46642
  • Mikiller
    Igen, sokáig csinálja, de csak 1x kell lefutnia, utánna ha nem végzel elsőre már csak be kell tölteni az állást.
  • Mikiller
    A monitorhoz raktál drivert? vagy PnP monitorként megy?
  • DarkSector
    nekedis thx.
    most valami ellenőrzés elindult, de 3-4 ora mire végez...:D
  • DarkSector
    thx de nem engedet semmit sajnos, csak a pendrive-ot látta...:S
    de azért thx megpróbálom a másik progival hátha.
  • cumfu
    Igen! Ez a másik, hogy az ki van szürkülve, magyarul nem is tudom kipipálni!
  • Mikiller
    A képernyőfelbontás->Speciális beállításoknál a Monitor fülnél van egy pipa, ha azt kiszeded több felbontást és hertz-et engedélyez. Azt próbáltad?
  • cumfu
    Heló! Még 1x felteszem a kérdést. Most fennt van a win7 ultimate verzió! 1280*1024-ben 85herz-et tud. 1152*864-ben 100-at. Ajánlja az 1280-at de én a 100 herz miatt az 1152-t akarom használni! Monitordriver van fennt, de ha nincs akkor sem enged 1152-ben 85herz-nél többet állítani. Minden friss driver van fennt, XP-nél tökéletesen működőképes a monitor. Amúgy 19 colos belinea CRT monitor (106055-ös)
  • [HUN]FaTaL
    Nézd meg az alappal hogy megy e. Ha nem megy avval sem, akkor valamit rosszul csináltál.
  • Mikiller
    Be volt ott kapcsolva az is, próbálkoztam mindennel.
    Biztos, hogy az rontotta el a kényszeredett 100Mb-os fasságával:D
    4 partíciónál többet nem tud kezelni lol
  • Hegi90
    megtörtént, és ultimate van.

Az lehet esetleg, hogy külsőleg telepített a stílus?
  • [HUN]FaTaL
    Rebootolj, és a csoportházirendszerkesztő csak prof és ultimate verziókon megy.
  • Hegi90
    nem működik
  • [HUN]FaTaL
    Lehet hogy be kellett volna pipálni, hogy indexállományt is keressen a fájlnevek miatt?:D

Biztos hogy nem a win7 telepítő rontotta el.
  • [HUN]FaTaL
    A notimon nincs fent, csak az asztalin, de ha nyomsz 1 nextet akkor asszem ott lehet. A főablakban csak azt kell kiválasztani, hogy mi az oka hogy menteni akarsz: hibás lemez vagy törölt partíció, vagy csak véletlen törölt fájlok stb. :)
  • Mikiller
    Nem tudom, de nekem a műltkor volt ilyen RAW-os szar a winyóm, mert a Win7 telepítőjén levő particionáló elrontotta azzal az egyiket, hogy a 100mb-os részt létrehozta. Én akor 3 ilyen get data back, meg back data, meg get file back tököm tudja milyen progikat kipróbáltam, de csak az EASEUS Data Recovery Pro 4.36 adta vissza azt a részt mappástul filenevestül. A többi csak LostFile001, LostFile002,stb hozott vissza, ráadásul használhatatlanok voltak. (100Gb zeném majdnem oda lett)
    Kiválasztottam a hibás winyót és magától felajánlotta azelveszett partíciót, csak lestem:)
  • DarkSector
    a get data back-el kapcsolatban.
    ha felteszem akkor a menüben hol kell kiválasztani pl az e meghajtót, hogy onnan szedje ki a fájlokat?
    mert ugye az a RAW-os, ami szar.
  • bon
    Írási hibát irogatnak több helyen, tehát ha korábban ugyanez a lemez jó volt, akkor azóta lett vele valami.
  • Petike954
    A segítségeteket köszönöm, a Win7-em újra müködőképes, ugyanis gondolt egyet, és magától megjavult A windows mégegyszer lefutatta a hibajavítást, ezután meg beindult... Ez azért érdekes, mert egyszer már lefutatta, akkor eredménytelenül.
  • Miley Cyrus
    Segitség kéne.
    Ez a nyomorék Shark's Win7 X64 Codec pack-ot akarom frissiteni.
    De ez az idiota ugy csinálta, hogy nem lehet se letörölni, se rátelepiteni..-.-'
    Mit csináljak?
  • Shep
    Fel akartam tenni a win7-et, de a telepítésnél ezt a hibakódot kapom 0x80070570

Azért érdekes, mert korábban ugyanerről a lemezről már 1x feltelepítettem. Mi a frászkarika lehet a baja most?
  • exodus2
    Két lehetőség van rá. Vagy az egész programnak nyitod meg, vagy egy program porjának/portjainak.

