46642
  • sunlight
    A biztonsági mentések és a hibernálás szokott ennyi helyet elvenni a vinyóból le kell őket állítani.
  • bon
    Pendrive-ról kicsit sok a 22 perc, nekem lemezről 20 perc,
  • bon
    Azért 60gb foglalás kizárható, ott valami más gond lesz.
  • bon
    Célszerű kiírva boot-lva telepíteni.
  • Exen
    Tomy Lee, ha van egy 4 Gb-os pendrive-od, akkor simán, én is arról szoktam, ráadásul így 22 perc alatt végezni szoktam az első újraindítástól a teljes rendszer betöltődéséig.

Van is egy hivatalos MS program hozzá ha kell: Windows 7 USB DVD Download Tool

Illetve lehet találni a neten is leírást, hogy hogyan tehetsz bootolhatóvá egy Pendrive-ot, de szerintem ez a legkényelmesebb mód.
  • fekete0012
    visszaálítási pontok is sokat foglalhatnak le futtas egy lemezkarbantartót és töröld a visszaálítási pontokat
  • [HUN]FaTaL
    Nekem semmivel nem eszik többet. Asztali gép: x64, notebook x86.

Helyből lehet, többet kér.
  • Tomy Lee
    dvd-re kiírás nélkül fel lehet telepíteni?
  • Tomy Lee
    Rendben,64bit lesz,köszi!
  • Exen
    Remélem nem zavarok senkit, ha egy picit beleszólok. :)

petya1988, ajánlom, hogy 1-2 vírus és kémprogramellenörző szoftvert futtass át a gépeden, 60GB-nyi adatkülönbség egy kicsit dúrva...

Tomy Lee, 64 bit és 32 bit között igazán jelenleg még nincs nagy különbség. Ha azonban van 4GB ramod (és 64 bites procid), akkor érdemes 64 bits oprendszert felrakni hozzá, hiszen a 32 bites csak 3.2GB-ot látna... (azért csekély számú játék már gyorsabb 64 biten, pl. a Crysis)
  • nandorb
    mit csinaljak a gepem-mel a napokban hirtelen elkezdett lassulni,lefagynak a programok inditasnal es utana normalis...
  • Tomy Lee
    Jól van mind1 is,körbenéztem helyzet változatlan.
    Inkább erre válaszoljon valaki ps:Online játékokhoz melyik lenne jobb választás 64bit vagy 32.
    (4gb ram-om van,dupla magos proc,intel.)
  • Tomy Lee
    Nem tudom ilyet illik e vagy szabad de én megkérdezném:
    Lehet aktiválni rendesen a win7-et vagy crack bármi?
    Régen sose sikerült nekem van már valami tuti program bármi?
    Köszi
  • petya1988
    Hi! Kéem segítsen valaki rajtam!
    Felraktam a win7 os-t és a merevlemezem folyton betellik.
    A c:/ meghajtom 80 Gb-os és azt írja ki hogy nincs rajt szabad hely.
    A c:/ összes mappájának lemezterülete (a rejtett fájlokkal együtt)20 Gb.
    60 Gb lemezterületemet valami lefoglalja csak nem tudom mi az.
    Várom válaszotokat.
  • Bal0924
    Mi lehet a gond ha a minialkalmazás nem akar beindulni? Az asztalon jobb klikkel be akartam indítani és nem reagál. Mi a gond?
  • Bal0924
    Értem. Köszi.
  • exodus2
    Egy gombnyomásra... amit kijelöltél az oldalsó könyvtárfánál a megfelelő könyvtárba belehúzod.
  • exodus2
    Számítógép - Rendezés - Elrendezés - Menüsor

Ez a max amit ki tudsz rakni, olyat hogy külön gombon van a beszúrás, meg kivágás meg ilyen hülyeségeket nem.
  • Bal0924
    Meg akarom jeleníteni a funkciókat, hogy csak 1 gombnyomással azt csinálja.
  • Bal0924
    Én nem találtam.
    Pontos útmutatót mondasz?
  • bon
    Alt gomb megnyomásával megjelenik a menüsor, ott benne lesz.
  • Bal0924
    Hello!

