46642
  • Doddy a düdő
    ja, hogy ilyen is van :o thx
  • bon
    Egy Windows hiba, majd javítják. Ha gondolod felveheted a kapcsolatott a Microsoft ügyfélszolgálattal és ők segítenek.
  • lck #22020
    Rendszergazdaként indítsd a Commandert.
  • tobias88
    Akkor ez szívás
  • MerlinW
    Ha a céges tartományba szeretnél ismét belépni, konzultálni kell a rendszergazdával, aki megmondja/beállítja újra a tartományadatokat, illetve, ha szükséges belépteti a gépet is újra.

• MerlinW
    Nem. XP-hez nem jár semmi. Vista-ra van olcsó frissítés. Illetve bizonyos felsőoktatási intézményben tanulók tölthetik ingyen az MSDNAA, tisztaszoftver oldalakról.
  • tobias88
    Probléma az, hogy a gép, egy céges gép, és tartozott hozzá gondolom egy tartománynév, de mivel 2 gépet akartak összekötni, ezért mshome ra átállították a munkacsoportot, és így nem lép be a gép! Van rajta olyan program, aminek elvileg nem szabadna a gépen fent lennie, mert tört, és ezért hozták hozzám, hátha vissza tudom állítani! De kívülről ugye nem ment, Live DVD-s oprendszerek meg nem fértek hozzá a HDD-hez
  • Doddy a düdő
    nem fut semmi, fel sincs telepítve, csak a másolást próbálgattam és az asquared.exe-t sikerült megfogni.
  • MerlinW
    Fut az asquared.exe (illetve az asquared szerviz), ezért értelemszerűen addig nem írható, amíg le nem állítod.
  • eLiXir
    mert csak azert kerdezem mert egy youtubeos videoban azt ertettem (lehet rosszul) hogy akinek jogtiszta XPje van az letoltheti ingyenesen. lehet oltari nagy badarsag :D
  • MerlinW
    microsoft.com, vagy google, torrent.
  • Doddy a düdő
    mint kiderült, a fájlkezelő volt a főbűnös, amit eddig használtam. sajátgépben meg total commanderrel lehet másolgatni/törölgetni rendesen. bár egy kicsit zavaró, hogy mindig feldobja ezt az ablakot, de hát na, legalább működik. a segítséget meg köszönöm.
  • eLiXir
    Honnan tudom letolteni a win7-et?
  • MerlinW
    Feltételezem nincs állandó domain szerver, tehát nem tartományról beszélünk, hanem munkacsoportról. Az pedig "on the fly", azaz az adott rendszer azonosítja magát vele/kapcsolódik az azonos csoporthoz. Tehát kívülről ha lehetne sem lenne értelme megváltoztatni, de nem is lehet.

Munkacsoportot az adott gépen a saját gép, jobb klikk, tulajdonságok, haladó beállítások, számítógép neve, változtatás gombbal lehet megváltoztatni.

Ha Ténylegesen Domain-ről azaz tartományról beszélünk, akkor azt a kiszolgálón lehet megváltoztatni. Kívülről semmiképpen. Külső rendszer csak vendég, semmi köze a tartományvezérlőhöz.
  • TomBond
    Ma reggel olyat csinált a gépem, hogy az üdvözlő képenyő után feketévé változott, és nem csinál semmit.
    Mihez kezdhetek vele? Remélem nem vírus!
  • [HUN]FaTaL
    Speciális és ott lesz valahol asszem a második fül.
  • tobias88
    Ubuntu liveal bejelentkezve át lehet írni valahogy? és ha igen, hogyan és hol?
  • tobias88
    Hellosztok, olyan kérdésem lenne, hogy a tartomány nevet windows XP-n, a windowson kívülről hogy lehet megváltoztatni? Mert nem enged be a laptopba ez a hiba miatt!!! Bármilyen megoldás érdekel!!!
  • Doddy a düdő
    igen
  • aate
    újra indítottad gépet?
  • Doddy a düdő
    mindenhol beállítottam már a teljes hozzáférést, de ugyanolyan szar
  • aate
    Nekem ez van:
    itt lehet szerkeszteni.
  • aate
    Jó helyen jársz,és ha itt állítasz müködik?
  • aate
    Itt a hiba leírás: A Windows rendszert nem sikerült aktiválni.
    A kulcskezelési szolgáltatások gazdája nem található a tartománynévrendszerben (DNS). Ellenőriztesse a rendszergazdával, hogy a kulcskezelési szolgáltatások megfelelően vannak-e közzétéve a DNS szolgáltatásban.
    Hiba: 0x80092328
    Leírás:
    DNS: a név nem létezik. http://support.microsoft.com/kb/929826/hu
  • Doddy a düdő
    komolyan bocs a bénázásért, de sehol nem találok ilyet.

eddig jó helyen járok?
  • aate
    Próbáld ki a loader 1.7.7, de előtte uninstall a régikód.
  • WOW
    Sziasztok. Aktiválni szeretném a win 7-et és a következő üzenetet kapom:Kód:0x8007232b Leírás:DNS: a név nem létezik.Ez mit jelent és mit lehet csinálni ? Vagy mi a megoldás?
  • aate
    Talán még ez a cikk segíthet Vistánál használtam: Haali Media Splitter
    http://www.geeks.hu/tippektrukkok/090121_windows_media_center_tuning_1_resz
  • atila4
    Elkérhetem a wall-t?
  • kirol
    Azt nem tudom, hol lehet állítani.
    Ami tuti, hogy VMR9 Renderless -t használ.
  • aate
    Nincs valami szürő a lejátszóban,owerlay mód esetleg.
    Nekem a tv kártya szoftverekben volt hasonló de szürő beállítások segítetek.
  • bon
    Nem valószínű mert csak Professional, enterprise és ultimate változatoknál engedélyezett, amúgy a proci támogatja a virtualizációs technológiát? Csak a Vritual Pc-t próbáltad már, hátha feltelepül. De ha nem semmi gond, van még néhány egyéb virtualizációs program.
  • kirol
    Ez most egy sima *.avi. :)
  • iguanodon
    Sziasztok.
    Érdeklődnék, hogy van-e valami lehetőség arra, hogy a laptophoz adott eredeti windows 7 home-ra feltenni az xp mod-ot.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • aate
    AVCHD HDD-t a Corel WinDVD 2010 is lejátsza.
  • aate
    Ez milyen fórmátum?MPG 2TS- AVCHD ?
  • kirol
    Oké. Közben próbáltam bsplayert, de tiszta pixeles a képe.

Ezt miért csinálja?
  • aate
    A VLC player az 1280x 800 HD DivX-et is jól játsza akadás mentes,nagyobb videóm nincs.
  • aate
    Ez már az..
  • aate

valami hasonló de ez xp-s kép