46642
-
Petike954 #22504 Vagy erről a linkről leszedheted: http://kxproject.lugosoft.com/down.php?language=en -
Petike954 #22503 Tedd fel a Driverchecker nevű progit, és az letölti neked. Nekem is ez töltötte le. -
Vezérlőpult->Programok telepítése és törlése->Windows szolgáltatások ki és bekapcsolása -
Laxxa #22501 Lehet, hogy láma vagyok de mi az a kx driver? -
A Windows 7 Pro-ban nincs alapvetően játék, mint régebben volt?
Aknakereső, stb. -
Petike954 #22499 Nekem is pont ilyen hangkarim van. Tedd fel a KX driverét. Azzal szól 5.1-ben. -
Laxxa #22498 Sziasztok.
Már lehet, hogy egy megválaszolt kérdésre szeretnék választ ezért elnézést is kérek. Nincs kedvem több száz hozzászólást visszanézni Egy Sound Blaster Live 5.1 (SB0220) és nem találok hozzá Win 7 drivert valaki tud ebben segíteni? -
Petike954 #22497 És ha upc-s net van, akkor hogyan kell beállítani a bittorrentet, hogy normálisan menjen? -
vagy a 2.0 béta, nekem az van, semmi baja... -
Ez a legjobb uTorrent. -
exodus2 #22494 Ha élő adás, és nem rögzited éppen, akkor szerintem nem tárolja, max valamilyen minimálisat, bár értelmét nem látom. Ez olyan mintha töltenél le valamit és abból pár megát letárolnál.
Wanted: Miután felülírtad? Nemigazán. Igazából az utorrent 1.7.7et mondják hogy jó, de persze néha igazából netfüggő. Pl. upcnél titkositott kapcsolat beállitás, stb. -
Feltettem az utorrentet pár héttel ezelőtt. Már régóta problémázott, hogy frissítsem, de csak most tettem meg. Az új verzió nem működik olyan jól, mint a régi, ezért vissza szeretném tenni az előzőt, de nem emlékszem a verziószámára.
Próbálkoztam többel is, de nem találtam el a jól működőt. :(
Meg lehet valahol nézni a W7-en belül, a korábban telepített programokat? -
Bal0924 #22492 Már csak 1 utolsó kérdés a WMC-ről.
Az élő TV adást hová tárolja? Mármint ha megállítom az élő adást valamennyi helyet foglalnia kell,nem? Csak nem tudom hová tárolja. -
exodus2 #22491 Szervizbe kell vinned, laptopnál sok mindennel nem tudsz kísérletezni. Esetleg a memóriamodulokat, ill. a vinyót megnézni, hogy jól csatlakoznak e, nincs e kontakthiba. Ill. a vinyón egy ellenőrzést végigfuttatni, valamilyen cd-ről bootolható windowssal. -
Cyberdevil #22490 Sziasztok, úgytűnik elég súlyos problémával állok szemben. Szimplán netezek egyszer csak megáll a gép, nem reagál semmire, majd kivillan. Futtat egy hardverellenőrzést vagy mit, amiben közli h néhány hardverem "shadowed". Utána pedig h operation system not found.... Oké. Újraindítom, a starting windows képernyőnél egy olyan 5-10 percet kell várni, elindul a win, megvárom h betöltsön mindent. Elindítom a firefoxot, onnantól belassul az egész, megakad pillanatokra, majd lefagy az egész. Újraraktam a firefoxot, nem használt. Már nem először fordult ez elő, hardverhibára gyanakszom most már. Egy Acer Extensa 5635G laptopról van szó és Win 7 ultimate x86-ról. Vélemény? -
Pl. szedjél a realtektől drivert -
Ja van csak fél éve mikor próbáltam ugyanúgy rinyált a 64bites böngi hogy telepítsem a javat úgyhogy azóta csak a 32bitest telepítem. :) -
Rohamoszti #22487 Hali!
Mi a faszt csináljak ha egyszerűen a Windows 7-re nem tudom feltelepíteni az alaplapom drivereit? Emiatt ráadásul nincs hang. Mondjuk a winchestereket egyből felismerte, meg a hálózatot, de hang az nuku... Az alaplapom amúgy: Asus P5QL-pro! Eredeti tisztaszoftveres a windows-om. -
Inquisitor #22486 Igaziból azért írtam, panasz képen, mert nem igaz mit bénáznak vele.