Érdeklődni szeretnék, hogy a "sajátgép"-et kinyitom és a menüsorba nem lehet hozzáadni a írás, új mappa mellé berakni a kivágás, másolás, beillesztés parancsokat?
    Már nagyon nem szeretem mindig a jobb klikk és kivágás, stb. használni. És a CRTL + X,C,V parancsot se...
  • bakhangya71
    Köszi a választ!Én is így gondoltam...Marad a drivertelepítés pendrive-ról...
  • bon
    Jobban jársz, ha előtte beszerzed a drivereket, mert könnyen előfordulhat, hogy Windows 7 telepítés után nem lesz wifi-d.
  • bakhangya71
    sziasztok!A munkahelyemen szeretnék win7-et telepíteni 1 asztali gépre.Itt csak wifin keresztül müködik a net.Fel tudom így telepíteni?Tud csatlakozni az internetre?A drivereket később is le tudja majd tölteni a win7 v.nekem kell megtenni manuálisan?
  • lck #24084
    Vinyón is 1-2 gigával többet eszik.
  • bon
    Tudtommal a 64bit több memóriát eszik mint a 32bit, de ha nincs gondod a 64bit-el akkor felesleges csak ezért újratelepíteni 32bit-re.
  • Balumann
    Oks, akkor maradok a 64 bitnél.
  • [HUN]FaTaL
    "Vagy semmiben sem befolyásolja, nagyjából ugyan annyi memóriát eszik alapból mind2, és semmiben sem lassabbak a 32 bites programok/játékok?"

Így. :)
  • Balumann
    Gondolom a topikban már 20 milliószor előjött, ahogy így most is nézem a topik közepén. Utána olvastam több helyen is, de még mindig nem lett egyértelmű ez a kérdés.
    2 giga memóriám van, eddig 64 biteset használtam, konkrétan nem volt gondom vele (vagy legalábbis nem merült fel gyanú ,hogy ez maitt lettek volna amik voltak).
    Mivel nincs 4 giga memóriám - és vszínűleg nem is lesz egy jódarabig, és többnyire alig használok olyat, ami 4 gigát használni (photoshop CS4 -et próbáltam, az úgy akad mint az állat érdekes módon... kénytelen voltam CS3 -ra visszatérni), szerintetek 32 bitest vagy 64 -est rakjak fel? :D Lehet, hogy én gyorsaságot, stabilitást tekintve a 32 bitessel járnék jobban?

Vagy semmiben sem befolyásolja, nagyjából ugyan annyi memóriát eszik alapból mind2, és semmiben sem lassabbak a 32 bites programok/játékok?
    Dejó lenne végre erről is egy teszt, ami tisztázza ezeket a dolgokat... (kevesebb memóriával és többel is...)
  • aate
    Sziasztok!Köszi a segítséget.GetDataback tényleg elég jó program ,vissza tudtam szerezni az adataimat :) De kelett pár óra mig beolvasta.
    Nem értem ,miért sérült meg a külső merevlemez máskor is fordult elő,hogy kapcsolat közben kilett húzva az usb vagy elment az áram....De még soha nem sérült a patriciós tábla....Mindenesetre tanultam belőle.A testDisk progit használta már valaki ? Állitólag az formázás nélkül vissza állitja a sérült patriciót.
  • exodus2
    Nekem tetszik az aero:) Amúgy meg ha nem 100%on megy a proci, akkor úgyis csak elfecsérled a procidőt.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor járasd a CPU-t, GPU kevesebb áramból elintézi.

Ráadásul addig a CPU idő mehet másnak. :)
  • exodus2
    Amit ha úgy nézünk, hogy windows csak 2d-s megjelenítést végez, nem is nagy veszteség.
  • [HUN]FaTaL
    Ha kikapcsolod az aerot, nem lesznek átlátszóak az ablakok se a tálca, és a CPU fogja végezni a megjelenítést, nem a GPU.
  • krisz940122
    és ha kikapcsolom az aero-t akkor mit fogok tapasztalni? mit csinál az aero?
  • RYO21
    kössz!
  • Dobronski
    ty. all.
  • exodus2
    Már lett válaszolva, hogy amit felraktál az nem az hangkártya driver, hanem az alaplapi driver volt. Itt a hangkártyáé: http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=13706&ProdId=2512&lang=eng

Ha nem engedi felrakni, akkor jobb egérgomb rajta, tulajdonságok - Kompatibilitás fül, beikszeled hogy Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban, és ott kiválasztod a Vista-t. Annak megfelelően hogy 32 vagy 64bites win7ed van.
  • sunlight
    Tettem fel egy párat ide:Aktiválók