46642
  • wigec
    Sziasztok!!
    Biztos hogy kérdezték már egy páran de azt szeretném kérdezni hogy xp-s progik mennek az uj windows 7-en.Elöre is köszi a választ.
  • exodus2
    Tálcán jobb egérgomb - Eszköztárak - Hivatkozások

Megnyílik egy windows intéző ablak, és ott a hivatkozások rész, amit pakolsz, az elérhető a tálcán, a hivatkozások utáni nyílra kattintva.
  • Rowlend
    Azt hogyan lehet megcsinálni hogy a tálcán legyen egy menüpont ráviszem az egeret és felnyílik egy ilyen "tároló" ahova azt pakolok amit akarok. Bocsi az idióta megfogalmazásér, este van
  • hateit
    Galériámba betettem egy képet, de ide linkelni nem tudom

Bonyolítom még: a külső képnézegető progival beállított kép most fix háttérkép. Bármilyen témára váltok a kép marad ez, a színek változnak (keret. stb.) a témának megfelelően.
  • hateit
    ATI 5770, dwm fut (asztali ablakkezelő).
  • hateit
    Semmilyen progi nincs, viszont még egy érdekesség:

a win beépített képnézegető használatakor a megtekintett kép sötét, illetve a kép mellett jobb/bal oldalon lévő fehér csík sárga színű (mintha a fényerőt levenné) de amint diavetítésre kapcsolok a kép tökéletes.
    Feltettem egy "külső" képnézegető progit, azzal tökéletes a kép és háttérnek is sikerül beállítanom a bármelyik képet.
  • exodus2
    Nah, ATI crossfireX van? Nvidia van? Annak is a drivere lehet probléma. DWM fut? Feladatkezelőben megnézheted.
  • bon
    A háttered nem fekete véletlenül az asztalon? Nincs felrakva valami téma vagy dreamscreen avgy hasonló háttér képpel manipuláló progi?
  • bon
    Eseménynapló nem ír semmit?
  • hateit
    © beyo
    2009. szept. 18. 22:49 | privát | válasz erre | #16717
    " A kép nem állítható be tapétának ! Belső hiba történt!

beyo is hasonló cipőben jár.
  • hateit
    exodus2!

win7 Ultimate és tiszta.

Bármilyen témát töltök le annak képei sem látszódnak, csak üres/fekete négyzetek a személyre szabás menüpont alatt.
  • exodus2
    Véletlenül nem lehet hogy szoftverhamisítás áldozata lettél? ÉS milyen windows verziót használsz?
  • hateit
    Üdv!

Bármilyen kép háttérként történő beállításánál a lenti hibaüzenetet kapom. Valaki tudja mi lehet a hiba? 2-3 hete jön elő, előtte tökéletes volt.

" A kép nem állítható be tapétának ! Belső hiba történt!

Kellemes estét.
  • exodus2
    Ezt próbáld meg felrakni: http://cid-d821cedfa1e56774.skydrive.live.com/self.aspx/Windows%20Vista%20-%207/audioadi610x6100%5E_vista.zip
  • exodus2
    Fura, nálam a 6 éves gépemen semmi probléma nincs a telepítővel. MSDN Ultimate verziót raktam.
  • medom
    Helló lehet ezt már sokan kérdezték de lassan fél napja keresem rá a megoldsát de eggyenlőre nme találom. Asus p5b-e alaplapom van és nem áll le a gép ha a leállítás gombra nyomok. a Vinyó és a monitor leáll szépen de maga az áram megvonási művelet elmarad és üresben jár a gép. Valakinek sikerült orvosolni a problémát ? Segítséget a [email protected] címre írjátok meg legyetek olyan szivesek. Köszönöm előre is a segítséget.
  • berczely
    Sziasztok!

Keresgéltem már mindenhol ASUS P5PL2-E alaplaphoz hangkártya driver-t de nem találok egy használhatót sem!Feltelepül valami de még sem szól semmi!
    Egyáltalán van normális friss meghajtó ami kompatibilis a Windows 7-el?

