy tartománynév, de mivel 2 gépet akartak összekötni, ezért mshome ra átállították a munkacsoportot, és így nem lép be a gép! Van rajta olyan program, aminek elvileg nem szabadna a gépen fent lennie, mert tört, és ezért hozták hozzám, hátha vissza tudom állítani! De kívülről ugye nem ment, Live DVD-s oprendszerek meg nem fértek hozzá a HDD-hez -
nem fut semmi, fel sincs telepítve, csak a másolást próbálgattam és az asquared.exe-t sikerült megfogni. -
Fut az asquared.exe (illetve az asquared szerviz), ezért értelemszerűen addig nem írható, amíg le nem állítod. -
eLiXir #22013 mert csak azert kerdezem mert egy youtubeos videoban azt ertettem (lehet rosszul) hogy akinek jogtiszta XPje van az letoltheti ingyenesen. lehet oltari nagy badarsag :D -
microsoft.com, vagy google, torrent. -
mint kiderült, a fájlkezelő volt a főbűnös, amit eddig használtam. sajátgépben meg total commanderrel lehet másolgatni/törölgetni rendesen. bár egy kicsit zavaró, hogy mindig feldobja ezt az ablakot, de hát na, legalább működik. a segítséget meg köszönöm. -
eLiXir #22010 Honnan tudom letolteni a win7-et? -
Feltételezem nincs állandó domain szerver, tehát nem tartományról beszélünk, hanem munkacsoportról. Az pedig "on the fly", azaz az adott rendszer azonosítja magát vele/kapcsolódik az azonos csoporthoz. Tehát kívülről ha lehetne sem lenne értelme megváltoztatni, de nem is lehet.
Munkacsoportot az adott gépen a saját gép, jobb klikk, tulajdonságok, haladó beállítások, számítógép neve, változtatás gombbal lehet megváltoztatni.
Ha Ténylegesen Domain-ről azaz tartományról beszélünk, akkor azt a kiszolgálón lehet megváltoztatni. Kívülről semmiképpen. Külső rendszer csak vendég, semmi köze a tartományvezérlőhöz.
-
TomBond #22008 Ma reggel olyat csinált a gépem, hogy az üdvözlő képenyő után feketévé változott, és nem csinál semmit.
Mihez kezdhetek vele? Remélem nem vírus! -
Speciális és ott lesz valahol asszem a második fül. -
Ubuntu liveal bejelentkezve át lehet írni valahogy? és ha igen, hogyan és hol? -
Hellosztok, olyan kérdésem lenne, hogy a tartomány nevet windows XP-n, a windowson kívülről hogy lehet megváltoztatni? Mert nem enged be a laptopba ez a hiba miatt!!! Bármilyen megoldás érdekel!!! -
igen -
újra indítottad gépet? -
mindenhol beállítottam már a teljes hozzáférést, de ugyanolyan szar -
Nekem ez van:
itt lehet szerkeszteni. -
Jó helyen jársz,és ha itt állítasz müködik? -
Itt a hiba leírás: A Windows rendszert nem sikerült aktiválni.
A kulcskezelési szolgáltatások gazdája nem található a tartománynévrendszerben (DNS). Ellenőriztesse a rendszergazdával, hogy a kulcskezelési szolgáltatások megfelelően vannak-e közzétéve a DNS szolgáltatásban.
Hiba: 0x80092328
Leírás:
DNS: a név nem létezik. http://support.microsoft.com/kb/929826/hu -
komolyan bocs a bénázásért, de sehol nem találok ilyet.
eddig jó helyen járok?
-
Próbáld ki a loader 1.7.7, de előtte uninstall a régikód. -
Sziasztok. Aktiválni szeretném a win 7-et és a következő üzenetet kapom:Kód:0x8007232b Leírás:DNS: a név nem létezik.Ez mit jelent és mit lehet csinálni ? Vagy mi a megoldás? -
Talán még ez a cikk segíthet Vistánál használtam: Haali Media Splitter
http://www.geeks.hu/tippektrukkok/090121_windows_media_center_tuning_1_resz -
Elkérhetem a wall-t? -
Azt nem tudom, hol lehet állítani.
Ami tuti, hogy VMR9 Renderless -t használ. -
Nincs valami szürő a lejátszóban,owerlay mód esetleg.
Nekem a tv kártya szoftverekben volt hasonló de szürő beállítások segítetek. -
Nem valószínű mert csak Professional, enterprise és ultimate változatoknál engedélyezett, amúgy a proci támogatja a virtualizációs technológiát? Csak a Vritual Pc-t próbáltad már, hátha feltelepül. De ha nem semmi gond, van még néhány egyéb virtualizációs program. -
Ez most egy sima *.avi. :) -
iguanodon #21989 Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy van-e valami lehetőség arra, hogy a laptophoz adott eredeti windows 7 home-ra feltenni az xp mod-ot.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
AVCHD HDD-t a Corel WinDVD 2010 is lejátsza. -
Ez milyen fórmátum?MPG 2TS- AVCHD ?
-
Oké. Közben próbáltam bsplayert, de tiszta pixeles a képe.
Ezt miért csinálja? -
A VLC player az 1280x 800 HD DivX-et is jól játsza akadás mentes,nagyobb videóm nincs. -
Ez már az..
-
valami hasonló de ez xp-s kép