46642
-
Laci82 #23266 De ő nem tudott dvd-t írni.
Egy,mert nem volt még,kettő mert zavarodott volt és mind elrontotta volna
-
nekem bejön József Attila is
-
Laci82 #23264 Sziasztok.
Melyik a jobb dvd író a NEC vagy a Samsung esetleg a Sony? -
bocs, felraktam angol nyelven és alapoból magyarra állította elinditás uán magát 
-
valaki tudna nekem is segiteni? fontos lenne .köszi -
szedd máshonnan, nekem magyar... -
magyarítás van hozzá, mert a KMPlayer 2.9.4.1436 (magyar), amit leszedtem, az angol és koreai nyelvű sajnos, rossz a link gondolom a szoftverbázison 
-
van :) -
kiprobálom, gondolom van benne saját kodec pack
-
semilyet, kmplayer -
Windows 7 -hez milyen codec packot haasználtok 
-
Segitséget szeretnék kérni.Vettem egy uj vinyot és betettem a gépbe és win7 64bitet szeretnék rátenni. végigmegy a telepités minden gond nélkül, de mikor odakerül a sor hogy a win indulna elöször akkor csak a fekete képernyö van és nem csinál semmit sem a winyo sem a cd meghajto .az egér mozog, de a kép fekete semmi nem jelenik meg hogy dolgozna a háttérbe.
mit tudok tenni hogy felmenjen az oprendszer? -
barmi #23254 Azért ez az illesztőprogram dátum elég lol ::
viszont végre működik rendesen a haszontalan :P -
ja értem:( jó ez is természetesen, nem az, csak már annyira hozzászoktam a régihez, na de mindegy. -
új fejlemények :D
ha beállítom, hogy a dvd legyen az 1. boot eszköz (írja hogy cd-ről való indításhoz nyomjon meg egy bill-t, ilyenkor nem nyomok semmit és ugye akkor a hdd-ről boot-ol) és berakom a win 7 cd-jét akkor felismeri a meghajtót. de csak akkor, ha a dvd-ről bootolok először és ha a win 7 cd van benne...
ez normális? :D
-
Nincs klasszikus start menü szerencsére. -
jipii, köszönöööm, sikerült így, bár az igaz, hogy nem találtam a start menüben a futtatás opciót :O:S de működött így:) am hogy lehet megváltoztatni a start menünek a nézetét, vistánál simán tudtam áttenni klasszikusra, de itt nem találok olyan részt:/ ja meg az egész "csíkot", már annyira hozzászoktam a régihez, és hogy minden kis fontos program ott van kicsibe, nem ilyen nagyba, így valamiért nem tetszik.. -
Amúgy pont ez a vicc, hogy a 7600as változatot is leszedtem, de azt meg nem jeleníti meg mikor próbálom betölteni:S:D -
A PNP USB eszköz nem hangkártya, az valami másik eszközöd lesz. -
Futtatást endszergazdaként funkcióval is próbáltad már? -
hentesferi #23245 Azt is próbáltam már , és fel is telepít filekat , utána ki is írja , hogy újraindítás most , vagy később , újraindítom , és ugyanúgy csak a PnP usb-s eszközt ismeri fel : \
megpróbáltam úgy , hogy nem indítottam újra , elmentem a telepítés helyére és azokat a filekat amiket kiírt , hogy felmásolt , a mappán belül nem is volt ott... -
Szerintem ne az AC97 drivert telepítsd, hanem a HD Audiot, valószínűleg az van az alaplapodon. -
Köszi. Én meg már azt hittem az aktivátor miatt nem frissít. -
hentesferi #23242 a Galériámba feltöltöttem a képet , hogy honnan nem akar továbbjutni.
amúgy majd azt a bootos F8-as dolgot nemsokára megnézem , köszi :) -
hentesferi #23241 Valahogy éreztem , hogy ez lesz a válaszotok :)
annyira azért nem fontos a hang , csak eléggé :)
vettem ezt az alaplapot elég drágán, kaptam hozzá ezt az integrált 7.1-es hangkártyát , és egy SRS pluginnal gyönyörű szépen szól :) az SRS plugint támogatná is , csak ugye az a baj , hogy az eszközkezelőben nem a Realtek van beállítva , hanem valami PnP USB-s hang... : \ -
Laci82 #23240 Egy jó kis Sound Blaster. 
