46642
-
exodus2 #22062 Nem lehet hogy az alaplapod nem kezeli az ekkora vinyót, vagy az alaplapi vezérlő? -
jah ezt vágom énis, de 1500-as vinyó nem 500-as!!! -
Mert az 500 gigabájt 1000el van számolva.
500 000 000 000 byte / 1024 = 488 251 250 kbyte / 1024 = 476 837,15 mbyte / 1024 = 465,66 Gbyte -
miért van az, hogy egy uj 1500-as vinyot patricionálás előtt csak 466GB-nak lát? 

-
Sound, recording devices, "what u hear" -t állítsd "as default"-ra. -
Kicsit kulturáltabban, ha kérhetném!
Amúgy meg ha letörlöd az XP-t, nagy valószínűséggel nem fog elindulni a Windows 7, mert rendszerint az XP partíción vannak a rendszer indításhoz szükséges fájlok. Egyébként természetesen látná a törölt partíciót a Windows 7.
-
Van egy tippem, nálam is szokta csinálni, ha a Windows 7 bejelentkező képernyő megjelenik és rögtön bejelentkezek akkor nem jelentkezik be a messenger. De ha várok pár másodpercet a bejelentkező képernyőnél a bejelentkezéssel akkor elindul, ok a késleltet rendszer összetevő indítás. Ha rögtön bejelentkezek akkor még szerintem nem fut néhány olyan szolgáltatás (pl az internet) ami kell a bejelentkezéshez. Egy-két próbálkozást tesz és utána feladja a messenger, noha lehet, hogy 5 másodperccel később már betudna jelentkezni. -
Camtasia Studioval rögzithető minden ami a számitógépen látható és hallható. -
Hogyan lehet felvenni a hangokat közvetlenül a gépen? Nem mikrofonnal?
Csak azt amit lead, vegye is? -
Miért ne látná? Persze, hogy látni fogja. Ugyanolyan partíció mint a többi. -
Tehát fussunk neki még 1x. Van 2 merevlemezed az egyiken win7 a másikon xp,az xp-s lemezt formázod akkor a win 7 látja-e az üres meghajtót ? --------- ha alapból a win 7 boottól be (master)akkor elméletileg igen, gyakorlatilag majd kiderül :P -
LESZAROM! "MEGLESSZ" ENNYI!
DE A KÉRDÉSEMRE TUDTOK VÁLASZOLNI? -
exodus2 #22050 Kompatibilitást állítottál? Lehet azt nem szereti. -
Mi köze a tűzfalnak az automatikus indításhoz?
Ha kézzel indítom megy rendesen. -
Tűzfal beállításaidat nézd meg,az is tilthatja.Kapcsold ki és ha akkor megy -ott a hiba. -
Be van pipálva ott is, hogy a winbe való bejelentkezéskor automatikusan induljon, de ez se hatja meg. Pedig már újra is raktam az msn -t. -
attosz1120 #22046 köszönöm szépen -
http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows/downloads/personalize?T1=themes -
http://www.deviantart.com/ -
Asztalon jobb klikk personalization, get more themes online -
exodus2 #22042 Google-el találsz rengeteget, és elég windows 7 és theme szavakra keresned, mert mind1, hogy ultimate vagy egyéb verzió. -
attosz1120 #22041 sziasztok!
Tudna nekem ajánlani olyan oldalt ahonnan windows 7 ultimatehez tudok letölteni témákat??? -
exodus2 #22040 És úgy hogy msn-t (WindowsLiveMessenger) elinditod, és ott a Eszközök - Beállitások - Bejelentkezésnél bepipálod ami kell? -
Ezt biztos webfordítással csinálta. :) -
exodus2 #22038 "megélessz a helyi lemeze üresen amin az xp volt" ez nálad mit takar, mert nem értem. -
Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy ha az egyik winchasteremet leformázom, amin a windows xp van akkor a windows 7-nél (ami a 2. winyón van)megélessz a helyi lemeze üresen amin az xp volt
? -
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha töltök le valamit, mindegy, hogy épp torrent vagy FTP vagy épp webes letöltés, egyszerűen a processzor használat, 30-40% közt megy. És ugyan ezt tapasztalom az asztali gépen és a laptopon is. Az asztali gép LAN kábellel van összekötve a laptop pedig Wi-fi-n. És az egyiken Ultimate a másikon Professzional van. És mind a kettőn ugyan ez a jelenség. Én régen XP alatt nem vettem ilyet észre. Mitől van ez nem tudjátok esetleg? -
Miért van az, hogy az MSN nem indul el automatikusan a windows indulásakor?
