46642
-
wigec #22985 Sziasztok!!
Biztos hogy kérdezték már egy páran de azt szeretném kérdezni hogy xp-s progik mennek az uj windows 7-en.Elöre is köszi a választ. -
exodus2 #22984 Tálcán jobb egérgomb - Eszköztárak - Hivatkozások
Megnyílik egy windows intéző ablak, és ott a hivatkozások rész, amit pakolsz, az elérhető a tálcán, a hivatkozások utáni nyílra kattintva. -
Azt hogyan lehet megcsinálni hogy a tálcán legyen egy menüpont ráviszem az egeret és felnyílik egy ilyen "tároló" ahova azt pakolok amit akarok. Bocsi az idióta megfogalmazásér, este van
-
hateit #22982 Galériámba betettem egy képet, de ide linkelni nem tudom
Bonyolítom még: a külső képnézegető progival beállított kép most fix háttérkép. Bármilyen témára váltok a kép marad ez, a színek változnak (keret. stb.) a témának megfelelően. -
hateit #22981 ATI 5770, dwm fut (asztali ablakkezelő).
-
hateit #22980 Semmilyen progi nincs, viszont még egy érdekesség:
a win beépített képnézegető használatakor a megtekintett kép sötét, illetve a kép mellett jobb/bal oldalon lévő fehér csík sárga színű (mintha a fényerőt levenné) de amint diavetítésre kapcsolok a kép tökéletes.
Feltettem egy "külső" képnézegető progit, azzal tökéletes a kép és háttérnek is sikerül beállítanom a bármelyik képet. -
exodus2 #22979 Nah, ATI crossfireX van? Nvidia van? Annak is a drivere lehet probléma. DWM fut? Feladatkezelőben megnézheted. -
A háttered nem fekete véletlenül az asztalon? Nincs felrakva valami téma vagy dreamscreen avgy hasonló háttér képpel manipuláló progi? -
Eseménynapló nem ír semmit? -
hateit #22976 © beyo
2009. szept. 18. 22:49 | privát | válasz erre | #16717
" A kép nem állítható be tapétának ! Belső hiba történt!
beyo is hasonló cipőben jár. -
hateit #22975 exodus2!
win7 Ultimate és tiszta.
Bármilyen témát töltök le annak képei sem látszódnak, csak üres/fekete négyzetek a személyre szabás menüpont alatt.
-
exodus2 #22974 Véletlenül nem lehet hogy szoftverhamisítás áldozata lettél? ÉS milyen windows verziót használsz? -
hateit #22973 Üdv!
Bármilyen kép háttérként történő beállításánál a lenti hibaüzenetet kapom. Valaki tudja mi lehet a hiba? 2-3 hete jön elő, előtte tökéletes volt.
" A kép nem állítható be tapétának ! Belső hiba történt!
Kellemes estét. -
exodus2 #22972 Ezt próbáld meg felrakni: http://cid-d821cedfa1e56774.skydrive.live.com/self.aspx/Windows%20Vista%20-%207/audioadi610x6100%5E_vista.zip -
exodus2 #22971 Fura, nálam a 6 éves gépemen semmi probléma nincs a telepítővel. MSDN Ultimate verziót raktam. -
medom #22970 Helló lehet ezt már sokan kérdezték de lassan fél napja keresem rá a megoldsát de eggyenlőre nme találom. Asus p5b-e alaplapom van és nem áll le a gép ha a leállítás gombra nyomok. a Vinyó és a monitor leáll szépen de maga az áram megvonási művelet elmarad és üresben jár a gép. Valakinek sikerült orvosolni a problémát ? Segítséget a [email protected] címre írjátok meg legyetek olyan szivesek. Köszönöm előre is a segítséget. -
Sziasztok!
Keresgéltem már mindenhol ASUS P5PL2-E alaplaphoz hangkártya driver-t de nem találok egy használhatót sem!Feltelepül valami de még sem szól semmi!
Egyáltalán van normális friss meghajtó ami kompatibilis a Windows 7-el?
A segítséget megköszönném! -
amdopteron #22968 semmi hibát nem ír csak egyszerüen lassu az egész mikor kiírja hogy a telepítő indul aztán ha bejön és elkez telepíteni 1% megál a telepítő fél óra mulva is ugyan ugy áll már másik lemezel is próbáltam próbáltam már chip magazinhoz adták azt hiszem egyet azzal is amit letöltötem azzal is a saját erdetimel is de ugyan ugy...
3500mhz athlon proci am2 van benne mert sztem ezt kihagytam -
majd meghekkeled -
gondolom a kicsomagolasnal 2ora hosszat 0%-nal al... es nem csak nala van hanem masnal is orginal OS-el is ugyanezt csinalja... -
Mit ír ki hibának vagy mit nem csinál? -
ez így nekünk nem sokat mond, milyen hibára hivatkozva nem teltepűl fel? -
amdopteron #22963 halli van egy gép és nem települ fel rá a win7 nem tudtok adni ötletet miért már két lemezt is próbáltam már dvd olvasót is próbáltam....
gép:
Asus m2v
2gb ddr2 800mhz
80gb Wd vinyo
samsung dvd író
6600gt
420watt táp vki vmi ötlett??? -
exodus2 #22962 Sőt még a nero 7.10.1.0 is tökéletesen működik.
-
nero 8, 9 -
Köszönöm ezt énis tudtam csak egy NERO XY-t vártam ami kompatibilis a Win 7el!! -
nero, imgburn -
Hali
Windows 7 674bit-es rendszerre milyen DVD-író programot javasoltok?
Ami stabilan működik!!!
Köszönöm -
exodus2 #22957 Akkor ne is csodálkozz... Nero burning rom-al kell, és ott is képfájl írása. -
liverpool123 #22956 nero expressel írtam ki adatként. 2-szer próbáltam már... -
feltételezem nem megfelelően lett kiírva a lemez és ezért nem boot-ol. -
liverpool123 #22954 értem köszi. Csak az a problémám, hogy hiába állítom be a BIOS-ba hogy cd-ről bootoljon, a gép újraindul de az xp-t tölti be megint... -
Nem, mivel alapból link a Dokuments and settings mappa így előfordulhat, hogy a törlést is átírányítja a user mappába amivel nagy kárt okoznál. De ha nem linkelés akkor már elképzelhető, hogy nem zavarná a törlés. -
F12-es gombal való boot menü indítás is elő szokot fordulni. -
Gaberking #22951 Köszönöm a választ! Ha jól értem, nyugodtan törölhetem? -
koffer82 #22950 Windows XP vagy Vista vagy 7 telepítő CD-ről kell indítani a gépet, vagy csinálni kell egy rendszerindító floppyt. A BIOS-ban lehet beállítani, hogy cd-ről vagy floppyról boot-oljon, de az újabb alaplapoknál indulásnál F11-gyel el lehet érni egy boot menüt, így nem kell a BIOS-ban keresgélni. De azért érdemes lenne utánajárni, hogy miért nem engedi formázni. -
Értem köszönöm!Remélem így is lesz! -
liverpool123 #22948 de nekem nem kínálja fel ezt a lehetőséget... -
koffer82 #22947 Indísd a gépet Floppyról vagy Windows telepítőCD-ről, úgy biztosan fogod tudni formázni. Lehet, hogy használja a rendszer: van rajta lapozófájl vagy hasonló -
liverpool123 #22946 Ja és a másik, hogy amikor telepíteni akarom a windows7-et, akkor azt jelzi ki, hogy nincs elég hely a merevlemezen, pedig 60gb szabad hely van.