46642
  • sunlight
    Amit te írtál lejátszó az is tökéletes megoldás de itt inkább hozzá nem értési problémák vannak. Ezt nem bántás ként írtam a másik fórumozónak.
  • ricola
    Végülis nélküle is megy, de azért letöltöm azt is.
  • bon
    Se az XP-n se a Vista-n nem kell engedélyezni a 3gb ram-ot. Ha 4gb vagy több memóriád van és ki is szeretnéd hazsnálni akkor ahhoz már kell a 64bit.
  • exodus2
    Miért ne lehetne? Akkor nem látsz 3Gb ramot, ha 1Gbnál nagyobb a videókártyád memóriája. Látott memóra = ram + videókártyamemória + minden egyedi memóriával rendelkező eszköz.

4Gb a határ...
  • bon
    Fel kell telepíteni a directx-et.
  • ricola
    Bármit jelentsen, így is működik.
    Köszönöm szépen a segítségeteket!
  • aate
    Ha nem találsz rá megoldást az Outpost pro firewall is olyan program ami láthataná teszi a gépedet a neten fürkésző programok ellen.,és jól működik win 7 alatt.
  • exodus2
    Töltsd le és telepítsd fel ezt.
  • PhantomAss
    sziasztok
    azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e engedélyezni a 32bites rendszeren a 3gb ramot (mint az xp-n, vistan)?
    nem találtam erről semmit a fórumban
    köszi
  • Bal0924
    A Divx fel van telepítve... és ezt csinálja.
  • ricola
    Azt hiszem ez nem jó jel:
    "Warning creating EVR Custom renderer
    No D3DX9 dll found. To enable stats, shaders and complex resizers, please make sure to install the latest DirectX End-User Runtime."
  • ricola
    Most épp azt töltöm, amit te mondtál, hátha azzal egyszerűbb lesz.
    Bár, amilyen béna vagyok.. :)
  • exodus2
    Monitorod típusa? Próbáld meg ezt végigjátszani.
  • ricola
    Azzal annyi történt, h letöltöttem, Divx Configuration lett a neve, és nem tudom,mi a további teendő.
  • Apocalipto
    Monitor be van állítva rendesen....?
  • exodus2
    Ez mind szép és jó, de ha dual hangsáv van a filmen akkor egyszerre fog menni a két hangsáv, ami nem épp kellemes dolog. Miért nem inkább egy lejátszót próbálsz neki mutatni?
  • Klon
    Üdv! Nagy bajom van, segítség kellene!
    Nem is tudom, hogy írjam le h mi a baj...
    szóval: TÚL SZÍNES a monitor kép.
    win7, nvidia 8800 gt, dvi-on használom a monitort a legújabb driverrel (többet is kipróbáltam) xp-n nincs ez a baj.
    a hiba, hogy mikor bebootol a gép az asztal megjelenik, ekkor még tökéletes. viszont ahogy tölti be a dolgokat 1-2 másodperc múlva tök szines lesz minden. a színek nem állítodnak el, csak nagyon telített lesz. már egyszer újraraktam e miatt. egy ideig jó volt, és most megint ez a baja.

van valami ötletetek?
    grafikára is használom, de így egyszerűen nem tudom a szineket beállítani. ami nálam jó, az másnak tök fakó... :((
  • sunlight
    A codec pack -ot feltelepítetted? Ha a film mellett van a felírat mappa akkor azt is jelöld ki úgy játszd le vagy pedig az egész film mappát
  • exodus2
    Nem akad össze. Tökéletesen működnie kell.
  • ricola
    Olyan van,h "dalszöveg és feliratok", ahol az van kipipálva, h "bekapcsolva,ha elérhető".
  • sunlight
    Ha megy a film akkor jobb klikk a képbe és ott a felíratok
  • ricola
    És az nem akad össze a meglévő lejátszó programokkal?
    Vagy töröljem őket, mielőtt leszedem ezt?
    (A vlc-s eset óta bizalmatlan vagyok kissé.)
  • exodus2
    Használj Media Player Classic Home Cinema-t, nem kell hozzá kodek, és viszi a filmeket, feliratokat.
  • ricola
    Igen. De a film elindul, csak feliratot nem tudok rakni rá.
  • exodus2
    Így próbáltad?
  • sunlight
    Avi film?

• ricola
    Sajnos lány vagyok és buta.
    Van egy olyan film, amihez a felirat vlc-vel még működött (bár maga a program egy idő után nem..), viszont most nem játssza le a feliratot.
    Vagy külön kell hozzárendelni?
    Ha igen, hogy?
  • sunlight
    A windows media player 12 -höz nem kell semmi más ezzel mennek a felíratok
  • ricola
    Jó, letöltöttem.
    Akkor még egy hülye kérdés: hogy kell megnyitni a wmp-ben a feliratokat?
  • ricola
    És akkor a sima windows media player mellé nem is kell más?
  • sunlight
    Ez a windows media player-hez biztos jó a nero-t nem tudom
  • sunlight
    Ezt rakd fel és kezelni fogja a felíratokat is:codec
  • Apocalipto
    De nekem kéne ez a szoftver xD Ezt írja ki amikor elindítom a PeerGuardian nevű programot.
  • ricola
    Sziasztok!

Lejátszó programokkal kapcsolatos kérdés:
    kezdetben volt kmplayer, de mellé letöltöttem a vlc-t is, mely viszont állandóan összeomlott.
    Ezután kmplayert töröltem, de a vlc továbbra is lefagyott.
    Most windows media player és nero showtime maradt csak, ezek viszont butáknak tűnnek a feliratokhoz.
    Ha tudtok vmit tanácsolni, írjatok, légyszi!
  • aate
    1.eszköz kezelőben nézz utána jelezz-e valahol hibát
    2.ha a legutóbbi szoftver telepítésed után jelentkezett akkor töröld azt.
  • Apocalipto
    Help:

• aate
    Nem tudom mi az a Token próbléma, de ha már próbálkoztál akkor uninstallálni kell a loaderben a régit, és mindenképpen rendszergazdaként futtatni.
  • aate
    olvass vissza és próbáld meg ezt:#24632
  • zoral1000
    Sziasztok

Nekem egy 32 bites home premium van (7600-os) és nem tudom aktiválni esetleg ha valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném.A 1.7.7 es loaderrel próbálkoztam de nem ment mert valami token baja van mikor meg megcsináltam a leírás szerint akkor se volt jó.vagy csak ultimate et lehet?? most ugy állok hogy minden indításnál fekete háttér + szoftver hamisítás üzenet.
    remélem tudtok segíteni

köszi
  • exodus2
    Itt találsz párat, nem tudom melyik lesz a megfelelő.