46642
-
A hálózati központ jelzése nem jelent semmit, időnként nem a valós értéket takarja. Nem lehet, hogy simán a szolgáltatással nem stimmel valami az Invitel részéről? -
SovereignX #22583 Üdv emberek!
Az miért van, hogy ha módosítani akarom a "Felhasználói fiókok felügyelete beállításait" - mivel kicsit zavaró hogy ha vmit futtatni akarok megkérdezi tényleg akarom e - akkor nem engedi leokézni. Ha az OK gombra nyomok semmi nem történik. Válasszam bármelyik biztonsági szintet. -
32 bit-est és abból indultam ki hogy az Xp-én nem csinálta. Pedig cd-ről telepítettem. És abból hogy a Hálózati központ menüben még mindig aktívnak látja a Win. -
Vegyél egy routert. -
exodus2 #22580 Nem feltétlen a win7et kell okolni hogy szakad a neted. Milyen windows verziót használsz? Én is használtam win7et inviteles nettel, és tökéletesen ment.
Parancsikon kitétele az asztalra: Hálózati és megosztási központ - Adapterbeállítások módosítása - Rányomsz az ikonra amit ki akarsz tenni az asztalra, majd jobb egérgomb. Parancsikon létrehozása, blablabla "Kívánja a parancsikont ehelyett, az asztalon elhelyezni?" és nyomsz egy igent. És ott az ikon az asztalon. -
Hali Inviteles Adsl-em van (felhasználó név, jelszó => bejelenkezés) a probléma az hogy rendszeresen váltózó időnként megszakad a kapcsolat, de a Hálózati központ menüben még mindig aktívnak látja a Win. (de a letöltés is leáll és a böngészőm is megszakadt kapcsolatra hivatkozik)
Ezután csak ha megszakitom a kapcsolatot és újra bejelentkezek áll vissza minden.
És edig arra sem jöttem rá, hogy lehet az asztalra kitenni a parancsikonját a bejelentkezésnek? -
A Windows 7 fiókhoz tartozó felhasználói névere és jelszóra (már ha van jelszó) kíváncsi az xp. De ha az xp-s gépen úgyanolyan nevű felhasználó van mint a Windows 7-es gépen akkor meg nem kér semmilyen jelszót. -
Célszerű utánannézni a hardvereknek is, hogy egyáltalán van e hozzájuk Windows 7 driver. -
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy nekem win 7es van a gépen és vannak fájlok meg mappák amiket wifin keresztül(otthoni másik gép) akarok XP (service pack 3) ra pakolni , de a win 7 nem látja az xp-t(nem tudom miért régebben látta) és ha xpén meg látom a win 7es gépet de kér egy felhasználót meg jelszavas hozzáférés és ezt nem tudom hogy a fenébe tudnám anélkül boldogulni mikor a win7 hez nem is adtam semmilyen felhasználó-jelszót !!!
Segítsetek ( amúgy azért akarok átpakolni mert a win 7es gépen akadt egy olyan probléma hogy áramszünet után nem látom a dvd meghajtót és újra akarom telepíteni a dolgokat meg elmenteni :S:S:S:S) -
exodus2 #22575 Memória nem árt neki, de már 1 gb-al is jól megy, kb. amin xp gyors volt, azon win7el sem lesz panasz. Programok? Amiket használsz azok közzül a legújabbakat kell leszedned, különben lehet nem lesznek win7 kompatibilisek, és nem fognak futni. -
exodus2 #22574 Ha most telepítetted, akkor bootdvd be, aztán csináld meg rendesen, és utána húzd újra a windowst. Minthogy kinlódj particionáló programokkal. -
Sziasztok!Elég szar az xpm már,régi is,és gondoltam újratelepítem,de arra gondoltam hogy esetleg windows 7t telepítenék helyette,gyakorlatban mennyivel nagyobb a gépigénye?Illetve milyen programokkal szokott baj lenni? -
ACE #22572 Ez is baromság, én eddig mindig 16x-osan írtam ki és soha nem volt semmi baja... Köze nincs a sebességnek ahhoz, hogy oprendszert írsz vagy mást. -
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyan lehetne a Primary (elsődleges)partíciókból, logical (másodlagos) partíciót csinálni.
Azért kérdezem, mert hozzányúltam a Win7 telepítőjével a meglévő partíciókhoz, és addig addig állítgattam, hogy lett 4 primary partícióm, és a maradékkal nem tudok mit kezdeni, mert több primary-t nem enged létrehozni. 640GB-os a winyó és lett rajta a 100Mb-os part a rendszernek fenntartva,lett 25Gb a Win7-nek amit fel is raktam, valami oknál fogva a 265Gb-os filmes partícióból is Primary lett:( és van még egy 115GB és egy 195GB unallocated rész amivel nem tudok mit kezdeni, mert már csak az egyiket engedi létrehozni partíciónak, de az legalább Logical lesz. -
Ha jól tudom XPről nem lehet upgradelni win7re így a válasz inkább nem. Egyébként is érdemes tiszta telepítést csinálni. -
Nekem a néro többször is hibásan írta ki.A lényeg 2-vagy 4x sebességgel kell kiírni!