Bezzeg van Java 64 bites verzió. Például. -
Igen ez így konkrétabb, windows topicban gondoltam nem lényeges a linuxos verzió. Nem tudom egyébként, hogy mit szerencsétlenkedik az Adobe. -
Inquisitor #22484 Konkrétan jelenleg csak béta 64 bites Flash van, és fura okból csak Linuxra. -
simonl #22483 Nem, nem a C-n, van ez a bizonyos 3%, hanem az általam D -nek nevezett partíción és csak játékok vannak telepítve + Steam:)
De ha nem okoz a későbbiekben gondot akkor nem agyalok rajta....
Köszi a gyors választ. -
exodus2 #22482 Véletlen nem az maradt 3%on amin a windows van?
Semmit sem jelent az a 3%. -
simonl #22481 Sziasztok,
Új telepítés után, használtam a program saját töredezettségmentesítőjét.
3 partícióból az egyiket nem tudta 0% ra helyreállítani. (3% on maradt)
Ez jelenthet problémát a további használatban?
Köszi a válaszokat... -
Kiszed, kipróbál, ha szar visszatesz. -
exodus2 #22479 Egyszerű a képlet, kiveszed, teszteled a gépet, és ha lassú lenne, akkor visszateszed. Aztán dönthetsz hogy vásárolsz e a másik gépbe memóriát, vagy sem. -
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy mennyire lassulna a gép 2GB memóriáról 1GB-ra váltás esetén?-mert az a másik 1GB-os modul belemenne egy másik gépbe, de csak abban az esetben, ha nem diavetítés lesz a Win. A gépet netre, MSN-re, filmre, és zenehallgatásra használom, és ehhez szerintem elég az 1GB is, de azt sem akarom hogy valami felzabálja az összes memóriát és ettől a kikapcsolásig sem jutok majd el...Szóval?
Köszi. -
Még linux alól is el lehet érni a wines gépeket a hálózaton, igaz win alól a linux jóval körülményesebb. -
exodus2 #22476 Csak nem szivatja meg magát az MS azzal hogy az xp-t (ami szerintem elég elterjedt a windows-t használók között) ne támogassa az új oprendszerük, még ha kicsit körülményesen is. -
Dzsabba #22475 Gondoltam hogy össze lehet őket hozni, de jobbnak láttam rákérdezni.
Köszönöm a válaszokat. -
exodus2 #22474 Az alapján amit linkeltem simán megtaláltam. Segitek egy kicsit, műsortárakkal van kapcsolatban (és a WMC-ben keresd)... én már meg is találtam a könyvtárat ahova a felvett műsort teszi.
30 oldalt pedig nem kell elolvasni, van kereső, google, és tudni kell keresni. -
Én már OSX-Xp és OSX-Win7 kombinációt is használtam hálózatba. -
Miért ne lehetne? -
Dzsabba #22471 sziasztok.
Én arra lennék kiváncsi hogy egy xp-s hálózatba be lehet csatlakoztatni egy win7-es gépet? -
Bal0924 #22470 A leírásból csak az nem derül ki ami kellene nekem. (nincs kedvem elolvasni 30oldalnyi szöveget csak azé mert 1 adat kell...És abból se derül ki semmi.) -
exodus2 #22469 Nem unod még? Ezeket lehet állitani: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/Set-recording-options-in-Windows-Media-Center -
Bal0924 #22468 Hol tudom megnézni a Windows Media Center-ben, milyen beprogramozott felvételek vannak beállítva? -
Bizony, szoval 64bites bongeszo buko, flash miatt. Adobe meg nyaljon szaros kaktuszt, hogy basznak 64bitre kinyomni flasht. Meg ha vmi kis cegecske lenne, megertenem... -
köszi
-
Úgy emlékszem kiírja a telefonos aktiválásnál.
De íme:
Termékaktiválás: 06 80 018 406* Minden nap 0:00 - 24:00
Termékaktiválás SMS-ben: 06 20 962 5848 Minden nap 0:00 - 24:00