46642
  • gstup
    Sziasztok!

64 bites win 7-esem(Ultimate N 64 bites) van és a gondom a következő lenne.Xp-re telepítettem fel és nincs hang.Már számtalan fórumot(külföldi,Microsoft help oldalát is)megnéztem és amiket leírtak probléma megoldásként nem jött be.Azóta újraraktam a windows még egyszer de ez sem segített.Az alaplap asus a8n sli és azon vagy egy realtek alaplapi hangkártya. Fel is ismeri,"realtek ac97 audio" a device managerben,de nem szólal meg a kép.Legújabb driver fenn van,már letöröltem egyszer az egészet és újraraktam a legfrisebb driverrel.Köszönöm előre is a segítséget.

Üdv,Gábor
  • exodus2
    Ha nem buherált a windowsod, akkor a lemezen lévő setup.exe-n jobb egérgomb - tulajdonságok - Részletek fül és ott írva van a verziószám.

Máshonnan is letölthető a mui csomag pl.innen.
  • phoenix1
    Helló A telepítő DVD lemezről honnan lehet megállapítani, hogy az a Win 7 melyik buildja, és ... ehhez kapcsolódóan kizárólag csak a windows updateről lehet letölteni mui csomagokat?
  • Jan Ullrich
    Nem egyszerűbb parancssorban megírni? Ütemezni az at-el lehet, shutdown pedig leállítás.
  • horvdavid
    thx.
  • precision
    http://www.shutdowntimer.com/
  • horvdavid
    lenne még egy kérdésem: leállítást időzítő programot hol találnék win7hez?
  • ibrik
    "Ha jól sejtem", te is a Firefox-ban találkoztál ezzel.
    A problémád oka ugyanaz, mint horvdavid-é - és a megoldás is ugyanaz:
    a #25152 és a #25153 hozzászólásokban már le is írtuk.
  • simonl #25159
    Sziasztok,

W7 64bit és természetesen wmplayer 12 van fent a laptopon.
    Van pár weboldal (pl:Telesport) ami még wmplayer 11 et használ és fel is ajánlja, hogy bővítményként töltsem le.
    Letölthetem? Vagy van más megoldás?

Köszi
  • horvdavid
    még egy kérdés: leállítást időzítő programot hol találnék win7hez?
  • horvdavid
    köszi, jó lett
  • djjeges
    Kösz a segítséget, visszaállt :)
  • exodus2
    Windows7ben adj jogot mindenkinek arra a felhasználóra, talán segít.
  • djjeges
    Sziasztok!Lenne egy olyan problémám,hogy 2 merevlemezem van, és az egyiken xp a másikon pedig windows 7.A vindows 7-ben megnyitottam az xp-s felhasználóm asztalát, de úgy hogy átkellet tennem arra a felhasználómra.
    És most az xp-men letiltotta az asztal filejait.PLS írjatok megoldást, sürgős lenne
  • exodus2
    Ez még egyszerűbb.
  • ibrik
    Ha nem tévedek, Firefox-al akartál megtekinteni egy bizonyos oldalt és ott hiányolta a plugint.
    Két megoldás létezik:
    - vagy magával az Internet Explorer-el látogatod meg azt az oldalt
    - vagy telepítsd a Firefox-ra az IE Tab kiegészítőt (ha FF v3.6-ost használsz, akkor "Coral IE Tab" néven találod). Ez a kiegészítő arra képes, hogy FF-ben egyes oldalakat az IE motorjával tekinthesd meg.
  • exodus2
    Nem tudom mennyire kompatibilis a WMP 12vel, mert az van windows7 alatt. Próbálkozz, de lehet hogy a 12es verzióhoz is megvan az a plugin.
  • horvdavid
    windows media player 11 plugint hogyan tudom 32 bites win7 alatt telepiteni?
  • FrantiC8910
    ugyse..:S
  • exodus2
    Újraindítás után sem?
  • FrantiC8910
    ott nincs is közte a kiválaszthatok között..:S itt valami nagy gebasz van....D
  • exodus2
    Próbáld bemásolni a Windows\Resources\Themes\ könyvtárba, és az asztalon jobb egérgomb - személyreszabás és ott kattintasz rá. Ugysem?
  • FrantiC8910
    most az van hogy rákattintok a téma fájlra nem irki semmit de nem is állítja be..:S
  • exodus2
    Majd gondolj akkor rá, ha valami nem fog menni, hogy az a crack rontotta el.
  • Petike954
    Találtam egy másik loadert torrenten, erre szerencsére nem hozott ki semmit, úgyhogy úgy néz ki sikerült. A neve egyébként ez : WGA Patcher Cyclone 4.0 Setup
  • exodus2
    A loader nincs tiltva, max az általa használt kulcs. Próbáld újabb verziójával, de előtte uninstall a loadernél.
  • exodus2
    Az nem fontos ilyen szempontból. Ezekkel a patchelt fájlokkal az a probléma, hogy nem az adott verzióhoz csinálták, hanem régebbiekhez. És van hogy egy frissítés után visszarakja az eredetit.

Próbáld ezeket a variációkat de előtte mentsd el a fájlokat jó helyre. Ha gond adódna, akkor win7 dvd berak, javítás, parancssor, és ott bemásolgatod copy parancsokkal az elmentett eredeti fájlokat, a helyére, újraindítod a gépet, és visszaállítottad.
  • Petike954
    Hello!
    A 7Loader-rel be volt aktiválva a windows, most meg kiírja, hogy nem eredeti. Már csináltam rendszer visszaállítást is, az se járt sikerrel. Van valami olyan aktivátor, amit még nem tiltottak le?
  • FrantiC8910
    Élmény index 5.5 ha ez számít valamit..
  • FrantiC8910
    Igen sikerült a patchelés rendszergazdaként futtattam....:S De nagyon idegesítő
  • [HUN]FaTaL
    BIOSban tiltsd le a floppyt.
  • msstz
    rendben, próbálkozom még. köszi a segítséget!
  • exodus2
    Sikerült is a patchelés? Rendszergazdaként futtattad a patchert?
  • FrantiC8910
    Sziasztok Egyéni témát szeretnék alkalmazni a windows7-en (64 bites)
    fel patcheltem az Universal Theme Patcher-el de továbbra is kiríja a téma telepítésnél hogy "a Windows e verziója nem támogatja a téma...."
  • exodus2
    Próbáld azért ki, hogy még mindig akadozik e a hang.
    Ha igen, akkor próbáld az eszközkezelőben a hangkártyát megkeresni, és ott hozzáadni a drivert. Hangkártyán jobb egérgomb - Illesztőprogram fül - Frissítés - Illesztőprogram keresése a számítógépen - Megadod a könyvtár elérési útját ahol a driver van.
  • msstz
    Így felmegy, köszi! De mikor újraindul a gép, akkor a Win7 is elkezdi felpakolni a dolgokat és akkor mégsem ment fel semmi. :(
  • Laci82
  • exodus2
    Gyártó oldaláról töltsd le ezt, majd telepítsd fel kompatibilitási módban, de előtte az eszközkezelőben a hangkártyán nyomj egy jobb egérgombot - Eltávolítás.
  • precision
    erightsoft super
  • Laci82
    Sziasztok.
    Tud valaki ingyenes és jó videókonvertálót 64 bites win 7 alá?