46642
  • exodus2
    Vistánál is kellett hogy induljanak, csak maximum kis odafigyelés kellett, kis ügyeskedés, esetleg a program egy újabb verzióját letölteni, és nem az 1000éves beta verziókat próbálgatni.
  • [HUN]FaTaL
    Vezérlőpult->Programok és szolgáltatások->Windows szolgáltatások ki és bekapcsolása, bepipálod a játékokat is ok.

Gondolom Profod van, abban alapból ki van kapcsolva.
  • exodus2
    Vista-sat innen tölthetsz, nem próbáltam, de valószínűleg működik: http://rakshits.wordpress.com/2007/06/23/windows-vista-games-for-xp-update/
  • wigec
    köszi a választ.csak azért kérdeztem mert a vistánál hallottam hogy nem indulnak és ezért gondoltam hogy lehet itt sem és inkább ezért kérdeztem meg olyanoktol akik tudják merre hány méter.de mégyegyszer köszi a választ
  • DJ RX7
    köszi szépen!
  • exodus2
    http://www.hogyan.org/fajl-es-nyomtatomegosztas-7-es-xp-kozott
  • DJ RX7
    üdv!
    lehet nem a legmegfelelőbb helyre írok de, jobbat nem tudok.
    szóval a laptopomon win 7 az asztali számítógépemen pedig win xp sp3. az asztali gépről szeretném átrakni a fotóimat a laptopra, de 50gb van összesen. pendrive-om nincs akkora és nincs annyi üres dvd-m se. így a hálózaton belüli megoldásra gondoltam ami a legegyszerűbb lenne. hogyan tudnék win7-en keresztül megosztani az asztali számítógép adatait, hogy a fotóimat és az egyéb szükséges dolgokat átmásolhassam?

segítségeteket előre is köszönöm!
    ja és: boldog karácsonyt!
  • masoma
    nekem nincsenek benne a windows 7-ben ezek a játékok, bátyám egyetemista ingyen kapta windows 7-et meg anno magyar megjelenés előtt, azt használom de licensz minden van.:S
  • Dobronski
    Mert nem volt kedvem letölteni, ezt meg kaptam GS-hez.
  • grebber
    Áj de régen volt ilyeneket ki kellene írni txt-be mert elfelejtem őket.
    Azt hogy ha nem nyúlók a géphez ok ideig akkor bejön ilyen "alvó" állapot.Ezt hol is kell kikapcsolni?
  • bigapó
    de ezek szerint több van, mint 3 giga, akkor miért nem 64 biteset használsz?
  • Dobronski
    8 giga lapozófájl nem elég?
  • [HUN]FaTaL
    "IDLE-ben 1 gigát használ(szerintem ez rengeteg)"

Ez normális, átcsoportosít ha kell neki valami. A sipítozás nem normális, állíts nagyobb lapozófájlt.
  • Dobronski
    Segítsetek már! 3,2 gb-ot ismer fel mert 32 bites, ez oké. IDLE-ben 1 gigát használ(szerintem ez rengeteg), és a játékokban 2,5 giga körül sipítozik, hogy nincs elég memória. Ki lehet kapcsolni?
  • bigapó
    tedd fel az alaplapi hangkártya driverét vagy ami benne van, gyártó oldala vagy az alapból megkapott cd-n van, kis szerencsével és a 21. században ez már általános, automata update-el tudod frissiteni.

KMPlayer-hez nem kell codec, zenéhez, filmekhez tökéletes, a windóz beállítasit felismeri, de te is megadhatod, hgoy milyen be és kimenetet használjon. nagyon fullos kis program.
  • grebber
    Köszi sikerült!

Más: Nem tettem fel semmi codecs packot meg semmit se a hanghoz sem tettem fel rendes drivert csak amit a win talált magának.Filmeken van hang játékokban nincs csak elvétve.
    Ez mi tegyek fel rendes drivert vagy codec kell?
  • exodus2
    Gyorsinditás menüsort akarsz: http://i4s.hu/2009/02/windows-7-gyorsinditas.html
  • grebber
    Na még 1 kérdés és szerintem jó darabig kussolok:D
    Vannak ugye a startmenü ikon mellé tett ikonok.Na én ugy szeretném hogy ugy legyen mint xp vagy vistánál.Hogy ha megnyitom az adott progit akkor ikonja ne tűnjön el hanem maradjon ott és mellette nyiljon meg a tálcán a fül aminek kell.
    Mert most így az ikonok helyére jön a megnyitott ablak.Ezt hogy kell ?

