46642
-
mddevil #23869 A gép elindul 1 másik winnel de nekem a nem induló lombtárából kell 1 file -
bcrics #23868 használj rocketdockot
pl -
Asszem eltudod érni.
Kiveszed a Winyot amin a Win7 van, berakod egy másik gépbe, és megkeresed ami kell. =)
Nekem anno amikor elromlott, igy szedtem le a fájlokat amik kellettek. -
mddevil #23866 de az is elég lenne ha el tudnám érni a régi win lombtárját valahogy. -
mddevil #23865 igen most 64 bit elindul nehezen, de a régi ugyanugy sz@r, csak formáztam telepítéskor. -
Dobronski #23864 Csak nem találja a gétéját:=/ -
Dobronski #23863 Igen sikerült.
GTA 4 kéne. :/ Social club nem ismeri fel, GFWL fentvan már.
computer/d:/gétéjanégy/Grand Theft Auto IV -
exodus2 #23862 És most win7 64bit van? A particiót rendesen törölted majd újra létrehoztad, vagy csak simán formáztad? -
exodus2 #23861 Esetleg a monitor kalibrálását próbáld meg a vezérlőpultban.
Vagy itt van egy program amivel a cleartype valamennyire testreszabható. Xp-hez ajánlják, de lehet windows7hez is jó lesz. -
mddevil #23860 Előtte rendesen működött, win7 ultimate rtm 32bit volt fent, valami frissítés miatt kellett ujraindítani, azután jött ez elő, van fent 1 másik partíción 64es rc win7. Gyanus, hogy ujratelepítés lesz. -
Rossz a szemed, vagy esetleg ha lcd monitorod van akkor nem az ajánlott native felbontásban van használva. -
Social club-ot szentem külön is le lehet tölteni, utánan már mennie kellene. Games for live szintén beszerezhető külön. -
Szerinted újdonságot ez nekem? (nem) Amúgy mi köze a hozzászolásomhoz? -
Üdv!
Nemtudom miért, de nekem a betűkkel van gondom. A képernyő kijelzés, megjelenítés, gyönyörű, de a képek az én szememnek homályosak. Mitől lehet ez? Azt észrevettem ha kikapcsolom ezt a Clear Type funkciót, kiélesednek a betűk ahogy az nekem tetszik, de viszont a windows betűk nagyon rosszak lesznek. Például ahogy ide írok, az is zavaró. De egy ikonnak a neve tiszta szép éles betű. Egy txt fájl-t szinte olvasni sem tudom, hunyorgatnom kell mert annyira zavar a betű. Bárkinek mondtam fogalmas sincs mi a bajom a betűkkel, de nem hinném hogy különleges szemeim lennének :).
Várom az ötleteket!
üdv: Dávid -
Aktiválni sikerült egyébként a win7 -et -
ehhez c ujratelepitése előtt ki kellett volna szedni a reg fájlokat.
néhány játékhoz esetleg tudok szerezni de ird meg pm-be, hogy meik játékhoz kell.
ÉS fontos még hogy megírd, a játékok pontossan hol vannak.
vagyis egy példa:
super mario -> D:\játékok\super mario
amúgy vannak játékok kb 80%-ban amik simán minden nélkül elindulnak.
amik nem, és a reg fájlon kívül igényel egyébb szoftvert, az ezek lehetnek!!!
DX9, PunkBuster, PBsvc, Nvidia Physx, Ageia Physx, openAL, Games For Windows Live, Steam.
asszem mindent felsoroltam. -
Dobronski #23853 Igen, csak ez épp GTA 4, és kell hozzá social club, meg games for windows live, és a social clzub nem látja, és anélkül nem is indul el, multizni meg főképp nem lehet. :/ -
Csinálsz egy parancsikont az asztalra a jéték indító ikonjából és menni fog, ha a D-re vannak telepítve a játék. -
Csinald a kovetkezot:Csinalj uj foldert a Desktopon es ezt a nevet add neki:GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
Nyomsz ra 1entert es meglatod milesz benne:) -
Simán elindítva a játékot exe-vel nem jó? -
Dobronski #23849 Huh, D mehjatón voltak a játékok, mivel C le lett formázva, most egy csomó játékot nem észlel. (registry satöbbi), de nincs meg a telepítő, attól még valahogy hozzá lehetne adni a telepített programokhoz? -
hy
lenne kis gondom.
van ugye az a vezérlőpultban, ahol törölni lehet a feltelepített programokat.
nah van itt nekem 2 program, amit nem akar letörölni sehogy ...ezt meg tudnám csinálni valami más megoldással is???

