46642
-
exodus2 #23789 De CTRL+ALT+v - vel lehet. -
alt+v-vel soha nem is lehtetett kukaca-t írni. az mindig is altgr+v volt. vagy alt+64 -
exodus2 #23787 Ha van rajta Wlan driver + kártyaolvasó driver, és kompatibilitással fel tudod rakni, akkor még működhet is. -
exodus2 #23786 Amúgy az CTRL és az ALT gombok funkcionálnak? Mert lehet pl. nem érintkeznek megfelelően. Nem hiszem hogy a windows-ban kell keresni a problémát. Ha van elfekvőben másik billentyűzet (általában kell lennie:))) akkor megpróbálhatnád azzal így kiszűrhetjük a billentyűzet hibát. -
De azzal megy . Hogy állíthatnám vissza ? -
Bal0924 #23784 Már minden lehetséges módszerrel próbáltam, de semmi eredménnyel.
Nem lehet valahogy "kinyerni" a Toshiba CD-ből a megfelelő szoftvereket? -
exodus2 #23783 AltGr+v-vel sem? -
exodus2 #23782 Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz. Kompatibilitás móddal próbáltad? -
Sziasztok !
Tegnap óta nem szuperál a billentyűzet . Ctrl alt v -vel például nem tudok kukacot írni , se böngészőben se msn-ben . Hang hibajelzést ad .
Valaki ? -
Bal0924 #23780 igen, asszem már végig próbálgattam mindet..:S , de semmi. -
exodus2 #23778 Ezt próbáltad?
Amúgy vista-s driver is jó, ha mégsem engedné, akkor kompatibilitással kell felrakni. -
Bal0924 #23777 Sziasztok!
Lenne egy problémám, de nem tudom hová írjak. ez tűnt a legjobbnak.
Van egy Toshiba laptop nálam, a Win7 majdnem mindent felismert benne csak 2 dolgot nem. a Wifi-t és a kártya olvasóját.
Már nagyon sok oldalon kerestem és nem találtam egy olyan sziftvert amitől helyre jönne.
Tudna valaki segíteni benne? (Toshiba Satellit pro M70)
Már nagyon idegesít hogy nem tudom megcsinálni. -
Dobronski #23776 Close programs to prevent information loss
Your computer is low on memory. Save your files and close these programs:
Grand Theft Auto 4.
Ezt írta ki, de már mindegy, rakom 64bitest, de azért érdekelne, hátha máskor is elérném a 3 gigát. :D (75%-nál írja ezt) -
Név alapján jó -
Dobronski #23774 Most ezt töltöm -
xxxpaulxxx #23773 ok akkor le is törlöm a comodo-t, mert idegesít, hogy minden szarra rákérdez:D
-
Nem szükséges, és a win tűzfal bőven elég még router nélkül is. Jó ez a tűzfal és a felügyeleti eszközök között részletesen testreszabható. Ez már nem az XP szarja. -
xxxpaulxxx #23771 ésszel netezek, de azért néha bekerül valami:D
Amúgy tudom hogy eléggé fals az avira, szóval ugat mindenért... de hát el kell dönteni hogy azt tényleg törölje-e vagy sem:D
Még1 kérdés... routerben ugye van tűzfal... kell nekem még amellé szoftveres is?
Erről is megoszlanak a viták neten ahogy néztem. -
Avira
, a másikat nem ismerem.
Avira szerint a frissen fordított, saját exém vírusos :D
Jelenleg csak MSSE van fent, előtte Avast + Defender kombó. Ésszel kell netezni és nem érhet meglepeteés. :) -
xxxpaulxxx #23769 én most felraktam egy avira antivir-t illetve egy Superantispyware-t
neten olvastam róluk, hogy jó.... szerintetek? -
KIS 9-est -
xxxpaulxxx #23767 Vírusírtóm nod32, ő nem jelez semmit.
