46642
-
Nincs tiltva alapból azért is kérdeztem, nekem mindkét játék megy gond nélkül. Vezérlőpult/szülői felügyelet itt nézzél szét -
IXEMGabeo #24594 ...bár nincs kint az életkorom az nem publikus mennyi vagyok az írásomból levehetnéd, hogy egy felnőtt ember vagyok csak ennyit mondok...ez a problémám, nem tartom fairnek hogy valamit felteszek alapból tiltva van, de a tiltót sehol sem találom...most van először Win 7-em kb 3-4 napja lett feltéve...a másik, hogyha édesapám élne először is akkor sem értene a számítógéphez, édesanyám él, de ő azt se tudja h létezik ilyen:D:D:D az pedig úgy gondolom életkorfüggő ki mennyire szereti a játékokat...Szóval nem tudnál nekem segíteni? normálisan leírtam a gondom... -
Véletlenül anyuci és apuci nem állította be a szülői felügyeletett és te szeretnéd megkerülni? -
Miért kellene kezdeni? Ez így jó, előre olvassa a fájlokat gyorsan és utánan írja a cél helyre. -
Magát az Image-t kell kiiírni pl. imgburn programmal és nem pedig a tartalmát. -
Társítsd az iso filet a cd író programoddal > jobb gomb tárítás,(dvd kép file)vagy használd ezt automatikusan kíírja! >> Win 7 usb/dvd download tools -
IXEMGabeo #24589 Üdvözletem! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Az lenne a problémám, hogy a Windows 7 alatt 1-2 PC játék (Avatar, Gears of War, Prototype) tehát a korhatáros játékok nem futnak a Windows 7 nevű OP rendszeren mivel kiírják, hogy nincsenek minősítve a Szülői felügyelet által...(De pl a FIFA 10 az fut rajta gond nélkül) nos kerestem a gépen a Vezérlőpultnál, Felhasználó fiókok között hátha van ilyen menüpont, de nincsen így nem tudom orvosolni a problémát, netán van erre külön program?...Ha esetleg lenne olyan szakember, aki tudna nekem ebben segíteni nagyon megköszönném. ha további kérdésekre vagy megoldásokra számíthatok várom szeretettel. -
ajjajj. nem, én simán kiírom, és eddig mindig működött. boot-cd felé keresgélj. -
eugabesz #24587 Mit is mondtatok,milyen formátumba kell kiírni a DVD-t ,hogy boot-oljon is róla??ISO?? -
ba32107 #24586 A böngészős problémát sikerült beállítani, de a lejátszót még mindig nem. Az Alapértelmezett programok beállítása résznél jól be tudnám állítani, de a listában nincs ott a GOM player, és nem tudom hogy kell felvenni oda. Lehet olyat? A windows media playert pedig nem tudom kivenni az alapértelmezésből. -
Akkor ezzel nem is lehet mit kezdeni? -
Csak tiszta telepítéssel lehetséges boot-olva, már ha támogatja a 64bit-es utasítás készletett a procid. -
exodus2 #24583 Vezérlőpult - Alapértelmezett programok - Társítás beállítása -
Vezérlőpult\Alapértelmezett programokat próbáltad már? -
Szerintem a cache memóriából dolgozik még olyankor. -
ba32107 #24580 Hasonló problémám van az alapértelmezett böngészővel is. Be van állítva az Opera, mint default, és működik is, de ha a programokból van kifelé mutató link, akkor az mindig a Firefox-ban nyílik meg, és nem az Operában. Miért? -
Bootolsz róla, és felteszed, mint bármilyen más operndszert. -
babo410 #24578 Olyan kérdésem lenne, hogy feltettem a Windows 7 32 bites változatát, de most kaptam a 64-bites verziót. Sehogyan se tudom telepíteni. Valaki esetleg tudja, hogyan tehetem fel 32 bites Win 7 helyére a 64 biteset? A választ előre is köszönöm!!!! -
ba32107 #24577 Lett még egy kérdésem: képtelen vagyok a videók fájlkiterjesztés-hozzárendelését megváltoztatni. A GOM playert akarom használni, de hiába állítom be, nem vált át. Megtehetém azt, hogy egyenként átállítom az alapértelmezéseknél, de az hosszadalmas. Próbáltam úgy, hogy rendszergazdaként futattom a GOM playert, és úgy állítom be a hozzárendeléseket, de úgy sem jó, marad a Windows Media Player. Hogy kell megcsinálni? -
ba32107 #24576 Hello, most váltottam Win7-re, lenne egy kérdésem (később lehet több is lesz): a sajátgépben az oldalsó navigációs sávból hogy lehet eltüntetni a Kedvencek, Könyvtárak, Otthoni csoport lehetőségeket? -
Újabb kérdés: Az mitől lehet, hogy ha total commanderben pl. elkezdek másolni egy file-t és a végére ért akkor egy darabig még áll a folyamatjelző 100%-os és semmit nem tudok a commanderrel kezdeni? Ugyanez van akkor is, amikor letöltök egy file-t 100%-ra és és még áll egy darabig. XP alatt semmi hasonlót nem tapasztaltam. A Defender műve lenne? -
Köszi, megvan és tényleg be volt pipálva, hogy kikapcsolhatja energia megtakarítás céljából. -
exodus2 #24573 Eszközkezelőben próbáld. -
Hálókártyát nem találok az energia gazdálkodási beállításoknál. -
Prof William #24571 Ok akkor nem teszem. :) -
Nyilván nem, lehet szólni az illetékesnek, úgysem volt még sosem sárga háromszögem.
exodus kösz, ezt a hálókártya dolgot megnézem. -
exodus2 #24569 Pm-ben kérdezhetsz engem. -
exodus2 #24568 Ez tökéletes. Nekem is ez van, és nincs gondom a nettel. Nem lehet hogy nem megfelelő a hálókártya driver? Vagy kapcsold ki a power saving-et a hálókártyánál. -
Prof William #24567 Warez kérdés engedélyezett? -
Ez van nekem
Microsoft Windows 7 x86 Ultimate Retail (ez gázos, melyik akkor a jó?) -
Prof William #24565 Értem. Sztem akkor olyan lesz... -
De Enterprise vagy Professional, mondjuk ha dobozban volt akkor Enterprise, az meg nem jó otthoni használtra. Állítólag időnként ellenőrzi a licensz révényességét a KMS szervernél ami csak iskolai hálózatból érhető el. -
exodus2 #24563 Biztosan nem RC-t használsz? Mert annál volt ilyen probléma. -
Prof William #24562 IKT-s ként keltet telepítenem a win 7 -et gépekre. A tiszta szoftver progi keretében. Ilyen TSZ- feliratú dobozban volt és egy alkalommal se kért kódot. furcsálltam is. -
Megnézem azt is. Mert a VueScan az biza fizetős. -
Találtam valami VueScan nevű progit. Azzal megy. -
Az mitől lehet, hogy win 7 alatt időről időre megszakad a net és újra kell tárcsázni? XP alatt meg akár egy egész napot is elmegy szakadás nélkül. -
exodus2 #24558 Akkor a Windows 7 Compatibility Center-nek mi az értelme? Ott 64bites kompatibilitást mutat. -
Lide 60-as változat 64bit-es driver-ét ajánlották itt: link egy próbált megér. -
exodus2 #24556 Gondolom (remélem) próbálta már ezt a megoldást. Sajna a többség addig nem csinál semmit, míg rá nem bólint valaki.