46642
  • Morphin
    Arról tud valaki valamit, hogy amikor rámegyek egy hordozható eszköz eltávolítására, pl kis vinyó,usb...akkor miért nem veszi el a szuflát? Csak kiírja, hogy most már eltávolíthatom,de továbbra is kapja az áramot az adott készülék,én pedig ezt nem szeretném...valaki?
  • bon
    Más gépen gond nélkül megy a pendriver? Mert attól, hogy új még lehet hibás. Minden driver fent van a gépen, mert ha nincs akkor okozhatja az usb problémát.
  • bon
    Másik aktiváltor használta, de inkább a program megvásárlása ajánlott.
  • bon
    A 3gb memória miatt 32bit, 4gb alatt végkép nincs értelme 64bit-nek.
  • Prince23
    Erre pls valaki...

hogy lehet középre igazítani a képernyőn az alaplap márkát?
    ja és eza loader, ez a szaggatott vonal minek villog nekem? eddig nem voltak ezek a problémák...
  • Cat 02 #22860
    Ha kiírja h nem eredeti a Windows akkor mitévő lehetek ? (bekaptam egy updatet). Próbáltam újra aktiválni (Windows 7 Loader v1.7.7), de ugyanúgy kiírta.
  • vazallus
    Mit cseréljek ki újra? A pendrive vadonatúj.
  • Prince23
    Sziasztok

Csináltam egy Bios defaultot, de azóta miután bekapcsolom a gépet, bejön az alaplap márka (és ami nincs már auto adjustementelve, a jobb oldali képernyő tök üres) és utána eg ykicsit gondolkodik a és képernyő bal felső sarkában egy szaggatott vonal villog... és csak ezután jön be.

valamit elrontottama BIOSban? Hogy az alaplap márka sincs középre igazítva a képernyőn és a szaggatott vonal is villog pár másodpercig, s aztán jön be a win7...?
  • ktomi22
    chipset: SIS 671DX+968 ..pontosabban....
    tobb adat: itttt
  • ktomi22
    link <= bocs... csak cseh oldalt talaltam hirtelen... leljebb vannak a paraméterei.. szerinted 32 vagy 64 bites win 7et vegyek rá... és milyet? ultimate-t?????...

csak mer parameterek szerint egész jo..csak chipsetje sises sajnos :S... ezt nem tudtam amikor vettem... (má mind1)... csakhogy szerinted milyet erdemesebb rá rakni?... nem gamera kell... most vista 32 bit home premium om van mert azt adtak hozzá még amikor vettem ....

ui.: game csak counter strike: source kell hogy mennyen..de ez most vista alatt is siman fut... (tobbi game xboxon tolom :P )
  • Doomista
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! Tálcán rámentem a hangszóró ikonra, és ott a hangrögzítőknél 0-nál volt a microfon hangerő csúszka, azt felhúztam 100-ra és megy.
  • exodus2
    Szerintem csak nem állította be rögzítőeszköznek a mikrofont. Az óra melletti kis hangszórónál. A mikrofon rendszerint a rózsaszín csatlakozó szokott lenni, és a rózsaszín bemenetbe megy. Fura hogy neked olyan nincs. Egyszerre viszont az alaplapi hangkártya és a PCIos hangkártya nem hiszem hogy működni fog.
  • Doomista
    Valaki tud megoldást arra, hogyan tudjak egy multiplayer játékban win7 home premium 32bit alól beszélni a fejhallgatós mikrofonba? Csak mert én hallom őket, és a játékot is, de ők nem hallanak engem. Haveromnak is ez volt a baja Win7-n, ezért visszarakta az XP-t és ott ment, de biztos vagyok benne hogy van valami beállítás ehhez, csak én se találom. Kép.
    Alaplap: Abit IX38 QuadGT (2 PCI, 1 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) + van mellé hangkártyám is Creative Audigy SE (SB0570) (Sound Blaster Audigy). Ugyebár az alaplapról is mehet hang + a hangkártyámról. A dugók (zöld,fekete,sárga) a hangkártyámba vannak bedugva, így jön hang hangfalakból vagy a fejhallgatós mikrofonból. Ötlet?
  • bon
    Kicseréled egy újra, minden telepítés trüközés nélkül fel kell tudnia ismerni.
  • bon
    Igen érdemes.
  • bon
    Támogatja a 64bit-et.
  • Kalozoner
    sziasztok, van egy laptopom, core duo u2500 1,2 Ghz, 1 giga rammal(lassan 2 lesz), érdemes váltanom xp-ről? köszi
  • vazallus
    Sziasztok!
    Újonnan vásárolt Kingmax mini pendrive-ot nem ismeri fel a gépem win7 alatt. Hogyan tudnám használhatóvá tennem eme eszközömet?
  • ktomi22
    Intel Core 2 Duo T5900 (2.2 GHz)
  • rexHUNter
    ide is
  • rexHUNter
    oks köszi
  • bon
    slmgr.vbs /? és az összes kapcsolót kiírja, de tessék: slmgr.vbs /dlv
  • rgida666
    Sziasztok!

