46642
-
Hát nem tudom - ez mintha Pinnacle Media Center buhera lenne és nem a Windows Media Center-é. -
exodus2 #22543 Ezt nézd meg: http://www.xpmediacentre.com.au/community/remote-control-systems/18764-using-pinnacle-110i-remote-mce.html -
Hali !
PCTV 110I TV tuner kártya és Windows Media Center gondom van.
A kártyát műholdas beltérivel a video bemenetéről használom.
A távirányítója a kártyára hátul rádugható infrared érzékelővel működik.
Amikor a mediacenterben beállítom a csatornákat az S-videot meg is találja, de a beállításban nem lehet tovább lépni, mert kiírja hogy nem érzékelt infravörös eszközt.
A Seven a TV-tuner kártáyát automatikusan felismeri, de infra eszköz részét ezek szerint nem kezeli. Egyébként ChrisTV-t használok ahol ez nem gond, de írták hogy a mediacenternek nagyon jó képe van - ezért szeretném azt is kipróbálni.
Az hogy az infrát nem kezeli igazából nem volt gond mert a távirányítót soha nem használtam.
Az lenne a kérdésem hogy, szerintetek hogy lehetne e mediacenterrel használni a kártyát.
-Akár úgy hogy a beállításkor nem keresi az infra eszközt.
-Vagy esetleg lenne valamilyen driver hozzá.
-Vagy az sem zavarna hogy elhitetném vele hogy van ilyen eszköz, és a beállításokban tovább lépne, még ha nem is működne a távirányító. -
Hát én ilyet nem tudok, hogy lenne rajta ilyesmi, de meglesem. Persze ha van sem kéne neki automatikusan dinamikusan változtatni magát. :)
Egyébként egy AirLive WL-1500R cuccról van szó. -
Nos az van srácok, hogy reggel óta megy a ping a laptop gépen, és most, hogy kimentem, jönnek a válaszok a Win7 géptől. :? Erre varrjon gombot valaki! -
ACE #22539 Milyen router? Nem lett véletlenül a Wifi részénél bekapcsolva, hogy "AP Isolation". Az elvileg pont erre jó, hogy a Wifi júzerek egymást nem, csak a netet tudják elérni a routeren keresztül... -
Jobb-alsó sarokban katt a hangerő ikonra jobb gombbal, Playback Devices vagy Lejátszási eszközök vagy mifene, és ott megjelennek a lejátszóeszközök. Alapértelmezettben minden nem tökéletes megoldás tiltva van. Jobb-klikk az üres területre, és jelenítsd meg a letiltott és rejtett eszközöket is! Nézd meg, nincs-e ott valami! -
Na. Ez azért lesz izgalmas, mert Windows 7 alatt már nincs midi Interfész, akkor sem, ha kx driver van. Tehát elvileg a kx driver által előállított midi hangokat hallod a sima wave Interface-en keresztül. Javítson ki valaki, ha tévednék. :)
Winamp-ban esetleg nem lehet a Settings -> Input -> DirectSound stb... részeknél kiválasztani a mapert? -
A Pinnacle Studio csak a sjaát codec-eit kezeli. Mindegy neki, hogy milyen codec-pack van feltelepítver a gépedre. Nem fogja érdekelni. Éppen ezért, ha semmi nincs feltelepítve, akkor is működni fog, de csak azokkal, amiket tud. Minden verzióhoz ki van adva, hogy milyen codecparkja van. -
Hát, mivel mindkét gépen automatikusra van állítva a kapcsolati adatok beszerzése, és mindkét gép megkapja a megfelelő beállításokat, - a dekstop gép egy előre lefixált IP címet: 192.168.0.101, a laptop pedig az első szabad IP-címet a client IP range-ből 100-199, tehát a 192.168.0.100-at - ezért gondolom, hogy be van kapcsolva a DHCP, igen. Illetve abban egészen biztos vagyok, mert a router felületén bekapcsolt állapotban van, de ezek miatt egész biztos vagyok abban, hogy működik is. -
exodus2 #22534 Az a 127.0.0.1 a localhost, vagyis az épp aktuális géped. DHCP be van kapcsolva a routerban? -
A 127.0.0.1 -et is meg tudom pingelni. Csak a másik gépet nem tudom. Lehet, hogy a routerben ment ki valami? -
Hát igen. Sajnos nekem sem. Már megnéztem minkét tűzfal kapcsolgatása teljességgel hatástalan a problémára. Kipróbáltam a tracert is. Az is rögtön, első lépésben destination host unreachable hibát dob. Kéne neki routerig eljutnia és azt kidobnia első állomásnak? -
Akkor marad a tűzfal. Kapcsold ki, vagy a fájlmegosztások engedélyezését nézd meg.
Más ötletem nincs. -
Nincs az sem rájuk erőltetve. A kapcsolatban minden automatikusra van hagyva, de a 192.168.0.1 az alapértelmezett átjáró mind a két gépen az ipconfig szerint. Tehát jól megkapják a routertől. -
Alapértermezett átjárónak mind2 gépen meg van adva a router? -
Engem igazából az zavar, hogy miért nem tudom már pingelni sem a két gépet egymás között...
