46642
  • bon
    Nálam meg pont ez a gyors, beírom a kereset progi (vagy fájl) kezdőbetűjét és máris indíthatom, míg xp-nél meg lehet kattingatni és keresgélni.
  • sunlight
    A te neved hogy kerül a te partnerlistádba?
  • lck #23987
    Ne aggódj majd megváltozik a véleményed. Idő kérdése.
  • Shep
    Kár, pedig én pont azt az elavult vackot szeretem. Számomra sokkal gyorsabb és átláthatóbb.
  • hajosbogi
    most kérdeztem és csak a hangjegy van...
  • [HUN]FaTaL
    Egyrészt a driver is szoftver. Másrészről szintén bebaszna ha frissítéskor újra kéne configolni az equalizert meg a hangszóróbeállításokat.
  • sunlight
    Ha fent írja akkor ők is látják
  • lck #23982
    Reinstall XP
  • hajosbogi
    ugyanis felül látom a menümben az egész fájlt kiírta de a partnerlistában, csak egy hangjegy van a nevem mellett,tehát ők nem látják csak azt meg a mínusz jelemet mellette.
  • bon
    Szerencsére már nincs az xp lévő elavult vacak. Csak az új modern érhető el.
  • Shep
    Windows 7 alá lehet olyan tálcát és start menüt varázsolni ami xp-ben is van, vagy csak ez az új verziós vacak van?
  • hajosbogi
    hááát,nem biztos
  • sunlight
    Ügyes vagy. Szia
  • hajosbogi
    Köszi szépen,jó lett,szia.
  • sunlight
    A szkriptek-nél a now playing és ott a beállítások ott üzenetnél pipa be
  • hajosbogi
    igen
  • kirol
    Nem minden szoftver, csak minden driver.
  • exodus2
    MSN-t újraindítottad?
  • hajosbogi
    azt írta ki ott is hogy "fut"
  • sunlight
    a szkriptek-nél kell
  • hajosbogi
    be kell itt állítani valamit??mert ez még mindig nem mutatjaaa....
  • hajosbogi
    köszi,
  • sunlight
    Ezt tedd fel és látszani fog:http://www.msgpluslive.net/scripts/view/58-Now-Playing/
  • [HUN]FaTaL
    Bebaszna ha minden szoftver elfelejtene mindent frissítéskor.
  • [HUN]FaTaL
    Google->Messengeramp, de azt hiszem a winamp oldalán is fent van. Persze, hogy plugin kell:) MSN alapból csak a WMP-t támogatja.
  • hajosbogi
    5.571 van a gépen
  • bon
    Nem feltétlenül.
  • exodus2
    Ha valakit érdekel, a win7es tálca (superbar) átszínezhető, és textúrázható!

Itt a link.
  • hajosbogi
    winampot leszedtem,de a plugint nem tudom,ha külön kell akkor sztem nem,ha tudsz egy linket légyszi,köszi szépen.
  • gabeszg
    Sziasztok!Kérdésem az lenne, hogy felraktam acer 9920-as típusú laptopomra windows 7-et de nem kapcsol be autómaitkusan a wifi mindig el kell húzni a gombot (wifi bekikapcs gombot) lehet ezzel valamit kezdeni, hogy automatikusan bekapcsolódjon?válaszotokat előre is kösz.
  • [HUN]FaTaL
    Miből hallgatod a zenét? WMP vagy Winamp? Ha winamp akkor plugin fent van hozzá?
  • hajosbogi
    Sziasztok, nem látszik msn-en mit hallgatok ! végigmentem a szokásos beállításokon de nem jóóó,valaki segítsen...megint...köszönöm szépen.
  • kirol
    Ha felrakom a legfrissebb drivert, akkor alapon lesz minden, ugye?
    Így akkor meg kellene szűnnie, nem?

Kipróbálom.
  • bon
    Azért ha a driverban van lehetőség gyári beállításra visszaállítására én megpróbálkoznék vele.
  • [HUN]FaTaL
    Mert fos integrált kártya. :D

Szerintem a Hifi megérdemelne egy rendes hangkártyát.
  • bon
    Szerintem nem, com1 és com2 portokat, meg usb-t kezel, de lpt portban nem lennék biztos, de igaz, hogy még nem is próbáltam, de itthon nem is tudom kipróbálni mert már eladtam a nyomtatom ami támogatta.
  • [HUN]FaTaL
    Párhuzamos portot nem tudom hogy támogatja e a Virtual PC. Ha igen és van hozzá XP driver akkor megy.
  • kirol
    Szerintem nem, mert nem állítgattam semmit, és mind MP, mint Kmplayer, mint Bsplayer, vagy bármi alatt ezt csinálja.
    És valami hihetetlen, hogy mennyire idegesítő. Pl. a Transzformersz -ben van egy "kis" harc, és robbanások, meg minden, ami korrektül kijönne a hifimen, mert önmagában nagyon állat, és erre a mély belekarcol a dobhártyádba.
  • aate
    A winrar az isot csoomagolt aktaként kezeli,Írd le a file pontos nevét !
    Pl: windows_7-Ultimate.iso társísd a neróval, vagy a dvd íróprogrammal.
  • Dark Angel 666
    Szerintetek menne a virtual xp mode-al a régi hp scannerem ?ez még párhuzamos portos