46642
-
Logitech termékeknek szerintem van drivere. Nézz körül a logitech.com-on. -
M412305 #22182 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Logitech E2500 webkamera használható-e Win7 64 bit op. rendszer alatt. Ha valakinek van tapasztalata ezzel a kamerával Win 7 alatt, annak a válaszát is nagyon köszönöm előre is. Üdv M412305 -
exodus2 #22181 Jobb egérgomb az óra melletti hangszórón - Rögzitőeszközök - És tedd alapértelmezetté a mikrofont. Persze csak akkor ha jól van feltelepítve a hangkártyád. -
Nekem SV9 van, és a Shark Win7 Codec pack(+vobsub a feliratok miatt..)..és megnyitotta az avi-t.
Amugy ha konvertálni(kodolni..) akarsz avit, akkor probáld ki az: Xvid4Psp nevü progit, nekem eddig 100%ig teljesitett, megbizhato! -
horvdavid #22179 win7 alatt miért nem működik a mikrofonom? nem beépített, hanem headset.Köszi a választ -
Probléma megoldva: K-Lite 64-bit-et feltettem. Mivel ugye 64-bites az OS, meg a vegas is. Letöröltem az xvid-et, utána megpróbáltam a komcsi kódekcsomaggal (cccp), de nem jött be... érdekes, pedig xp alatt pont azzal működött, k-lite-al pedig nem... biztos a 64 bit miatt..
Na mindegy is, lényeg, hogy már jó, aki vegas-al akar dolgozni, érdemes ezt használni.
MerlinW, olvastam, hogy te is kódolsz avi-t. Mit használsz, te is a 64-es k-lite-ot? -
csak a távirányító nem müxik :/ -
Gaberking #22176 Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani, ha kevés a hely a partíciómon, ne induljon el a lemezkarbantartó? -
Egyébként W7-en használd a windows media centert, sokkal stabilabb,szebb képet ad és automatikusan frissíti a csatornákat, tvműsort stb. -
Bal0924 #22173 köszi:D -
Van ám kereső az oldalon
TV Tuner kérdések topik -
Bal0924 #22171 Van olyan téma ahová írhatok PCTV problémákkal? -
Bal0924 #22170 megoldódott... -
Bal0924 #22169 bocsi. gyorsan akartam mondani..
Nem talál adót, nem is érzékeli a USB-s TV tunnert. -
Bal0924 #22168 Sziasztok!
Tegnap kaptam egy windows 7 Professional 32bit-et és van egy TV Tunner-em és nem működik. Mi a gond vele? Azt állítja hogy nem telepített mindent ami kell, pedig a teljes telepítésre mentem.. ( TV Tunner: Pinnacle PCTV 170e USB-s)
Van valami megoldás? -
spy803 #22167 Az miért van, hogy nem működik az alvó üzemmód? Az RC1el ha alvóba raktam utána vissza is kapcsolt a gép, most az eredeti Professional nem áll fel, pörög a ventilátor és villog a monitor. Van valami extra beállítása? -
exodus2 #22166 Én is kipróbáltam hogy megy e, itt egy kép róla: http://images.netbag.hu/20091209/22571049891.png -
Akkor nem azzal a kulcsal rakta fel. :) -
Érdekes -
exodus2 #22163 Csak mert professional-t tett fel, és azért felrakta pár ember azzal a kulcssal és ment is az aktiválás. -
Az iskoláknak Enterprise autóaktiválással, feltételezem KMS szerver aktiválja. Otthonra egyedi kulccsal, régen volt szokás az otthonra is mennyiségi kulcs adni, még XP idejében. -
egyedit, ha kulccsal van akkor idióta -
exodus2 #22160 A tisztaszoftveres windows7hez mennyiségi licenszt adnak, vagy egyedit? Mert torrenten láttam, és ott kulccsal együtt tették fel. -
Jó lenne, a suliba ma kaptuk meg az igencsak soványka telepítő készlet csomagot (még örültem volna sp3-as XP-nek, Vista SP2-nek is, mindenből 32 és 64bit-es telepítőnek) -
azt igérték decemberben kiosztják őket.
bár én tavaly tavasszal rendeltem és vagy 4 hónapot vártam xD -
Nagyon remélem, hogy lassacskán már meghozza a postás, mert kb két hete igényeltem azon a napon amikor elérhetővé tették. -
Ha megkapod dobj már meg egy PM-el, mert akkor veszek egyet én is! Köszi! -
Én beírtam, de egyenlőre még nem kaptam meg, így nem tudok nyilatkozni. -
hallgatóként igényeltem én -
Az igénylőlapon nincs W7 Pro 64bit.
Ha beírom az egyéb sorba ezt, akkor azt küldenek? -
daneelolivaw #22152 nem emlékszem már pontosan, mivel. loader az melyik is? -
Ha nem vagy Pedagógus akkor szívás, De ha Rendszergazda vagy akkor is lehet igényelni. -
bat777 #22150 köszi a választ. akkor marad a megbirizgált verzió :) csak gondoltam hátha tudnám használni a tisztaszoftvert amit ma kaptunk meg.
pro licencet, h lehet otthonra igényelni? pedagógus példányt? vagy hogy?, én nem vagyok pedagógus :) -
Ír e valami hibaüzenetett a Messenger? -
üdv emberek!van itt nekem egy olyan problémám, h feltettem a win 7-et, és nem megy rajta az msn! kaptam egy tippet h lehet a firewall blokolja, de kikapcsoltam és ugyse megy! lehet az a probléma h még nem aktiváltam??
ha vkinek van vmi ötlete annak örülnék!! jah és még annyi lenne h nem tudja vki h kell ezen ki kapcsolni a touch padot?
előre is köszi!
üdv! -
Én 40gb alá nem mennék, hosszabb távon szükség lehet rá. -
Ja és tudja e valakki, hogy a win 7 enterprise x86 hungarian k 12 névben mint jelent a K12? -
Szeritem továbbra is igényli a Sulinet/közháló hálózatott (tudtommal ez az enterpirse változat sajátossága). Egyszerűbb otthonra igényelni egy Professional licenszt. -
exodus2 #22144 Loaderrel birizgáltad? Akkor újra elínditod a loadert, uninstall. Vagy épp install megint.
Szerencsére nálam nem volt gond, bár mikor ma hazajöttem, a gépen fekete képernyő, és nem is bootolt be, sőt a bios sem ment. De ez nem windows hiba.
Kíváncsi is vagyok meddig áll ellen a MS-nek, mert loader + átírtam a licenszkulcsot is. -
daneelolivaw #22143 sziasztok!
tegnap volt vmi frissítés a rendszerhez, és most kéri a cd-kulcsot, meg írja, hogy nem eredeti a szoftverem, pedig már megbirizgáltam egyszer, amikor feltettem.