192.168.0.100 és
192.168.0.101 van kiosztva nekik a routertől. Úgy kapják, nincs is rájuk erőszakolva. És mégsem. A routert 192.168.0.1 mindketten meg tudják pingelni. :? -
Szerintem próbálkozz Xvid-del.
Egyébként mezei felhasználóknak elég az alap K-lite. -
Köszi! Semmi problémát nem találtam ahhoz képest, ahogy nekem van beállítva a gép. Eltekintve attól, hogy se anno, amikor először beállítottam, se most nem érhető el Windows 7 alól a "Share..." gomb a mappa megosztásának beállításánál. Így Advanced sharing...-gel van megosztva. -
exodus2 #22525 Itt egy elég jó kis leírás a fájlmegosztáshoz: http://www.hogyan.org/fajl-es-nyomtatomegosztas-7-es-xp-kozott -
Nem. Azokat sem. Az XP valami olyat mond, ha megpróbálom megnyitni a már letárolt kapcsolatot, hogy nincs megfelelő jogosultságom, a hálózati cím nem található. -
A pinnacle is kezeli de csak a gyári beállításokkal, egyénileg nem enged HD Divx-et állítani,a Camstudió meg nem is látja a kodekeket. -
A corel video studio 2010 kezeli a divx-et,csak az elég gyenge progi....
-
De 1x mert egy program bekavart, de azóta újra raktam a divx-et -
exodus2 #22520 Alul van a kereső, írd már be hogy SB0220 és nyomj a gombra. Írnak néhány dolgot, hátha hasznos lesz. -
Laxxa #22519 Köszi, de csak félig jött be. A midit simán viszi de mp3 pl Winamp alatt, játékok, filmek stb.. semmi csend és hullaszag a progi meg megtalálta le is töltötte de azt írja ki nem található eszköz. -
exodus2 #22518 Megosztott mappákat sem látják? -
exodus2 #22517 Nem történt a géppel valami? Rendszervisszaállítás, stb? -
Sziasztok!
Van egy XP laptopom és egy Win7 desktop gépem. Hálózatba kötve wifin. Minden ment jól egészen a mai napig. A mai napon az XP úgy döntött, hogy nem látja a Win7-es megosztott mappákat, és fordítva. Részemről nem tettem semmi rosszat, amennyire tudom. Bekapcsoltam a gépet. Ennyi. Mindekettőn van Internet a routeren keresztül, de egymást nem látják.
Tud erre valaki valamit mondani?
Win7-en Home módban van a hálózat. A feldrítés be van kapcsolva. Azonos workgroupon vannak a gépek.
Windows Media Playerben szeretném lejátszani a hálózat túloldalán található fájljaimat. Mikor mentem volna megnézni, hogy a WinXP gép meg tudja-e pingelni az asztali gépet. Egyszercsak működött a hálózati helyekben a megosztás. Aztán amikor WMP-ből megpróbáltam megnyitni ugyanazt a helyet, már nem ment. Azóta sem megy.
Ja, és pingelni sem tudják egymást. Noha mindkettőn megy az Internet ugyanarról a routerről. -
exodus2 #22515 Mondjuk: Beállítások/BitTorrent - Protokoll titkosítás.
Válaszd az "Erőltetve"-t és a titkosítatlan bejövő kapcsolatok engedélyezése jelölőnégyzetet pipázd be.
Majd sávszélesség fül/Kapcsolatok száma.
Itt legyen A kapcsolatok max. száma összesen 250, A kapcsolódott peerek max. száma torrentenként 80, és a feltöltések száma torrentenként 30. -
Feleslegesen nem szeretnék mindenféle kodek pakokat telepíteni. -
Esetleg akinek 32 bites home prémium gépe van kipróbálná....
csak 1.21 MB képernyő felvevő program.És ha működik a beállítás elárulná milyen kodek van a gépén :)))vagy pinnacle video studiót 14-et használja valaki?
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/camstudio-v2-5b1-MF13.html -
Petike954 #22512 #22497-re valaki? -
Igen! -
exodus2 #22510 Azokon is home premium van? -
A másik win7-es gép amin próbáltam az 64 bites win.ez közre játszhat....? -
Más win 7-es gépen látja.Vistan is meg xp-n is.Azokon is divx illetve ac3 kodek van. -
Windows 7 kompatiblis a Pinnacle studio és a Camstudio2? Mert ha nem akkor lehet, hogy ez miatt nem látja a kodekekket. -
Sziasztok!,,Win 7 home peremium 32 Bit."
Számomra érthetetlen rejtély,hogy egyes videó szerkesztő szoftverek a Pinnacle studio , vagy képernyő felvevő Camstudió 2.. Nem látják a videó kodekeket.
Nem tudom álltani a videó tömörítést az AVi aktáknál DiVX-ben stb.
A gépen Divx 7 és ac3 filter van .Más kodek nincs.
Más gépeken látják......
Hiányzik valami kodek pak a gépemröl?Valakinek valami ötlete?
Itt kellene lenni a kodekeknek: -
Köszi!