-
exodus2 #23847 Mik az előzmények? Hogy telepítetted a windowst? Melyik verziót raktad fel? Volt e előtte más oprendszer? Stb? -
mddevil #23846 Sziasztok lenne 1 hatalmas problémám win7el. Mindig mikor indítom í gépet a boot menübe kijön a menü rányomok h normál indításés mégis a javító módot indítja, azt má végig vártam többször is, nem csinál semmit se, tehát nem tom elindítani a win-t rendesen sürgős lenne. -
Sehol, időnként ki kell üríteni. Bár nem tudom te mit csinálsz, nekem 2 hónapja van fent és 3 mega ez a mappa :D -
EasyLife #23844 áh megvan a gond. C:\Windows\Temp 20 giga .tmp
ezt hol lehet lekorlátozni hogy ne gyüjtsön össze ennyi szemetet? -
EasyLife #23843 hi,
egy kis gondom akadt. 50 gigás vinyón van a rendszer és ebből 30 gigát foglal ami rajta van 20 gigának kéne még elvileg lennie e helyett van kemény 80 mega :s azt értem én hogy minden féle gyorsítótárnak meg mittudom én minek levesz pár gigát, de 20 at? -
Paranoia #23842 hi,
Ma este CoDmw2 közbe kaptam egy kék halált:S
On Wed 2010.01.06. 20:55:32 your computer crashed
This was likely caused by the following module: atikmdag.sys
Bugcheck code: 0x116 (0x85858008, 0x9123E350, 0xC0000001, 0x3)
Error: VIDEO_TDR_ERROR
Dump file: C:\Windows\Minidump\010610-15319-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmdag.sys
product: ATI Radeon Family
company: ATI Technologies Inc.
description: ATI Radeon Kernel Mode Driver
Érdeke,mert csak ennél a játéknál csinálja ezt...
Legújabb driver van fönt.
-
Dobronski #23841 Egy aktivátorral megdobnátok? Mindig üzenget, hogy aktiváljam.
7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCU -
Dobronski #23840 Ok! Köszönöm! (Amúgy, Belik is van? Csak nehogy félreértsük egymást.
)
-
Na akkor találtam, a kép alapján a athrxusb.sys-el volt gondja a gépnek és űgy látom a google találatok alapján, hogy a Belik wifi-s cuccabn pont az van és másoknak is volt már vele gondja.
Nézd meg szerintem a Belik oldalán, hogy van e újabb driver hozzá, pláne windows 7-hez való és frissítsd. -
Dobronski #23838 Belkin Wireless G USB adaptert használok, csak ennek van fent drivere. -
Én hálókárta vagy wifi driver gondra gyanakszok -
Biztos hogy nem (2009ben egyébként is szinte esélytelen a mai alaplapokkal), az IRQL (nem IRQ!) inkább alaplap vagy ram hiba szokott lenni. Nekem is volt már, ramcsere megoldotta. :) A kódra kellene ráguglizni de most lusta vagyok. :D -
exodus2 #23835 Valamilyen eszközütközés van (IRQ) szerintem. -
exodus2 #23834 Virtualbox-ra most toltam fel a win95öt, remekül megy, igaz a netet nem sikerül belőnöm.. -
Dobronski #23833 itt a kép
Amúgy még nem aktiváltam... -
Dobronski #23832 -
Biztos, hogy az aktivátor hibája? Néd már meg az itt lévő progival, hogy mit ír a kékhalálról: link -
Dobronski #23830 7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCU van fent, és kaptam egy szép kékhalált. Milyen aktivátort használjak hozzá?