-
Ez a program kiírja neked egyszerüen és direkt win 7 iso-ra van!
http://download.chip.eu/hu/USB_DVD-Downloadtool-fuer-Windows-
7_6145168.html
letöltöd a pogramot- elinditod majd kijelölöd az iso filet.be raksz egy dvd-t és írja is.
-
exodus2 #22567 Nálam most valami átállította a verziót, és sp2 lett:D
http://images.netbag.hu/20091216/16375327217.png -
"Hali, nem értek annyira a windowsokhoz és annyi kérdésem lenne hogy telepíthetem úgy a windowst hogy a cdről rámegyek a telepítésre? fenn van egy XP és win7et szeretnék telepíteni." Lehet így is telepíteni akkor csinál a hetes egy "old.windows" mappát abban lesz az xp programjai, ha nem kell belőle semmi akkor lehet törölni. -
Az -
Egy öreg Nero 6-om van és olyat találtam benne hogy Burn Image to disc. Ez lenne az? -
exodus2 #22563 Aláíratlan fájlt hogy kell futtatni? Mert akárhogy csinálom jön a hibaüzenet. Rendszergazdaként futtatom. -
exodus2 #22562 Képfájlként ird meg. Tehát az ISo-t kell csak kiválasztani, és akkor csinálod jól, ha a lemezre végeredményként sok sok fájl kerül. A legtöbb iróprogram tudja ezt a fajta irást. Tehát vagy image file, vagy képfájl kiirását keress. -
Okés köszi a választ. Nem tudom hogy szabad-e ilyenről beszélni itt de látom hogy más is írt ilyesmit. Akkor azt kell kiírni DVD-re ami az iso-n belül van? és Data Discnek írjam meg? -
exodus2 #22560 Éppen telepitheted, de el fog veszni minden amit xp-re telepitettél, és kaphatsz egy nagyon instabil rendszert. A tiszta telepités (dvdlemezről bootolva, esetleg másik particióra) az igazi. -
Hali, nem értek annyira a windowsokhoz és annyi kérdésem lenne hogy telepíthetem úgy a windowst hogy a cdről rámegyek a telepítésre? fenn van egy XP és win7et szeretnék telepíteni. -
exodus2 #22558 Lehet hogy a 64bit kavar be, pedig nem kellene. -
Gabe19 #22557 Iso nevet azt nem tudom mert már kiirtam és letöröltem, de annyi hogy ez nem buherált windows 7 64 bites ultimate és RTM. -
Szuper köszi! -
exodus2 #22555 Milyen windows7et raktál fel? Pontos elnevezést adj. Tehát melyik verzió, verziószám, Iso neve amiből felraktad. -
Gabe19 #22554 Ha megy úgy megyek rá akkor "Egy ReadProcessMemory vagy WriteProcessMemory kérésnek csak egy része készült el." ez a hiba üzenet fogadd total commanderben is:( -
eugabesz #22553 jobb gomb az exe-jén és futtatás rendszergazdaként...és láss csodát
-
Gabe19 #22552 Sziasztok! Egy kis gondom van mióta windows 7 van fenn a gépemen. Bármilyen játékot mikor telepíteni szeretnék és rámegyek hogy setup.exe akkor programfuttatási hibát ír ki ezt total commanderben csinálja, de ha sajátgépen keresztül megyek rá akkor meg azt írja ki, hogy "Egy ReadProcessMemory vagy WriteProcessMemory kérésnek csak egy része készült el." Szerintetek mi lehet a baj? Akármit csinálok nem tudok telepíteni egy játékot sem:( Előre is köszönöm a válaszokat -
Ez alapból működik windows alatt, amennyiben felrakod a synaptics drivert.
Az alja is görgő egyébként. -
Sziasztok
Linux alatt a touchpad jobb széle görgőként funkcionált, Win 7-ben nincs erre valami beállítás? -
Köszi megnézem. -
exodus2 #22548 Itt vannak a driverek, ugyan windows7es nincs, de próbáld kompatibilis móddal felrakni a Vista-sat. http://cdn.pinnaclesys.com/SupportFiles/PCTV%20Drivers/ReadmePCTV.htm -
Sehogy sem jó - tulajdonképpen a kártyába integrált infra eszköz nem létezik neki.
Amikor a kártyát vettem akkor kipróbáltam a Pinnacle Media Centert, azzal működött a távirányító, de a program maga szörnyű volt. Ezért nem használom. -
Bal0924 #22546 Hello!
Amikor a Tálcán jobb klikk a "számítógép"-re a felsorolt "legutóbbi" listán hol tárolja? Hogy tudom kitörölni a listát? (nem egyesével...) -
exodus2 #22545 Lehetséges, igazából sehol sem irták hogy a Windowsé e vagy a Pinnacle. Ha kihúzod a vevőt akkor sem jó?