46642
-
exodus2 #22304 Csak FAQ-t kellett volna olvasni: http://win7faq.uw.hu/index.html#dualboot
Törölnöd kell a felesleges particióra vonatkozó adatokat... -
pl: link -
KillTheKonzol #22302 akkor nincs megldás? :(( -
exodus2 #22301 Akkor nem ntfs vagy FAT particióként volt beállítva.
Webcamerához programot tettél fel? Vagy csak a drivert? Ha csak drivert, akkor mondjuk MSN live messenger-nél megtudod nézni a képet, és állitani. De lehet csak abban a programban működik. Melyik programot használnád a webcamera használatához? -
Ca3sar #22300 Nem. :)
Töröltem, újracsináltam ugyanúgy, most jó. :)
Viszont a webkamera gond még áll, abban még segíthetnétek nekem. ;) -
exodus2 #22299 A virtuális meghajtókat jelöli BD-ROM-nak, tehát mit is akarsz aktivvá tenni? SZerintem egy virtuális meghajtót keversz a vinyóddal. -
Tedd fel újra a programot és a Revo Unistaller programmal töröld le. -
Ca3sar #22297 Az a gondom hogy hiába jelölöm meg a D-t aktívként, horodzható BD-ROM meghajtónak csinálja, amibe ráadásul nem tudok belépni.
Továbbá olyan kérdésem lenne, hogy a webkamera beállításokat hol találom. Fordított alapból a képe a laptopom webkamján, és meg szeretném fordítani.
A válaszokat előre is kössz. :) -
KillTheKonzol #22296 sziasztok
volt két partícióm, mindegyiken két különböző oprenszer
egyik oprendszer alól megformáztam a másik oprendszer particióját mert már nem kellett. de gépindításkor még mindg megjelenik választható lehetőségként az oprendszer amit már leformáztam
hogyan tudom kiszedni hogy ne jelenjen meg?
köszi!
üdv -
Kösz, registry-ben maradt még pár érték, azt kitöröltem, de szerintem nem ez a ludas, most volt időm pontosan megnézni, hogy mit ír ki:
SASNATIVE64 program not found - AUTOCHECK skipped
Ezt írja Windows betöltődése előtt. Google nem segített, csak annyit, hogy más is futott már ilyen problémába még Vista SP2-nél. -
??? -
Bocs, a program neve: systweak Advanced System Optimizer 3 -
exodus2 #22292 windows/system.ini vagy windows/win.ini fájlokban nézd meg van e rá hivatkozás. Vagy keress rá a registryben. -
Oké. kösz. -
exodus2 #22290 Bizony az a search-el van kapcsolatban, lehet kikapcsoltál valamit ami kellett hozzá. -
Srácok van 1 problémám.
Feltettem a sysinternals Advanced Windows Optimizer legújabb programját, nem módosítattam vele semmit csak kíváncsi voltam mennyi "hibát" talál, aztán uninstalláltam, de minden Windows indításnál mielőtt bootolna a Windows valamilyen sysinternals-os ellenőrzést akar csinálni, de mivel nincs már fent a progi így tovább ugrik. Kérdésem, hogy hol lehet ezt kiszedni? msconfig-ot néztem, ott nem találtam, registryből kitöröltem 2 sysinternalos mappát ami a programé volt + végignéztem C meghajtót is ahova telepítettem, rejtett mappákat is. Ez valami ütemezett feladat lehet, de nem tom kiszedni... -
futtatásnak is lehet használni
próbáld csak ki
írd be pl hogy msconfig és enter -
megtudná valaki mondani hogy miért nem tudom letiltani a tűzfalban a pes2010-et?
kiiktatom a pipát a neve mellől de amikor elindítom a játékot visszarakja a pipát
van valami 5let? -
az kereső -
az a kereso vazze... nem a futatas... -
Köszi!
De én nem is erre gondoltam, hanem arra, aminek itt kellene lennie:
Dögöljek meg, ha itt nem volt valami, ahova írni tudtam!
Vagy ezt a windows search -al kikapcsoltam? -
Bal0924 #22283 Sziasztok!!
Fel szeretném rakni a Pinnacle Studió 12-őt, de nem engedi.
Azt írja, hogy "a fwkick.ese nincs kijelölve telepítésre."
