46642
-
az msn -t is ez a hülye custom fájl állandóan telepíteni akarja,aztán ugye rájön hogy a gépen van,és ki kell lépnem belőle. akkor kéri lépjek be és elvisz a bejelentkezési weboldalára, nem oda ahol belépsz azt látod ki van fennt a partnereidnél...szoval elegem van..
-
dehogy, már ott tarok hogy kivágom az egészet.komolyan mondom, 6éve netezek de ennyi bajom még sose volt...köszi kérdésed. :) -
sikerült megoldani a webcam problémát? -
megy
apo: Azóta van ez a magas ping probléma amióta fenn van win7,de nem akarok visszatérni xp-re :S
-felraktam cfost: ping javítás meg volt
-drivert nem frissítettem,mert sztem attól nem lesz gyorsabb vagy de? :D -
a windows 7-en megy nektek az msn?
valahogy letöröltem és most meg nem engedi újra feltenni régebbit sem, azt írja ki már a gépen van, de ikon meg sehol és belépni sem engedett -
nem integrált csak 5éves :DD most fenn voltam 1 cs szeron 140es ping szval 1perc játék utána kidobnak :S -
-
Apocalipto #23501 Ha alaplapodra integrált, akkor az alaplapod honlapján keresd ki az alaplapod típusát, és azon belül a letöltésekben lesznek az alaplaphoz való driverek.
Miért írom le ilyen sokszor az alaplap szót? o.O -
huh oldalon nagyon sok Latest cucc van intel(r) pro/1000 mt-hez :DD
ám kösz csak még megnézem melyiket töltsem le xD -
Apocalipto #23499 Tudom, de az csak alap driver. Szedd le a gyártó odaláról a legújabbat, hátha :) -
windows7 telepítésnél netet is beállította -
Apocalipto #23497 Optimalizálja a csomagok áramlását, torrentezés közben lehet tőle netezni, meg a játékban is segít. Én alapbeállításon haszáltam, de ha rákattintassz az ikonjára jobb gombbal, van vmi olyan lehetőség h ping javítása. Hálókarinak fennt van a legújabb drivere? -
hát esztergomban csak invitel van :| ám nem fut torrent játék közben és speedtest szerint 29pingem(igen többször lefutattam)és hát cfost én nem értem nekem sose javította pingem :DD be kell állítani vmit rajta?
szerk: xp-n normálisan futott játék és kaspersky volt fenn most win7-en este,ha ez segít problémám orvoslásán. -
Apocalipto #23495 NFO-ban le van írva mindig. -
Apropó cfosspedet,hogy lehet aktiválni Win7-en?Mert nekem nem sikerül sehogy se. -
Apocalipto #23493 Sz.. a neted :)
Torrentet kapcsold ki, és tegyél fel egy cFosSpeed-et. -
Hello
amióta felraktam win7-et játékokban miért van egekben a pingem?
gépem: 1magos intel 2.8as proci,1.5gb ram,ati hd4670 vidikártya
legjobb teljesítményre van állítva minden,de akkor is :S
netem: 4mbites
-nem bírja gépem win7 mellet játékokat? (cs 1.6),de viszont cod6 single szépen elfut rajta -
BON,
kérlek,hogy ha találsz megoldást nekem,akkor privit írjál mert mennem kell.Nagyon szépen köszi minden segítségedet.Ha MSN-re is lenne ötleted írd meg azt is.még 1x köszi,szia -
az üzletben javasolták rá a windows 7-et,én meg gondoltam jó lesz az XP után ha ez valami új,aztán most meg szívok,mert msn-függő voltam és nem tudom használni rajta azt se. 

-
ASUS K50IJ SX036L -
Milyen típusú notebook-od van? -
http://www.drivershq.com/Drivers/ASUS/G50/G50V/13236/38917/38918/22709/ModelDrivers.aspx
BON,kérlek nézd meg ezt mielőtt telepítem,amit küldtél sajnos azzal nem boldogultam.köszi -
Ugye most viccelsz. :D
Ott van baszott nagy gomb a főmenüben: Write files/folders to disc. :D -
huncsik #23485 ok,de én úgy értem hogy nem egyenként hanem egyszerre több képre is rárakni! -
Petike954 #23484 Még Painttel is lehet. -
Tessék: link típus alapján, kiválasztható a gép. -
Bármilyen fotó szerkesztővel. -
Szia BON,tudnál küldeni egy linket nekem,nagyon köszi
-
huncsik #23480 szisztok!Milyen programmal lehet egy képre rárakni a weboldalad címét?Lécci írjatok ha ismertek ilyet! -
Asus oldalán nincs másik kamera driver, mert volt foruma hol azt írták, hogy a nem megfelelő driver okozza a fordított képet és ezért kell leszendi az asus oldalán lévő megfelelőt. -
Köszi,igen,sajnos ezen túl vagyok már.Hihetetlen hogy egy laptopon ezt nem lehet beállítani.A régi gépemen/asztali/ egy gagyi trust kamerám volt, össze-vissza dobáltam forgattam a képet...most meg ez.Amit írtatok driver letöltést nem merem így megcsinálni,annyira nem értek hozzá,nem is találok megfelelő magyar linket hozzá,félek elcseszek valamit,tiszta új a laptop,és nem csak az enyém.Nem tom mit tegyek, se kamera se msn... el vagyok keseredve... 

-
Petike954 #23477 Ja én a monitorra gondoltam. -
exodus2 #23476 Skypenál Eszközök - Beállítások - Általános - Videóbeállítások - Ott láthatod a kamera képét, és van olyan gomb alatta hogy webkamera beállítása, ott sem tudod megfordítani a képet? -
Ez nem az oprendszer hibája volt, tehát nincs mit javítani rajta. Monitor driver t célszerű feltelepíteni. Amúgy meg 85Hz is már a kénylemes használhatóságon belül van. -
cumfu #23474 Sziasztok! Nekem régen fenn volt egy win7-es beta változat. 19-es CRT monitorom van! 1152-ben használom mivel így tudja a 100hrz-t. 1280-ban "csak" 85-öt bír. Mikor fenn volt a próbaváltozat nem engedélyezte az 1152-es felbontást a 100hrz-el a win 7 és homályosak voltak a betűk, mivel ott is csak 85-ön futott. Játékokban is 1152-es felbontást használtam, de akkor pedig a képet középre tette és fekete sáv volt körülötte. Az lenne a kérdésem, hogy a végleges változatban ezek javítva vannak? Win XP-n tökéletes minden felbontás és képfrissítés, úgyhogy nem a géppel van baj. Erősen gondolkodom a cserén, de csak ha ezek a hibák javítva vannak. Előre is köszönöm. -
WINDOWS 7 HOME PREMIUM van a gépen, akkor ez nekem nem jó !!és az MSN-re nincs tipped? -
Hát, ha 7-et használsz, akkor nembiztos, h működni fog, ugyanis XP-hez lett írva, de am. ha ilyen szerkezeted van, akkor jó lessz... Vagy legalábbis XP-hez jó lecc :) -
http://drivers.softpedia.com/get/Other-DRIVERS-TOOLS/Others/Asus-A6R-13-Mega-Pixel-CMOS-Camer-adriver-V26052.shtml ez jó lehet nekem? valaki nézzen rá,köszönöm szépen. -
köszi BON -
Kamera driver cserét próbáld ki (asus oldaláról szed le), volt akinek megoldotta a fordított kamera képet.