46642
-
Rútert használok mert több gép is van! Így nincs jelszó meg felhasználónév sem! -
Sziasztok!
A tálcán lévő hálózati ikont(jobb alsó sarok), megnyomtam a hálózat letiltását! És próbálnám visszaálítani de enem tudom sehogysem! Valaki ha esetleg tudna valamit ez ügyben segíteni nekem megköszönném!
Előre is köszi! -
Ez is asszem az én problémámhoz hasonló
Mi ez a TASK Offload?? -
exodus2 #23425 Bocs, kevertelek BIZ0906-al:)
Szóval ilyen hálódriver kell? Attansic (Atheros) L1 Gigabit LAN
P5K vista LAN driver próbáltad kompatibilitással?
-
NiGhTM4R3 #23424 Hali
A parancssorba beírom, hogy: powercfg.exe -h off
Erre azt írja, hogy nincs jogosultságom kikapcsolni a hibernálást, pedig rendszergazda jogom van.
Erre mi a megoldás?
Egyre csak telik a meghajtó, muszáj lenne kikapcsolnom! -
Itt asszem ugyanaz a baja a srác(ok)nak mint nekem márha a csekély angol tudásommal jól vettem ki.
És valami miatt nekem is inkább ez az Atheros lan rémlik mint a mostani Attansic bár lehet álmodom nemtudom.
Semmiféle wifi nincs.
Sima Asus p5K alaplapom van ehhez kéne elvileg driver de amit neten találtam azt ha felteszem ott van mellette a sárga 3szög hogy nem lesz jó és nem is mert nincs net!
-
exodus2 #23422 Könyörgöm, legalább írd le milyen wifi van, esetleg mi találunk hozzá drivert. -
Sajnos én emlékeztem rosszul most átléptem xp-re és ott is ez a neve.Nekem akkor is más rémlett.
No mindegy továbbra is fagy ha torrentezek bármilyen kliens legyen az:(
Hát ha erre valaha találok megoldás az nemzeti ünnep lesz. -
Nem hiszem, hogy a neve megváltozott volna. -
Ha rendesen jártam utaánna akkor jót talált csak a neve változott volna meg?
Mert vistán és xpn mintha nem ez lett volna a hálokártyám neve az eszközkezelőben. Felmentem asus oldalára és ott is olyan néven van amit szedett a Win 7 szóval lehet csak megváltozott a neve.
De akkor a problémám még nem oldodott meg.
Bár most leszedtem vagy 6x meg felismertettem újra remélem jó lesz!
-
BIZ0906 #23418 Hát lehet benne valami mert nekem van egy Linksys WMP54G adapterem amihez a win szedett le drivert és torrent alatt szépen leállította a sebességet és kékhalál hurrá leszedtem hozzá én az oldaláról egy 2005ös drivert és azóta működik mindent simán csinál és semmi baja. Remélem segítettem. -
Okozhatja a gondot -
Nem de más torrentel néztem most Azureus és azzal is csinálja.
Az lehet a ludas a fagyásokban hogy nem olyan hálózati kártya drivert szedett le magának a windows amilyen az alaplapomhoz való? -
exodus2 #23415 Reset nem árt a gépnek. Próbáltad az utorrent különböző verzióit? -
Valami biztos hogy a hálózati beállítással vagy utorrentel lehet most frankó volt a gép és 20x elindítom utorrentet 20x szénné fagy és akkor csakis akkor!
Az idegesít nem tudom mi okozhatja.Ez a sok RESET meg nemhiszem hogy jót tesz a gépnek :( -
Apocalipto #23413 Érdekes, nekem nem volt vele problémám :)
Szervízpackokat sosem telepítettem fel külön, mert a biztonsági mentések csak a helyet foglalták volna, meg úgy a rendszer eleve lassabb is. Integrált telepítőt használok.
Persze, ha valaki ad rá pénzt, szívesen megveszem én is :) -
Úgy látom többen szavaznak az eredetire, ami egy pozítiv dolog szereintem. -
exodus2 #23411 Én már az xp kiadását követő hónapban érvényes licensszel telepítettem, annál probléma nem volt, mert egy rakás mennyiségi licensz van hozzá, sosem használtam crackeltet. Vistát nem próbáltam, de win7 után már nem is fogom. -
Xp nél és vistánál is voltak problémák.
