46642
-
Nálam meg pont ez a gyors, beírom a kereset progi (vagy fájl) kezdőbetűjét és máris indíthatom, míg xp-nél meg lehet kattingatni és keresgélni. -
A te neved hogy kerül a te partnerlistádba?
-
Ne aggódj majd megváltozik a véleményed. Idő kérdése. -
Kár, pedig én pont azt az elavult vackot szeretem. Számomra sokkal gyorsabb és átláthatóbb. -
most kérdeztem és csak a hangjegy van...
-
Egyrészt a driver is szoftver. Másrészről szintén bebaszna ha frissítéskor újra kéne configolni az equalizert meg a hangszóróbeállításokat. -
Ha fent írja akkor ők is látják -
Reinstall XP -
ugyanis felül látom a menümben az egész fájlt kiírta de a partnerlistában, csak egy hangjegy van a nevem mellett,tehát ők nem látják csak azt meg a mínusz jelemet mellette. -
Szerencsére már nincs az xp lévő elavult vacak. Csak az új modern érhető el. -
Windows 7 alá lehet olyan tálcát és start menüt varázsolni ami xp-ben is van, vagy csak ez az új verziós vacak van? -
hááát,nem biztos -
Ügyes vagy. Szia -
Köszi szépen,jó lett,szia.
-
A szkriptek-nél a now playing és ott a beállítások ott üzenetnél pipa be -
igen -
Nem minden szoftver, csak minden driver. -
exodus2 #23972 MSN-t újraindítottad? -
azt írta ki ott is hogy "fut" -
a szkriptek-nél kell
-
be kell itt állítani valamit??mert ez még mindig nem mutatjaaa....
-
köszi,
-
Ezt tedd fel és látszani fog:http://www.msgpluslive.net/scripts/view/58-Now-Playing/ -
Bebaszna ha minden szoftver elfelejtene mindent frissítéskor. -
Google->Messengeramp, de azt hiszem a winamp oldalán is fent van. Persze, hogy plugin kell:) MSN alapból csak a WMP-t támogatja. -
5.571 van a gépen -
Nem feltétlenül. -
exodus2 #23962 Ha valakit érdekel, a win7es tálca (superbar) átszínezhető, és textúrázható!
Itt a link. -
winampot leszedtem,de a plugint nem tudom,ha külön kell akkor sztem nem,ha tudsz egy linket légyszi,köszi szépen. -
gabeszg #23960 Sziasztok!Kérdésem az lenne, hogy felraktam acer 9920-as típusú laptopomra windows 7-et de nem kapcsol be autómaitkusan a wifi mindig el kell húzni a gombot (wifi bekikapcs gombot) lehet ezzel valamit kezdeni, hogy automatikusan bekapcsolódjon?válaszotokat előre is kösz. -
Miből hallgatod a zenét? WMP vagy Winamp? Ha winamp akkor plugin fent van hozzá? -
Sziasztok, nem látszik msn-en mit hallgatok ! végigmentem a szokásos beállításokon de nem jóóó,valaki segítsen...megint...köszönöm szépen. -
Ha felrakom a legfrissebb drivert, akkor alapon lesz minden, ugye?
Így akkor meg kellene szűnnie, nem?
Kipróbálom. -
Azért ha a driverban van lehetőség gyári beállításra visszaállítására én megpróbálkoznék vele. -
Mert fos integrált kártya. :D
Szerintem a Hifi megérdemelne egy rendes hangkártyát. -
Szerintem nem, com1 és com2 portokat, meg usb-t kezel, de lpt portban nem lennék biztos, de igaz, hogy még nem is próbáltam, de itthon nem is tudom kipróbálni mert már eladtam a nyomtatom ami támogatta. -
Párhuzamos portot nem tudom hogy támogatja e a Virtual PC. Ha igen és van hozzá XP driver akkor megy. -
Szerintem nem, mert nem állítgattam semmit, és mind MP, mint Kmplayer, mint Bsplayer, vagy bármi alatt ezt csinálja.
És valami hihetetlen, hogy mennyire idegesítő. Pl. a Transzformersz -ben van egy "kis" harc, és robbanások, meg minden, ami korrektül kijönne a hifimen, mert önmagában nagyon állat, és erre a mély belekarcol a dobhártyádba. -
A winrar az isot csoomagolt aktaként kezeli,Írd le a file pontos nevét !
Pl: windows_7-Ultimate.iso társísd a neróval, vagy a dvd íróprogrammal. -
Szerintetek menne a virtual xp mode-al a régi hp scannerem ?ez még párhuzamos portos