Nekem egy mezei x-fi-m van és százszor szebben szól mint ezek az integrált vackok. -
Ha a hang a legfontosabb számodra akkor ne AC97-es hangkártyát használj. Amúgy a digitális aláírás ellenőrzéstől még fel kell települnie a drivernek. De ha jól emlékszem az ellenőrzés a Rendszer indító menüben (F8 a boot elején) tiltható, de lehet, hogy csak 64bit-nél. -
hentesferi #23238 hát 64 bitest akartam ,de a végén 32 bites települt :)
leszedtem a Realtek oldaláról egy 50 megás sima telepítőt , azt fel is teszi , kéri az újraindítást , de amint ezt megteszem , nem történik semmi : \
a rar-os Realtekes driver-t , ha elkezdem telepíteni , akkor kijön telepítés közben egy olyan ablak , hogy "install AC97 driver" ( vagy valami ilyesmi , és akkor hozza be mindig ezt az Illesztőprogramos ablakot , amire ha rá kattintok , hogy figyelmen kívül hagyom , és telepíteném tovább , akkor is mindig visszaugrik.
Olvastam elvileg valahol , hogy kilehet iktatni a Digitális Aláírás ellenőrzését W7 alatt... :)
A legjobban emiatt nem akartam a W7-et , féltem a hangtól , hogy nem lesz olyan , mint volt... a hang a legfontosabb számomra , és erre pont az nem jó... :) De hát ez így szokott lenni... ^^ -
Google, próbálkozni kell, mert lehet, hogy elsőre nem fog mükődni több féle is van. -
barmi #23236 És ehez a Home Premiumhoz létezik frankó aktivátor vagy loader vagy mi a fene?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki dobna egy működő aktivátort privátban ha nem túl nagy kérés?
Köszi! -
hát, leszedtem tegnap az egérhez IntelliPoint drivert, és még mindig szenved... anyám laptopján szintén win7 van, azon semmi problémája nem volt csak az én gépemen sz*pat... és megnéztem azon a gépen az előbb, semmi baja... ezt okozhatja a win7? mert az egeret használtam már xp-n is, akkor nem csinált hasonlót... gondolkodom hogy ma vegyek egy újat, vagy egy USB csatis egeret, de ha az is hasonlóan működik akkor felrobbanok :) -
Elrejti az ikonokat, katt a kis háromszögre és egyből ott lesznek, de ha látni szeretnéd őket folyamatosan akkor itt testreszabhatod őket: Vezérlőpult\Értesítési terület ikonjai -
Minden hónap második keddje a frissítő nap, azon kívül csak kivételes esetekben jön frissítés. -
Fura nekem ez a Win 7 na.Eddig minden inditásnál az óra mellett megjelent a Nod 32, a hang kis ikonja is ha bevolt kapcsolva akkor winamp is.
Most pl indításnál szinte semmi nem jelent ott a programok közül.
Érdekes ahogy érzi vagy ez mitől van? -
Sziasztok. Nektek jött mostanában frissítés? Nekem utoljára 12.11.-én volt. Azóta semmi. Ultimate -
Próbáld meg jobb egérgomb futtatűs Rendszergazdaként, amúgy 32 vagy 64bit-es oprendszer? -
Otthonra Hmoe Premium ajánlott. -
hentesferi #23228 Megnéztem a FAQ-ba , találtam Realtekes leírást , de én ugye sajnos addig se jutok el , hogy fent legyen... :) -
hentesferi #23227 Sziasztok
Hogy tudom kikapcsolni a digitális aláírás figyelését drivereknél ?
mert automatikusan feltett valami USB-s hang drivert... és nem tudom feltenni a Realtek AC97 driverét , mert a digitális aláírást , ha figyelmem kívül hagyom , és telepítem tovább... nem csinál semmit : \
Előre is köszönöm a segítséget :) -
barmi #23226 Melyik változatot érdemes feltenni? Ultimate, Home premium, Starter, Professional? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Esetleg valaki tudna dobni privátban egy jól működő és egyszerű aktiváló progit?
Köszi!