Xpnél nem lehetett feltelepíteni az sp2 őt, vistánál meg a frissítésekkel együtt eltűnt a crack is. Azóta persze már mind2ő megvan eredetiben. -
meg -
Megéri XPről Win 7 re váltani?
Vistát nem akartam felrakni,mer' mikor emgjelent mindehol azt olvastam,h lassabbak vele a játékok,meg minden,szal gondoltma nem rakom fel. -
a primitív formádat vidd innen
ez itt nem erről szól
ne itt légy nagy magyar
-
Muszaly minden topocot teleszarni a toborzo linkeddel? Remelem, vmelyik mod kicsesz innet a francba... -
Szevasztok!
Win 7 Ultimate-m van, és az lenne a kérdésem, hogy ki lehet e kapcsolni azt, hogy ne engedje az ablakok tetejét "kihúzni a monitoron kívülre"?
Csak azért kéne hogy tudjak TF2-zni ablakos módban -
Apocalipto #23402 Ki lehet húzni simán crackel. XP-t is kilehetett, Vistát is kilehetett. -
Én a megvételre szavaznék. -
Petike954 #23400 Nekem is fennt van az Ashampoo Burning Studio 2009, és normálisan mükődik, még egy hibaüzit nem kaptam tőle. -
Sziasztok !
Lehet hogy hülye kérdés lesz, de érdemes megvenni a windows 7 et, vagy ki lehet húzni valami crackel ?
-
Ez mi a szar mi baja az Ashampooval állandóan?? Amióta feltettem hozzá sem nyultam elsem inditottam mégis szinte percenként ugat rá.
Ez is közrejátszhat vajon az állandó fagyásaimhoz?? -
Devil093 #23397 Biztos hogy nincs 800mhz es és a cas lateny meg nincs elállítva -
exodus2 #23396 Nem lehetséges hogy van olyan memóriád a gépben, ami 800mhz-s és arra visszaveszi az 1066osokat? Nincs elállítva a CAS Latency a biosban? -
Devil093 #23395 Sziasztok! A memóriákat szeretném beállítani 1066 mhz-re mivel 1066-osok de az alaplap auto-n 800mhzre teszi felteszem őket 1066ra és a Windows nem indul el. Mikor bejönne az asztal élből újra indul ahogy vissza teszem 800mhz-re úgy megint működik.Xp-n tökéletesen működött ha beállítotam őket itt esetleg valahogy ezt nem lehet megoldani? -
Laxxa #23394 Meghajtó sztem kizárva 2 hónapos és simán megy Lg, Bufferrel sincs gond stabilan 90-95%. Szerintem is lemez lehetséges még nem használtam Memo-t és lehet, hogy nem is fogok többet. Na mndegy köszönöm a Helpet! -
Programmal nincs gond, nero 8 mükődik Windows 7 alatt. Viszont több minden okozhatja, rossz lemez, döglődik a meghajtó amivel dvd-t játszol le. -
Laxxa #23392 Sziasztok.
DVD írással lenne problémám, a kérdésem a következő, Micro Nero 8-at használok és Win7 alatt a DVD filmek kb a felétől szaggatnak (Megáll/Elindul) XP-nél nem volt ilyen gondom. Szerintem kompatibilis a burner a oprendszer rel mert simán indítja és semmi plusz kérdés, Memorex DVD használok ha esetleg valakinek van vagy volt ilyen problémája Win7 alatt és tud rá megoldást azt megköszönöm. A driverek rendben minden meghajtó probléma nélkül felismerve. Ha adatot írok ott nincs probléma nem tapasztaltam hibát. Vagy ha a programmal van baj akkor milyen író programot tudtok ajánlani ami kompatibilis a Win7 -tel. A válaszokat előre is köszönöm. -
Ilyen nincs. Állítsd be Energiatakarékosra és szabd részletesen testre, mikor mivel mit csináljon. Állítsd be hogyha hálózatról megy akkor ne kapcsoljon le semmit, prociból is engedje a maxot stb., telepről pedig mindent minimumra és kész. :) -
Jaja, nézegettem ott mindenfélét, de sajnos nem találtam. -
Szerintem a Vezérlőpult\Energiagazdálkodási lehetőségeknél lehet megadni, de csak tipp. -
Azt hol tudom beállítani, hogy ha a laptop hálózatról megy, automatán kapcsoljon kiegyensúlyozott energiagazd.-ra, ha pedig telepről, automatán energiatakarékosra? -
Attól még lagod lehet.