46642
-
Az ingyenes stardok ,,objectdock"
Objectdock -
Na akkor azzal nem szórakozok, hanem leszedem egyből ezt a progit. Kösz a tippet. -
ez nem működik, teszteltem
sőt, teszteltem vagy 3 féle másik módszert is és egyikkel sem lehet eltüntetni az elölnézeti képeket, a registryben a mouse hover time-mal is szarakodtam elég sokat és semmit nem csinált
két megoldást találtam: aero teljes kikapcsolása, vagy a "7 taskbar tweaker" nevű program letöltése (be lehet állítani hogy automatikusan induljon és a háttérben működjön, csak fél megát eszik a memóriából) -
Kösz a tippeket, remélem sikerül olyanra alakítani amilyen már elfogadható nekem is.
aate
Amit beraktál képet azon a tálca felett van az a + ikonsor, az alap win7 funkció, vagy valami spéci cucc? -
Az ablakanimációk kikapcsolása
Az ablakok animációjának kikapcsolásához a Start Menü keresőjébe írd be, hogy gpedit.msc. A megjelenő Helyi csoportházirend-szerkesztő (Local Group Policy Editor) ablakban a bal oldalon navigálj a Felhasználó konfigurációja (User Configuration) ⇒ Felügyeleti sablonok (Administrative Templates) ⇒ Windows összetevők (Windows Components) ⇒ Asztalablak-kezelő (Desktop Window Manager) ponthoz, és a jobboldalon kattints duplán az Ablakanimációk letiltása (Do not allow window animations) szövegre. A megjelenő ablakban válaszd ki az Engedélyezve (Enabled) lehetőséget, és nyomj OK-t. -
exodus2 #24350 Itt le van írva hogyan kapcsolhatod ki az előnézeti képet.
Lehet olyat is csinálni, mint az xpben volt, gyorsindítás menüt, csak mivel átdolgozták a tálcát win7ben, emiatt nem mindig működik megfelelően. Gyorsindítás menü készítése. -
Windows 7 tippek és trükkök,beálítások. -
Állitd =állítsd :)
-
Mi a baj a tácával?Állitd be kis ikonok használata a start menű tulajdonságok között.
A tálcán pedig programok rögzitésének feloldása,igy eltünek a felesleges ikonok.
-
Valamint azzal sem igazán tudok mit kezdeni, hogy a tálcára lerakott programok nem ugranak úgy ki, mint a korábbi windowsok alatt, hanem van ,hogy egy nem éppen nem használt program ikonja ott vigyorog a tálca közepén, szerintem ez marha zavaró. Lehet ezzel kezdeni valamit? -
Hogyan tudom kikapcsolni a tálcán felugró kis ablakokat (amik a nagy ablak tényleges tartalmát jelenítik meg kicsiben) Vagy az Aerot kell lelőni?. Az óra méretét nem lehet kisebbre venni? A "fél" tálcát elfoglalja. Van valami normális téma win7-hez is, mert ez az átlátszó gagyi tálca nekem nem jön be :) -
exodus2 #24344 Nem volt bármi probléma mostanság a gépben, és emiatt rendszerhelyreállítást alkalmazott volna? Ez az egyik lehetőség, vagy tönkrement a regisztrációs adatbázisod. -
bR3Zo #24343 Hi all. Segitségeteket szeretném kérni egy elég fura dologban. Windows 7 Professionalom van 32 bit-es, ma bekapcsoltam a gépemet, és kb 1-1,5 óra után egyszer csak eltünt rengeteg ikon az asztalomról, a tálcámról törlödtek a programok. Amikor rákattintok azt irták ki hogy törölve lettek, eltávolistuk vagy se. Amikor meg elinditottam egy programot akkor olyat csinált mint ha épp elötte telepítettem volna fel öket a gépre. 2 hónapja van fent a rendszer, meg is vagyok vele elégedve, de ez nekem nagyon fura volt, most cisnálta elöször. Vkinek vmi ötlet?
Elöre is Köszönöm -
exodus2 #24342 Ha a router "tárcsáz" akkor xpnél és win7nél is ugyanúgy kell netnek lennie.
Próbáld még azt ki hogy futtatáshoz beirod:
ipconfig /release
ipconfig /renew -
jaki88 #24341 elvileg nincs letiltva, pppoe-vel van megoldva, lehet, hogy sima ip kiosztással vagy dinamikus ip-kel működne a dolog? -
exodus2 #24340 Ez így elég nagy bug lenne. Nálam routerről megy egy win7es és xp-s gép, helyi háló is van, és net sem megy el, tökéletesen működik.
