46642
-
hentesferi #23346 Köszi a linket , pont most töltöttem le ezt :
CMI8738 Windows 7 RC Build7100 CMI8738 BETA driver for Windows 7
ez jó ? mert nekem már nem ez a W7-em van ugye :) ( W7 RC Build7100) -
Itt olvasgattál már próba szerencse:http://www.radarsync.com/drivers/tags/c-media -
Itt lévőket nézted már? link -
Juj c-media, részvétem. -
hentesferi #23342 Sziasztok
Nah , újra én.. még mindig a régi problémámmal , de egy kicsit utánajártam mélyebben ennek az egésznek ... :)
Kiderült , hogy az én alaplapomon ez az Integrált hangkártya található ( Idézek az alaplapom leírásából ) :
# Audio
# C-Media Superior Quality Audio 7.1 channel CODEC (Vista ready)
# Support S/PDIF out interface
Nah , szerintem itt is van a bökkenő , hogy Vista ready , Win7-re meg nem , és ezért nem ismeri fel a hangkártyám , és csak helyette egy PnP USB-s valamit , ami iszonyatosan rosszul szól : \
most folyamatosan nézek utána a neten , hogy hátha van Win7-es drivere a hangkártyámnak , de mindenhol eddig csak Vista only-sat találtam...
Ti esetleg tudtok valamit tanácsolni ? :)
Előre is köszi a segítséget :) -
Hali, valaki pmbe dobjon már meg egy aktivátorral mer már a másodikat töltöm le és az egyik trójais a másik meg orosz és nem jeleníti meg a betűket. -
Na végre ide ért az SSD meghajtóm, igaz most pont nem tudom beüzemelni, mert két gép is vár telepítésre nálam és azoknak magasabb a piorítása. -
Kössz BON -
Á, köszi. Fel se tűnt az sok bezsúfolt beállítás között. -
exodus2 #23337 Beállítások - Kimenet - Teljes képernyős monitor -
És ez hol van? Mert én 1.3.1249-ben nem találom. -
exodus2 #23335 Kísérletezz: http://www.sevenforums.com/sound-audio/1131-no-drivers-soundmax-ad1888-3.html -
Segítség kéne srácok,
van 1 régebbi gép, amire 7 lett rakva, Ibm Thinkcentre A51.
Soundmax Ad1888 hangkártya van benne, amihez nincs alapból driver. És seholsem találtam hivatalosat, Lenovo/IBM nem támogatja már.
Akinek ilyen hangkártya van alaplapján milyen drivert használ hogy legyen hang? -
Régi winyó lement külön winyóra, majd régi kiszerel , új winyó be, Windows 7 telepítő lemez berak be boot-ol majd teljes rendszer visszaállítást kell kérni a betallózott image-t használva. (nem árt ha az új winyó aktív, tehát lehet boot-olni róla. Ehhez aktívvá kell tenni a partíciót, lemezkezelővel vagy pl. Paragon Partícion Magic programmal) -
a beépített mentő programmal lementem a rendszert eddig megy,a további lépésekben még segítségre szorulok -
Igen, valamelyik rendszer mentő progival, pl a beépített mentő programmal, vagy a Symantec/Norton Ghost-al. -
hi!
a rendszerem HDD-je kezd meghalni át tudom rakni 1 másik vinyóra a fájlokat,hogy meg ússzam az újra telepítést -
Avast vagy MSSE. -
Sajnos nem, de az ismerőseim se. Csak az iskmolának jött meg a Windows 7 és Win2008 R2 -
köszi! avast! lesz. -
Apocalipto #23326 Avast!, Microsoft Security Essentials, Avira free, AVG. Sztem avastot válaszd. -
tudnátok ajánlani valami ingyenes vírusirtót ami jól "együtt működik" win7-el?
avast! home ? -
oké bocs ezt benéztem , de a hnagra tudtok valami megoldást mert ez igy nekem nem jo ahogy most van. -
Kiderult mi a bibi.
Az ujabb verziok beallitasaiban mar van egy olyan funkcio, hogy Full Screen Mode es ott az elsodleges volt beteve alapertelmezetten a Current helyett. -
Dobronski #23322 Megvan. :D bocsika :D -
Dobronski #23321 Mert már felvan. :D -
Dobronski #23320 Ez is megvan. :D
Miért van az, hogy 30 giga a partíció 500 helyett? Utólag elő lehet hívni? -
Miért akarod felcserélni? Állíts angol billentyűzetet. -
Dobronski #23318 Megvan.
És az "Z"-t, és a "Y"-t hogy tudom felcserélni? -
Dobronski #23317 Windows 7 RC-hez is van magyarítás? -
ACE #23316 Felül nagy piros betűk (FAQ) 22. pont... -
A hangproblémára valaki tud valami okosságot ondani és azt hogy hogyan lehet megszüntetni azt hogy minden program telepités és inditáskor beadjon egy felügro ablakot és azt le keljen okézni, hogy leinduljon. valami olyasmi hogy szeretném e hogy a program változásokat csináljon a merevlemezen. -
Ez mi ez:
Mi baja van?
Valaki le tud innen bármit is tölteni? Nekem egy pár byte -os fájlt leszed és kész. -
exodus2 #23313 Szerintem ha van videókártyádhoz külön beállítóprogram, pl. ATi-nál a Catalyst, ott nézelődj, ill. hogy jó sorrendbe van e a kijelző berakva. Tehát pl. monitor az 1. és a kiterjesztett asztal használó tv a 2. stb.
Nekem tökéletesen megy. -
Még azóta se kaptad meg tisztaszoftvertől a W7 Pro-dat? -
Én azt furcsállom, hogy eddig ez működött. :)
És ha a videó kimenetét másra rakod, EVR vagy VMR9? -
Lenne egy kis gondom a Win 7el es a MPC Homecinema lejatszoval.
Ha kiterjesztett asztalt hasznalom es athuzom a video lejatszot a masodlagos kijelzore a full screen modnal allandoan visszadobja a teljes meretre kinyitott lejatszot az elsodleges kijelzore, mint ha ott tettem volna teljes meretre.
Eddig jo volt es mas lejatszo tokeletesen is megy teljes kepernyon a masodlagos kijelzon, ellenben valami oknal fogva egyik pillanatrol a masikra elojott ez a hiba. Lehet az Aero kavart be valamit es most megjegyzett valami hulyeseget az elso kijelzohoz tarsitva a full screen modot ? -
cseneles #23309 Valakinek driver illesztő hiba HD58xx ATI vga-val???
9.11,9.12 és HotFix-sem segít... -
Vezérlőpult\\Energiagazdálkodási lehetőségek és kiválasztod. -
cseneles #23307 win7-et hogy tudom teljesítmény centrikusra rakni????