Viszont windows 7 alá milyen trójai;adware;spyware írtót ajánlotok? -
xxxpaulxxx #23766 igen, fennáll, a letöltéses dolgot csak érdekességképp mondtam -
exodus2 #23765 Én is egyszer állítom be a dolgokat, de mondjuk be kell állítanod a start menüt, energiagazdálkodást, windows update-t, személyreszabás, és pluszba még csinálsz pár felhasználót. Azért ez nem kevés link, és ablak amin keresztülmész. -
Ez nem linux hogy egész nap configuráljam. Beállítottam telepítés után mindent és azóta úgy van. -
exodus2 #23763 Nem lehetséges hogy elfogynak a szabadon lévő szálak a letöltés/torrent miatt? És így a böngészőben már nem tud új szálat nyitni kifelé? Elviekben kezelnie kellene a windows-nak, csak hát ugye a felhasználó sokszor maga idézi elő. Letöltés/torrent nélkül is fennáll ez a probléma? -
exodus2 #23762 Értelmetlen, de átláthatóbb. Ha sokat konfigurálod a windows-t akkor még előnyös is lehet. Azért 4-5 ablakon/linken keresztül elérni egy-egy beállítást nem épp kellemes. Nekem PI gomb kell a sarokba:)) -
Nem lehet, hogy valami trójai vagy vírus fészkelte be magát? -
lol, kereső nem adott ki semmit, defos :D -
GodMode: Teljhatalom Win7-ben
link
valaki látta már? -
Viszont átlag Usernek teljesen felesleges, sokan még az alap vezérlpultal se boldogulnak, csak összezavarodnának. -
xxxpaulxxx #23757 Sziasztok! Már jeleztem párszor ezt a problémámat, úgy volt, hogy rendbe jött, de mégsem és már egyre idegesítőbb
Szóval... a gépem mondjuk úgy 8-10 óra megszakítás nélküli üzembenlét után egyszerűen lecsatlakozik a netről. De nem akárhogy... nem ír ki semmi hibaüzenetet egyik böngésző sem... szimplán rányomok egy linkre, vagy beírok egy címet és töltés nélkül úgy marad az ablak, ahogy volt. A routert sem tudom ekkor elérni viszont a letöltések folytatódnak akár torrent, akár más letöltővezérlőről van szó.
Ezt a hibát egy újraindítás megoldja... de akkor is idegesítő tud lenni
Windows 7 ultimate 64bitet használok. -
Ez a godmode mekkora hülyeség, amit a Class ID elé írsz az az ikon neve, csak így jobb volt lehozni a cikkeket. Amúgy semmi nincsen benne, csak a vezérlőpult összes eleme kibontva, kevesebb kattintással elérhető. Amúgy a Win már ezer éve ilyen class id-k alapján építi fel a rendszermenüket. -
Na elvolvastam ez a Godmode-ot. a válasz meg eszerű, hogy miért kellett elrejteni, a felhasználó védelem érdekében. A felhasználók nagy része még a jelenlegifunkciókkal se boldogul annak ellenére, hogy jó részük már xp-be is benne volt. -
Vírusmentes van (eddig is volt), de hogy örökre aktiválható e az már nem biztos. -
Dobronski #23753 Van már vírusmentes 64 bites windows 7 amit lehet aktiválni örökre? Lehetőleg újabb verzió. Ha van, linkelne valaki? -
kera2 #23752 Köszönöm!
-
exodus2 #23751 Vezérlőpult - energiagazdálkodási lehetőségek - Séma beállításának módosítása (amelyik ki van választva) - Speciális energiaellátási beállítások módosítása - Merevlemez - Merevlemez kikapcsolása -
kera2 #23750 Sziasztok!
Windows 7 64 bit -ben hol tudom kikapcsolni azt, hogy ne kapcsolgassa le a merevlemezeket?
Előre is köszönöm! -
Ki tud perfect angolul?