A routernél nincs letiltva annak az ipnek a netre kiengedése? -
jaki88 #24339 csak segítségképpen írom, hogy utána néztem a problémának, tehát, hogy windows 7 alatt nincs internet. A probléma nem egyedi, több fórumon van róla infó, igazából én komoly megoldást nem találtam rá, de elvileg a megoldás a következő: csak helyi hálózatot lát a rendszer, azt le kell tiltani és utána újra engedélyezni kell, ezután már működik a net. E elvileg nem egy tartós megoldás, mert előfordulhat, hogy minden indításnál meg kell ezt csinálni, ez nagyon kényelmetlen, de pillanatnyilag ez a megoldás. Lehet, hogy router firmware frissítése megoldja a problémát, nálam nem oldotta meg, szóval maradt ez a megoldás. Ha találok valami értelmesebb megoldást, akkor mindenképpen megírom. -
jaki88 #24338 próbáltam az másik portba úgysem volt net. Pontosan 5 gép van a routeren, ez egy TP-Link TL-R860-as router, 8 portos router, van hozzá webes felületű beállításos cucc, az a windows 7-es gépről is elindul. Most nézegettem a tp-link oldalán és lehet, hogy firmware-t kell frissíteni a routeren, de azt még nem csináltam meg. -
exodus2 #24337 Tálcán, az óra mellett van egy kis monitor, azon jobb egérgomb és hibaelhárítás. Fusson le, aztán meglátod mi a gond. Ha a routernél másik portba dugod a kábelt, win7es gépen van net? Próbálkozz. Mennyi az a több gép? Milyen router? A gépedről eléred a router beállításait? -
jaki88 #24336 sziasztok. feltettem a windows 7-et, több gép van összekötve itthon routerrel, a többségen xp van, az enyémen a 7-es. az a baj, hogy a 7-essel nem tudok az internetre kapcsolódni, az összes többi gépen van net, az enyémen nincsen. Furcsa, mert amikor feltettem (tegnap) még volt rajta, ma már nincsen. Van ötletetek miért van ez, ez a windows 7 miatt van, vagy valamit átkell állítanom? -
Filep13 #24335 Kösz, thx, de valószínű ink törlöm az XP-t, mert ott az X360 a játékokhoz, ez elég a progikhoz. -
A win 7 -re ne rakjál fel semilyen kodek pakkot ha csak nem kódolsz,használj VlC.- BSplayert!ÉN videókat szerkesztek de nem raktam fel csak az AC3-at!A kodekek csak bekavarhatnak!próbáld meg a your uninstaller programot eltávolításra. -
Nem tudom,, hogy lehetséges e elsődleges partíciót logikaivá alakítani partíció törlés nélkül. -
nekem nem volt vele problémám, már amikor feltettem az rc-t még kb júniusban, akkor is ezen játszottam, xp-t töröltem is, semmi válltozást nem észleltem, mondjuk van alá vasam az igaz...de próbáld ki, aztán majd eldöntöd h mehet e az xp a levesbe vagy mégse :) -
Filep13 #24331 Akkor azt mondod h futnak rajta az új játékok? És nem kell nekik nagyobb rendszerkövetelmény? Előre is thx. -
Mármint úgy gondoltam, hogy partíció megszűntetés és adatvesztés nélkül:) -
Aha, akkor az a baj, hogy sok volt az elsődleges partícióm, de nem tudom mi állította át őket logical-ból.Nem tudod, hogy lehetne visszarakni a C-n kívül mindet Logical-ra? -
Biztos nem a Telepítő rontotta el, azon kívül meg tud 4 partíciónál többet kezelni, de winyónként 4 elsődleges lehet csak. -
cumfu #24327 Leszedtem, újraindítottam és érezhetően szerintem jobb lett a képfrissítés, ennek ellenére a frissítést nem tudom állítani csak a programmal. Ez végül is nem is lenne baj, de a képet még mindig középre teszi, és ha széthúzom a monitoromat maximumra akkor is ott marad a fekete csík egyszerűen nem tudom tovább szét húzni a képet. -
Kiírtam újra így felment, igaz a húzott procit is visszaállítottam alap órajelre, mert máshol azt olvastam, hogy az is bekavarhat. -
Valaki?..:/ -
Szedd le ezt:http://www.sendspace.com/file/o4ic9b
Itt olvashatod, hogy meg kell patchelni vele az nvidia drivert:http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t88933.html -
,,A GetDataBack kétségtelenül jó program, de igen fáradságos vele egyenként visszanyerni a fájljainkat, és kell is hozzá egy szabad másik lemezterület. Biztosan van olyan eset, amikor már csak ez segít.
Nem volna egyszerűbb nem az adatokat, hanem magát a partíciót visszanyerni? Dehogynem Akkor meglesznek az adatok is.
Erre az egyik legjobb program a TestDisk program." -
Nekem pár napja volt ilyen hibám RAW-ként(nyers adat)látta az egyik merevlemezt. A Get databack 3-4 óra (defult keresés) után megtalált mindent a lemezen és pár óra másolás után meg is lett minden adatom.
utána kipróbáltam ezt a megoldást és bevált,vissza állítottam a sérült patriciót:Sérült patrició vissza állítása -
cumfu #24321 Hát igen, ha nem változik így marad, vagy majd megy fel vissza az xp. Mivel kicsit majdnem közelről nézem a monitort ezért játékokban jobb lenne az 1152-es felbontás 100 herz-el. Sőt ha 1152-re állítom játékba akkor a képernyő közepére teszi ki a képet és oldalt fekete sáv lesz körbe. Úgyhogy ez is hiba. -
cumfu #24320 Ja igen nvidia 8800gt-m van a legújabb driverrel. És jött a srácnak válasz? Sajna angol tudásom majdnem egyenlő a nullával, mivel németes vagyok! -
Nem tudom nvidia vga-d van-e, de ezt találtam hirtelen: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=103508
Itt ugyan az a problémája a gyereknek. -
Neked miért nem jó a 85Hz szerintem nagyobb felbontásban kevesebb hertz-nél szebb kép van mint kissebb felbontásban nagyobb hertz-nél. -
Pff, akkor itt most megáll a tudomány és szétnéz gooogle-n:D -
cumfu #24316 ha van driver ha nincs akkor is ezt csinálja!