Elsőre nagyon jó a Seven, egy dolog azonban zavar. Lassú az Internet szolgáltatóhoz való csatlakozás, ami Xp-n úgy volt megoldva, hogy a helyi kapcsolatoknál fix Ip címet kellet megadni, mert szegény azzal tökölt, hogy próbálta automatikusan kérni.
    Itt is valami ilyesmit kell csinálni?

Előre is köszi.
  • exodus2
    Parancs: slmgr.vbs -dlv

És az utolsó előtti sorban írja hogy Windows aktiválási adatok alaphelyzetbe stb..

Ha nem megy, vagy mindig az intézőben nyitja meg az slmgr parancsot, akkor így írd be a futtatáshoz: wscript c:/windows/system32/slmgr.vbs -dlv
  • rexHUNter
    Hi!
    megtudná-e valaki mondani mi is az a parancs amivel megnézhetném mennyi rearm lehetőségem van még hátra
  • MR ME
    de sztem már mindegyik 2 magos proci 64 bites...
  • bon
    Ccpuz progi megmondja, de a proci típusát beírod akkor szerintem mi is megtudjuk mondani. De járható út még, hogy a 64bit-es telepítőt berakod elindítod a telepítést és ha nem támogatja a 64bit-et a proci akkor rögtön az eején közli is a telepítő.
  • ktomi22
    csak mer olyan win 7et akarok rá venni.. ha 32 akk term azt ha 64 akk 664eset.. eredeti win 7et :)
  • ktomi22
    honnan tudom meg hogy 64 vagy 32 bites a gépem?... asus f5sr-ap027 laptoprol van szo.... dupla magos,.-..az oké.... de hany bites???:P
  • bon
    Maradjon az xp szerintem, nem tudom lenne e hozzá Windows 7 driver. Na meg a proci az eléggé gyenge pont a gépben.
  • MeoH #22835
    Sziasztok! Asszony laptopja: Asus F5R, Celeron-m440, 1Gram, AtiX1100, vga. Szerintetek eldocogne rajta a 32bites W7? Nagyon nincsen megeroltetve a gep, szinte csak munka (office) es netezesre van hasznalva. Vmi hasonlo a min. konfigja, igy nemtom erdemes-e neki allnom, vagy maradjon a jo oreg Xp reinstall. Thx
  • exodus2
    Mivel a saját felhasználódat tetted rendszergazdává, emiatt a felhasználó nevedhez tegyél jelszót. De ha van rendszergazda fiókod, akkor arra is tegyél. Bár sok értelme nincs, nekem 1 fiókom van, a sajátom, és az rendszergazda jogokkal, de persze csak akkor ajánlott ha értesz a géphez, és tudod mit indítasz.
  • Bal0924
    Ha teljes rendszergazdává teszem magam, mire kell tennem jelszót?(rendszergazda, vagy a felhasználó nevemhez?)
  • Bal0924
    Hogy tudom levenni az árnyékolást az Asztalon lévő ikonokról?
  • Bal0924
    Köszi! Megvan.
  • bon
    Tálcán nincs, na meg tálca sincs már. start menü legutóbbi fájlok feliraton jobb gomb és ott lesz a törlési lehetősége, Firefox-ba nem tudok segíteni, mert nem használom.
  • Bal0924
    Hol? ( A tálcán lévő "legutóbbi" feliratra?, Mert arra nem tok.)
  • bon
    Ez csak egy tipp volt, én nem használom a defendert, helyette inkább az A-squared progit használom.
  • Bal0924
    A FireFox-ra jobb klikk a tálcán lévőre - amikor megy :D - ott van egy "legutóbbi" felirat és egy lista. Azt szeretném törölni, de nem egyesével. Mert ha 1-et törlök jön helyette még 1 és még 1 stb. (a végtelenségig...)
  • Morphin
    OMG gyerekek...kérdeztem nemrég, hogy mitől pattog,recseg a hang...win7 64bit...integrált Realtek hang.Namost éjt nappalá téve olvastam angol fórumokat.Most találtam meg a megoldást! Nekem most végülis nincs fennt Realtek driver, csak amit a win felrak magától,bár nem ez oldotta meg,hanem az hogy letöröltem a Gigabyte által ajánlott EasyTune6 nevű programot.Lehet visszarakom azért a Realtek drivert bár feleslegesnek tartom. A lényeg, hogy akinek Gigabyte lapja van és esetleg ilyen hibája mint nekem, az törölje le az említett haszontalan programot...
    Üdv