46642
  • exodus2
    Na igen, az sem mind1, hogy úgy leszel gazdag, hogy "megdolgozol" érte vagy bankot rabolsz.
  • Narxis
    Nem is az a fő problémám, hanem, hogy nem kell Prof változat mint ahogy Vistaból se kellett Enterprise, elég volt a Home Premium. Nem is info szakos vagyok, szóval tényleg semmi szükségem az extra funkciókra.

Ami meglepett, hogy nem csak én csinálom így...legalábbis évfolyamtársaim tömör, de egyszerű válaszuk az volt, mikor megkérdeztem, hogy miért nem tisztaszoftver keretében szerzik be a Windows-t ez volt: "Me leszarom."

Végülis jogilag bele lehet kötni, de erkölcsileg semmiképp, ha úgyis jár nekik/nekünk a Windows akkor nem tök mindegy hogyan szerezzük be?
  • ssx22
    Úgy mondod, mintha olyan sokat kéne szenvedni az aktiválással.
  • Narxis
    "frissítés"

Kell egy jogtiszta Vista vagy Win 7..
  • Livius
    Én már látok Ultimate verziót is. Egy kicsit érdekes, nah mindegy majd kiderűl mit kűldenek.
  • dantal
    Bocs, hogy későn válaszolo, de nem voltam itthon.
    Nem tettem fel se deamon tools-t és semilyem más hasonló.
  • Narxis
    Tudtam, hogy ez lesz a reakció, sajnálom, de nekem így egyszerűbb.
  • MerlinW
  • Narxis
    Én is jogosult lennék egyetemi Win 7-re, de nincs szükségem Pro-ra és aktiválással se akarok szenvedni ezért töltöttem le egy loadert.
  • exodus2
    És 5x3as szobában nézi:)
  • Chrisss
    Az is hülye aki 35 millás TV-t vesz és nem egy totál profi Full HD projektort meg valami brutális hangrendszert hozzá. Bár az is kijönne max. 10 millából, de akkor nagyon komolyat kell venni. Ráadásul az a TV egy gagyi Sharp semmi különös jobb esetben 3 millát érne.
  • kirol
    Nem semmi!

Én a 35 millás TV-t se értem. Elhiszem,hogy volt vagy 1,5m átmérőjű, meg biztos ledtv, de 35 millió? Azért veszek 1,5 db A6-os Audit.
  • MerlinW
    Mai pofátlanság: Árkád - Media Markt - W7 Home Premium: 168.000 Ft. Pislogtam ám nagyokat:)
  • MerlinW
    Emellett, nagy valószínűséggel nincs szükséged Ultimate-re, jó a Pro is. Hacsak nem szipiszupi hálózati megoldásokra akarod használni, de akkor úgyis megveszed.
  • bon
    Na persze, ezt te se gondolhatod komolyan.
  • exodus2
    Ilyesmiről ne is álmodj:) Nem lesz jó 1000%.
  • High end PC #22328
    Hmm, csak vajon a Pro kulcs jó lesz e az Ultimatehoz, ha leszedem az Ultimatet és a Pro kulccsal lockolom ki
  • High end PC #22327
    jah, most néztem meg, a tisztaszoftver.hu szerint a Win7 Pro verziót lehet ingyen igényelni, ezt nem hagyom ki sztem, tavaly az Office2007-et is ingyen megküldték
  • High end PC #22326
    Ugye a Win7-et egyetemistaként ingyen lehet igényelni?