A segítséget megköszönném!
  • amdopteron
    semmi hibát nem ír csak egyszerüen lassu az egész mikor kiírja hogy a telepítő indul aztán ha bejön és elkez telepíteni 1% megál a telepítő fél óra mulva is ugyan ugy áll már másik lemezel is próbáltam próbáltam már chip magazinhoz adták azt hiszem egyet azzal is amit letöltötem azzal is a saját erdetimel is de ugyan ugy...
    3500mhz athlon proci am2 van benne mert sztem ezt kihagytam
  • MR ME
    majd meghekkeled
  • nandorb
    gondolom a kicsomagolasnal 2ora hosszat 0%-nal al... es nem csak nala van hanem masnal is orginal OS-el is ugyanezt csinalja...
  • bon
    Mit ír ki hibának vagy mit nem csinál?
  • MR ME
    ez így nekünk nem sokat mond, milyen hibára hivatkozva nem teltepűl fel?
  • amdopteron
    halli van egy gép és nem települ fel rá a win7 nem tudtok adni ötletet miért már két lemezt is próbáltam már dvd olvasót is próbáltam....
    gép:
    Asus m2v
    2gb ddr2 800mhz
    80gb Wd vinyo
    samsung dvd író
    6600gt
    420watt táp vki vmi ötlett???
  • exodus2
    Sőt még a nero 7.10.1.0 is tökéletesen működik.
  • bon
    nero 8, 9
  • 16gaborm
    Köszönöm ezt énis tudtam csak egy NERO XY-t vártam ami kompatibilis a Win 7el!!
  • bon
    nero, imgburn
  • 16gaborm
    Hali
    Windows 7 674bit-es rendszerre milyen DVD-író programot javasoltok?
    Ami stabilan működik!!!

Köszönöm
  • exodus2
    Akkor ne is csodálkozz... Nero burning rom-al kell, és ott is képfájl írása.
  • liverpool123
    nero expressel írtam ki adatként. 2-szer próbáltam már...
  • bon
    feltételezem nem megfelelően lett kiírva a lemez és ezért nem boot-ol.
  • liverpool123
    értem köszi. Csak az a problémám, hogy hiába állítom be a BIOS-ba hogy cd-ről bootoljon, a gép újraindul de az xp-t tölti be megint...
  • bon
    Nem, mivel alapból link a Dokuments and settings mappa így előfordulhat, hogy a törlést is átírányítja a user mappába amivel nagy kárt okoznál. De ha nem linkelés akkor már elképzelhető, hogy nem zavarná a törlés.
  • bon
    F12-es gombal való boot menü indítás is elő szokot fordulni.
  • Gaberking
    Köszönöm a választ! Ha jól értem, nyugodtan törölhetem?
  • koffer82
    Windows XP vagy Vista vagy 7 telepítő CD-ről kell indítani a gépet, vagy csinálni kell egy rendszerindító floppyt. A BIOS-ban lehet beállítani, hogy cd-ről vagy floppyról boot-oljon, de az újabb alaplapoknál indulásnál F11-gyel el lehet érni egy boot menüt, így nem kell a BIOS-ban keresgélni. De azért érdemes lenne utánajárni, hogy miért nem engedi formázni.
  • grebber
    Értem köszönöm!Remélem így is lesz!
  • liverpool123
    de nekem nem kínálja fel ezt a lehetőséget...
  • koffer82
    Indísd a gépet Floppyról vagy Windows telepítőCD-ről, úgy biztosan fogod tudni formázni. Lehet, hogy használja a rendszer: van rajta lapozófájl vagy hasonló
  • liverpool123
    Ja és a másik, hogy amikor telepíteni akarom a windows7-et, akkor azt jelzi ki, hogy nincs elég hely a merevlemezen, pedig 60gb szabad hely van.