Remélem érthető mit szeretnék!
  • grebber
    Akkor még 1 kérdés az asztal megjelenítése gombot az óra mögül hogyan lehetne a star menü logo mellé tenni??
  • BIZ0906
    Erre gondolni?
  • [HUN]FaTaL
    A tálca látható a többi ablak előtt opcióra gondolsz, de ha jól látom már nem lehet beállítani.
  • grebber
    Az nem az!
  • exodus2
    Tálca automatikus elrejtésére gondolsz? Tálcán jobb egérgomb - Tulajdonságok - És tálca automatikus elrejtése
  • grebber
    Hol tudom azt beállítani hogy a programok teljes ablakban fussanak ne legyen alul a Taskbarnak a csíkja??

Vistán alapból eltűnt és teljes ablakban futottak a progik!
  • exodus2
    Mentsd le a regisztryből, aztán töröltesd. Ha bármi nem menne, akkor az elmentett regfájlra kattintva visszarakhatod. Szerintem is téves riasztás.
  • grebber
    Nem aktiváltam még csak most telepítgetem a sok szarjaimat!Akkor törölhető nyugodtan?
  • exodus2
    Bár nem egyhangú hogy tényleg téves e. Aktiváltad a windowst? Lehet hogy az aktiválás üti ki azt a részt, mivel nálam aktivált win7nél nincs ilyen a registryben.
  • exodus2
    Téves riasztás, itt találsz leírást erről a registry bejegyzésről: http://www.malwarebytes.org/forums/index.php?showtopic=7653&st=0
  • grebber
    Fel is tettem a windows 7-et semmit nem tettem fel csak egy total commander és egy malware vírusirtót.

Kapásából találta egy ilyet:

Ez micsoda friss rendszernél?
  • RelakS
    Amikor megnyomom az alvás gombot, szeretném, ha a számítógép kikapcsolna. XP-ben erre frankón van lehetőség, de win7-ben úgy vettem észre, hogy nincs. Van rá valami trükk, vagy rosszul vettem észre? :]
  • Laci82
    Majd a szervizes ismerősöm megnézi.
    Garis még minden.....
  • polluxware
    ha van csipeszed, vagy hasonló azzal megnézhetnéd hogy ha csak simán az alaplapon érinted össze a power switch-et akkor mit csinál..

földelési problemó... annyi minden lehet ám

sok sikert!

Ja és boldog Karácsonyt itt is mindenkinek!
  • bon
    Én alaplap hibára gondolnék, már ha a táp kizárható.
  • polluxware
    bios-t nem hinném hogy csak úgy felülírná.. egyébként windows-ban is és bios-ban is vannak erre való beállítási lehetőségek hogy a power button mit hogy csináljon.

KH-s bekapcsológomb:)

sztem valmi nagyon nüanszos dolog lehet ott.. ha megvan a hiba oka, azért írd be ide is
  • Laci82
    Csak akkor néha miért indul,pl most is megy a gép,néha meg nem indul az istennek sem.
    Ünnepek után megy a szerelőhöz
  • robi25
    Sziasztok,azt szerintetek lehet egy vinyón 32 bites és 64 -es win 7 egyszerre?Most a 32 -es van,emellé felrakható a 64 -es és lesz boot menü??????köszi.
  • bigapó
    ez komolyabb problemre enged következtetést, szóval szerintem egy szakembernek kéne emgnézni. lehet, hgoy tényleg bios, de ha el sem indul akkor az táp, bár nem értem miért csinálja újjal is. nézd meg esetleg másik konnektorban, lehet az is hibás vagy az elosztó, bármi.
  • Laci82
    Ez meg sem mukkan és régen nem csinált ilyet,olyan 1 hónapja kezdte először de akkor úgy nem fordult elő többet,de most egyre gyakoribb.
    Az IDE kábelek ha rosszak akkor szokott még bibi lenni,ha jól tudom?
  • Bavid
    bocs rosszul linkeltem http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=261733
  • Bavid
    Ma megkaptam haveromtól Assassin's Creed-et gyorsan fel is tettem le patchelte magát, aztán mikor indítani akarom ez a kép fogad, valakinek ötlete? neki xp-n tökéletesen megy.
    http://kep.ivpicture.hu/261733.jp