46642
  • bon
    Alapból be van kapcsolva az aero, ha átlátszó a tálca akkor jó.
  • Sil3nt
    computer-re jobb klikk/properties. ott alul ki a windows activacion
  • Fehercsoki
    Hogy tudom megnézni hogy aktiválva van-e a windows 7em?Amikor a windows genuie izére megyek rá,akkor kiírja hogy rakjam fel azt a plugint amit majd fejajánl de nem ír ki semmilyen plugint,ez a microsoft honlapján volt,google első talált a windows genuie-re.
  • szekra
    Sziasztok.

Win7 oprendszerem van augusztus óta, akkor gondoltam mivel eddig is 32bites xp-m volt nem próbálok újat, felraktam a 32bites rendszert.. Most pucolnám a gépem, és az a kérdésem, h felrakjam -e a gépemre a 64bites win7-et? Azt hallottam jobb :) ( c2d e5200 2,5ghz ; 2gb 800mhz ram ; gf8600gt 512mb ; asus p5kpl-am (támogatja 64bitet).

Köszönöm előre is a segítséget.
  • Fehercsoki
    Na felraktam windows 7t!Nekem tetszik,elég gyors is(az xpm régi volt és lassú),Aerot hogy tudom előcsalni?
  • hajosbogi
    Nagyon szépen köszi a linket BON ! Minden sikerült, a második próbálkozással össze is jött !
    Aate ! Neked is köszönöm szépen. Sziasztok !
  • bon
    Crack
  • Attelee
    Sziasztok!
    Win7 64bit,probléma a következö:
    Szeretnék játszani a Peter Jackson's King Kong cimü játékkal,de a starforce-os védelem miatt nem tudok.Feltelepiteni fel tudom,de mikor kéri h inditsam ujra,és aktiválja a Starforce-ot a Windows nem indul el!
    Erre van-e már megoldás?
  • RelakS
    Azért átnézted a partíciókat?

Mellesleg Shift+Del, és probléma megoldva, miközben lomtár is marad (időnként jól jöhet)
  • berlinboy6329
    "Vagy simán nem kapcsoltad ki véletlenül mindeggyik partícion."