Vezérlőpult - Windows tűzfal - Programok vagy szolgáltatások átengedése a windows tűzfalon

Itt értelemszerűen megadsz egy programot ami átmehet a tűzfalon, minden portjával együtt.

VAGY

Vezérlőpult - windows tűzfal - Speciális beállítások

Itt megadod a programot, és beállíthatod mely portok legyenek nyitva és azokon bejövő és kimenő forgalom mennyen. Ekkor bejövő és kimenő szabályt is meg kell adni!
  • genric
    Tűzfalon és windowsban
  • DarkSector
    most ezt is feltettem, még így se engedi...beszarok...:D
  • lck #24292
    Aztán akkor mi van - egy próbát megér. Ha nem válik be, törli a registry kulcsot oszt jónapot.

Egyébként nekem az XP alatt tökéletesen működő 9600XT-nél van ilyen Vista és Seven alatt is. Csak azért érdekes mert ugye hardware hibának tűnik, ami visszarakott XP alatt hirtelen megjavul.
  • [HUN]FaTaL
    Kikapcsolja és ilyenkor jóeséllyel merevre fog fagyni a rendszer mint XP alatt, ahol nem volt ilyesmi. Pláne ha valami hardveres gond van, márpedig driver igen ritkán áll le magától.
  • lck #24290
    Elvileg atihoz is jó.
    A Vistában és Sevenben lévő hardware ellenőrzést kapcsol ki.

Az ilyen típusú hibákkal külön oldal is foglalkozik. Ott vannak egyéb ötletek is. De sok bennük a találgatás.
  • berlinboy6329
    Atinál isűxik?kékhalált megoldhatná?(Be se bootol asztalra,mertkékhalált kap,depárszormárcsinálta ezt ahelyreállós izét,utána ment kékhalálba.
  • exodus2
    Hol akarsz portot nyitni? Tűzfalon, routerben, vagy hol?
  • genric
    segitene valaki abban,hogy hogyan tudnék portot nyitni win7-en?
  • lck #24286
    Ezt az sort tedd bele a registrybe:

HKLM/System/CurrentControlSet/Control/GraphicsDrivers
    DWORD (Duplaszó (32bites)): "TdrLevel" és az értékét hagyd 0-n.

Egyes esetekben ez segít. - De nincs rá garancia.
  • bon
    Hibát produkált az nvidia driver, néha előfordul.
  • Bal0924
    Segítség!!!!!

Ezt miért csinálja?
    [IMG][/IMG]
    Kiakad a kép, eltűnik és mikor újra megjelenik ezt írja... Miért??
  • bon
    Érdemes lehet rákérdezni ismét, amúgy nekem idáig még mindig válaszoltak másnapra, pedig néhányszor írtam már nekik levelet kérdésekkel problémákkal.
  • [HUN]FaTaL
    kX driverrel nekem is recsegett az sb live, megoldást nem találtam úgyhogy vettem használtan egy audigy ls-t. Ehhez van natív creative driver és még semmi gondom nem volt vele se vistán se win7en.
  • berlinboy6329
    Nem integrált,max régi picit,de XPn akkor sem volt ilyen..integrált ki van kapcsolva Sb hangkari van KX project driverrel,eddig semmi baj nem volt vele..LEhet ez is beszarik nem csak a kártya,lol..:p
  • [HUN]FaTaL
    Gagyi integrált hangkari, szarok a driverek, ez van. :-/

Próbáld meg másik driverrel, esetleg visszamenőleg, vagy a win7 beépített driverét.
  • berlinboy6329
    Mig jó volt a gép,vhogy nem figyeltem fel rá,de mintha a Win7 alatt pattogna csak a hang..Épp zenét hallgattam,mikor vmi furát hallottam..Aztán kiderült h pattog a hang vmiért.Xp alatt ilyen nem volt,szal fingom nincs mitől lehet.Először azt hittem vmi van af ejhallgatóval,de nem hiszem..Ötlet?
  • msstz
    basszus, én millió éve írtam nekik, de semmi válasz. érdemes lenne rákérdezni imélben?
  • [HUN]FaTaL
    Visual C++ 2008 x64 :) Más ötletem nincs.
  • DarkSector
    még ezekután se teszi fel
    :S