46642
-
vezérlőpult/felügyeleti eszközök/eseménynapló -
Marci D #23707 WIndows 7 Home Premium. Benne van a Media Player.
Hol tudom megnézni az eseménynaplót? -
Esemánynapló mit ír? -
Véletlenül nem media player nélküli Windows-od van? Tehát N-es verzió. -
Marci D #23704 Nincs semmi írás a képernyőn xcsak 1szerűen piros aztán újraindul. És külömböző helyzetekben fordul elő nem csak akkor ha 1 bizonyos dolgot csinálok. nagyon váratlan. Még sosem találkoztam ezzel ezért én is furcsálom kicsit. -
Képernyő tartalma szerintem segítene. -
exodus2 #23702 Vörös halál:) ilyen? http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Screen_of_Death -
exodus2 #23701 Pedig ha a forrásból kiszedem a directlinket, akkor megy a böngészőben. De magában az oldalon nem indul el, bár mutat némi aktivitást, de olyan mintha kifagyna. -
Marci D #23700 Sziasztok
Már többször előfordult h miközben használom a gépet 1szer csak megjelenik 1 piros képernyő és újraindul a gép!
Mi lehet a prbléma?
Windows 7 (x64) -
Nem jó, már próbáltam én is. -
exodus2 #23698 Vagy van media player plugin firefoxhoz esetleg próbáld azt meg: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx -
Bocs itt a jó link:https:IE Tab -
Lent az óra feletti icon-al tudod váltani a motort. hasznos dolog néha. -
Vagy tedd be a firefox-ba a IE Tab nevű add-ons-t -
ok,köszi.bár ugy hallottam azon jobban jönnek a virusok.nem igy van,évek ota ezt hallom . -
Nézd az internet explorer-lel ne a Firefox-al -
Sziasztok
elakadtam, a story tv.hu-n,mert nem enged videot nézni, a media player progik közt meg nem találok olyan verziot ami jo lenne win 7 operácios rendszerre,ha tudtok segítsetek.Köszi
-
Nincs húzva semmi. Hivatalost használok. A BIOSban mit állitsak? ha az alaplappal nem lenne rendben valami akkor nem lenne kép. De újraindításkor van töltőkép csak az "üdvözöljük" nem jelenik már meg. -
exodus2 #23690 Nincs véletlenül húzva a procid? Videókártyád? Memória a biosban? Tört windows-t használsz? Mert egyes töréseknél is előfordulhat ilyesmi. A biosban az energiagazdálkodás rendesen be van állítva? -
Herr Bon, erre valami elképzelés? Mert nekem nincs :) -
A rendszer meghajtó gyökerében van. Amúgy szerintem neked ez kell inkább: link -
Én ezt a dolgot a "Vista Boot Pro" programmal csináltam -
High end PC #23686 nos? what the solution? -
High end PC #23685 azt ismerem, semmire nem jó, nem tudom szerkeszteni vele a boot.ini-t
azt mondja meg valaki könyörgöm, hogy melyik mappában van az a boot.ini fájl, mert a kereső semmit nem dob ki a vinyón... érthetetlen... majd manuálisan szerkesztem, de hol van a boot.ini fájl mappája? melyik az a mappa? ez a kérdésem -
lent a keresőbe írd be, hogy " msconfig " és ott a rendszerindítás -
mappák
start/vezérlőpult/mappa beállításai/nézet speciális beállításknál meg megkeresed a listábab -
High end PC #23682 lövésem nincs hol van a boot.ini file,sosem szerkesztgettem még
a rejtett mappákat se tudom hol tudom láthatóvá tenni win7-ben
google is kidob minden hülyeséget, de 10 perc böngészés után meguntam.
ha valaki erre a kettő kérdésre válaszol, avval kezetfogok
kössz -
exodus2 #23681 Áruld már el hogy az IE8nak mi köze van a windows7es topichoz? Van IE8as topic is. -
exodus2 #23680 Ott ahol már az xp alatt is, a boot.ini-ben. -
High end PC #23679 Szevasztok!
Telepítés után a boot menüben átírta a Win7 "előző verziós Windows indítása" címre az XP-ém, szeretném visszaírni normálisra, Win XP-re, hol tudom ezt megtenni?
köszi!
üdv -
Hol lehet beállitani a cookiekat meg egyéb dolgokat?
Mindig elfelejti a felhasználónevem az IE,a feketére váltott hátterem az egyik oldaon visszarakja alphelyzetbe(fehér),előzmények eltünnek törlés nélkül... -
Működik!Köszönöm szépen! -
exodus2 #23676 Milyen drivert raktál fel? -
Íme egy kép is ha nem hinnétek el!
Egy Ati Radeon Hd 3450-es kártya van benne am... -
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, h:
- Feltelepítettem az Ati Driver-t windows 7-re, ami elvilveg alkalmas a videókártyámhoz, de nem ismeri fel a win7...Azt írja ki hogy egy 8bites 16mb-os vga van benne....
5let?
Előre is köszike -
simonl #23673 Elfelejtettem az imént: én a v 2.0 -ás verziót használom, windows 7 x64 hez.
-
simonl #23672 Az Ultimate Windows Tweaker nevű program egyik opciója a nyilak eltüntetése én ezzel "tüntettem" el.
Kicsit kell hozzá az angol nyelv ismerete, ha megakadsz írj privit, ha tudok segítek...
Jó és megbízható kis progi, nekem még galibát nem okozott..... -
Igen. És csak egyet is lát, sem másikat sem tvt nem. -
Hú opera topicban keress rá, én fél éve beconfigoltam az Operát és azóta jó. Azt hiszem az opera:confignál kell állítani valamit, de hogy mit arra már nem emlékszem.
Szerk.: Címsorba opera:config, Check Expiry History-t és Check Expiry Load-ot tedd 1-re. Talán ez volt az.:) -
Na valaki használja.Nem tudod azt hogy lehetne beállítani,hogy ha mondjuk ugye én beléptem ebbe a topicba és ha nyomok egy vissza gombot akkor vissza rak oda ahol vannak a kedvenc topicok de ne jelezze,hogy van új üzenet?Mert Firefox ugye belépsz egy topicba ha látod van új üzenet ,megnézed és utána vissza gomb de Opreánál megmaradnak az xy új üzenet feliratok.Remélem érthető voltam.Köszi!