46642
  • DarkSector
    ennyi csak elég kellene hogy legyen a gépnek...:D
  • [HUN]FaTaL
    De mondom töltsd le az mstől és rakd vel a vc++ redist-et.
  • destroyer91
    hiba rossz link volt sorry:D
  • DarkSector
    igen, de ott telepitésnél be akar tallózni valami .msi kiterjesztésü cuccot...:D
  • destroyer91
    Hy all! Pár napja kékhalálozni kezdett a gép (windows 7 32 bit),de többnyire ilyen 3-4 óra használat után,van hogy csak 2...folyamatosan azt irja hogy Driver IRQL not less or equal,és a netio.sys nevü fájllal van vmi baja-- http://www.kepfeltoltes.hu Utána olvastam,és hardver probléma nincse,mindent teszteltem,cseréltem de semmi,minden driverből felraktam a frisset,windows updateolva van,már nem tudom mit csinálhatnék...aez a netio.sys vmi hálozati driver fájlja esetleg? Aki tud segitsen pls,mer az őrületbe kerget:D
  • [HUN]FaTaL
    Talán rakd fel amit kiír. :D

Visual C++ redistributable
  • DarkSector
    oks thx mindenkinek mindent.

csak még avg-re nem jöttem rá.
    ezt irja ki a telepitési hibának:

Hiba: MSVC Redistributables installation failed. Installation of AVG can not continue.
  • bon
    Nem tudom, hogy vírus okozza e, de msotanában nem te vagy az első akinek ilyen problémája van. Az adatok lementése után leformázva a winyót újra használatba veheted.
  • MR ME
    használható
    nem vírus valszeg, csak vmi meggajdúlt
  • [HUN]FaTaL
    Nem vírus okozza. Előfordulhat mástól is, meg HDD hibától is.

Miután lementetted, megformáztad, HD sentinellel nézd meg hogy minden rendben van e, ha igen használható tovább.

Rakjál Avastot, AVG is működik, legalább is a legújabb biztosan.
  • DarkSector
    THX!!!
    mindkettőtöknek az adatok a fontossak.

2 kérdés.
    ezt vírus okozza? mert avg-t fel akartuk rakni de nem tudtuk win7-re.
    másik kérdésem, hogy ezután lementem a progival az adatokat, és utána formatálás és használható tovább a winchester?
  • [HUN]FaTaL
    Elszállt a partíciós tábla, másik vinyó beszerez, amire mentesz és getdataback.
  • bon
    Elszált a partíció tábla, valamilyen adat mentő progival áttudod menteni az eltünt adatokat egy másik winyóra.
  • DarkSector
    csőtök.
    van egy kis gondom.
    van egy 500-as winyo, és ma a gép bekapcsolása után alapnak irja a winyot, nem lát rajta adatokat, a sajátgépben van hogy E meghajtó, de nem lehet megnyitni, a lemezkezelőben meg a fájlrendszer átment NTFS-ből RAW-ba.

mi a kurvaannya ez?
  • Filep13
    Kösz.
  • Petike954
    Ha 4gb Ramod, vagy afeletti van, akkor édemes 64biteset használni.4Gb Ram alatt 32bit.
  • Filep13
    Még 1 kérdés, hány bites verziót érdemes használni?Vagy mitől függ? Előre is thx.
  • Filep13
    Thx
  • RelakS
    Bon, Exodus2, Tanácsok szuperek voltak, köszönöm!
  • Hegi90
    köszi :)
  • sunlight
    Pont ezért kérdeztem, szerintem is nagyon jó dolog.
  • exodus2
    Gondolom arra előnézeti képre gondolsz ami a tálca fölött jelenik meg ha az adott program ikonjára mész. Bár szerintem az egyik legjobb dolog a win7ben.

Itt van hogyan is kell csinálni.
  • sunlight
    Pontosan mire gondolsz?
  • Hegi90
    Hogyan tudom kikapcsolni a tálcán ezt a gyorsnézetet?
  • sunlight
    Ha így telepíted akkor pont jó lesz
  • MR ME
    meglehet, elvileg így is lesz ha feltelepíted
    am win7 tökéletes játékok futtatására is
  • Filep13
    Hello, van egy 320 Gb-s vinyóm, ebből 20 Gb az Xp, és a maradék cucc, na most, szeretném felrakni magamnak a Win 7-et ,de úgy hogy az xp-is megmaradjon, a cucc-ból kicsit lefaragok az új patríciónak a Win 7-hez, és arra feltelepítem, és amikor bekapcsolom a gépet kiválaszthatom h Win 7-vagy Xp.Ez azért kéne nekem, mert nagyon idegesít az Xp kezelőfelülete, meg maga a dizájn, az csak a játékok futtatására kéne.Szal meglehet ezt így csinálni?Előre is kösz, és bocs ha hülyeséget írok.THX.
  • bon
    Na a futár ma hozott egy Dell Windows Home Premium 32bit frissítő csomagot, két lemez + egy kis dokumentáció a frissítés menetéről, és szerencsére teljesen ingyenesen.
  • Petike954
    Hard Disk Sentinel nem jelez gyenge vagy hibás szektort a vinyón.
  • Petike954
    És ugyanazon a gépen meg az Xp elindul, most is erről írok.
  • Petike954
    A gépen akkor semmiféle változtatás nem volt, a vinyót meg megnézem mindjárt.
  • Petike954
    Már próbáltam. Windows javítását is( amit alapból felajánl meg a DVD-ről is), legutóbbi helyes konfingot is.
  • exodus2
    Az a PAGE FAULT eléggé memóriahibának tűnik, vagy csak a windows nem oda írja az adatot, ahova lehetne..

Van új eszköz a gépben? Bios-t próbáld resetelni, és utána állítsd be amire szükséged van (ide,sata,usb,stb). Vinyódon nincs badsector?
  • bon
    Rendszer visszaállítás nem lehetséges? Telepítő lemezt használva?
  • Petike954
    És itt van hozzá a kékhalál képe is:#24210
  • Petike954
    Valki esetleg erre vmit?#24182
  • Balumann
    Nah, ismét van egy kis problémám pár napja. Amikor először elindítom a gépet, a Windowsban nagyon akadnak a játékok, vagy ha zenét hallgatok folyamatosan megakadozgat amikor böngészek, vagy képeket nézegetek, vagy bármit csinálok. Ha újraindítom a gépet, vagy nagyon rövid ideig leállítom, utána semmi probléma nincs.
    Windows 7-et mostmár újra is telepítettem, újabb hangkártyadrivert tettem, nvidia-ból először az utolsó stabil drivert próbáltam, majd felraktam a beta-t, de ugyanaz. Letöröltem a vírusírtót, kodekeket is, próbáltam kilőni folyamatokat, semmi eredmény :(

Szerintetek mi a szarért csinálhatja ezt? Nagyjából akkor kezdte el, amikor vettem az új videókártyát (GT 240), hardveres hiba lenne?

Még xp -n nem tudtam leellenőrizni, majd valamikor azon is megnézem, csak azt még helyre kell állítanom.
  • bon
    Na fejlemények vannak Tisztaszoftver ügyben írtam nekik tegnap, 11-én postázták a progikat és a Windows 7 kulcsot is tartalmazó licenszt. De a válasz e-mailben elküldték a licensz fájlt csatolva is. Végre délután tudom aktiválni a Windows 7-et otthon.
  • precision
    tenkju, lecsekkolom :)
  • bon
    a 64bit-es változaton több adat van