Se úgy ha indítópultba rakom, se úgy, hogy benne van msconfig automatikus indítási listán? -
az AGP-s VGA-hoz csak Vista 64bit-es drivert találtam!!
Viszont csinál olyanokat a Windows hogy programnál és játéknál kidob olyan üzenettel hogy a ""XY program működése leállt és a windows megoldás keres rá""" és a VGA driverre gyanakszom hogy ő a fekete bárány mert mást Drivert nem telepítettem a többit megtalálta magának a rendszer!! -
Igen befolyásolja. -
A monitor képarányénak megfelelő felbontást válasszál és egybőll kilesz töltve az egész kép. Tehát ami megfellea 16:9-es aránynak pl. 1024×576 , 1280×720 , 1366×768 stb. -
Még 1 fontoss dolog a loadert net kapcsolat nélkül és rendszergazda módban kell futtatni! loader > jobb gomb az egéren.... -
strebacom #22030 Egy tanácsot szeretnék kérdezni az energia gazdálkodással kapcsolatban,befolyásolja e a rendszer teljesítményét, mondjuk játék alatt, ha energiatak. módban van, annyit látok hogy nem emeli fel a rendszer a proci órajelét, kiegyensúlyozottban gyakran felelemelte, ha például egy regcleanert futtattam.....
Köszi!!!
-
Laxxa #22029 Sziasztok.
Van egy kis problémám, kv 3 hete én Win7 boldog tulajdonos vagyok, a problémám az, hogy a játékok nem futnak teljes képernyőn csak a monitor egy részét tölti ki. Pl 1024x768 felbontásnál. A monitorom egy Benq G2220 HDA 21,5' Már mindennel próbálkoztam de a legtöbb játéknál csak az aktuális felbontás van meg nem vált át teljes képernyőre. WinXp, WinVista nem volt ilyen probléma. Remélem lessz rá megoldás előbb utóbb.
A válaszokat előre is köszönöm. -
Hogy tudok avit importálni a sony vegasba? Win xp alatt működött a dolog, volt kép, hang... Itt meg nincs kép, csak hang. Vegas Pro 9.0c. Konvertálgatni nem akarok, minden filmem, videoanyagom aviban van. xvid-et, mjpeg codecet tettem fel, de semmi haszna. 64 bites os, 64 bites a vegas és az xvid is. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna megoldást rá. -
TomBond #22027 Amikor hazaértem és bekapcsoltam a gépet, minden rendben működött. -
a loaderben van egy uninstall mód -
Köszi. És ezt hogyan tudom meg tenni?(Próbáld ki a loader 1.7.7, de előtte uninstall a régikód)Csak azt nem értem, hogy mikor a friss telepítést kértem akkor nem kérte a serialt. Lehet valami összefüggés abban, hogy vista volt a gépen előtte? -
A fekete képernyőre ezt találtam, egy próbát megér:
A Pervx a saját blogján keresztül kínál javítást a fekete halál legsúlyosabb esetére egy letölthető patch formájában. Mivel a hiba az addig működő netkapcsolatot nem érinti, a javítást egy parancssori utasítással lehet letölteni.
A parancssort a fekete képernyőről a Feladatkezelőn keresztül lehet elérni, ami a Ctrl+Alt+Del lenyomásával hívható elő, és a Fájl menüben találjuk a Futtatás parancsot. Ide kell beírni az alábbiakat:
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" "http://info.prevx.com/download.asp?GRAB=BLACKSCREENFIX"
Miután a frissítés letöltődött az Internet Exploreren keresztül, annak csupán a telepítését kell jóvá hagyni, és ezek után elvileg megszűnik a probléma. -
na, most meg működik a másik fájlkezelő is. nem értem mi történik, de boldogság van