46642
  • bigdawid
    Sziasztok!Nem tudom telepíteni a windows7et.Leszedtem egy torrent oldalról.Ki is írtam.El is indul a telepítő és kér valami telepítő drivert vagy usb-t nem tudom pontosan.Usb-én egyébként van valami textfile meg ilyenek de hiába nyomok rá nem jó neki.Mi kell hozzá hogy elinduljon a telepítés?
  • exodus2
    Próbáld ki hátha megy: http://lacy.hu/windows_vista/musorujsag_epg
  • exodus2
    Akkor pedig otthon csoportba kell tenni. Ha megegyező iptartományban vannak. Itt a leírás: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/help/home-sweet-homegroup-networking-the-easy-way
  • kirol
    Media Centerben milyen irányítószámot kell megadni, hogy legyen műsorújság?
  • zolo
    Mindkettő W7
  • fekete0012
    kösz
  • bon
    Igen.
  • bon
    Ha msáik aprtcióra rakta (pl. az adatai mellé) nem arra amin az xp volt akkor stabil lesz a rendszer
  • gabi89
    Nem azt mondta ,hogy nem fognak menni dolgok csak mivel nem friss partíciót kapott a rendszer így lassabb lehet a töredezettség miatt ...
  • fekete0012
    A vista 32bit alati játékmentéseket lehet win7 64 bit-en használni
  • Petike954
    Megy rajta minden, még az aero is, pedig ATI Xpress 1100 van benne, mobility modderal átkonfingoltam a Vistas drivert, és simán megy.
  • sunlight
    Mert nem formáztad előtte, de akkor a rendszered sem lesz valami stabil (szerintem).Már jártam így
  • reaper4
    ha nem formázod akkor miért törölné?
  • Petike954
    Feltelepítettem és nem törölte az adatokat.
  • Dsandri
    Köszönöm máris gazdagabb lettem 1.6 gigával.
  • sunlight
    # Start menü keresőjével indítsuk el rendszergazdai jogosultságokkal a cmd-t.
    # Kikapcsoláshoz: powercfg -H off
    # Bekapcsoláshoz: powercfg -H on
  • sunlight
    De törölni fogja az adatokat.
  • Dsandri
    Hol tudom kikapcsolni a hibernációt?
  • josi
    nem fogja letörölni, csak akkor ne formázd le.
  • Petike954
    Tehát akkor a partícióról az adatokat nem törli le a win7?
  • Petike954
    De azon a partíción van 40 gb szabad hely ahova akarom telepíteni. A windows 7 telepítője miért azt irja, hogy feltétlenül készítsek biztonsági másolatot a fájljaimról, ha le se törli őket. Egyébként ezt a súgóban írja.
  • josi
    Már eleve ajánlott 30-40gb a win7-nek...
  • Petike954
    Köszi! Csak nem akarom, hogy elvesszenek az adatok. De akkor a win7 nem törli le az adatokat arról a partícióról ahova telepítem.
  • sunlight
    Nem el fog veszni
  • Petike954
    Ha van kettő 80gb-s partíciom, az egyiken az XP a másikon meg 40gb adat. Ha a másodikra telepítem a Win7-t az XP mellé, akkor az a 40gb adat megmarad,ami azon a partícion van,amerre a Wn7 is rá fog menni?
  • RelakS
    velem meg közölte, hogy nincs is tunerkártya a gépben...

Lehet, nem egy Pinnacle PCTV Pro-val kéne próbálkozni így 2010 előtt két héttel?
  • bon
    Szerintem nem gyorsít annyit, pláne, hogy az indexelést, akkor csinálja amikor a gépet nem használja a felhasználó. Én bekapcsolva hagytam, mert szerintem egy hasznos szolgáltatás az indexelés.
  • exodus2
    Win7re csinálj felhasználói fiókot annak akié a másik gép. És azt a felhasználói nevet, jelszót add meg xp-nél ahol kéri.
  • polluxware
    vagy wingomb-F, beírom mit akarok, és kábé ennyi...

semmilyen opció mint a régebbi winekben hogy melyik meghajtó, egyebek.
  • ACE
    Nálam a WinFast PVR2 jól műkszik.
  • ACE
    Érdemes kikapcsolni, gyorsít a kikapcsolás annyit, hogy megérje azt, hogy a keresés viszont lassabb lesz?
  • zolo
    Egyszerű problémám van, amire nem tudom a megoldást:
    HÁzon belül routeren 2 gép van, hálózatban vagyunk, közös csoportot létrehoztunk, mégse enged egymás gépén tallózni, Felhasználónevet és Jelszót kér a rendszer, amit nemtudom honnan lehetne előszedni.
    Mindkettő gép W7-es, megosztások engedélyezve vannak.

Ötlet, help?
  • MR ME
    ja akkor nem szóltam :)
  • bon
    Ha a szolgáltatást leállítod akkor teljesen leáll az index szolgáltatás. De a már leindexelt információk nem tünnek el, ezért gyors a keresés.
  • MR ME
    saját gép, jobb felső sarokba keresőmező? :D
  • RelakS
    Tud valaki olyan TV vevő progit, ami nem csinálja ki az aero felületet a futása idejére?
  • polluxware
    windows 7 alatt hogy tudok filet keresni hogy ha levan tiltva az indexelés? vista alatt valhogy ez gond nélkül ment:)
  • MR ME
    köszi ez így tiszta
    #22624: kilőttem már ott, de alapból nem lehet teljesen mert a start menüt nem engedi eltüntetni, ill most kerestem az elöbb és egyik meghajtóról másodperc alatt dobálta a cuccokat, szal teljesen mégse volt az leállítva
  • bon
    Végül nem, ez lett: OCZ Agility Series 2,5" 60gb
  • [HUN]FaTaL
    Start->Services.msc

Kikeresed a Windows Search nevű szolgáltatást (Magyarban is így hívják), duplaklikk leállítás, letiltod és kész. :)