46642
-
Valaki tudja hogyan lehet bootloaderbe berakni másik vinyón lévő Win XP-t? Ha EasyBCD-vel adom hozzá, akkor ha Win XP-t akarom bootolni akkor csak újraindul a gép. -
Erre akart menni a válasz. -
Én a ZapMessengert nem ismerem de az alábbi megoldás nekem bevált anno a vistánál. -

-
Az MSN-t a ZapMessenger programmal kell törölni -
http://logout.hu/cikk/windows_7_professional_mui_integracio/nyelvvaltas_hogyan_vegezzuk.html -
32bit, 40G -
Sziasztok!
Az alábbi gépre melyik rendszert (x86 v. x64) érdemes feltelepíteni én nem tudok dönteni!
¤ AMD Athlon64 x2 6000+@3100MHz
¤ 3x1GB DDR2 667MHz
¤ ATi HD4850 512MB
¤ Samsung 200GB
Ill. mennyi helyet érdemes hagyni neki a külön partíción? -
ˆ hajosbogi
Messenger újratelepítés hiba esetén megoldások:Keres egy jó uninstaller programot.PL: your uninstaler 2009-2010. próbáld meg vele kipucolni a messengert, a regisztrációs adatbázist is. Ha továbra sem települ akkor keress rá a keresővel a messenger aktára-file-ra bejegyzésekre a rejtet file és a rendszer akták között is, onnan törölj ki mindent ami a messengerhez kapcsolólható file név.Majd próbáld újra telepíteni a messenger live oldaláról a 9.xxx-es verziót.Ez a hiba akkor fordul elő ha a vista vagy a win 7-re elözőleg a messenger 8-ast telepítetted. -
Sziasztok, segítség kéne!
Win 7 64 bitem van, és a mai nap furcsa dolgokat csinál.
Ha meg van nyitva egy ablak, és meg akarok nyitni egy másikat, akkor nem ugrik fölé, hanem a tálcán az ikonja sárgán villog, és háttérben van.
Csak akkor tudok átváltani, ha az előző ablakot kis méretbe teszem.
Valaki tudja a megoldást? -
exodus2 #23538 Windows update-ről nem megy a nyelvtelepítés? Akkor itt megtalálhatod a szükséges fájlt amit telepítve magyar windowst kapsz.
http://www.free-download-blog.com/windows-7-mui-all-language-packs-download-links-official-32-bit-64-bit/ -
cumfu #23537 Ment pm, nem szemetelem a topikot. -
exodus2 #23536 BELINEA.INF fájl, tehát meg kell találnod, valamit elnézhettél. Ha nem inf a fájl, akkor nem tudod így telepíteni. -
cumfu #23535 Bocs megvan csak hülye vagyok! -
moseys #23534 Hali mindenki.
Genuine Windows (R) 7 Home Premium
ehez a win7-hez keresnék magyaritást,tudna valaki ajánlani nekem valami jot.ami persze nem olyan hogy minden harmadik szó angol és ugy kell bogozgatni hogy most mit is irt ki!?elöre is köszi. -
cumfu #23533 Vgyis megvan, hogy hol kellene beválasztanom az .ini fájlt, de mikor megakarnám nyitni akkor nem találja PL. a D meghajtón, ha oda másolom, egyszerűen nem látja. -
cumfu #23532 Bocs hogy ide írok, de egy belinea 106055-ös monitorom van és nem tudom, hogyan kell drivert frissíteni rajta. Bemásolom ide a readme-jét légyszi segítsetek, mert sajna nem tudok angolul.
To install a BELINEA monitor for Windows XP with the BELINEA.INF file, please
proceed as follows:
1. Click "START"->"CONTROL PANEL"
2. Now, click on "DISPLAY" icon, then "SETTINGS"->"ADVANCED"->"MONITOR"->"PROPERTIES"->"DRIVER"->"DRIVER UPDATE".
3. Choose "Install from a list or specific location ( advanced )", than click "NEXT" button.
4. Choose the "Don´t Search. I will choose the driver to install" button and click "NEXT".
5. Click the "HAVE DISK" button and than the "BROWSE" button.
6. Choose the appropiate drive and directory in which you put the Belinea_xxx.inf, than click "OPEN" and "OK".
7. A list with all supported Belinea monitors will appear. Select your monitor type and double click "NEXT".
8. Click "FINISH" button and than the "CLOSE" button. Now the inf file for your monitor is installed. -
exodus2 #23531 Sajátgép már nincs, csak számítógép. Ott pedig láthatod a meghajtókat. A fel gomb sincs már, mivel a kis háromszögnyíl-re kattintva az abban elérhető összes könyvtárat elérheted, és ezért felesleges. Rendezés gombra nyomsz, és Elrendezés majd ott ki és bekapcsolhatod az lenti mappa tulajdonságokat, a könyvtárfát, a betekintő ablakot. ÉS a menüsort. De a helyét nem tudod megváltoztatni. -
A sajátgépet,h lehet emgoldani,h nem a windows intéző induljon el?Hiányzik fentről a sok biszbasz nyilacsak,meg a FEL gomb.A mappa tulajdonásgai a kép alatt van nem mellette balra,mert ott vmi más van amit nem akarok h ott legyen és nem tudom,h kell eltüntetni.Szal olyan,mint XP-n a sajátgép.Mert ez az =-es sajátgép,az egy az egyben Windows intéző. -
exodus2 #23529 Gyártó oldalán nézd meg, ne a windowstól várd a megoldást. -
exodus2 #23528 Pedig valószínű hogy annak úgy kell működnie. Ha nem felel meg, akkor innen letölthetsz egy minialkalmazást: http://7win.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=1037242 -
eszközkezelőnél rámentem hálózati kártya frissítése-keresés neten és azt írta legújabb van fenn nekem -
A sticky notes nekem nem csak kirak egy cetlit az asztalra hanem a tálcán is megjelenik és ha bezárom az asztalról is eltűnik :S ennek ugye nem így kellene működnie:S? hogyan kell beállítani, nem tudja vki :S?
Itt a kép is :/:/:/ -
exodus2 #23525 Más a netkezelés, és amiatt a cfosspeednek sok haszna nincs. Vannak különböző szolgáltatások amiket érdemes kikapcsolni. Van ilyen hálózati késleltetés (http://i4s.hu/2009/10/windows-7vista-halozati-kesleltetes.html) amit érdemes beállítani rendesen. Meg még vagy 100 dolog amivel csökkenthető lenne a ping. Próbálkozni kell.
A megfelelő hálókártya driver is megoldást jelenthet. -
exodus2 #23524 Előzmények törlése - Utolsó egy óra, utolsó két óra, utolsó 4 óra, Ma, Minden... Vagy SQLite Managerben visszatörlök annyit amennyit akarok. -
Thx:)
remélem többet nem látom azt a buzi kékhalált... -
Eszközök-privát böngészés ff-nél :)
IE-nek is van ilyen funkciója -
nem neked írtam -.-'
más:
továbbra is fennáll problémám: #23505 -
Nah,thx,meglesem a progit.
Még ez az IE idegesit,mert a régi volt megszokva,és nem tom,h h kell a 6os kinézetére állitani vissza..FFet meg nem akarok használni,mer nem tetszik + a "huncutságot"(előzmények+keresések) nem tom eltüntetni :p -
exodus2 #23519 IE-t használsz? -
exodus2 #23518 Van menüsor, csak be kell kapcsolni, vagy nyomsz egy Alt+F-et hogy bejöjjön a File menü. Internetkapcsolat ikonját pedig megcsinálhatod, és ugyanúgy ahogy xp-ben is. Annyi a lényeg, hogy elmész a Vezérlőpult - Hálózati és megosztási központ - Adapterbeállítások módosítása - Kapcsolat ikonon nyomsz jobb egérgombot és Parancsikon létrehozása. ÉS kirakja asztalra az kapcsolat ikonját. Valamint a hangszóró melletti kis monitoron nyomsz, egy bal egérgombot, és ott megtalálhatod a már előzőleg létrehozott kapcsolatot, és kapcsolódhatsz a netre.
Tedd fel ezt a progit: http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
Aztán ha megint lesz kékhalálod, akkor ezzel megnézheted az üzenetét, és megmutathatod nekünk. -
A saját bénaságom,az h elinditom azt a kurva böngészőt kattintok 2t oszt a pofámba ugrik a kibaszott kékhalál?Ne használjak böngészőt?akkor h a picsába netezzek? -
nem lehetünk mind okosak,nem szarozom ok,?? ez a forum azért van hogy a hozzáértők segítsenek amiben tudnak,. -
exodus2 ha itt vagy még, ezen túl vagyok de köszi,épp ez a bajom hogy azt írja ki már a gépen van, tehát megszakitom az egészet,de nincs ikon ahol belépjek -
a saját bénaságod miatt szarozod windows7-et grat :| -
Köszi szépen,most mennem kell de este itt leszek 8 felé privátba írj kérlek,ha találsz nekem megoldást,mert addig sokan írnak ide... 
addig is nagyon köszi minden fáradozást,üdv.Bogi -
Na felraktam..Hat ez kurva más...XP sokkal egyszerűbb volt.Nem 3féle lehetőség volt a TULAJDONSÁGOK helyett...A menüsor sincs benne alapból a böngészőbe,se a sajátgépben,és még az internetkapcs ikonját se találom a vezérlőpultból emgyek fel a netre..
És kaptam egy fasza kékhalált,amilyet még sose láttam,ugyhogy nagyon fasza ez a szar...
Vmi dump physichal memory,aztán számol 100%ig,és restart..Épp neteztem,mikor a pofámba ugrott...És fasse tudja mitől. -
exodus2 #23511 Ide elmész: http://download.live.com/messenger/?mkt=hu-hu
Letöltés gomb, majd elinditod az exe-t. Bejelölöd hogy mit akarsz felrakni, érdemes csak a messenger-t. Mikor végigmegy, meglesz az MSNed.
Rendszergazdaként telepítetted? -
ha végeztem a pókerezéssel megpróbálok segíteni... -
nincs sehol msn ikonom se, a start menüben sem látom,csak telepítő fájl az összes programban.