46642
-
Fingom nincs,nekem is szar,ugyanez van..El akartam inditani az Xfiret,azóta windows inditása után,kékhalál,restart,csak akkor jó,ha letörlöm az ati drivert..Akármelyiket teszem fel beszarik...FElrakom az Xp-t,te is tedd fel jobbat nem tudok,de más se. -
Petike954 #24188 Esetleg valami tipp a hiba okára/javítására? -
Petike954 #24187 Én úgy értettem, hogy már fenn van neki a Win7. -
XP c:-re, d:-re Windows 7 ebben a sorreendben és csinál magától boot menüt. -
Petike954 #24185 Csinálj egy új partíciót(vagy ha van szabad akkor nem kell), és normálisan tedd rá az Xp-t. Majd ha ez készen van, tedd be a Win7 DVD-t majd ott a Windows javítása, rányomsz, hogy javítás, és ezután elvileg már kiválaszthatod a boot-menüben melyik fog indulni. -
Ahh,terjed,látom. -
Értem, akkor tudnátok egy olyan megoldást mondani, hogy a win7 mellé valahogy feltudnám telepíteni az XP-t addig amíg nem lesz új VGA-ám?
Esetleg új partíció vagy valami. De úgy kellene, hogy indításnál ki tudjam választani, hogy melyik op. rendszer induljon el. -
Petike954 #24182 Windwos 7 egyszer csak gondolt egyet, és csinált egy kékhalált(csak neteztem, semmi különöset nem csináltam, azóta újra se képes indulni. Kihozza a Windows indítását, majd a gép újraindul. Próbáltam a Win7 beépített hibajavítójával, rendszer visszaállítást, legutóbbi helyes konfigurációt, a Win7 DVD beépített javítóját, egyik sem járt sikerrel. A gépnek semmi baja, mivel a WindowsXP gond nélkül elindul. -
Nincsen, Vistas sem volt, avval a kártyával felejtős a win7. -
Összefügghet, de más eszköz driver-ével is. -
destroyer91 #24179 hy all,nem tudtam melyik topikba irjak...az a gondom h 32 bites windows 7 ultimate van a gépen,és bizonyos időközönként kapok egy kékhalált olyan üzenettel,hogy: Driver IHQl less or not equal...ez összefügg esetleg a videokártya driverrel? Előre is thx a helpet -
Hivatalos Windows 7 driver nincs, egyéb változat pl Vista-s gondolom mükődhet. -
Most akkor van 64 bites win7-re ati radeon 9200-hoz driver vagy nincs? Mert itt többen azt mondták, hogy nincs, ha meg van akkor dobj már egy linket ha tudsz, köszi! -
Kétszer eljátszotta velem ezt az Ati utána vettem egy nvidia-t azóta minden happy -
HDDre nem fogsz 5,9nél nagyobbat kapni nekem is az. -
Egyszer voltam így nekem az alaplapi bios frissítés oldotta meg a problémát -
Igen, nagyon gyors. A Tisztaszoftverről még mindig semmi hír, szerintem lassan írni fogok nekik egy e-mail-t. -
9.9....Már próbáltam..Ugyanaz.A felhasználóválasztásig eljut,de olyan 0.3mp után hopp el is tünik és jön a kékhalál..Azért lettem volna kiváncsi az updatere,hátha megoldja.Én tanácstalan vagyok teljesen.EGyetlen támpontom,h XPn ilyen nem volt.Kezdem emgszeretni az oprendszert,de ő ugy néz ki nem akar,igy ha még nem is annyira akarom,muszáj lesz visszarakni. -
9.12es driver ezekhez a régi karikhoz fos (nekem nem kékhalálozott de nincs AF). Próbáld meg a 9.9et, én azt használom. -
Na,akkor helyesen fogalmazok..64bites Win7hez,64bites driver volt,de a 9.12es.
viszont erre a system exception not handledre nem találtam semmit.
Semmi összefüggés nincs semmi között..Paff egyszer csak meghalt.Hihetetlen.Xp megy vissza egyre jobban érzem..Hiába nem fogy a hely magától a C.-ről a 7esen,hiába nem tart 5 percig mig etölti a modemet,és amig nincs betöltve semmit sem csinálhatok,mert olyan lassú,lehet h nem néz ki olyan jól mint ez,de legalább nem látok rajta naponta kékhalált,és minden flottul megy rajta...Elméletileg a bolti,nem béta 7600as build van emg nekem az updatek nélkül,ami azóta 1db kijött hozzá.nem tudom,h azzal jó lenne-e. -
Az király. És gyors? Mindig semmi a tisztaszoftver dvd -vel? -
Nálam 5.3 volt (és egyben a legalacsonyabb pontszám is a hardverelemek közül), de most már 6.9 igaz ez már nem HDD hanme SSD -
nekem is annyi, elötte egy ide volt benne, ugyanannyit kapott mint a mostani satások, baromság, ne foglalkozz vele -
A rendszerteljesítés minősítésében a HDD nálatok hány pontot kapott?
