Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nekem mióta a Win7 van fent, szemcsés a VLC, a GOM player se a legtisztább.
Windows Media Player-nek a legjobb a minõsége, de nem tudok benne hangsávot, és feliratot tallózni (lehet hogy kérdeztem már, de senki sem tudta a választ)
Ezek is azért hízlalják a rendszert
Pl. bon, neked mióta van fent az oprendszer, hogy 15GB lett?:D
http://goo.gl/gd6Zi5
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
tetûlassan indul el, ha elindul, fél év mire reagál dolgokra, a cpu -t vmi folyamatosan 100% -on pörgeti, legalábbis a feladatkezelõ ezt írja, de a listában nincs olyan folyamat ami nagyon terhelné a procit
és eddig ment minden szépen, ma reggel mikor indítottam a gépet ezt csinálja... csökkentett módban semmi ilyesmi nincs
víruskeresést nem tudok indítani, mivel csökkentett módban vmiért a comodo internet security nem keres, nem csökkentett módban meg a start menüt is 50 év mire beadja
mi lehet?
Bazinga!
[merlinw.org]
Windows Vista Unattended topics
Windows Seven Unattended topics
Windows Unattended XP - a leírást nagyban használhatod máshol is
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Nekem 11,4 Gb úgy, hogy felraktam a másik vinyóra és futtattam vagy 70 percet. Semmi más progit nem installáltam, ami esetleg belemászhatott volna. :D
Neked meg még ment 40 napot és kevesebb.
Szerintem a windows fele adatot lop, vagy valami hasonló funkciót lát el.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
64 bites
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Nekem 2-3 hét használat után 7.8GB csak viszonyításképp érdekel, ez normális-e, vagy valami nincs rendben.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
2006-os Frost&Sullivan Piacvezetõi Díj – nemzetközi antivírus piacok: Symantec Antivirus (egymást követõ 4 évben).
Az egyetlen fejlesztõ, aki egymás után 31-szer részesült a Virus Bulletin 100 nevû díjában.
Elég jó a cucc, de elsõsorban vállalati termék. :)
http://www.headhunterz.nl/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Valaki nem tud valami tûzfalat ami mûxik is a win 7-en? eddig én sygate personal firewallt használtam de azt nem engedi ott elinditani.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
How to change Windows Explorer default folder
Nyilvánvaló, hogy a tipp XP-re vonatkozik, de hátha segít.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
http://goo.gl/gd6Zi5
Valaki tud ajánlani egy jó vírusírtót???
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Adva van ket cucc, egy laptop es egy pc, amelyek routeren keresztul kapcsolodnak nethez
Na most van egy jatek, pl az Unreal Tournament 3 vagy a CoH, amit haverommal jatszanam hamacsin keresztul, mivel szomszed varosban lakik. A baj ott kezdodik, hogy a PC-n hiaba fut a hamachi, nem latom havert, es o se lat engem. Pingelni tudom, a prioritas sorrendben a hamachi az elso halozati adapter.
De!! es most jon a szamomra erdekes dolog, ha laptopon elinditom a hamachit , a PCm es a haverom gepe azonnal latja egymast, latjuk egymas inditott szerveret.
Van erre vmi otlet, hogy miert van? Kurvara idegesit, XPn ilyen gondjaim nem voltak :-(
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
スラッグ
スラッグ
スラッグ