RC tetszett, így érdekelne a végleges is.
  • Zénó13
    Hello
    Olyan kérdésem lenne hogy a "TrustedInstaller" az mit csinál vagyis milyen szolgáltatás? Észrevettem ha filmezek néha elkezd szaggatni, mert valami darálja a lemezt, (először azt jittem a KMplayer de nem, bár az is pörgeti a lemezt rendesen) a lényeg hogy erőforrásfigyelő segítségével kiderítettem hogy mindig akkor van ez a szaggatás ha ez a TrustedInstaller valamit csinál?!
    Google szerint ez a windows modulok telepítője meg valami fiók, de mit csinál állandóan???
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Bal0924
    A PCTV szoftvernél meg hibát ír ki, hogy nem tudja rendesen használni. Előjön egy csomó sor szöveg és ki is kapcsol utána. De visszakapcsolom és semmi gondot nem ír....
  • Bal0924
    Nem látok semmi használhatót, csak hogy milyen minőségő és helye és max tároló hely...
    Egy USB-s külső PCTV Tunnerem van. (Pinnacle PCTV 170e)
  • exodus2
    Felvétel beállitásoknál mit látsz? Mert tuner nélkül igazából semmi használható beállítást nem láttam.
  • Bal0924
    Erre tudja valaki a választ?

A Windows Media Center jó hogy működik a TV Tunnerem, de a felvétel amit csinál olyan kiterjesztése van amit nem tudok feldolgozni.
    A "*.wtv" kiterjesztést, hogy tudom átkonvertálni vagy megmondani a WMC-nek hogy avi kiterjesztést csináljon?
  • EveRY
    a decemberi verziót raktam fel a win7-böl, az upgrade meg gondolom a legújabb dolgokat rakja fel.
  • bon
    Lehet, hogy valami bővítmény hiba okozza. Mindenből a legújabbat rakd fel.
  • EveRY
    az szerintetek miért van, hogy újra raktam a win7-et és nagyon sokszor az internet explorer kiakad, vagy a kis ablak megjelenik hogy close-oljam. a betaval soha nem csinálta ezt a végleges meg mindig csinálja. köszi
  • bon
    Gondolom mert nem emelt szintű parancssort indítasz.
  • [HUN]FaTaL
    Control Panel->System->Advanced System Settings->Startup And Recovery->Time To Display list of operating systems elől pipa ki, felette windows 7-et tedd alapértelmezett osnek és készen vagy. :)
  • High end PC #22315
    xp partíció már meg van formázva, xp már nincs sehol, csak a listából akarom kiszedni
    bcdedit parancs nem működik
  • bon
    A parancs Vista és Windows 7 alól használható emlet szintű admin parancssorral más Windows oprendszer indító menüből eltávolításához.
  • bon
    Ez esetben amit írtam bcdedit parancsot az jó, simán törölhető vele az XP indítása. utánan meg formzáható vagy törölhető az xp particiója, kivéve ha azon vannak az indító fájlok mappák.
  • High end PC #22312
    kiadtam, fixboot, aztán igen, majd ugyanúgy bent ül a listában
  • High end PC #22311
    mármint nem vista alapú parancsok
  • High end PC #22310
    értem, nekem se XP-ém van már, csak azt szeretném eltávolítani, nem tudtam hogy a már meg nem lévő rendszerhez is Vista alapú parancsok kellenek. Szóval fixboot, és ennyi. Megnézem mi lesz
  • bon
    Mert úgy kevéséb leszel véde afelhasználó hibái ellen (hozzá nem értés következtéebn vekövetkező proglémák) a vírusoknak is egyből teljes hozzáférésük lesz a géphez
  • bon
    Mert nem xp-hez való (ez nem XP topic). Xp-nél telepítő lemez be, helyreállító konzol előhoz, fixboot parancsot kell használni.
  • Bal0924
    Miért nem ajánlatos a teljes körű rendszergazdává válni?
  • High end PC #22306
    köszi, de ez xp-nél nem működik, mármint ez a parancs
  • Bal0924
    A Windows Media Center jó hogy működik a TV Tunnerem, de a felvétel amit csinál olyan kiterjesztése van amit nem tudok feldolgozni.
    A "*.wtv" kiterjesztést, hogy tudom átkonvertálni vagy megmondani a WMC-nek hogy avi kiterjesztést csináljon?