Nálam bőven ez a legalacsonyabb, csak nem értem miért. 5,9 -
Ha ez volt fent akkor nem csodálom a kékhalálozik ugyanis a 64bites drivert kéne feltenni... -
Ehh,mit találtam...Még január elsején az egyik kékhalál,amire azt mondtam,h nem az atikmdag,az mégis az atikmdag.sys
010110-18078-01.dmp 2010.01.01. 16:16:43 SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED 0x1000007e ffffffff`c0000002 fffff800`028ad7f8 fffff880`02ba7a20 fffff880`02ba7ac0 atikmdag.sys atikmdag.sys+2ee797 x64 C:\Windows\minidump\010110-18078-01.dmp 2 15 7600
viszont itt meg kiirja,h SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED.Utánajárok mi lehet ez,miért irhatta ki. -
Töröld ki a Your Uninstaller programmal az kiszed mindent. -
Memtestet egyszer régebben csináltam már,2 órán át ment nem találta semmit,mondom megállitom mer' pffff.Ki tudja meddig csinálja majd..De érdekes,csak akkor csinálta,mikor friss volt a gép,mostanában(gépvásárlás után félévvel kb,azaz 1-1,5éve)már nem csinálja egyáltalán.
sunlight:ezzel szart be.64bites Win7em van,ez volt fenn ez halt meg..Aztán most már mind rossz,mivel atikmdag.syst tartalmaz.Nem tudom,h ez beitta magát vhova,azért kékhalálozik v nem tom..Mert ha leörlöm ujrainditom jó,ha felrakom ujrainditom nem jó.Pedig frissen van felrakva,mintha vhova beitta volna magát,v jelen lenne vhol amibe kivált egy reakciót és hibázik. -
Ezt a drivers már próbáltad? http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-32bit -
Szerintem memtestelj egyet. -
Csak azt nem értem,h eddig miért nem volt baja?mondjuk nem gameltem vele,egyedül emulátoroztam,de az tökéletesen ment tegnap estig,amiko jött a végzetes hiba után állt helyre dolog...Utánanéztem,mindnek Vista és 7 alatt jött elő a hiba,XPre semmit sem talált,amit az a fájl okozna.
ugyhogy ha nem találok választ,h miért lehet(márpedig eddig nagyon ugy néz ki),muszáj lesz visszarakni az XP-t mert így "nem lehet élni".
Írták,h ramcsere kell,dehát semmi baja nem volt eddig(najó volt,de aztán abbamaradt.Az volt,h játék közben magától lefagyott,elment a kép és hosszan sipolt 1et sokszor a gép).Uj táp..450Wos corsair lekjopp,bőven elég volt eddig a gépnek,soha nem indult ujra azért,mert nem elég neki a nafta..Uj kártya..Hmmm.Nem hibázott még soha,nem szemetelt,nem melegedett szarrá,igy hát nem is rétem milyen HW probléma lenne vele. -
Vas hiba miatt már láttam, egyébként nem. -
Én igen (hardver hiba miatt), de ritka jelenség az biztos. -
exodus2 #24156 Én meg win7 alatt nem láttam még kék halált. -
"dump physichal memory to disk"
Fizikai memória listázása, minden kékhalál végén ott van.
XP nem hajtja annyira a vasat mint az újabb OSek, a tuning alapú instabilitás is hamarabb jelentkezik. -
De ha amig Xp volt frnn a gépen,egy nyomorult ati fájlhoz kapcsolódó dolog miatt nem kékhalálozott,sőt ez a dump physichal memory to disk kékhalált se láttam méh soha a büdös életben,akkor csak Windws i lehet a baj,v ki tudja milyen fájl,szoftver?Xp időkben minden tökéletes volt,nem is tudom mikor láttam utoljára kékhalált,mikor az volt fenn..Aztán fel lett rakva a windows 7,az első fél órában jött is a dump memorys kékhalál,a Nod32 sysével..Aztán 2jéra meg az ati vmielyik fájlával(nem a kmdiag).Aztán most meg nagyon beszart. -
Ok tehát nem hardver hiba. Érdekes több ezer (vagy sokkal több) ATi tulajnál hibátlanul működik a rendszer. Akkor csak a gépem körül néznék körül, nem? -
hd3870X2 -
Ez pontosan milyen kártya? -
Nem tom,akkor sípolna meg minden baja lenne,hogy tulmelegeszik,v h nem forog a hűtő.Játszani meg nem tok driver nélkül.Majd holnap ugyis ki lesz porolva majd szaraxok vele,de szerintem hülyeség,h a géppel van baj,