46642
  • tmisi
    Na azt csesztem el, már emléxem, hogy nem rendszergazdaként futtatam! :DD
  • tmisi
    Nekem a Daz féle 1.7.7-es loaderrel majdnem elsőre sikerült, csak első alkalommal egy lépést kihagytam. Szerintem függ a verziótól is, bár én valami Signature verziót szedtem le, ami ugye egyedi.
  • aate
    Mit nem enged letölteni agy aktiválni?Loader futtatása csak rendszergazdaként!Egér Jobb klikk.
  • exodus2
    Még ezeket az aktiválókat próbáld meg.
  • IXEMGabeo
    Minden segítséget nagyon köszönök, télleg, és ha bármi észrevétel van szóljatok!!!
  • IXEMGabeo
    hmm ezt sem engedi se baj...sztem hagyom az egészet...majd úrateszem vissza az XP-t...
  • sunlight
    Azt nem tudom mert az enyém hivatalos kulccsal van aktiválva, ezeket még akkor töltöttem fel amikor még nem volt kereskedelmi forgalomba a rendszer
  • aate
    A töréseknek ,buerálásnak ez a hátránya, próbálj keresni egy loader 1.7.7 verziót
  • IXEMGabeo
    kikapcsoltam és még így sem engedi de se baj keresek másik helyet...
  • exodus2
    Aktiválásnak nem szabad befolyással lenni a vezérlőpultban feltüntetett dolgokra, pláne hogy még nem járt le.

Ezek az aktivátorok enyhén szólva már régiek.
  • sunlight
    kapcsold ki a vírusírtót
  • IXEMGabeo
    ilyet hallod nem engedi letölteni mert Trójait írt ki...ez hihetetlen milyen szemét ez a Windows egyelőre:D:D
  • IXEMGabeo
    köszi szépen ezt is megpróbálom:):D
  • IXEMGabeo
    rendben megpróbálom úgy...jelszót eddig sem adtam meg csak létrehozom, és ha úgy sem fog menni akkor utána mi a teendő?:D biztos már az agyatokra megyek, de minden eddigi tanácsot és észrevételt megköszönök:)
  • sunlight
    Aktiváld valamelyik biztos jó?Aktiválók
  • aate
    Ha nem eredeti akkor akkor ne aktiváld! Loader kell hozzá!
  • IXEMGabeo
    pont ezt h nincs aktiválva 27 napig kell, és rányomtam erre az online aktiválásra nem fogadta el persze, a másik dolog h ott van valami szám, de azt nem fogadja el termékkulcsként csak betűt enged oda beírni...ezekszerint most a lemezen nézzem meg hogy hol van az aktiváló kód?
  • aate
    Hozzál létre egy új rendszergazda fiókot és próbáld meg ott.
  • sunlight
    Vezérlőpult - Rendszer és biztonság - Rendszer ott alul a "Windows-aktiválás"-nál mit ír?
  • IXEMGabeo
    az látod lehet hogy nincs aktiválva...basszus most néztem meg azt írta ki 27 napig kell aktiválnom basszus:D:D na most mit csináljak akkor
  • IXEMGabeo
    home premium azt tudom...lemezre átírtam vkitől megszerezve neki nem voltak ilyen problémái mint nekem pff...de megnézhetem neked mi van rajta
  • aate
    esetleg nincs aktiválva?
  • IXEMGabeo
    van 1 rossz hírem:)

azt is próbáltam már újraindításokkal minden csúszkát átállítottam...ha kell beteszek egy képet hogyan néz ki a vezérlőpultom...kiv vagyok mit mondasz
  • exodus2
    És nem lehet hogy valami lite, buherált windows7ed van? Milyen verzió? (Prof, ultimate, homepremium, vagy más?) Mi az iso neve amiből kiírtad lemezre?
  • sunlight
    Nincs hitelesítve a windows?
  • aate
    Esetleg a felhasználói fiokok felügyelete beállításainá állítsd át a csuszkát nem kérek értesítésre.A szülöi felügyeletnél van még játék minősítési beállítás is.Nekem még nem kellett állítgatnom más minősítésre.
  • IXEMGabeo
    verzió: 6.1 (build 7600) ezt írta ki köszi azér:)
  • IXEMGabeo
    hoppá lehet hogy kellene a Windows telepítő kulcsa vagy a másik kiadás ahhoz hogy minden legyen rajta???
  • exodus2
    Beírod a start menü futtatáshoz hogy winver. Ha azt írja hogy Verzió: 6.1 (build: 7600) akkor az a végleges.

Ha RC, vagy 7000,7011,stb vagy még kisebb build szám van, akkor lehet az is a probléma okozója.
  • IXEMGabeo
    hirtelen nem ugrik be hol lehet megnézni...de biztosan az első változata
  • bon
    Az Rendszergazda fiókra nem lehet bekapcsolni a szülői felügyeletett, szerintem itt valami más program lesz a bűnős, pláne, hogy nem találsz szülői felügyeletett sehol se. Melyik változata van fent neked a Windows 7-nek?
  • IXEMGabeo
    megpróbáltam rendszergazdaként is futtatni nem engedi...

az Avatar is a Prototype is (18+-os gamek)nél előjön ez a Parental Control szöveg mellette please contact your adminisztrátor...tehát valami a rendszergazdával nem oké...most vettem észre hiányzik a hitelesített felhasználó
  • bon
    3: Jobb gomb/tulajdonságok/biztonság a kérdéses mappán vagy fájlon
  • IXEMGabeo
    jaj bocsi megvan aate...Hitelesített felhasználók hiányzik nekem onnan ami a képen neked megvan...ellenben szinte mindenütt pipa van
  • vitya79
    Sziasztok.

Nemrég vettem egy Asus F50-es notebookot, és azt szeretném megtudni, hogy van-e valakinek ilyen fajta gépe ? Ha igen, mondja már meg, hogy a blotootht hogyan tudom kikapcsolni, ugyanis nekem csak a wifivel együtt sikerűl. De az úgy nem jó. Létezik, hogy nem lehet külön-külön kikapcsolni?
  • IXEMGabeo
    na most a helyzet az mint már mondtam sehol nincs Szülői felügyelet ez a fő probléma...nem tudom ennek mi az oka...

1. egyetlen rendszergazdai fiókom van a sajátom + 1 vendégfiók ami ki van kapcsolva...
    2. a játék könyvtárából sem tudtam futtatni azt is próbáltam sehogyan sem tudom amíg nem kap minősítést a játék (Parental Control)
    3. aate:) leírnád nekem részletesen hogyan jutottál ide? ehhez a menüponthoz? #24599 kép alapján
  • aate
    Még a játék mappa vagy exe file tulajdonságait megnézhetnéd:
  • aate
    Esetleg több fiók van a gépen? Szülőifelügyeletet csak korlátozott fiókon lehet beállíani.Próbáld meg a játékot rendszergazdaként futttni(jobb klikk a játék inditó file-n)
  • bon
    Most jutott eszembe, hogy a problémás játékokat közvetlenül a könyvtárjából indítva se lehet futtatni?
  • aate
    Szülői felügyeletet ha jól tudom akkor lehet beállítani vagy törölni ha felhasználó fiók jelszóval védet.Először a jelszót kell tudni vagy törölni.> Vezérlőpult/ felhasználói fiókok/