46642
-
bigdawid #22664 Sziasztok!Nem tudom telepíteni a windows7et.Leszedtem egy torrent oldalról.Ki is írtam.El is indul a telepítő és kér valami telepítő drivert vagy usb-t nem tudom pontosan.Usb-én egyébként van valami textfile meg ilyenek de hiába nyomok rá nem jó neki.Mi kell hozzá hogy elinduljon a telepítés?
-
exodus2 #22663 Próbáld ki hátha megy: http://lacy.hu/windows_vista/musorujsag_epg -
exodus2 #22662 Akkor pedig otthon csoportba kell tenni. Ha megegyező iptartományban vannak. Itt a leírás: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/help/home-sweet-homegroup-networking-the-easy-way
-
Media Centerben milyen irányítószámot kell megadni, hogy legyen műsorújság? -
Mindkettő W7 -
kösz
-
Igen. -
Ha msáik aprtcióra rakta (pl. az adatai mellé) nem arra amin az xp volt akkor stabil lesz a rendszer -
Nem azt mondta ,hogy nem fognak menni dolgok csak mivel nem friss partíciót kapott a rendszer így lassabb lehet a töredezettség miatt ... -
A vista 32bit alati játékmentéseket lehet win7 64 bit-en használni
-
Petike954 #22654 Megy rajta minden, még az aero is, pedig ATI Xpress 1100 van benne, mobility modderal átkonfingoltam a Vistas drivert, és simán megy. -
Mert nem formáztad előtte, de akkor a rendszered sem lesz valami stabil (szerintem).Már jártam így
-
ha nem formázod akkor miért törölné? -
Petike954 #22651 Feltelepítettem és nem törölte az adatokat. -
Dsandri #22650 Köszönöm máris gazdagabb lettem 1.6 gigával. -
# Start menü keresőjével indítsuk el rendszergazdai jogosultságokkal a cmd-t.
# Kikapcsoláshoz: powercfg -H off
# Bekapcsoláshoz: powercfg -H on -
De törölni fogja az adatokat. -
Dsandri #22647 Hol tudom kikapcsolni a hibernációt? -
josi #22646 nem fogja letörölni, csak akkor ne formázd le. -
Petike954 #22645 Tehát akkor a partícióról az adatokat nem törli le a win7? -
Petike954 #22644 De azon a partíción van 40 gb szabad hely ahova akarom telepíteni. A windows 7 telepítője miért azt irja, hogy feltétlenül készítsek biztonsági másolatot a fájljaimról, ha le se törli őket. Egyébként ezt a súgóban írja. -
josi #22643 Már eleve ajánlott 30-40gb a win7-nek... -
Petike954 #22642 Köszi! Csak nem akarom, hogy elvesszenek az adatok. De akkor a win7 nem törli le az adatokat arról a partícióról ahova telepítem. -
Nem el fog veszni -
Petike954 #22640 Ha van kettő 80gb-s partíciom, az egyiken az XP a másikon meg 40gb adat. Ha a másodikra telepítem a Win7-t az XP mellé, akkor az a 40gb adat megmarad,ami azon a partícion van,amerre a Wn7 is rá fog menni? -
velem meg közölte, hogy nincs is tunerkártya a gépben...
Lehet, nem egy Pinnacle PCTV Pro-val kéne próbálkozni így 2010 előtt két héttel? -
Szerintem nem gyorsít annyit, pláne, hogy az indexelést, akkor csinálja amikor a gépet nem használja a felhasználó. Én bekapcsolva hagytam, mert szerintem egy hasznos szolgáltatás az indexelés. -
exodus2 #22637 Win7re csinálj felhasználói fiókot annak akié a másik gép. És azt a felhasználói nevet, jelszót add meg xp-nél ahol kéri. -
vagy wingomb-F, beírom mit akarok, és kábé ennyi...
semmilyen opció mint a régebbi winekben hogy melyik meghajtó, egyebek. -
ACE #22635 Nálam a WinFast PVR2 jól műkszik. -
ACE #22634 Érdemes kikapcsolni, gyorsít a kikapcsolás annyit, hogy megérje azt, hogy a keresés viszont lassabb lesz? -
Egyszerű problémám van, amire nem tudom a megoldást:
HÁzon belül routeren 2 gép van, hálózatban vagyunk, közös csoportot létrehoztunk, mégse enged egymás gépén tallózni, Felhasználónevet és Jelszót kér a rendszer, amit nemtudom honnan lehetne előszedni.
Mindkettő gép W7-es, megosztások engedélyezve vannak.
Ötlet, help? -
ja akkor nem szóltam :) -
Ha a szolgáltatást leállítod akkor teljesen leáll az index szolgáltatás. De a már leindexelt információk nem tünnek el, ezért gyors a keresés. -
saját gép, jobb felső sarokba keresőmező? :D -
Tud valaki olyan TV vevő progit, ami nem csinálja ki az aero felületet a futása idejére? -
windows 7 alatt hogy tudok filet keresni hogy ha levan tiltva az indexelés? vista alatt valhogy ez gond nélkül ment:) -
köszi ez így tiszta
#22624: kilőttem már ott, de alapból nem lehet teljesen mert a start menüt nem engedi eltüntetni, ill most kerestem az elöbb és egyik meghajtóról másodperc alatt dobálta a cuccokat, szal teljesen mégse volt az leállítva -
Végül nem, ez lett: OCZ Agility Series 2,5" 60gb -
Start->Services.msc
Kikeresed a Windows Search nevű szolgáltatást (Magyarban is így hívják), duplaklikk leállítás, letiltod és kész. :)