46642
  • exodus2
    Csak FAQ-t kellett volna olvasni: http://win7faq.uw.hu/index.html#dualboot

Törölnöd kell a felesleges particióra vonatkozó adatokat...
  • bon
    pl: link
  • KillTheKonzol
    akkor nincs megldás? :((
  • exodus2
    Akkor nem ntfs vagy FAT particióként volt beállítva.

Webcamerához programot tettél fel? Vagy csak a drivert? Ha csak drivert, akkor mondjuk MSN live messenger-nél megtudod nézni a képet, és állitani. De lehet csak abban a programban működik. Melyik programot használnád a webcamera használatához?
  • Ca3sar
    Nem. :)
    Töröltem, újracsináltam ugyanúgy, most jó. :)

Viszont a webkamera gond még áll, abban még segíthetnétek nekem. ;)
  • exodus2
    A virtuális meghajtókat jelöli BD-ROM-nak, tehát mit is akarsz aktivvá tenni? SZerintem egy virtuális meghajtót keversz a vinyóddal.
  • sunlight
    Tedd fel újra a programot és a Revo Unistaller programmal töröld le.
  • Ca3sar
    Az a gondom hogy hiába jelölöm meg a D-t aktívként, horodzható BD-ROM meghajtónak csinálja, amibe ráadásul nem tudok belépni.

Továbbá olyan kérdésem lenne, hogy a webkamera beállításokat hol találom. Fordított alapból a képe a laptopom webkamján, és meg szeretném fordítani.

A válaszokat előre is kössz. :)
  • KillTheKonzol
    sziasztok
    volt két partícióm, mindegyiken két különböző oprenszer
    egyik oprendszer alól megformáztam a másik oprendszer particióját mert már nem kellett. de gépindításkor még mindg megjelenik választható lehetőségként az oprendszer amit már leformáztam
    hogyan tudom kiszedni hogy ne jelenjen meg?
    köszi!
    üdv
  • Narxis
    Kösz, registry-ben maradt még pár érték, azt kitöröltem, de szerintem nem ez a ludas, most volt időm pontosan megnézni, hogy mit ír ki:

SASNATIVE64 program not found - AUTOCHECK skipped

Ezt írja Windows betöltődése előtt. Google nem segített, csak annyit, hogy más is futott már ilyen problémába még Vista SP2-nél.
  • Firerock
    ???
  • Narxis
    Bocs, a program neve: systweak Advanced System Optimizer 3
  • exodus2
    windows/system.ini vagy windows/win.ini fájlokban nézd meg van e rá hivatkozás. Vagy keress rá a registryben.
  • kirol
    Oké. kösz.
  • exodus2
    Bizony az a search-el van kapcsolatban, lehet kikapcsoltál valamit ami kellett hozzá.
  • Narxis
    Srácok van 1 problémám.

Feltettem a sysinternals Advanced Windows Optimizer legújabb programját, nem módosítattam vele semmit csak kíváncsi voltam mennyi "hibát" talál, aztán uninstalláltam, de minden Windows indításnál mielőtt bootolna a Windows valamilyen sysinternals-os ellenőrzést akar csinálni, de mivel nincs már fent a progi így tovább ugrik. Kérdésem, hogy hol lehet ezt kiszedni? msconfig-ot néztem, ott nem találtam, registryből kitöröltem 2 sysinternalos mappát ami a programé volt + végignéztem C meghajtót is ahova telepítettem, rejtett mappákat is. Ez valami ütemezett feladat lehet, de nem tom kiszedni...
  • Firerock
    futtatásnak is lehet használni
    próbáld csak ki
    írd be pl hogy msconfig és enter
  • Firerock
    megtudná valaki mondani hogy miért nem tudom letiltani a tűzfalban a pes2010-et?
    kiiktatom a pipát a neve mellől de amikor elindítom a játékot visszarakja a pipát
    van valami 5let?
  • MR ME
    az kereső
  • nandorb
    az a kereso vazze... nem a futatas...
  • kirol
    Köszi!
    De én nem is erre gondoltam, hanem arra, aminek itt kellene lennie:

Dögöljek meg, ha itt nem volt valami, ahova írni tudtam!

Vagy ezt a windows search -al kikapcsoltam?
  • Bal0924
    Sziasztok!!

