46642
-
gstup #25167 Sziasztok!
64 bites win 7-esem(Ultimate N 64 bites) van és a gondom a következő lenne.Xp-re telepítettem fel és nincs hang.Már számtalan fórumot(külföldi,Microsoft help oldalát is)megnéztem és amiket leírtak probléma megoldásként nem jött be.Azóta újraraktam a windows még egyszer de ez sem segített.Az alaplap asus a8n sli és azon vagy egy realtek alaplapi hangkártya. Fel is ismeri,"realtek ac97 audio" a device managerben,de nem szólal meg a kép.Legújabb driver fenn van,már letöröltem egyszer az egészet és újraraktam a legfrisebb driverrel.Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv,Gábor -
exodus2 #25166 Ha nem buherált a windowsod, akkor a lemezen lévő setup.exe-n jobb egérgomb - tulajdonságok - Részletek fül és ott írva van a verziószám.
Máshonnan is letölthető a mui csomag pl.innen. -
phoenix1 #25165 Helló A telepítő DVD lemezről honnan lehet megállapítani, hogy az a Win 7 melyik buildja, és ... ehhez kapcsolódóan kizárólag csak a windows updateről lehet letölteni mui csomagokat? -
Jan Ullrich #25164 Nem egyszerűbb parancssorban megírni? Ütemezni az at-el lehet, shutdown pedig leállítás. -
horvdavid #25163 thx. -
http://www.shutdowntimer.com/ -
horvdavid #25161 lenne még egy kérdésem: leállítást időzítő programot hol találnék win7hez? -
"Ha jól sejtem", te is a Firefox-ban találkoztál ezzel.
A problémád oka ugyanaz, mint horvdavid-é - és a megoldás is ugyanaz:
a #25152 és a #25153 hozzászólásokban már le is írtuk. -
simonl #25159 Sziasztok,
W7 64bit és természetesen wmplayer 12 van fent a laptopon.
Van pár weboldal (pl:Telesport) ami még wmplayer 11 et használ és fel is ajánlja, hogy bővítményként töltsem le.
Letölthetem? Vagy van más megoldás?
Köszi
-
horvdavid #25158 még egy kérdés: leállítást időzítő programot hol találnék win7hez? -
horvdavid #25157 köszi, jó lett -
Kösz a segítséget, visszaállt :) -
exodus2 #25155 Windows7ben adj jogot mindenkinek arra a felhasználóra, talán segít. -
Sziasztok!Lenne egy olyan problémám,hogy 2 merevlemezem van, és az egyiken xp a másikon pedig windows 7.A vindows 7-ben megnyitottam az xp-s felhasználóm asztalát, de úgy hogy átkellet tennem arra a felhasználómra.
És most az xp-men letiltotta az asztal filejait.PLS írjatok megoldást, sürgős lenne -
exodus2 #25153 Ez még egyszerűbb. -
Ha nem tévedek, Firefox-al akartál megtekinteni egy bizonyos oldalt és ott hiányolta a plugint.
Két megoldás létezik:
- vagy magával az Internet Explorer-el látogatod meg azt az oldalt
- vagy telepítsd a Firefox-ra az IE Tab kiegészítőt (ha FF v3.6-ost használsz, akkor "Coral IE Tab" néven találod). Ez a kiegészítő arra képes, hogy FF-ben egyes oldalakat az IE motorjával tekinthesd meg. -
exodus2 #25151 Nem tudom mennyire kompatibilis a WMP 12vel, mert az van windows7 alatt. Próbálkozz, de lehet hogy a 12es verzióhoz is megvan az a plugin. -
horvdavid #25150 windows media player 11 plugint hogyan tudom 32 bites win7 alatt telepiteni? -
FrantiC8910 #25149 ugyse..:S -
exodus2 #25148 Újraindítás után sem? -
FrantiC8910 #25147 ott nincs is közte a kiválaszthatok között..:S itt valami nagy gebasz van....D -
exodus2 #25146 Próbáld bemásolni a Windows\Resources\Themes\ könyvtárba, és az asztalon jobb egérgomb - személyreszabás és ott kattintasz rá. Ugysem? -
FrantiC8910 #25145 most az van hogy rákattintok a téma fájlra nem irki semmit de nem is állítja be..:S -
exodus2 #25144 Majd gondolj akkor rá, ha valami nem fog menni, hogy az a crack rontotta el. -
Petike954 #25143 Találtam egy másik loadert torrenten, erre szerencsére nem hozott ki semmit, úgyhogy úgy néz ki sikerült. A neve egyébként ez : WGA Patcher Cyclone 4.0 Setup -
exodus2 #25142 A loader nincs tiltva, max az általa használt kulcs. Próbáld újabb verziójával, de előtte uninstall a loadernél. -
exodus2 #25141 Az nem fontos ilyen szempontból. Ezekkel a patchelt fájlokkal az a probléma, hogy nem az adott verzióhoz csinálták, hanem régebbiekhez. És van hogy egy frissítés után visszarakja az eredetit.
Próbáld ezeket a variációkat de előtte mentsd el a fájlokat jó helyre. Ha gond adódna, akkor win7 dvd berak, javítás, parancssor, és ott bemásolgatod copy parancsokkal az elmentett eredeti fájlokat, a helyére, újraindítod a gépet, és visszaállítottad. -
Petike954 #25140 Hello!
A 7Loader-rel be volt aktiválva a windows, most meg kiírja, hogy nem eredeti. Már csináltam rendszer visszaállítást is, az se járt sikerrel. Van valami olyan aktivátor, amit még nem tiltottak le? -
FrantiC8910 #25138 Élmény index 5.5 ha ez számít valamit.. -
FrantiC8910 #25137 Igen sikerült a patchelés rendszergazdaként futtattam....:S De nagyon idegesítő -
BIOSban tiltsd le a floppyt. -
msstz #25134 rendben, próbálkozom még. köszi a segítséget! -
exodus2 #25133 Sikerült is a patchelés? Rendszergazdaként futtattad a patchert? -
FrantiC8910 #25132 Sziasztok Egyéni témát szeretnék alkalmazni a windows7-en (64 bites)
fel patcheltem az Universal Theme Patcher-el de továbbra is kiríja a téma telepítésnél hogy "a Windows e verziója nem támogatja a téma...." -
exodus2 #25131 Próbáld azért ki, hogy még mindig akadozik e a hang.
Ha igen, akkor próbáld az eszközkezelőben a hangkártyát megkeresni, és ott hozzáadni a drivert. Hangkártyán jobb egérgomb - Illesztőprogram fül - Frissítés - Illesztőprogram keresése a számítógépen - Megadod a könyvtár elérési útját ahol a driver van. -
msstz #25130 Így felmegy, köszi! De mikor újraindul a gép, akkor a Win7 is elkezdi felpakolni a dolgokat és akkor mégsem ment fel semmi. :( -
Laci82 #25129
-
exodus2 #25128 Gyártó oldaláról töltsd le ezt, majd telepítsd fel kompatibilitási módban, de előtte az eszközkezelőben a hangkártyán nyomj egy jobb egérgombot - Eltávolítás.
-
erightsoft super -
Laci82 #25126 Sziasztok.
Tud valaki ingyenes és jó videókonvertálót 64 bites win 7 alá?