Mit jelent? Miért nem megy fel? -
Madmano #22282 Egy kérdés:a Műveletközpont,pontosabban a Defender már tnap óta zaklat,hogy ilyen,meg olyan fájlokat küldjek el elemzésre a Microsoftnak.Pl. a steamservice.exe.Engedjem elküldeni neki? -
exodus2 #22281 Start menü gombon jobb egérgomb - Tulajdonságok - Start menü fül - Testreszabás - Futtatás parancs bejelölés. -
A start menüből a W7 telepítése után kb. 1 órával sikerült eltüntetnem a futtatás rész. Ahova írni tudok.
Ezt hogyan tudom visszahozni? -
exodus2 #22279 Egyszerűen csak a kimenetet kell hogy tudja kezelnie a drivernek. Tehát a headset megy a audio kimenetbe, akkor a tévét más audió kimenetre kell tenni, vagy stereo elosztóval elosztani, és beállítani. -
eLiXir #22278 hm, bedugtam a headset helyere a monitor kabelet, es igy most van hang, de XPn tudtam ugy hasznalni h egyszerre ment mindketto is akar, es ha lenemitottam a monitort, akkor headseten tudtam tovabb hallgatni. ezt eddig itt meg nem sikerult, biztos meg lehet valahogy oldani -
exodus2 #22277 Ha jól van összekötve, akkor az óra melletti kis hangszórón jobb egérgomb - Lejátszóeszközök - És ott a tv-re menő kimenetet (pl.HDMI-re van kötve akkor azt) engedélyezd. -
eLiXir #22276 Ma raktam fel az 7et , es egy LG tv monitort hasznalok, de sehogysem akar hangot kiadni azon, csak headseten, mi lehet az oka? Elvileg win7hez valo realtek audio drivert raktam fel -
xxxpaulxxx #22275 igen.nem.nem. -
exodus2 #22274 Hálókártyánál az energiatakarékos mód ki van kapcsolva? Hálókártya csere? Ha integrált, akkor pedig a bios-ban valami el lett állítva? -
exodus2 #22273 Windows 7 manager
7Tweak Pro 1.4.1
WinTuning 7 v1.02
Windows Winset v3.8.9.1
TuneUp Utilities 2010 9.0.2000.16 Final -
xxxpaulxxx #22271 Megint jelentkezik a probléma...
Már írtam ide, hogy ha sokáig üzemeltetve van a gép újraindítás nélkül, akkor egy idő után nem tudok netezni... nem tudok semmilyen oldalt sem elérni, még a routert sem, viszont ez a probléma újraindítás után megoldódik. Mondtam, hogy szerintem nem router gond, mégis ajánlották itt nekem a router újrakonfigját... hát... most kiderült hogy nem lett jobb ettől sem.:(
És szerintem azért nem a routertől van ez a gond, mert amikor már nincs net, akkor a firefox nem is próbálja elérni az oldalakat
Beírom mondjuk, hogy google.hu és az enter leütésével nem tölt semmit, ugyan azon az oldalon marad, amin volt... -
tudtok olyan programot win7-re, ami olyasmi mint pl. xp-re az xpantispy, azaz olyan program, amivel a sok felesleges szolgaltatast le lehet tiltani, finomhangolni lehet vele az windowst. -
eLiXir #22269 sziasztok, most telepitettem fel, es szeretnem megkerdezni, hogy milyen virusirtot ajanlotok win7-hez ami megbizhato is. nortont hasznaltam eddig, de annak az a verzioja ami nekem van, mar nem kompatibilis. -
mint írtam ELTŰNT és kellene -
exodus2 #22267 Nekem van szöveges dokumentum az intéző jobbklikkes menüjében, az miért nem jó? -
az intéző jobb klikk-es menüjéből eltünt az új txt dokumentum létrehozása lehetőség vissza lehet-e varázsolni valahogy -
Miért akarod aktívvá tenni? 1 aktív partíció elég mégpedig az amelyikről a rendszer indul. De amúgy Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\Számítógép-kezelés\lemezkezelés jobb gomb a partíción és Partíció megjelölése aktívként.
Ja és oldalsáv már nincs megszűnt, az egész asztal egy "oldalsáv"
-
Mert ha nem vagy teljes jogú admin, akkor nehezebben lehet kárt okozni a rendszernek, de a vírusoknak is nehezebb dolguk van. Viszont különösebb hátrányod nincs belőle ha nem vagy teljes jog admin, csak jobb gomb futtatás rendszergazdával kell telepítei, a régi fájlokon meg csak a jogosultásgot kell átállítani, az új fájloknál meg már ne lesz ilyen gond.