46642
-
Úgy látom Microsoft forumán, hogy felejtős 64bit alatt a scanner. -
Ezért kellen csak simán bedugni driver telepítgetés nélkül, hátha letölt hozzá a Windows 7 driver-t. -
Avast vagy MSSE. -
Bal0924 #24552 Én nem egy általános leírást keresek, hanem olyanokat akik használják is és van tapasztalat a vírusirtó működésében vagy épp az ellenkező hatásában. -
exodus2 #24551 Dehogy kuka. Kompatibilitás listán támogatva van a win7 64bit alatt. Tehát valahogy csak beüzemelhető. Próbáld meg a LiDE 25höz való drivert, vagy várj hátha jön majd ki 64bithez. -
Ok. Kutakodom még egy kicsit. Aztán max így tudtam járni, nem mintha túl nagy értéket képviselne a scaner. Azért köszi. -
Ha más forrásból se találsz drivert, vagy valamilyen módon műkődésre bírást, (simán bedugva nem mükődik?) akkor felejtős 64bit alatt. -
Kell virusírtó, én a Symantec Endpoint Protection-t ajánlom. -
exodus2 #24547 Ott a google, sorolgass. -
Igen én is erre a következtetésre jutottam. Ilyenkor mit lehet tenni? Scaner kuka?
-
Bal0924 #24545 Ajánlott vírusirtók Windows7-re? Valami sorrend is van? Rangsorolás. -
Úgy látom a Canon oldalán, hogy nincs hozzá 64bit-es driver. -
Ez van írva a driverhez:
"ScanGear CS 7.0 for Windows (hereafter referred to as "ScanGear CS")
is a 32-bit TWAIN-compliant scanner driver for CanoScan LiDE 20/N670U/
N676U and CanoScan LiDE 30/N1240U scanner." Ez lehet gond? -
Sajna, semmi. Nem igazán értem én sem. -
Semmi hibaüzenett? Nem ír semmit se? -
Egyértelműen megéri váltani Windows 7, minden programból és driver-ből a legújabbat kell felteni és akkor nem lesznek gondok. -
Melyik változatot telepítetted a Windows 7-ből? Csak azért, mert kérnie kellett volna kódot, egyedül az Enterprise nem kér kódot de ha azt raktad fel akkr jól megszívattad magad. -
Ja 64bites Win7 van fent. -
Következő gondom lenne: van egy Canon CanoScan LiDE 20-asom (scaner), van is hozzá a gyártó oldalán driver, letöltöm, telepíteném, de nem történik semmi. Mi lehet a gond? -
Prof William #24536 + még1 kérdés... A tiszta szoftveres Win 7-nak van valami hátulütője? Csak mert pl telepítéskor kódot se kér... -
Prof William #24535 Megéri win7-re váltani? Azok a programok maik futottak XP-n azok menni fognak win7-en is? -
exodus2 #24534 Ha IEben előfizetsz rá (csak rá kell klikkelni a képen látható részre és utána a felugró ablakban hozzáadod a hírcsatornához, akkor a gadget-ben kiválasztható lesz az a hírcsatorna is. -
Hello mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám kitenni az asztalra valami gadget segítségével a nekem tetsző hírcsatornákat?
Ami alapból a windowsban van, abban nem lehet választani, csak az ő 3-4 külföldi hírcsatornái közül, amik engem nem érdekelnek:D (nekem speciel index meg SG kéne)
-
Bmx01 #24532 professional -
exodus2 #24531 Hibernálás, és biztonsági mentések ki van kapcsolva? Az is elvisz pár gigát. Melyik win7et raktad fel? Mert alapból olyan 14-16Gb-ot foglal az ultimate. -
Bmx01 #24530 az miért van hogy fenn van a win7 + 2 játék ( 14GB ) + pár 1 szerű program és a 40-es partíción van 2GB hely ??? -
jó kérdés, talán a windows xp topikban tudnak rá válaszolni -
huncsik #24528 sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az mitől lehet hogy mikor bekapcsolom a gépet akkor miután az xp t betöltötte és jönni kéne be a rendszernek újbólindul a gép, utána megint betölti az xp t és megint újból indul és kb 5x ezt csinálja és utána bejön a rendszer?és pár napja lett újból rakva. -
program indító exe-jére jobbklikk, futtatás rendszergazdagént
ha ezt nem akarod mindig megcsinálni, akkor jobbklikk az exe-re, tulajdonságok, kompatibilitás, futtatás rendszergazdagént pipa be -
Filep13 #24526 Bocs, lehet nagyon hülye kérdés, de hogy tudok Adminisztrátor ként kezelni 1 programot? Előre is thx. -
xxxpaulxxx #24525 Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy a webkamerának (most mind1 milyen) hol lehet beállítani az alap felbontását? (Windows 7) Úgy értem hogy pl messenger-skypenál nem lehet beállítani programon belül és alapból a legmagasabb felbontással videóz... ezáltal nagyon lassú az fps arány... szóval lehet-e ilyet csinálni, hogy külön beállítani az alap felbontást?:) -
Pers17 #24524 na igen...
felnyomom a dx-t, ezt irja ki: dx setup has determined that a newer or equivalent version of dx has been installed already. no installation is necessary.
bocs h ennyi gondot okozok itt nektek :)
de egyszerűen nem fér a fejembe...
a gépen meg bárhol nézem semmi ilyen dx nincs feltéve -
Akkor nem eggyezik meg a crack és az eredeti exe neve. Na de most már fejezzük be, mert ez nem Windows 7 téma. -
Pers17 #24522 tsbin mappába szoktam másolni :( és itt akadok meg mindig
mert nem írja felül
-
Pers17 #24521 uh, köszi :D -
1. pont ha jól emlékszem a Sims-re akkor a cracket nem elég a The Sims 2 nevű könyvtárba másolni, hanem van még benne egy Tsbin (ha jól emlékszem rá) nevű is és oda kell
2. pont banner alatt piros felirat: Magyar nylevű FAQ, ott a 29-es ponot nézd meg fogsz látni egy linket a legfrissebb directx-hez, felrakva jónak kell lennie. -
ott van szép nagy piros betűkkel, hogy FAQ a kék, téglalap alakú banner alatt, aminek a közepén a windows logó van
arra rákattintasz, majd ott elolvasod a 29-es pontot -
Pers17 #24518 na, ebbe viszont kéne a segítséged, mi az a FAQ 29?
és az első pont se túl tiszta:)
hiába, én sem vagyok egy Bill Gates:) -
Pers17 #24517 azonos a file név, úgy olvastam, bár lehet én vagyok a hülye, hogy másol és beilleszt és elvileg ki kell legyen írva, h átírom-e a filet.
szal nem tom... -
exodus2 #24516 1. Rendszerint a crackelt fájlnév azonos szokott lenni az eredeti fájlnévvel. Ha nálad nem az, akkor lehet hogy nem elég csak oda másolni, patchelni kell. Elolvastad egyáltalán hogy kell crackelni?