Makes sense...Ja,téleg..nem is gondoltam rá,h ki kellene,lol.
  • bon
    Valamit piszkáltál méreteztél az érintett partícion és ezért visszakapcsolta a rnedszer. Vagy simán nem kapcsoltad ki véletlenül mindeggyik partícion.
  • berlinboy6329
    Oan,nincs olvasni még tudok.
  • exodus2
    Még annyit, hogy minden partícióra külön be kell állítani, tehát lehet hogy c-re állítottad az azonnali törlést, közben pedig D-ről töröltél.
  • exodus2
    Akkor valamit elronthattál.
  • berlinboy6329
    Na akkor itt a következő kérdés..Hogy lehet az,h be van állitva az azonnal is "megsemmisités",mégis belerakja a lomtárba?
  • berlinboy6329
    Befosok....Az volt az..Demihogyhá.....Mindegy..
  • berlinboy6329
    Az ki van kapcsolva,egyből töröl mindent.
  • bon
    Bármi okozhatja, driver, program, de még hardver hiba is. hiba üzenet nélkül lehetetlen segíteni.
  • bon
    Lomtárt ürítetted?
  • berlinboy6329
    Asd ez mi az Isten?Letöröltem 9Gb-t az egyik partícióról,és még mindig 3,52Gb van rajta..Még ujra is inditottam.
  • Cat 02 #23568
    ctrl+shift+delete, kitöröl mindent amit beállítasz (keresési előzményeket is), tehát ha keresel pl anubiszra, akkor nem anal-t fog először felajánlani
  • Cat 02 #23567
    Ez megoldotta nekem ^^
  • BPA102
    Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy felraktam az ultimate 64bites rendszert és a gépem néha gondol egyet és befagy 32 biten viszont nem csinálta! Tudna nekem valaki valami okosat mondani hogy mirt lehet ez?
  • FlyHigh
    Megoldódott. IE megtalálta a hibát egyből, kár, hogy nem ezzel kezdtem. Kapcsolat nélküli munkánál pipa volt, időjárás jelentéstől az msn-ig mindet blokkolt. Visszapipáltam és megy minden most, csak azt nem értem, hogy a faxba lett bepipálva.
  • TuxSkajvok
    sajna sz.tem akkor én már csak holnap tok segíteni, ugyanis megint pókerem lesz... Sok sikert hozzá...
  • FlyHigh
    megvolt.
  • TuxSkajvok
    Esetleg ezzel próbálxol?:
    http://help.live.com/Help.aspx?market=hu-HU&project=WL_Messengerv1_2&querytype=topic&query=Messenger_TROU_Error_80004005_WLM.htm
  • FlyHigh
    Helló!
    Nem tudok belépni a WLM-be, mert 80004005 hibát ír ki, az IE meg azt írja, hogy nincs internet kapcsolatom. Minden más jól működik, csak ezek panaszkodnak valami folyosóra. Leírások nem használtak, valaki esetleg tud valami okosat, az ne habozzon megosztani.
  • bon
    Nem tudok mit tenni az asus oldalán van több féle is, neked kell próbálgatni, hogy melyik kamera van beépítve a te gépedebe. Itt kiválasztod a notebook-od ítpusát, majd a Windows 7-et és kipróbálod a három féle kamera drivert: link
  • exodus2
    Nézzétek azt meg hogy amire a windows-t telepítette, az aktív partició e. Start menü - Számítógépen jobb egérgomb - Kezelés - Lemezkezelés - És ott kiválasztod azt a particiót amire a windowst raktad, majd jobb egérgomb. Ha nem szürke a "Partició megjelölése aktívként", akkor kattinthatsz rá, remélhetőleg akkor tud majd bootolni dvd nélkül is. Ha szürkével van a akkor nincs ötletem.
  • aate
    Windows indítási helyreállítás esetleg még ez az oldal segíthet.
  • aate
    vagy biosban beállítan, hogy a rendszer meghajtórol bootoljon.
  • aate
    Szerintem az nem játszik közre....esetleg nem eredeti a win :) próbáljon meg más törést,loadert.
  • cumfu
    Köszi! Minden választ szívesen fogadok, de sajnos nem jött össze! Megcsinálta a srác, de mikor újraindul újra kéri a dvd-t. A hibaüzenet pontosan ez: disk boot failure, insert system disk and press enter. Az alaplap elég régi van már vagy 5 éves. Abit NF8-V2. Bios azóta nem volt rajt frissítve. Lehetséges az a gond? Mostanában a lapok dobozaira rá van írva hogy Vista az újabbakra meg hogy Win7 Ready. Közrejátszhat ez?
  • aate
    A messenger kamera beállításait próbáltad? vertikal flip
  • hajosbogi
    OK,az msn-em jó lett.nagyon köszi mindenkinek aki írt ma nekem,felsorolni sem tudom.
    Kérem hogy aki kamera ügyben is tud segíteni az írjon üzenetet nekem.
    Fordított képet ad le a laptop, a tipusa : ASUS K50IJ SX036L.
    Köszi szépen,sziasztok !!!
  • aate
    Helyezzd a Windows 7 telepítőlemezét a meghajtóba, majd indítsd el a számítógépet.
    Amikor a rendszer utasít, nyomj meg egy billentyűt.
    Válasszd ki a nyelvet, az időt, a pénznemet, a billentyűzetet majd kattints a Tovább gombra.
    Kattints a Számítógép javítása elemre.Majd Indítási javítás!
  • aate
    A rendszerindítási problémák elhárítását a Windows 7 telepitő lemez elindításával próbáld meg .A rendszer-helyreállító windows javítása párbeszédpanel: Indítási javítás beállításának használatát.
  • hajosbogi
    Köszi mindkettőt leszedtem,jelenleg még törölgetek...remélem így már összejön.Mindkettőtöknek nagyon köszi remélem most már jó lesz,már csak a kamera össze jönne...
  • cumfu
    Heló! Haverom feltette a Win7-et. Előtte XP volt a gépen, formázta a c meghajtót majd telepítette. Mikor indítja sajnos csak a DVD-vel indítja el a Win7-t. Ha nincs benn a DVD azt írja ki,hogy a boot meghiusult tedd be a dvd-t majd nyomj enter-t (szabad fordításba). Az érdekesség, hogy xp cd-vel is elindítja :). Már többször újrarakta, sőt még a particiót is törölte, de hiába. Valaki tud valami okosságot írni erre?