46642
  • liverpool123
    Hello!

Miért van az, hogy nem engedi formázni nekem a merevlemezt a Windows?
    Azt írja ki lépjek ki minden ablakból stb. Kilépek de akkor sem engedi. Mi a probléma?
  • bon
    Nem lesz gond.
  • koffer82
    Gondolod nem próbáltam?
    Már a Program Files-ből is kitöröltem, és egy másik gépről átmásoltam. Semmi eredmény.
  • grebber
    Na elkurtam sikersen a vistámat.
    Most teszem majd fel a 64bites windows 7-et.

Kérdésem hogy a 32 bites progik mennyire fognak futni vele??
    Meg ugye a játékok mert van vagy 150 a gépen!
  • exodus2
    Nálam érdekes módon Kecskemétből kettő van:D És az egyik Kecskemét alatt Győr megy. Amúgy zárd be, majd újra megnyitva, állítsd be Kecskemétre megint.
  • koffer82
    De igazábó azért jöttem, hogy választ keressek a problémámra.
    A Windows 7 beépített időjárás minialkalmazás múlt hét szombaton megállt, és azóta csak azt mutatja, nem frissít. De a legviccesebb, hogy csak akkor csinálja ezt, hogy Kecskemét van beállítva, ha bármilyen más város, akkor tökéletes.
    Nem lehet valahol "leRESET-elni"?
  • koffer82
    Igen, ezért nincs értelme a D-re tenni a lapozófájt, miközben a C is és a D is ugyanazon a winyón van. Ha két külön winyón van, akkor a 2 egyszerre tud dolgozni. Láthatóan tud gyorsulni, ha a C nagyon zsúfolt és töredezett. Ez a Raidhez hasonló működés.
  • exodus2
    A partíciók közti ugrálgatás sem épp a legjobb módja a windows gyorsításának.
  • koffer82
    Hali!
    Ha több HDD van a gépedben, akkor érdemes a lapozófájlt átrakni arra, amin nem a rendszer van. Ez tud rajta gyorsítani. Ha csak 1 van, akkor a lapozófájlt ki is lehet kapcsolni, ha nem használsz olyan programokat (pl. Photoshop), amik zabálják a RAMot.
  • bon
    Felesleges.
  • chadi
    Sziasztok!

Win7 ultimate 4gb rammmal dolgozik a gépemben. Ebben az esetben érdemes használnom ready boost-ra egy pendrive-t? ha igen akkor mekkora javallot?
    Vagypedig teljesen fölösleges?

