Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
[merlinw.org]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
lehet tudnátok segíteni.... van egy video tunner kártyám, és nem nagyon akar menni win7-nél.
vagyis a baj a következõ...
van a driver a kárytához, és van a szoftver a kezeléséhez.
driver: automatikussan töltti le a win 7 és egy leadtech tv2000 xp wdm hárdverhez
és a szoftver a PVR2 legujjabb verzioja...
nincs gond a PRV2-vel! ....viszont a driver feltétele után azonnal leálll inditás után a PVR2!!!
:S
megoldás?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
a fordítottja is igaz, amikor csak feltöltés van, akkor is tölt lefelé valamit 6-10kB/s-al...
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
[merlinw.org]
Nekem néha felmegy egészek 29k ra! 😄
Kapja be, ma már nem megy 3 órát a gép, így tuti nem jön le. 😞
felraktam én is W7-et, és lenne hirtelenjében pár kérdésem:
- Kaspersky Internet Security 7-et használtam XP-n, itt nem lehet ezt a verziót valahogy mûködésre bírni? Csak a 2010-es megy?
- itt is van-e olyan, mint XP-ben volt, hogy a net 10%-át alapból levette a rendszer, és ha igen, hol lehet ezt állítani?
- KIS 2010, CfosSpeed 4.50.1457, 8M-es T-**** net, SMC 7004VBR Barricade router, uTorrent 1.8.4 --- szükséges-e valamilyen extra beállítás?
ugyanis W7-ben uTorrentben a sebességen 350kB/s-nál följebb nemigen megy. (kipróbáltam több torrentel is, ha arról a vinyórol bootolok, amin XP-van, Xp-ben ez a szám 650-720 között van ugyanazon torrenteknél)
Ha simán webes felületrõl akarok letölteni, akkor 120-160kB/s a max érték. (xp-ben ugyanaz, mint fentebb) speedtest 3-4M-snak méri.
Vonalat ellenõriztettem már, azzal nincs gond, illetve XP-n minden rendben van.
Ötletek, javaslatok?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Kirol: ha a mostani aktiválva van, akkor örökli a 6-os. Telepítés után kapsz emailt az új aktivációs kódokkal.
BIZ: igen igen (így készülnek a TVripek😊)
Ilyenem van (USB-s digiTV vevõ):
Pinnacle NanoStick DVB-T 73e

[merlinw.org]
Asszem a tokon van. De adok én neked kódot PÜben.
A CD-n, vagy a papírtokon? A tokon nekem nincs semmi, a cd-n van egy 8 jegyû szám, de hogy az mi, azt nem tudom.
#17530: Igen.
#17529: És drivered is van hozzá? Mert az kell.
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nekem nem mostani PCTV-m van, hanem ezer éves. Neked is?
[merlinw.org]
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |
steam, origin: ACE_hun
Vki esetleg próbálta is már?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Tehát
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A windowsnak a Smart Card Resource Manager szolgáltatását(SCARDSVR)csak akkor lehet elindítani ha van egy chipkártyaolvasó is csatlakoztatva a gépre?