46642
-
Bocs de nekem így magas,a lényeg hogy én a skypeon probálkoztam vele és már ott azonnal lefelé mutatja a képet.Gőzöm nincs hol nézzek körül.
-
Petike954 #23467 És csak Win7-n belül, vagy már amikor a bios képe bejön azt is? -
Petike954 #23466 Milyen a videókártyája? Fel kéne tenni a driverét és ott a beállításai között átállítani 180fokosra, vagy épp ami be van állítva, annak az ellenkezőjére. -
Helo,másnak megy a Windows Live Messenger 9, a Windows 7 Home Premium rendszeren? Hogy lehet hogy Skype megy ,az MSN meg nem? Ez a fordított kamera kép meg az agyamra megy,segítsen valaki !! Köszönöm előre is.Írjatok privibe. 

-
soundmax drivert honnan lehet letölteni win 7 x64 re
-
Sziasztok,nekem is ASUS a laptop,új készülék és fejjel lefelé mutatja a kamera képet.Hol lehet ezt beállítani,nekem nem sikerült.Nem hiszem el hogy kifogtam egy hibásat !!! 

Kérem aki tud segítsen.Köszönöm szépen. BUÉK Mindenkinek ! -
Adatot azt hogy kell mert én nem jöttem rá? -
B.Ú.É.K...mindenkinek -
Nero -
Nem. Adatot is tudsz vele írni, ha csinálsz cue fájlt akkor audiot is, bár én ahhoz a tcmd plugint használom. Amúgy sima .iso-t már a win7 natív pörkölő szarja is tud írni. -
IMGburn az nem csak image fájlokkal dolgozik?? -
CDBurnerXP / IMGBurn / Total Commander plugin. -
Na találtam egyet ez már jó!Lassan kezd összeállni minden! Már csak egy jól működő cd/dvd író progit kell beszereznem és jó is! -
Felraktam de ez nem rakja fel azt a hd audio managert amibe betudom állítani az 5.1-et! -
Úgy nézem jó a driver a hangchipedhez. -
BUÉK -
B.U.É.K ! -
B.U.É.K.!!! -
Alaplapomhoz elvileg ilyen driver van:
Realtek ALC883 Audio Driver de nincs win 7-re.
Ha felteszem ezt:
Realtek High Definition Audio Driver R2.40 (Windows 7 support) akkor nem lesz vele vajon gondja mert ezzel amit a win 7 talált alapból nincs 5.1!
-
-
barmi #23448

-
exodus2 #23447 Vezérlőpult - Windows tűzfal - Program vagy szolgáltatás átengedése a Windows tűzfalon. És ott bejelölöd hogy mit akarsz. Amúgy meg nálam feldobja az ablakot ha valamelyik program netre akar kimenni és engedélyezhetem, vagy tilthatom.
Nézd meg hogy fix e a bejövő kapcsolatok port. -
Win 7nél hogy lehet egy programot engedélyezni a tűzfalnál?
Mert a port bevan lőve a routeren mégis a torrenten belül sárga 3ször és kutya e csatlakozik hozzám :( -
BIZ0906 #23445 Nekem megy minden de az új driver amit a win talált az kékhalált okoz a 2005ös oldalon lévő driver meg simán müxik hol ott akkor még win7 de még vista sem volt. Itt le írtam melyik adapterről van szó egy Linksys WMP54G de nekem már meg csak tippet adtam neki hátha megy egy régi driverrel. De ahogy látom nem járt szerencsével :( -
Paranoia #23444 ok már megvan... -
Paranoia #23443 Hi
Olyan problémám lett a telepítés után,h nincs meg azegyik vinyóm patriciója:S
Van egy 500as amit ketté bontottam még anno egy 80gigásra(win) és egy backupos,cuccosra.Most a a 80as fele megvan,de a másikat sajna nem látja:S
-
TomBond #23442 Egy olyan gondom van, hagy az üdvözlő képernyő után egy fekete háttér következik az egérmutatóval. Megpróbáltam a "fekete halál"-nál leírtakat, de a ctrl+del+alt billentyűkre sem reagál semmit. Csökkentett módban megy. -
exodus2 #23441 Pl: Rendszer visszaállítási mentésektől, swap filetól, stb. -
NiGhTM4R3 #23440 Az a baj, hogy van vagy 5000 mappa a Windows mappán belül, így nem tudom konkrétan melyik növekszik
Az megkönnyítené a dolgom. :/ -
NiGhTM4R3 #23439 Na, sikerült a telepítés, tényleg csak idő kellett neki
Utolsó kérdésem, és megyek :D
Szóval elvileg kikapcsoltam a hibernálást, mindent úgy csináltam ahogy a FAQ-ban van. De mikor leütöttem azt a parancsot, nem írt ki semmit, hogy sikeres volt, ez így normális?
Mert a hely továbbra is fogy, fél óra alatt hízott a Windows mappa kb. 1 GB-ot. Erre van ötlet miért van?
Hisz a hibernálás elvileg kikapcsolva, akkor mégis mi a fenétől terhelődik a rendszer? -
exodus2 #23438 Vagy a Vezérlőpult - Automatikus lejátszásnál. -
Vezérlőpult\Alapértelmezett programok menünél lehet állítani -
Én kivettem a lemezt mondom ha visszateszem csak folytatja de amint kivettem egyből vége lett a telepítésnek és elindult a windows. -
NiGhTM4R3 #23435 Várok
Csak olyan periodikusan pörgeti fel a lemezt
Tehát 10 másodpercig csönd, utána felpörgeti 5mp-re, utána megint 10 mp, stb.
Tehát mintha valahol megakadna a dolog.
De várok még 9ig akkor :D
Ha nem változik a helyzet, akkor meglehet biztonságosan szakítani a dolgot? hogy rögtön telepíthessem újra? -
exodus2 #23434 Várjál még! Be kell fejeznie, és szerintem be is fogja. Csak türelem. -
NiGhTM4R3 #23433 Ehh, most telepítem a Windows 7-et, és már az utolsó pontnál van
'A telepítés befejezése...' és fél órája itt áll, és néha pörgeti a DVD-t, de nem halad tovább. Szerintem megakadt a telepítés, ha bezárom az ablakot akkor kiírja hogy használhatatlan lesz, ezért nem tudom leállítani.
Most mit csináljak?
Van másik win 7 DVD-m. De ha most kiveszem azt a DVD-t akkor utána hogy telepítsem újra?
Amúgy laptopról van szó -
Miguel125 #23432 Hogyan tudom visszavonni a media player alapértelmezését? Ha dvd-t rakok be akkor nem akarom, hogy automatikusan induljon. -
Nagyon szépen köszönöm! 

-
Nincs teljes rendszergazda jogod, Emelt szintű admin jog kell (jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként) a parancs futtatásához. -
exodus2 #23429 Vezérlőpult - Hálózati és megosztási központ - Oldalt van olyan hogy Adapterbeállítások módosítása - Majd kiválasztod a Helyi kapcsolatot jobb egérgomb rajta, és engedélyezés.