Fel szeretném rakni a Pinnacle Studió 12-őt, de nem engedi.
    Azt írja, hogy "a fwkick.ese nincs kijelölve telepítésre."
    Mit jelent? Miért nem megy fel?
  • Madmano
    Egy kérdés:a Műveletközpont,pontosabban a Defender már tnap óta zaklat,hogy ilyen,meg olyan fájlokat küldjek el elemzésre a Microsoftnak.Pl. a steamservice.exe.Engedjem elküldeni neki?
  • exodus2
    Start menü gombon jobb egérgomb - Tulajdonságok - Start menü fül - Testreszabás - Futtatás parancs bejelölés.
  • kirol
    A start menüből a W7 telepítése után kb. 1 órával sikerült eltüntetnem a futtatás rész. Ahova írni tudok.

Ezt hogyan tudom visszahozni?
  • exodus2
    Egyszerűen csak a kimenetet kell hogy tudja kezelnie a drivernek. Tehát a headset megy a audio kimenetbe, akkor a tévét más audió kimenetre kell tenni, vagy stereo elosztóval elosztani, és beállítani.
  • eLiXir
    hm, bedugtam a headset helyere a monitor kabelet, es igy most van hang, de XPn tudtam ugy hasznalni h egyszerre ment mindketto is akar, es ha lenemitottam a monitort, akkor headseten tudtam tovabb hallgatni. ezt eddig itt meg nem sikerult, biztos meg lehet valahogy oldani
  • exodus2
    Ha jól van összekötve, akkor az óra melletti kis hangszórón jobb egérgomb - Lejátszóeszközök - És ott a tv-re menő kimenetet (pl.HDMI-re van kötve akkor azt) engedélyezd.
  • eLiXir
    Ma raktam fel az 7et , es egy LG tv monitort hasznalok, de sehogysem akar hangot kiadni azon, csak headseten, mi lehet az oka? Elvileg win7hez valo realtek audio drivert raktam fel
  • xxxpaulxxx
    igen.nem.nem.
  • exodus2
    Hálókártyánál az energiatakarékos mód ki van kapcsolva? Hálókártya csere? Ha integrált, akkor pedig a bios-ban valami el lett állítva?
  • exodus2
    Windows 7 manager
    7Tweak Pro 1.4.1
    WinTuning 7 v1.02
    Windows Winset v3.8.9.1
    TuneUp Utilities 2010 9.0.2000.16 Final
  • xxxpaulxxx
    Megint jelentkezik a probléma...
    Már írtam ide, hogy ha sokáig üzemeltetve van a gép újraindítás nélkül, akkor egy idő után nem tudok netezni... nem tudok semmilyen oldalt sem elérni, még a routert sem, viszont ez a probléma újraindítás után megoldódik. Mondtam, hogy szerintem nem router gond, mégis ajánlották itt nekem a router újrakonfigját... hát... most kiderült hogy nem lett jobb ettől sem.:(
    És szerintem azért nem a routertől van ez a gond, mert amikor már nincs net, akkor a firefox nem is próbálja elérni az oldalakat
    Beírom mondjuk, hogy google.hu és az enter leütésével nem tölt semmit, ugyan azon az oldalon marad, amin volt...
  • Sil3nt
    tudtok olyan programot win7-re, ami olyasmi mint pl. xp-re az xpantispy, azaz olyan program, amivel a sok felesleges szolgaltatast le lehet tiltani, finomhangolni lehet vele az windowst.
  • eLiXir
    sziasztok, most telepitettem fel, es szeretnem megkerdezni, hogy milyen virusirtot ajanlotok win7-hez ami megbizhato is. nortont hasznaltam eddig, de annak az a verzioja ami nekem van, mar nem kompatibilis.
  • rexHUNter
    mint írtam ELTŰNT és kellene
  • exodus2
    Nekem van szöveges dokumentum az intéző jobbklikkes menüjében, az miért nem jó?
  • rexHUNter
    az intéző jobb klikk-es menüjéből eltünt az új txt dokumentum létrehozása lehetőség vissza lehet-e varázsolni valahogy
  • bon
    Miért akarod aktívvá tenni? 1 aktív partíció elég mégpedig az amelyikről a rendszer indul. De amúgy Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelés\lemezkezelés jobb gomb a partíción és Partíció megjelölése aktívként.
    Ja és oldalsáv már nincs megszűnt, az egész asztal egy "oldalsáv"
  • bon
    Mert ha nem vagy teljes jogú admin, akkor nehezebben lehet kárt okozni a rendszernek, de a vírusoknak is nehezebb dolguk van. Viszont különösebb hátrányod nincs belőle ha nem vagy teljes jog admin, csak jobb gomb futtatás rendszergazdával kell telepítei, a régi fájlokon meg csak a jogosultásgot kell átállítani, az új fájloknál meg már ne lesz ilyen gond.