üdv
  • exodus2
    Szerintem ott a bibi náluk, hogy vista volt a gépen, és csak upgrade lemezt kaptak.
  • bon
    Tiszta telepítést csinálni, tehát törölni kell mindent, de megpróbálkoznék előtte még a driverek feltelepítést, különös képpen a hálókártya driver-ért a lehető legújabbat.
  • sajtburger
    No igen, nekem is gyanús volt, én is eredeti win7-el vagyok, de tudnátok valamit tanácsolni, mit tegyünk?
  • bon
    A Windows 7 Users nevű mappába dolgozik, de a Documents and Settings-et linkelt mappaként (csak átírányít a Users mappa megfelelő alkönyvtárjába) megtartotta.
  • exodus2
    Függ a processzorodtól, vagyis tudja e a 64bitet, és a memóriád mennyiségétől. Ha a procid 64bites, és memóriád 3-4 giga felett van, akkor 64bitest, hogy ki tud használni a géped. Annyi hátránya van hogy igy az illesztőprogramok (driverek) is 64bitesnek kell lenniük, tehát ha a laptophoz nincs ilyen driver, akkor ésszerűbb a 32bites. Kicsit olvasgass a témában, elég sok minden le van írva, akár a faq-ban is. A 32bites programok pedig futnak 64biten, ha már rendesen fel van telepítve a windows, utána a programok már nem okoznak nagy fejtörést.
  • [HUN]FaTaL
    Ezért ajánlunk itt a topicban mindig tiszta telepítést a frissítés helyett.
  • xNoodlex
    Ez a ráfrissítés eleve egy elég fura dolog. Szerintem tisztább formázni és újrarakni az egész rendszert ha vált 7-re.
  • sajtburger
    Srácok, egy haverom feltette a 7-es windowst, de a net nem működik neki egyszerűen. Rá lett frissítve a vistára. Azt mondják le kéne törölni a korábbi sp2-es vista frissítést és működne, de azt hogy lehet, illetve hol? És tudnátok még segítséget adni, mi lehet a gubanc nála?
  • roblee
    Sziasztok!
    A napokban beinvesztáltam egy notebookra, amin win7 (64 bit) van. Kérdésem, hogy helyes döntés volt a 64 bites verzió vagy jobb lett volna a 32?
    Illetve csak 64 bites programokat lehet telepíteni rá vagy boldogul a 32 bitesekkel is? Teszem azt; a NOD32-t tenném fel rá, de a 64-es vagy a 32-es verziót szedjem le?
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Gaberking
    Sziasztok!
    Eddig Win XP SP3-at használtam, de 3 hete feltelepítettem a Windows 7-et.
    A C meghajtón volt az XP -nek egy "Documents and Settings" mappája, ami a Win7 telepítése után is megmaradt változatlanul és a régi adatokat tartalmazza. Kb. 1,5 GB a mérete.
    Lehet törölni a Win7 -alól a "Documents and Settings" mappát (mert fölösleges), vagy a Win7 is használja?
    Előre is köszönöm!
  • bon
    Szerintem maradok a NextBusDay Exchange nevűnél, csak 2ezer Ft-al drágább.
  • sunlight
    Szép magyarosan ÁTVÉTELI EGYSÉG CSERÉJE tehát ez az amire te gondoltál. A garancia idő növelése
  • exodus2
    Az nem lehet, hogy pl. blokk bemutatása után garanciabővités, a másik pedig pl. csere esetén új garancia érvénybe lépése?
  • sunlight
    Szerintem ez nem azt takarja.
  • sunlight
    A pro win7 32 bit oem 35000Ft
    pro win7 64 bit oem 35000Ft
  • bon
    HP termékhez akarok garancia bővítést vásárolni, ott az eggyik elérhető ez, a másik a következő munkanapi csere.
  • sunlight
    Ezt súgták itthon.
  • exodus2
    Arra ott a virtuális gép:)
  • sunlight
    Nem tudom hol olvastad de azt jelenti magyarul, hogy a vásárlási blokk felmutatásaval meglétével a terméket kicserélik
  • reaper4
    pedig osztott képernyővel (1 moncsin), milyen poén lenne :)
  • sunlight
    A kérdésből mi sem tudjuk meg, hogy ő mire akarja használni a Win 7-et, egyébként szerintem nem fogyaszt több memóriát alap betöltésné, alapon 520-580MB között fogyaszt. 41 folyamat mellett.
  • bon
    Off

Egy kis segítség kellene mit jelent ez a kifejezsé (fordító oldalakkal semmire nem mentem)

Receipt Unit Exchange garancia bővítés lehetőség eggyik fajtája, de a Receipt szót nem értem.

Köszi a segítséget. Válasz privibe is jó

Off vége
  • ktomi22
    thx
  • exodus2
    Olyat viszont nem tudsz venni.
  • ktomi22
    csak hogy ha kesobb kellene a 64 bites, akor ne kelljen ujra megvenni..hanem ha lenne olyan ami mind2 ... akk azt evnnem most :P
  • exodus2
    Ha 32 és 64bitest is akarsz, akkor meg kell mindkettőt venned. Már csak az a kérdés minek neked mindkettő.
  • ktomi22
    jo..eredetiba kell :) ;)
  • exodus2
    Java fel van telepítve?
  • Fcsabee
    Sziasztok, explorer 8-cal kapcsolatban lenne kérdésem win7 alatt: minden átmenet nélkül állt be az hogy nem tudom megnyitni az oldalakon a linkeket, a hivatkozások nagy részét, nem tudok internet bankolni, stb., rákattintok és nem történik semmi, és nem is ad hibaüzenetet. A BB internetbankjánál ezt írja a státuszsor felett:
    Line: 130
    Char: 461
    Code: 0
    URI: http://www.budapestbank.hu/common/script/scripts.js

Elég idegesítő, mi lehet a baj?